Jam PIXEL HELPER!

Sigurohuni që të keni presion! Donatorët kontribuojnë në eksitimin e zemërimit publik. Bëni të mundshme projektet ndërkufitare të artit. Askund tjetër nuk merrni kaq shumë fushata për lirinë e arteve dhe të drejtave të njeriut për çdo euro të dhuruar si me ne.

Dëshironi të na mbështesni në mënyrë anonime sepse përndryshe do të shkonit në burg në vendin tuaj dhurues? Shtetet absolutiste dhe diktatoriale e bëjnë pothuajse të pamundur përfshirjen. Ju lutemi përdorni portofolin tonë dixhital, përndryshe lëvizni poshtë dhe përdorni formularin normal të dhurimit të GLS Bank:
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
DASH: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
ZEC: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

Nuseir Yassin u takua me PixelHELPER në Berlin. Rubiks Cube nga miliona videot e saj të para tani është në pronësi të PixelHELPER.

Bëhuni një Patron!

Më i miri i PixelHELPER

Binduni në raportet e veprimtarisë sonë për punën tonë të vlefshme.

Ju lutemi dhuroni nëpërmjet Paypal-it në paypal@PixelHELPER.tv ose përdorni llogarinë e donacionit të Fondacionit PixelHELPER. Nëse dëshironi të përdorni kartën tuaj të kreditit, përdorni formularin e donacionit më poshtë.

IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Banka: GLS Community Bank
Pronar: fitimprurëse PixelHELPER Foundation

Unioni Alternativ Perëndimor: dhuroni
Oliver Bienkowski, vendi i synuar Gjermania

Shkarkoni lidhjen e llogarisë si një skedar teksti * .txt

kthimin e tatimit mbi të ardhurat
DONOJOJMË SI NGJARJE TË VEÇANTA NGA TATIMI

Dhurimet për organizatat jofitimprurëse mund të kërkohen si shpenzime të veçanta deri në një pjesë të 20% të të ardhurave tuaja.
Këto shpenzime speciale ulin të ardhurat e tatueshme nëse tejkalojnë shumën e plotë të 36 Euro.
Për donacione deri në 100 Euro ju nuk duhet të dorëzoni ndonjë dokument mbështetës. Obligimet e provës së thjeshtësuar aplikohen deri në 200 Euro. Një fletë dërgesë kuptimplotë është e mjaftueshme.

Ji trim. Bëhu me zë të lartë. Jini atje kur një grup i vogël njerëzish shtyjnë një ndryshim të madh në shoqëri.

Kujdesuni për printim dhe vëmendje - na mbështesni tani! Si një donator ju jepni një kontribut të çmuar në eksitim të indinjatës publike - për një botë më të mirë.

Bëhuni konkret tani dhe bëni një skandal të kufijve të mundshëm. Do të merrni ju askund aq shumë rebelim dhe kryengritje për çdo euro të dhuruara si i yni.

Ju do të merrni një buletin elektronik me fushatat aktuale. Ju shikoni se të drejtat e njeriut janë shkelur dhe askush nuk duket? Ne shpresojmë që mesazhi juaj! Si përkrahës / donator, do të merrni mundësinë personale dhe ekskluzive për të marrë pjesë në fushatat pixelHELPER. Organizata jonë ka statusin e njohur bamirës. Prandaj, çdo dhurim është tatimi i zbritshëm.

Mësoni të njihni!

Kontakt

E-Mail për mbështetjen e anëtarëve: Oliver Bienkowski, oliver@PixelHELPER.org
Oliver Bienkowski, Oliver@PixelHELPER.org 0049 / 163 71 666 23

Aplikimi i crowdfunding Livestream në Marrakech, Marok

3 ARSYE MIRA PËR TË PIXEL HELPER

  • Ne jemi efektiv! Ne punojmë në mënyrë të sigurtë dhe transparente dhe bëjmë pa një aparat të madh administrativ.
  • Ne jemi me zë të lartë! Me donacionin tuaj ju mundësoni fushata efektive për të drejtat e njeriut.
  • Ne vazhdojmë! Puna jonë kërkon durim dhe frymë të gjatë. Me një dhurim të përhershëm na ndihmoni të qëndroni të akorduar!

DHURËN ME MJETET E SHBA ...

  • Fondacioni PixelHELPER është bamirës dhe njihet si i privilegjuar.
  • Dhurimi juaj është tatimi i zbritshëm.
  • Jemi të lumtur t'ju lëshojmë një faturë donacioni.
  • Natyrisht, donacionet e rregullta mund të ndryshohen ose ndërpriten në çdo kohë pa paralajmërim.
  • Nëpërmjet dhurimit tuaj të drejtpërdrejtë në llogarinë tonë të donacionit, nuk kemi ndonjë kosto prenotimi.

Fitimi

Fondacioni PixelHELPER ekskluzivisht dhe drejtpërsëdrejti ndjek qëllime bamirëse brenda kuptimit të seksionit "Qëllimet e dobishme tatimore" të Kodit Tatimore. Ajo është në përputhje me njoftimin e përjashtimit të zyrës së taksave Magdeburg të 28. Janar 2016 është përjashtuar nga tatimi i korporatave dhe tregtisë, sepse ai shërben ekskluzivisht dhe drejtpërsëdrejti me qëllime bamirëse dhe dashamirëse të privilegjuara nga taksat në kuptimin e §§ 51 ff. AO.