Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit
Ne do të raportojmë sa më shpejt të jetë e mundur!

Për pyetje të drejtpërdrejta dhe informacione të mëtejshme mund të na kontaktoni këtu:
Linja fikse: + 49 2131 4058 629
E-mail: support@PixelHELPER.tv

 Ne mbrojmë të drejtat e njeriut dhe lirinë artistike në selinë tonë.
Keni ndonjë problem me punën tonë? Pastaj na vizitoni në Berlin.
Gardeschützenweg 71 - 101,
12203 Berlin

 

 

  Emri (e nevojshme)

  Adresa eMail (e nevojshme)

  betreff

  Mitteilung

  Ekspozitë Robot, Berlin Wannsee
  Fondacioni PixelHELPER | artet plastike në Wannsee Berlin, Gjermani

  Ne luftojmë për një botë më të mirë

  Faleminderit për interesimin tuaj në PixelHELPER. Robotët e njerëzimit ju falënderojnë për vizitën tuaj. 4 Meter robots tona janë krijuar nga artistët tanë për donatorë të mëdhenj. Nëse vendosni për të na mbështetur ju mund të merrni një robot si dhuratë. Skulptura të mëdha janë vepra të vërteta të artit. Si një plastike e madhe e bërë nga letër-masha, ju mund të futeni në çdo zyrë, panair të tregtisë ose çerdhe të kompanisë. Pra, nëse keni ndonjë gjë të veçantë për të na treguar, ose dëshironi të dhuroni organizatën tonë, ne shpresojmë t'ju tregojmë mundësitë e punës sonë. Artisti i dritës Oliver Bienkowski dhe ekipi i tij ndërtuan skulptura të mëdha të 4 Meter për t'i bërë fëmijët të qeshin dhe të mbeteshin të habitur. Ylli yne youtube Jörg Sprave ka ndërtuar një katapultë të luleve me lule. Të gjitha të ardhurat nga skulpturat shkojnë në organizatën tonë bamirëse. Faleminderit që na përkrahu.

  Jo-fitimprurëse ynë nuk mund të bëjë pa donacionet tuaja ??????????????????? ?????????