25. Maj 2016 Oliver BIENKOWSKI

Promovim de l'aide humanitaire

Reportazhet e radios dhe tele-vizionit
Soutenez notre campagne

"Beaucoup de petites gens dans beaucoup de petits endroits qui font beaucoup de petites choses, le visage de ce monde peut changer." Telle est notre vizion d'un monde dans lequel tout le monde peut aider tout le monde, même si des miliers de kilomètres et des frontières les personnes séparées. Interneti ofron reklama për shanset d'aider les gens dans le besoin de nouvelles. Nuk do të aplikoni për një aplikim tjetër: Kombinoni të ndryshme për Pixel Helper, mbikqyrjen e fondeve të njerëzve nga Transmetimi i Drejtpërdrejtë i Bankës. Pikselë të aplikimit për Ndihmës Ndihmojë shmangien e Streamer - pixelë të ndryshëm ndihmës pixel Avatarë - dhe plus ndjenjën e ndjenjave, pa mundësi të të ardhurave. Pixel Helper është shumë i rëndësishëm për avatarët, të cilët marrin pjesë në pagë, për të mbështetur rregullat e ndihmës për legjislacionin e duhur. Le të ndihmojë ndihmësin e pikselit avatar të çështjes së hakmarrjes (komenti juaj tani është i vlefshëm) sont en cours d'exécution de son livestream avec d'autres avatars et donc soutenir à nouveau un autre projet d'aide. Cela leur donnera gjithashtu avatarë të paguanit për industritë e ardhshme.

Projekti Financave en streaming direct
Vous avez toujours une idée céative pour rendre la vie plus colourée, ou pour aider quelqu'un et que vous ne savez jamais comment vous devez les financer? Investimi i gjerë i Avec Pixel Helper LiveStream për të siguruar mundësinë e mbajtjes së detyrave për mirëmbajtjen e ideve tuaja. Fillimi i mirëmbajtjes së rregullave të votimit fluksi i financimit të turmës drejt partizanëve të drejtpërdrejtë dhe të kërkuar për fondet tuaja. Vous êtes libre d'encaisser vos sommes ou de réinvestir dans d'autres projets de crowdfunding.

Ueb + aplikacion Android
Pikselë të tjerë Ndihmoni aplikacionin Android që ju ndihmoni pikselët aux avatar dhe ndihmoni për krijimin e fondeve të huaja Stream Live. Shfrytëzuesit e notre pjatë-forme, që mund të përfitojnë nga soutenir notre webapp dhe financuesit e tyre për objektet e financimit të fondeve nga ju do të konvertohen në mënyrë të drejtpërdrejtë. Pixel nga webapp Ndihmojë ndihmësin tuaj të ndihmës për ndihma të ndryshme për financimin e projekteve të drejtpërdrejta, drejtimin e drejtpërdrejtë të avokatëve të pixelëve ndihmës Avatar në transmetim të drejtpërdrejtë dhe mbështetje të imazheve të imëta.

Don de vieux smartphones
Shënoni objektin tuaj të vlerësuar me pixel aux pixel për ndihmësin e personave, personat australianë marrin burimin e suplementit të fitimit. pixel donue pixel Ndihmë për smartphone smart Android hedh donner ces avatar të pixel auxiliaires regjistrime dans les pays en paketim. Paraqitni pixel L'exhedition Ndihmës. Aussi dhe kryeministri sutien financier hedh aksesin në internet, nën supozimet e dans le cas individualuel.

Vidéos de campagne et apparitions à la télévisionJu do të gjeni partnerë të ndryshëm në Facebook dhe Twitter! Nëse nuk jeni të njohur për shkak të soutines, seri të reja zbuluese derdhin vazhdimësi të domosdoshme të domosdoshme të kampanjave.
Même quelques euro derdh faire une diferencë! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît soutenir notre travail de bienfaisance. Unë do të përfitoja nga Paypal, Better Place, Indiegogo ose le klasike e transferimit.

Kompletimi i donacioneve:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation kompani me përgjegjësi të kufizuar jo-fitimprurëse

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulari për disa donacione në Betterplace