Dashuria është për të gjithë. Fushata: Dashuria nuk njeh kufij

Dashuria nuk njeh kufij - Rainbow për Orlando

Ura e artë e dritës në Dusseldorf u bë "Rainbow for Orlando"

Dritë e pafund e një ylberi shkëlqeu të shtunën në mbrëmje nga dina e qytetit të Düsseldorfit mbi qytet.

Fushata "Dashuria nuk njeh kufij" PixelHELPER proteston kundër persekutimit të homoseksualëve në shtetet totalitare të botës. Ka ende shumë vende në botë, si Irani, Nigeria, Mauritania, Sudani, Jemeni, Arabia Saudite ose Emiratet e Bashkuara Arabe, ku homoseksualiteti është ilegal dhe i dënueshëm me vdekje!

Dashuria nuk njeh gjini, asnjë ngjyrë të lëkurës apo religjion! Dashuria nuk njeh kufij! Ne duam që kjo deklaratë të ndahet nga PixelHELPER në mbarë botën me projektin e artit të lehtë "Rainbow for Orlando". Reduktimi i perspektivave egocentrike përmes ndryshimit të perspektivës është shumë e rëndësishme për PixelHELPER. Le të çlirojmë më në fund kokat tona dhe të veprojmë vazhdimisht sipas motos "Pa pagesë nga skllavëria e paragjykimeve". Proceset e tilla çlirimtare janë shpesh të dhimbshme. A do të thotë të them lamtumirë për përrallat dhe legjendat e devotshme dhe të çmuara.

Sulmi në klubin e natës PULSE në Orlando, Florida USA ka qenë më shumë se e dhimbshme, por përkundër gjithë kësaj, nuk është në frymën e komunitetit LGBT për t'u përgjigjur me burime të barabarta. PixelHELPER përgjigjet me dashuri dhe dritë ndaj autorëve të shqetësuar dhe sulmit të tyre morbidisht të zgjatur. Me projektin e artit "Rainbow for Orlando" ne duam t'i japim mbështetje komunitetit nga Gjermania dhe Nju Jorku. Fushata jonë Dashuria pa kufij është e angazhuar për avokimin e të drejtave të homoseksualëve në mbarë botën dhe lirimin e homoseksualëve nga burgjet publike dhe mbrojtjen e tyre nga diskriminimi dhe persekutimi i mëtejshëm. Rainbow simbolizon shpresën dhe përsosjen. Sa herë që njerëzit shohin një ylber, është e qartë: errësira dhe shiu nuk e mbajnë fjalën e fundit.


Nga Rainbow

PixelHELPER vepron një kuti postare anonime për homoseksualët nga vendet e rrezikshme për të botuar tregime nga jeta e përditshme nën të cilën viktimat rrezikojnë në mënyrë aktive jetën e tyre për dashurinë e tyre.

Projekti i artit të lehta "Rainbow for Orlando" nga Oliver Bienkowski është një projekt i vazhdueshëm në të cilin ura të njohura ura, ndërtesa dhe arkitektura urbane janë ridizajnuar në të ashtuquajturat ura ylber. Deri tani, përveç urës së portit në portin e mediave të Dusseldorf, Ura e Karl Branner në Kassel është ridizajnuar. Ky projekt ndau njerëzit në Documenta dhe krijoi një tërheqje të fortë për vizitorët e artit ndërkombëtar. Gjithashtu në Festivalin e Dritave, Porta e Brandenburgut u shndërrua në një ylber. Gjithashtu kaskadat e njohura Kasseler Bergpark, një pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESKO-s, tashmë morën pikturë ylber.

Ambasada arabe arab ambasada dhe ambasada e emiratëve arabë të bashkuar

Kombet e Bashkuara duhet të dërgojnë menjëherë ushtarët e Rainbow-Blue Helmet në shtatë vende ku homoseksualiteti dënohet me vdekje dhe të ndalojë këto krime kundër njerëzimit. Në Iran, Nigeri, Mauritani, Sudan, Jemen, Arabinë Saudite dhe Emiratet e Bashkuara Arabe, dënimi me vdekje është i afërt. Aktualisht nuk ka njohje shtetërore të marrëdhënieve homoseksuale në asnjë shtet islamik.

Dashuria nuk njeh gjini, pa ngjyrë të lëkurës apo religjion, pa aftësi të kufizuar ose moshë. Dashuria nuk njeh kufij. PixelHELPER nis një fushatë kundër dënimit me gjini të njëjtë, e cila dënohet nga shtete të ndryshme anembanë botës.

Të gjitha shkollat ​​e drejtësisë islame kanë hedhur poshtë aktet homoseksuale si mëkatare në të kaluarën. Marrëdhënia homoseksuale konsiderohet konservativisht si kurvëri (Zina). Është e diskutueshme në këto shkolla se çfarë lloj dënimi duhet të vendoset në raste të ndryshme. Opinionet shkonin nga rrahja me kamzhik në dënimin me vdekje.

Ne në PixelHELPER mendojmë se është e çmendur se në vitin 2016 që po i dënon dënimet e tilla drakoniane sepse jeton jashtë dashurisë falas. Sipas moton "bëjmë dashuri jo luftë", ne shpresojmë që shtetet do të japin dhe nuk do të dënojnë homoseksualitetin


Fushata: Dashuria nuk njeh kufij

Mbështetni fushatën tonë: Dashuria nuk njeh kufij


Nëse e mbështesni kauzën tonë, ne do të ishim mirënjohës për çdo donacion në mënyrë që të mund të vazhdojmë fushatat tona në baza të përhershme.
Edhe disa euro bëjnë një ndryshim! Ju lutemi përdorni Paypal, Betterplace, Indiegogo ose transferimin klasik.

Donacionet llogari:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Pronar: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace Betterplace.org
►PayPal PayPal.me

Mënyra më e mirë e donacionit
// // ]]>

Ju lutemi të ndani projektet tona në Facebook, Instagram dhe Twitter!
Ndarja është Kujdesi. Ju lutemi të mbështetni punën tonë bamirëse.

Tagged: ,