Nga Ylberi - ura lidhëse të artit të lehtë

Dashuria nuk njeh kufij - Rainbow për Orlando

Imagjinata është një veprim balancues mbi një ylber.
"Nga Ylberi"

Dritë e pafund e një ylberi shkëlqeu të shtunën në mbrëmje nga dina e qytetit të Düsseldorfit mbi qytet.

Fushata “Nga Ylberi” PixelHELPER qëndron për më shumë tolerancë dhe kundër urrejtjes.

Ylberi simbolizon shpresën dhe përsosmërinë. Kurdoherë që shohin një ylber, një gjë është e sigurt: errësira dhe shiu nuk e mbajnë fjalën e fundit.

Projekti i artit të dritës "Nga Ylberi" i Oliver Bienkowski është një projekt në vazhdim në të cilin ura, ndërtesat dhe arkitektura e qytetit po shndërrohen në ura të ashtuquajtura ylber. Deri tani, ura Karl Branner në Kassel gjithashtu është ridizajnuar përveç urës së portit në portin e mediave të Düsseldorf. Ky projekt ndau njerëz në Documenta dhe zhvilloi një tërheqje të fortë për vizitorët ndërkombëtarë të artit. Porta e Brandenburgut gjithashtu u shndërrua në ylber për Festivalin e Dritave. Kasseler Bergpark Kaskaden i mirënjohur, pjesë e sitit të trashëgimisë botërore të UNESCO-s, tashmë është pikturuar një ylber. Me këtë, artisti bën fushata për më shumë tolerancë dhe kundër urrejtjes.

Lexo më shumë

Jo-fitimprurëse ynë nuk mund të bëjë pa donacionet tuaja ??????????????????? ?????????