20. 2018. Februar XNUMX Shkurt XNUMX Oliver BIENKOWSKI

Freimaurer-retten.de - Shkoni dhe ruani njerëzit! anije spital

Të ndihmojë të gjithë njerëzit pavarësisht nga origjina ose feja e tyre, që është misioni ynë jo më pak se në mbarë botën me vëllezërit dhe motrat një zinxhir të njerëzim, në serinë e parë të Zonat e fatkeqësisë dhe luftërat për t'u shoqëruar. ju lutem klikoni Join mbi tekstin tonë Crowdfunding zu mbështetje.

Për të filluar ne operojmë një në tokë Bukë e konservuar Bakery për të shpërndarë ushqim të qëndrueshëm gjatë fatkeqësive. Në ujë ne përpiqemi të blejmë një anije që ne si anije spital duan të përdorin.

Buka e konservuar me bukë me busull mur. Me 5 metra gjerësi, furrën më të madhe të qymyr druri në Afrikën e Veriut

Në të njëjtën kohë duam kundër Verschwörungstheorien luftuar. Sot ne do të thotë, ndonjëherë i padenjë prej nesh MasonëtJo duke iu përgjigjur këtyre teorive të konspiracionit përgjithësisht të përsëritura, por duke bërë biznes në koston tonë në internet anëtarësim fiktiv të shtëpive & Premtoj meritë. Në të njëjtën kohë, myslimanët kanë mashtruar masonerinë nëpërmjet Hitlerit për më shumë se 60 vite. Këtu duam me ngjarjet e informimit publik për të ndriçuar se ku ndihmojmë në mënyrë aktive. Gjithashtu kishat duhet të ndalojnë masonerinë për të dënuar, këtu do të kryejmë ngjarjet informative dhe tek ne Operacione jashtë vendit qytetarët sqaroj über die Sfondet e Frimasonerisë.

Një anije peshkimi maroken duhet të konvertohet në një anije spitalore për t'u bërë aktive në zonat e luftës dhe njerëzit pavarësisht nga origjina apo feja për të ndihmuar.

Më e lirë do të ishte një anije peshkimi detare. Varësisht se sa dhurime mbledhim, ose nëse një nga sipërmarrësit tanë të pasur midis vëllezërve dhe motrave na mbështet, mund të anije peshkimi më i madh jetë. Ne duam që anija të jetë e vogël anije spital përdorni rreth me vëllezërit dhe motrat periferike operacione të lira kirurgjikale und trajtime dentare në zonat e luftës dhe fatkeqësive. Tashmë një vetëm sallën e operimit & a Stomatolog StuhMund të bëj shumë Ruaj jetët, Ne kujtojmë Oskar Schindler i cili tha, "Ai që shpëton vetëm një jetë shpëton gjithë botën ".

Karman Fourcault do të ishte një anije e mirë spitalore dhe mund të përdoret menjëherë në luftën e Jemenit.

Aktualisht ne aktualisht dy të dhjetat e fundit për dy anije më shumë Commandant Fourcault Ndodhet në Antwerp është Ujori dhe Dignitus, varkë shpëtimi vjetër SOS mesdhetare në Cadiz. Të dy anijet janë shumë më të shtrenjta me 1.800.000 se një anije peshkimi të vjetër. Në kuadër të masonerisë janë vëllezërit dhe motrat të cilët mund të kryejë lehtë edhe ato kosto brenda zinxhirit botëror të Masonëve, por këto ne duhet të bindim vëllezërit dhe motrat për të marrë masa për të adresuar gjendjen e botës dhe konspirative teorive të. Për këtë ne kemi nevojë për ndihmën e Vëllazërisë. Vetëm me ndihmën tuaj, bisedat tuaja, ne udhëheqim mjaft përkrahës në fushë për ta mbajtur projektin të gjallë.

Ujori ka shpëtuar pothuajse njerëz 30.000 nga ankthi dhe tani qëndron në Cadiz

Sigurisht, ky plan nuk është zbatuar në 3 vjet më parë, themeluesi i Pixel Helper kompanisë Foundation-fitimprurëse që shkon për zgjidhje në Agjencinë e Ndihmës dhe Punet masonike, ka qenë duke punuar 2015 vullnetar për organizimin dhe zgjerimin në Afrikë infrastrukturën e nevojshme në mënyrë që pas vdekjes së tij vëllezër të tjerë të misionit "Shpëtimi Masonik" mund të vazhdojë. Për këtë qëllim, 2019 nënshkroi një kontratë të re 3 në korrik, e cila garanton aktivitetet tona në vend në Marok. Pas kësaj ne duhet ta blejmë tokën ose ta zgjasim qiranë.

Vëllai dhe Themeluesi i Shpëtimit të Masonëve me artistin Freemason Otmar Alt & Snoopy

Dhe tani vëllezërit dhe motrat e mia: «Shko në botë dhe provo veten si një Mason!» - Kjo dënim nxitës është i vlefshëm, edhe nëse do të fshihnim të gjithë simbolizmin dhe retorikën nga Frankmasoneria. Ne do të duhet të matemi dhe të gjykohemi nga kjo: Akti!

3 dritat e mëdha të masonëve në timonin e pafundësisë.
Logo e "Save Masons"

Ne i kërkojmë Bashkimit Evropian të ndërtojë një urë që lidh Spanjën me Marokun për të koordinuar numrin në rritje të klimës dhe refugjatëve të luftës në një qendër pritëse evropiane.

Për shkak të vendndodhjes sonë në Marok, ne kemi mundësinë për të rindërtuar me lehtësi anijen, për të ndërtuar teknologjinë mjekësore në kabinat dhe për të krijuar hapësirë ​​të mëtejshme për teknologjinë. Si një organizatë jofitimprurëse, PixelHELPER do të angazhojë një ekuipazh profesional dhe do të sigurojë funksionimin e transmetimeve të livestream me internet satelit. PixelHELPER ka vendosur vetë qëllimin e ofrimit të ndihmës interaktive me softuerin e vetë-programuar të livestream swarm help.

Përveç videove të furrës së Dosenbrotit, ne transmetojmë rregullisht video klipe nga anija. Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të blerë varkën. Sapo të kemi mbledhur 85.000 €, ne blejmë një anije peshkimi dhe fillojmë zgjerimin në Marok. Nëse, në rastin më të keq, paratë nuk vijnë së bashku në ditët e ardhshme të 365, ne do ta investojmë atë në ndihmën tonë emergjente për bukën e kanaçeve në Marok.

Aty na nevojitet një makinë e konservuar e bukës, një enë anijeje dhe një përzierës industrial për të pjekur mijëra bukë të konservuar në disa ndërrime në ditë dhe t'i ruani ato në kontejnerët e transportit. Por ne jemi të bindur se ne duam të shpëtojmë masonët dhe të marrim së bashku paratë e nevojshme.

Opsionet donacion:

Llogaria e donacionit Paypal: paypal@PixelHELPER.tv
Mbajtësi i llogarisë: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Fjala kyçe: Ndihmë për njerëzit në situata emergjente

2015 provoi PixelHELPER si organizata e parë pas Sea Watch për të marrë Lirinë Boojenleger në Mesdhe

Pse një organizatë me ndikim masonik

PixelHELPER, është një organizatë jofitimprurëse ndërkombëtare e organizatave për të drejtat e njeriut e frymëzuar nga idealet e Freemasoneve. Pa zhurmë nga zhurma e botës, ne shkojmë në rrugën tonë, të qetë dhe të sigurt, të patrembur në rreziqe, qëllime të larta në mendje për të mbrojtur tokën. Besimi themelor është se parimet e Revolucionit Francez "Liria, vëllazëria e barazisë" e nevojshme për të luftuar përsëritjen e apatisë politike. Anëtarët masonikë të PixelHELPER duan, si në kohën e Revolucionit Francez, të mbrojnë veten kundër padrejtësisë kudo që të duket. Për shekuj masonët freemason janë zotuar për të mirën në botë dhe përpiqen të jenë një model i dobishëm përmes veprimeve të tyre. Vërtetë me moton: "Dije vetë!" Anëtarët po përpiqen së bashku për të vendosur një zinxhir njerëzish në të gjithë globin.

Pixel Helper u themelua në 2011 e artistit të lehta dhe Freemasons Oliver BIENKOWSKI me mbi bashkëpunëtorët 70, duke përfshirë 6 Freemasons tjera. Masoneria është një lidhje e miqësie, një Bund orientuar etike, një komunitet inicimit dhe federatës simbolik punës që ka lindur nga tradita e Iluminizmit Evropian. Me qëndrimet e saj me vlerë të njerëzimit, vëllazërisë, lirisë, drejtësisë, paqes, dashurisë dhe tolerancës ofrimin e udhëzimeve dhe standardeve për mendimet dhe veprimet e anëtarëve të saj.

Pro7 Galileo: Dokumentacioni rreth Freemasoneve me themeluesin PixelHELPER Oliver Bienkowski

Citoj për masonët

"Uroj që idealet e përfaqësuar nga masonët të jenë më të përhapura në shoqëri. Sot kemi nevojë për më shumë tolerancë dhe një qëndrim human për ta bërë shoqërinë më njerëzore ".

thotë Ignaz Bubis

Çfarë është Frankmasoneria?

Masoneria nuk është arbitrare, jo e shpenzueshme, por diçka e nevojshme, e themeluar në natyrën e qenieve njerëzore dhe në shoqërinë borgjeze.
Qëllimi i masonike Federal është edukimi i anëtarëve të saj ndaj njerëzimit vërtetë. Mjetet për këtë qëllim, ushtrimi i të fituara nga esnafe muratorëve mesjetare 'doganat simbolike, Udhëzimi i përbashkët në çështje të rëndësishme të njerëzimit, kujdesin e ideal dhe frymëzim për miqësinë e vërtetë dhe dashuri vëllazërore. Të gjithë duhet të përhapur këto parime jashtë kutisë, të promovuar edukimin për punëtorët dhe kundërshtojnë intolerancës. Në kutinë, anëtarët janë të ngazëllyer nga përvoja e përbashkët e simbolit dhe rituali i vetë-edukimit. Duke qëndruar up për dinjitetin njerëzor dhe kujdesin e vëllazërisë dhe duke praktikuar bamirësinë masonët përpiqemi për të realizuar idealet e njerëzimit.

Masonët në RDGJ

ORF: Dokumentacioni për masonët

Aplikimi i crowdfunding Livestream në Marrakech, Marok
Fondacioni PixelHELPER | Prezantimi i liveapp tonë humanitar në TedX, Marok Marrakech

Gjeometria e instalimit të dritës masonike, Dusseldorf Germany

Instalimi Rainbow Laser "Nga Rainbow" Orlando Attack, Dusseldorf Gjermani

Themeluesi i PixelHELPER takon Otmar Alt

Njihuni me Otmar Alt, një nga artistët më të njohur masonikë bashkëkohorë
Fondacioni PixelHELPER | Takimi i themeluesit të PixelHELPER Oliver Bienkowski me Otmar Alt një nga artistët bashkëkohorë më të famshëm masonik

Vizitë në Muzeun Masonik

Vizitë në muzeun gjerman masonik në Bayreuth
Fondacioni PixelHELPER | Vizitë në Muzeun Masonik në Bayreuth

Thelbi i Konfederatës Masonike

Thelbi i Konfederatës Masonike është uniteti i idesë udhëzuese, mbështetja e bashkimit vëllazëror dhe thellimi i përvojës simbolike. Si anëtarë të një besimi etik, Freemasonët përkrahin njerëzimin, vëllazërinë, tolerancën, dashurinë për paqen dhe drejtësinë shoqërore. Si një komunitet i njerëzve të lidhur vëllazëror, shtëpiza është terren trajnimi për këto vlera. Frankmasoneria shërben si një bashkim simbolik i internacionalizimit të idesë dhe komunitetit. Kjo është veçori e tyre ndaj të gjitha shoqatave të tjera me qëllime të lidhura.

Si gjithmonë pyetja e vjetër dhe gjithmonë e re: Çfarë është Frankmasoneria? u përgjigj është e rëndësishme për të kuptuar tek Masoneria si një unitet i idesë, komunitetit dhe të shprehjes simbolike. Ky diversitet i lejeve federale prirjet e njeriut opsionet qasje të ndryshme. Kështu që i pëlqen njëri do të jetë më i tërhequr nga debati të gjallë intelektual që të tjerët shohin në bashkësinë njerëzore e shtëpizë është thelbësor, dhe përvoja e treta përfundimisht simbol dhe tradita, qendra e federatës. mbushur Megjithatë Frankmasoneria është kryer vetëm në bashkëveprim të të gjithë elementet e tij.

Themelues i PixelHELPER në Hessenquiz

Citoj për masonët

"Uroj që idealet e përfaqësuar nga masonët të jenë më të përhapura në shoqëri. Sot kemi nevojë për më shumë tolerancë dhe një qëndrim human për ta bërë shoqërinë më njerëzore ".

thotë Ignaz Bubis

Puna mendore

Frimasonët e di se vlerat për të cilat ata pohojnë se, në mënyrë të përsëritur bërë aktive, pikërisht në funksion të rrezikut ekzistues dhe duhet të realizohet në përpjekje gjithnjë e re. Frimasonët vendosi të mos formulojnë programet e politikave dhe nuk merr pjesë në konfliktet partiake. Boxes duhet më tepër të jenë vende ku veprimi përgjegjës personal është duke u përgatitur me anë të informacionit dhe reflektimit të përbashkët. ende detyra juaj më e rëndësishme Iluminizmi përmbushur Freemasons me tejkalimin e paragjykimeve, duke zhvilluar ndjeshmërinë për kohën çështjet dhe përpjekjet për të gjetur kërkimin e përbashkët për të vërtetën.

Masonët janë të vetëdijshëm se jeta kuptimplotë e individëve apo të grupeve sociale kërkon dy gjëra: të komunikimit të dini për botën në të cilën jeton, dhe kanë vlerat që udhëheqin veprimet. Lozhat duhet të sigurojnë orientim përmes informacionit dhe reflektimit të përbashkët. Duke reflektuar realitetin në dritën e njerëzimit, vëllazërisë, tolerancës, dashurisë e paqes dhe drejtësisë sociale mund të ndihmojë standardet vendim.

Është e vërtetë se masonët nuk e dinë se si një botë njerëzore duhet të shqyrtojë në hollësi, sepse ata refuzojnë të formulojnë utopitë socio-politike. Megjithatë, konceptet e njerëzimit dhe tolerancës u japin atyre aftësinë për të zbuluar kërcënimet dhe për të vepruar me përgjegjësi.

Intervistë me TV DW.DE, themeluesi i PixelHELPER Oliver Bienkowski, Deutsche Welle TV, Berlin Gjermani

Më i miri i PixelHELPER

Aplikimi i crowdfunding Livestream në Marrakech, Marok
Fondacioni PixelHELPER | Prezantimi i liveapp tonë humanitar në TedX, Marok Marrakech