Fushatat aktuale

Përzgjedhja e fushatave

Projektet në të cilat PixelHELPER punojnë për të përuruar interesin publik në tema relevante të neglizhuara. Fokusi i medias është i nevojshëm këtu për të arritur komunikimin klasik dhe në internet, transmetimin viral të atij informacioni. Çdo ndarje e fushatave të rrjeteve shoqërore ndihmon dhe inkurajohet. Bisedoni me rrethin tonë të miqve rreth fushatave tona dhe përpiquni të na mbështesin.