25. Maj 2016 Oliver BIENKOWSKI

Promozione degli aiuti umanitari

Raporto video da radio e televisione
Mbështetja e kampanjës sonë

"Molte piccole persone in molti piccoli luoghi che fanno tante piccole cose, di fronte a questo mondo può cambiare." Questa è la nostra visione di un mondo in cui tutti possono aiutare tutti, gjithashtu se migliaia di chilometri e confina con la gente separati. Interneti ofron tutte për mundësinë e lejes për personin, por nuk do të njohësh një teknikë të re. Ndër mediat dhe aplikacionet e tua: Uniamo një Pixel Helper financim i turmës me Transmetim Drejtpërdrejtë në ndihmën globale. Aplikoni në pixel Ndihmësi për të shikuar Streamer - ndihmës avatar i pikselit tuaj - mos harroni të ndjeheni, pa mundësi të reddito. Ndihmësi i Pixel dhe molto importon në veçanti avatar të provuar dhe të ditur në via di sviluppo aiuterà anche le proprie indagini. L'avatar di pixel aiutante può anche entrate (vedere come finanziamo noi stessi) sono në esecuzione dal suo live streaming me altri avatar e quindi ancora una volta sostenere un progetto di aiuto. Questo darà loro vijnë gli avatar dei paesi più alto reddito industrializzati.

Financimi i Projekteve në drejtpërdrejtë
È semper un'idea creativa per rendere la vita più colorata, o per aiutare qualcuno e non si sa mai come li si dovrebbe financa? Con Pixel Helper transmetim i drejtpërdrejtë i financimit të grupeve për të siguruar mundësinë e vënies në zbatim. Inizia ora regolarmente il crowdfunding diretta flussi e raccogliere fondi dal tuoi sostenitori. Siete liberi di incassare le somme o për ri-investim në altri progetti në crowdfunding.

Web + aplikacion Android
Ndihmoni pixel për ndihmësin Android si një avantazh i avatarit pixel të automjetit në grado të krijoni dhe të krijoni në drejtimin e financimit të popullatës. Gli utenti della nostra piattaforma allora si può sostenere la nostra webapp e finanziare i vostri obiettivi di crowdfunding che si converte poi dal vivo. Pixel me webapp ndihmës Ndihmës l'utente për të siguruar se ju do të ndihmoni në crowdfunding progetti nga vivo, biseda direkte me pixel avutin tuaj Avatar Streaming Live dhe të merrni pjesë në piccole sasi të madhe të progeto desiderato.

Donazione di vecchi smartphone
Il nostro obiettivo è quello di consentire i pixel Helper App anche povere persone un'ulteriore fonte di reddito. raccoglie pixel pixel Ndihmës smartphone smartphone për Android guxojnë një pyetje në pikturë avatar pixel ndihmës nei paesi në përmes di sviluppo. Pixel Ndihmës për spedizione avviene. Gjithashtu një mbështetje fillestare për financimin e aksesit në internet, supozojmë se nuk kemi nevojë për një rast.
Videot e fushatës dhe shfaqjet televiziveNdani në Facebook dhe Twitter! Se sosterrete la nostra causa, qualsiasi donazione Sara più che gradita, cosicché possiamo continuare senza Sosta le NOSTRE Campagne. Edhe një palë e Euro fanno la differenza! Ndarja është Kujdesi. Sostenete il nostro lavoro jo-fitimprurëse. Basta usare Paypal, Vendi më i mirë, Indiegogo o il classicico bonifico.

Koordinimi i bankave:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banka: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: Fondacioni PixelHELPER non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Forma e dhurimit Indiegogo: