24. Maj 2017 Oliver BIENKOWSKI

FUSHATA KUNDËR ISLAMIT RADIKAL

Fushata kundër islamit radikal

Ne bëjmë thirrje për një ndalim të bashkësive islame politike të shkaktuara nga spiunazhi kundër ligjeve gjermane dhe të shkelura nga shpata në dorë për predikimin e luftës në #Kurdistan. Art i Lehtë #Karikaturen deri në xhaminë qendrore DITIB - Këln #Moschee Shoqata e madhe më e madhe e xhamisë në #Deutschland, #DITIB është e lidhur me Byronë fetare Turke #Diyanet. Kryesia e Çështjeve Fetare bën thirrje për "raporte të hollësishme" mbi aktivitetet tuaja #Imane të anëtarëve të komunitetit. Shteti turk Operon spiun nën maskën e lirisë fetare.

Raportet e spiunëve të një imami

1. NY: responsibleshtë përgjegjës për zonën A. dhe punon aktivisht për këtë strukturë. Prandaj ai mban pas #Putschversuch 15 korrik, Vazhdon t'i përmbahet pozicionit të tij. (...) 3 RA: Hap prapa në përpjekjen për grusht shteti nga bordi i #Moscheegemeinde. Ashtë një nip biologjik i urdhër arresteve të kërkuara AA, një ish-autor i #Zeitung #Zaman. Luan një rol në #Spendensammlungen këtë strukturë për të #Offerfest. (...) 7. T. e. Gjatë studimeve këtu, ajo ka jetuar në #Wohnheimen këtë strukturë dhe erdhi në #Deutschland si #Braut. Edhe nëse në të vërtetë nuk janë të përfshirë në aktivitetet e strukturës # të sintezës, ata duhet të jenë të prirur drejt kësaj strukture.

Raporti përfundon duke thënë: "Këta emra janë raportuar menjëherë pas përpjekjes për grusht shteti të 15 korrikut, nga disa anëtarë të komunitetit vëzhgues në organet kompetente të shtetit dhe në misionet turke jashtë vendit."