30. Gusht 2014 Oliver BIENKOWSKI

Shpërndarja e lodrave dhe librave për ushtrime

Shpërndarja e lodrave dhe librave për ushtrime në Malet Atlas afër Marrakech. Së bashku me Fondacionin Abury, i cili punon atje, kemi shpërndarë lodra dhe kemi hequr mbeturinat.

atlas1atlas2