Livestream swarm ndihmon zhvillimin e softuerit

Ndihma e Livestream swarm. Software për koordinimin e veprimeve në ngjarjet publike

Me instalimin e softuerit PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe në një vend në Afrikën e Veriut, ne kemi krijuar fakte për një gjyq në terren të projektit tonë. Ne tani mund të punojmë për problemet e kontinentit afrikan me softuerin tonë të ndihmës. Ne kemi krijuar vende pune të ndryshme interaktive në faqen tonë interaktive të prodhimit. Një dyqan qepjeje, një stacion saldimi, një furrë buke, një mbarështim algash, 3 kilometra të kabllove të rrjetit lidhin kamerat 20 së bashku për të treguar shikuesit tanë gjithmonë fotografitë më të fundit të prodhimit të gjallë.

Shtylla e kamerës hidraulike 15 metra në pjesën e pasme me kokën e kamerës 360 gradë & WiFi

Vizitat në fermë janë shumë të vështira, më së paku me qira, por vetëm shesin

Kuzhina 23.06.18 supë arriti në Marok

Kemi çuar kuzhinë tonë të përparuar të Progresit për njerëzit e uritur 600 në Marok. Kuzhina është në dogana për dy javë dhe ne ende kemi për të shkaktuar, kostoja arrin në rreth 400 €. Karroca portokalli me mjete për Spirulina Farm tonë është tashmë në Marrakech. Ne jemi duke kërkuar për një fermë për të ndërtuar Spirulina Farm. Donacionet e ulëta totale prej rreth donacioneve 2500 € në 2017 ne mund të lëvizin vetëm gradualisht në projekt përpara. Ne presim një qira prej së paku 600-1200 € varësisht nga vendndodhja e fermës. Siç kemi fast Internet 4G duhet në fermë ne duhet të bëjmë një test shpejtësi në çdo vend, si ne më vonë atje të paktën 20 IP kamera të brendshme të rrjedhshëm, dhe për të dërguar dy rrjedhave të jashtëm të Facebook dhe dridhje.
Disavantazhi i madh është se ka shumë pak ferma që nuk janë mbjellë me pemë ulliri deri në majë, por kanë një zonë të hapur me energji elektrike dhe ujë.
Ne kemi shikuar tashmë në fermat 10 dhe i vetmi që ishte i përshtatshëm ishte në shitje për 80.000 € të ofruar dhe jo me qira.

18.06.18 Doganat ende mbajnë kuzhinë, tanke janë më të lehta për tu eksportuar

Shifrat dhe investimet aktuale

Ne aktualisht kemi mbi 25.000 € investuar për të sjellë në mjetet për Spirulina Farm dhe 25.000 € në kostot e logjistikës, duke blerë një makinë dhe rreth pajisjet tona në Afrikën e Veriut.
Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur për të dërguar një orë fluturimi 24 nga Maroku. Sapo Fermë Spirulina është aktive, ne do të përzënë kuzhinë tonë supë me një traktor Defender në Senegal. A nuk duhet të marrim një leje qëndrimi të përhershëm për Marokun do të shkojmë më tej drejt jugut në Mauritani, Senegal dhe Gambia dhe të përpiqemi atje
për të marrë një vendndodhje dhe një Daueraufenthalsememung. Me sa duket, është më e lehtë të eksportohen tanke në Afrikë sesa furnizimet humanitare.

Inxhinieria elektrike për furnizimin me energji elektrike të fletëve në fluturimet tona jetësore

360 kamerat e klasës në një barelë të lëvizshme. Lidhja Wi-Fi me makinën për përdorim mobil në natyrë

11.05.18/XNUMX/XNUMX Defender & Caravan për të mbajtur kostot sa më të ulëta të jetë e mundur në Afrikë

Shembull i prodhimit të çorape nga Spirulina në mënyrë që të mos ndërtohen basenet prej betoni

Humanizmi si një eksperiencë interaktive në livestream, kontrollon shpërndarjen nëpërmjet emoticons në Facebook. Zombies nuk di ndonjë racë, ngjyrë apo religjion. Vetëm trurin! Projekti Zombies without Borders e sheh veten si një platformë ndërvepruese e ndihmës. Emri është derivat i një numri kompjuterësh mumje që kontrollohen nga jashtë. Aspira jonë nuk është asgjë më pak se një zgjidhje për të gjitha katastrofat humanitare duke interaktivisht duke ndihmuar shikuesit përmes fluksit të jetesës. Qëllimi ynë: 24 orët e livestream nga ndezjet e botës. I shoqëruar nga gazetarët në zonat e luftës, shpërndarjen humanitare ndihmës në kampet e refugjatëve apo gjueti për kontrabandues në Parkun Kombëtar Kruger, mundësitë kontrollit tonë Swarm janë të pakufishme mjet ynë: Ikonat emocion e Facebook kontrolluar mizëri ndihmëse dhe të vendosin se çfarë është bërë.

Qëllimi i Zombies Without Borders është pra në shumë vende, duke përdorur teknologjinë e zhvilluar, duke përfshirë baterinë mobile që mbante rroba; për RTMP Facebook jetojnë lumë për të kontrolluar kontrollet e brendshme pa tel kamera, software interaktive bazës së të dhënave për kontrollin tufë, shtesat grupe të mëdha të njerëzve për qëllime pozitive nëpërmjet shfletuesit në mënyrë që të zgjidhë probleme të mëdha të kohës.

Vendet e para të transmetimit të drejtpërdrejtë janë Senegal, Palestinë dhe qendra jonë logjistike e Evropës në Marok. PixelHELPER dëshiron të furnizojë të gjitha vendet e tjera me ndihmë humanitare nga vendndodhja e saj në Marok. Gjatë rrugës për në Madagaskar, ne duam të instalojmë të paktën një vend interaktiv të transmetimit të drejtpërdrejtë në secilin vend. Vendndodhjet në transmetim të drejtpërdrejtë duhet të krijojnë mundësi punësimi të tilla si një fermë algash dhe të prodhojnë produkte së bashku me refugjatët në mënyrë që t'ju ofrojnë një të ardhme të mirë në kontinentin Afrikan. Gjithçka në transmetim të drejtpërdrejtë, ju jeni gjithmonë aty dhe vendosni se çfarë do të ndodhë. Çdo vendndodhje shfaqet në një transmetim të drejtpërdrejtë gjatë ditës, televizion ndërveprues me synimin për të përmirësuar botën përmes ndihmës së tufës. Në Madagaskar ne duam të përdorim terapinë e fageve gjeorgjiane në vend për të mbrojtur njerëzit nga murtaja pneumonike që shpërthen atje çdo vit. Përmes një kulti të të vdekurve, banorët e ishullit vijnë në kontakt me patogjenët që vranë miliona njerëz në Evropë në Mesjetë.

Ndihma interaktive në kohë reale në transmetimin video të drejtpërdrejtë në shfletuesin tënd.

Teknikisht funksionon që të fillojmë një transmetim të drejtpërdrejtë me elemente transparente kontrolli dhe më pas të ftojmë punonjësit përkatës të "Zombies pa kufij" në transmetimin tonë të drejtpërdrejtë. Në këtë mënyrë, ne mbajmë një vëzhgim të koreografisë së elementeve interaktive të funksionimit dhe reagojmë shpejt ndaj ndryshimeve në transmetimin e drejtpërdrejtë në pikën e krizës.

2014-2015 kemi mbledhur përvojën e parë me ndihmën e livestream swarm

Foto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafika dhe logoja: https://web.facebook.com/SNOB.desillruction

Jo-fitimprurëse ynë nuk mund të bëjë pa donacionet tuaja ??????????????????? ?????????