Nga Rainbow - ura lidhëse e artit të lehtë

Dashuria nuk njeh kufij - Rainbow për Orlando

Imagjinata është një veprim balancues mbi një ylber.
"Nga Ylberi"

Dritë e pafund e një ylberi shkëlqeu të shtunën në mbrëmje nga dina e qytetit të Düsseldorfit mbi qytet.

Fushata “Nga Ylberi” PixelHELPER qëndron për më shumë tolerancë dhe kundër urrejtjes.

Ylberi simbolizon shpresën dhe përsosjen. Kurdoherë që njerëzit shohin një ylber, një gjë është e sigurt: errësira dhe shiu nuk e kanë fjalën e fundit.

Projekti i artit të lehtë "Nga Ylberi" nga Oliver Bienkowski është një projekt në vazhdim, në të cilin urat, ndërtesat dhe arkitektura urbane e njohur po shndërrohen në të ashtuquajturat ura ylber. Deri më tani, përveç urës së portit në Medienhafen në Dyseldorf, ura e Karl Branner në Kassel është ridizajnuar. Ky projekt i ndau njerëzit në Documenta dhe zhvilloi një tërheqje të fortë për vizitorët ndërkombëtarë të artit. Porta e Brandenburgut u shndërrua gjithashtu në një ylber për Festivalin e Dritave. Parku i famshëm Kassel Mountain Kaskaden, pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, gjithashtu është pikturuar një ylber. Me këtë artisti mbron më shumë tolerancë dhe kundër urrejtjes.

Lexo më shumë

Jo-fitimprurëse ynë nuk mund të bëjë pa donacionet tuaja ??????????????????? ?????????