16. 2013. Januar XNUMX Janar XNUMX Oliver BIENKOWSKI

Vogelschiss gegen Hass - kartoni i kuq për postat urrejtëse

Qit sot, kundër #Hate tani është një në rrjetë Antidot. @PixelHELPER dërgon jashtëqitje zogjsh tek të gjithë ata që përhapin urrejtje. Dhuroni në paypal@PixelHELPER.tv dhe na shkruani se kush duhet të marrë dërgesën tjetër. Shkronja 1 shkon te @_donalphonso nga @botë

Në hijen morale të instalimit të artit #Fencing4Humanity, një kopje e kufirit të jashtëm evropian, zogjtë e parë janë vendosur. Nga këtu është tani me # Mut i çuditshëm gegen #Hate luftuan në internet.

Objekti Vogelschiss në Marok

Në Marok të largët, ne aktualisht po ndërtojmë objektin tonë Vogelschiss për të dërguar zarfe të vogla simbolike Vogelschiss për njerëzit që e profilizojnë veten me #HateSpeech.

Zogjtë e marrin mirë bimën tonë
Një zog në punë kundër urrejtjes
Ndërtimi i objektit tonë të shitjes së shpendëve