17. Gusht 2014 Oliver BIENKOWSKI

Furnizime të ndihmës për Marrakech

Shpërndarja e produkteve të tjera ndihmëse në malet e Marrakech. Ne rregullisht e ngarkojmë makinën tonë dhe shpërndajmë më shumë lehtësime në fshatrat rreth Marrakech.

Marrakesh