Ne njohim mundësi të mundshme.

Operatori i kësaj faqe në internet është gjithashtu organizata PixelHELPER International në Marok.

Kolektivi artistik që operon globalisht përfaqësohet zyrtarisht nga organizata ombrellë:

PixelHELPER SARL Ndërkombëtare
Imm.El Massoudi, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Marrakech, Marok
Regjistri Tregtar Marrakech 64023
Drejtori Menaxhues: Oliver Bienkowski
Juridiksioni është Marrakech, Marok

Ne mësojmë. Ne luajmë. Ne zhvillojmë ide. Ne nxjerrim ide nga errësira. Ne përdorim kontrastin. Ne e bëjmë atë spektakolare, ose bëjmë diçka të zhduket. Ne e përqendrojmë pikëpamjen. Ne bëjmë lidhje. Ne ndryshojmë perspektivën tuaj. Ne punojmë në hije. Ne kërkojmë pse me dritë. Ne japim përgjigje. Ne kemi një qëndrim. Ne akuzojmë. Ne luajmë me shkëndijë të dritës në zemrën tonë më të thellë. Ne e mbajmë atë jashtë.
Dhe ne themi: Ne jemi PixelHELPER. Ky është njoftimi ynë ligjor. Nëse dëshironi të na padisni, ne rekomandojmë një avokat të mirë në Marok. Për të gjithë partnerët, miqtë dhe mbështetësit e tjerë, kjo faqe operohet nga organizata ndërkombëtare PixelHELPER International në Marok. Së bashku me grupe të tjera PixelHELPER në Brazil, Evropë dhe Azi, ne luftojmë për të drejtat e njeriut dhe ndihmën interaktive të urgjencës në transmetimin dixhital të drejtpërdrejtë. Botëror.

Binduni për punën tonë të vlefshme në raportet tona të aktivitetit. A jeni mbi 55 vjeç? Të afërmit tuaj po ju marrin nervat? Bëni një testament dhe dhuroni një pjesë për të drejtat e njeriut para se të jetë tepër vonë. 

Me çdo euro të dhurimit tuaj, ne mund të zbatojmë projekte spektakolare, të qëndrueshme të artit për të ruajtur njerëzimin për njerëzimin. Në të njëjtën kohë, ju mund të përdorni formularin tonë të dhurimit për të bërë dhurime të synuara për ndihmë zhvillimi në Afrikë ose projekte mjedisore.  

   

Protestë në Ambasadën e Arabisë Saudite
Përkrahësi i PixelHELPER Nuseir Yassin në turneun e tij botëror në Kubin Rubik