Njoftime për shtyp në lidhje me fushatat PixelHELPER

Ajo që është transmetuar në pixel Fondacioni Helper në shtypin dhe si janë marrë fushatat tona - Këtu kemi lidhur një postimet e disa kaq. Kjo është vetëm një pasqyrë e vogël e mbulimit dhe jo një listë e plotë. Me kaq botuesit të profilit të lartë, si ato të Süddeutsche Zeitung, Spiegel, n-tv, ZDF dhe gjermane valë interesi është ende e dukshme.

Klikoni në fotografitë e vogla për të hapur artikujt

Süddeutsche
Berliner Zeitung
Berliner Morgenpost
Bota
Urban Shit
Ndërlidhës i Berlinit
Der Spiegel
n-tv
I pavarur
Q
3Sat kohën e kulturës
Pupë
MobileGeeks
Frankfurter Rundschau

VIDEOS
[

Themeluesi Oliver Bienkowski në një intervistë me Anke Engelke

ZDF "shkallë 37" shoqëruar beteja Pixel Helper NSA në Ambasadën e SHBA

Në furrat e armëve Mos blej produkte nga Dr Oetker

ZDF Wiso Projektim të lehta në Hypo Real Estate

Programi i ndihmës së Swarm testet e para të funtion në Afrikën e Veriut

Ndërtimi i një fushe futbolli në Marok rreth ndihmës së tufës

Këngë të artit skandali i mbikqyrjes i NSAProjektim Ambasada Amerikane

sonte Tagesschau në të parën

VIDEOS

Kundër investimeve të armëve prodhuesi i njohur i ushqimitDr. Oetkgar

Kuadri HR3 Hesse Themeluesi i PixelHELPER quhet një pyetje kuize

Nuk ka tanke në Arabinë Saudite një autobus biplane, parashikimet dritë 2 në Kancelaria Federale

Projeksione të lehta Ambasada e SHBA veprimi dramatik i policisë kundër një pedalo

Bisedimet TED nga themeluesi i PixelHELPER Oliver Bienkowski

TEDx Leksion në krye të mbikëqyrjes online FH AACHEN / HEERLEN NETHERLANDS

TEDx Prezantimi i një aplikacioni të gjallë Android Marrakech