Kush i shikon rojet. Fushata kundër mbikëqyrjes

Mesazhet shfaqen dhe përhapen në të gjithë botën çdo sekondë. Sipas disa lajmeve, bota duket se po kthehet ndryshe nga më parë. Mesazhet ndikojnë në jetën tonë. Ne ngrihemi me ju dhe ju futim natën. Pavarësisht se në botë, një flutur fluturon krahët në çdo kohë. Dhe mund të lindë diçka që ka kuptim për ne. Teknologjitë moderne e kanë bërë botën të vogël. Por konfliktet rajonale dhe globale duket se po rriten. Shumë pyetje të cilave ju mund t'i besoni. Informationfarë informacioni është akoma i besueshëm dhe nëse paqja dhe prosperiteti në Gjermani vazhdojnë të ekzistojnë. Pikërisht këtu fillon misioni ynë. Dhe në një rrjet ndërkombëtar krijojmë themele të besueshme, ndonjëherë me rrezik të lartë, sepse kërkon gjatësinë e krahut për të vepruar me përgjegjësi. Interes dhe besnik i përkushtuar për të mbrojtur Gjermaninë.

Aplikoni tani - për një botë më të gjallë!
TED Bisedoni kundër mbikëqyrjes

Shteti i Mbikqyrjes: "NSA në Shtëpinë"

und Stasi e Bashkuara të Amerikës qëndroi në muret e Ambasadës Amerikane në Berlin dhe konsullatat e tjera amerikane në Gjermani, duke përfshirë Dusseldorf, Frankfurt dhe Hamburg. Arsyeja për këtë është spiunimi i paturpshëm në NSA dhe shërbimi sekret amerikan.

NSA mbron strategjinë e mbikëqyrjes si të nevojshme për të luftuar kundër terrorizmit. Për më tepër, ajo justifikon veten duke thënë, "Nëse nuk keni asgjë për t'u fshehur, nuk keni asgjë për të frikësuar". Për fat të keq, mbikëqyrja e NSA shkon shumë më tej në drejtim të luftës kundër terrorit. Telefoni juaj, Skype, thirrjet WhatsApp mund të monitorohen, edhe pse nuk keni të bëni me terroristët, duke përdorur parimin "3rd Degree Friend".

Veç kësaj, këto teknika të monitorimit kanë parandaluar vetëm sulmet e 4. A është e vlefshme privatësia jonë për një siguri të dukshme, por joreale të heqë dorë? PixelHELPER nuk beson në të, prandaj e filluam këtë fushatë.

Suksesi i parë pas projektimit të dritës 13, në ritmin javor dhe mbulimin e madh të medias:

Largimi i shefit të lartë të CIA-s në Gjermani.

Lexo më shumë

Jo-fitimprurëse ynë nuk mund të bëjë pa donacionet tuaja ??????????????????? ?????????