Bëhuni një Patron!

Njoftime për shtyp në lidhje me fushatat PixelHELPER

Çfarë është raportuar në shtyp për Fondacionin PixelHELPER dhe si merren fushatat tona - ne kemi lidhur disa artikuj këtu. Kjo është vetëm një përmbledhje e vogël e raportimit dhe jo një listë e plotë.

Mbulimi BBC në gjuhën arabe rreth PixelHELPER Uyghur Memorial të Kinës në Marrakech
Mbulimi BILD.de
Bild.de Mbulimi në Hotel Sonnenbichl
Raporti RTL për PixelHELPER
Raporti Abendschau mbi PixelHELPER

VIDEOS
[

Themeluesi Oliver Bienkowski në një intervistë me Anke Engelke

ZDF "37 Grad" shoqëroi betejën PixelHELPER me NSA në Ambasadën e SHBA

Në furrat e armëve Mos blej produkte nga Dr Oetker

ZDF Wiso Projektim të lehta në Hypo Real Estate

Programi i ndihmës së Swarm testet e para të funtion në Afrikën e Veriut

Ndërtimi i një fushe futbolli në Marok rreth ndihmës së tufës

Këngë të artit skandali i mbikqyrjes i NSAProjektim Ambasada Amerikane

sonte Tagesschau në të parën

VIDEOS

Kundër investimeve të armëve prodhuesi i njohur i ushqimitDr. Oetkgar

Kuadri HR3 Hesse Themeluesi i PixelHELPER quhet një pyetje kuize

Nuk ka tanke në Arabinë Saudite një autobus biplane, parashikimet dritë 2 në Kancelaria Federale

Projeksione të lehta Ambasada e SHBA veprimi dramatik i policisë kundër një pedalo

Bisedimet TED nga themeluesi i PixelHELPER Oliver Bienkowski

TEDx Leksion në krye të mbikëqyrjes online FH AACHEN / HEERLEN NETHERLANDS

TEDx Prezantimi i një aplikacioni të gjallë Android Marrakech

Klikoni në fotografitë e vogla për të hapur artikujt

Süddeutsche
Berliner Zeitung
Berliner Morgenpost
Bota
Urban Shit
Ndërlidhës i Berlinit
Der Spiegel
n-tv
I pavarur
Q
3Sat kohën e kulturës
Pupë
MobileGeeks
Frankfurter Rundschau