3. Maj 2016 Oliver BIENKOWSKI

Zombies pa kufij Crowdhelp

Humanizmi si një përvojë interaktive në livestream, shpërndarja përmes emoticons në Facebook. Zombies nuk di ndonjë racë, ngjyrë apo fe. Vetëm trurin! Projekti Zombies without Borders e sheh veten si një platformë ndërvepruese e ndihmës. Emri është derivat i një numri kompjuterësh mumje që kontrollohen nga jashtë. Aspira jonë nuk është asgjë më pak se një zgjidhje për katastrofat humanitare duke interaktive duke ndihmuar shikuesit përmes fluksit të jetesës. Qëllimi ynë: Livestream nga ora 24 nga pikat fokale të botës. Shoqërohet gazetarëve në zonat e shpërndarjes së ndihmave, në kampin e refugjatëve ose gjuetisë kontrabandues në Parkun Kombëtar Kruger, mundësitë kontrollit tonë Swarm janë të pakufishme mjet jonë ishte: emocion Ikonat e Facebook kontrolluar ndihmën Swarm dhe të vendosin se çfarë është bërë.

Qëllimi i Zombies Without Borders është pra në shumë vende, duke përdorur teknologjinë e zhvilluar, duke përfshirë baterinë mobile që mbante rroba; kontrollet e brendshme pa tel kamera, software interaktive bazës së të dhënave për kontrollin tufë, shtesat për kontroll LIVE STREAMING grupeve RTMP Facebook mëdha të njerëzve për qëllime pozitive nëpërmjet shfletuesit për të zgjidhur problemet të rëndësishme të kohës.

Vendet e para në transmetimin e drejtpërdrejtë janë Senegal, Dakar & amp; Afrika Veriore. PixelHELPER dëshiron të nisë një vendndodhje të drejtpërdrejtë në Ceuta. Ne gjithashtu duam të ndërtojmë mundësi punësimi të tilla si një fermë algash në një vend në Ceuta dhe në anën tjetër në Marok. Prodhoni produkte së bashku me refugjatët për t'ju dhënë një të ardhme të mirë në kontinentin Afrikan. Gjithçka në rrjedhën e drejtpërdrejtë, ju keni qenë gjithmonë aty dhe vendosni se çfarë do të ndodhë. Secili vend do të shfaqet në transmetimin e drejtpërdrejtë gjatë ditës, një televizion interaktiv me qëllim për të përmirësuar botën përmes ndihmës së tufës.

Teknikisht, funksionon në mënyrë që të fillojmë një transmetim të drejtpërdrejtë me kontrolle transparente dhe më pas të ftojmë punonjësit përkatës të "Zombies pa kufij" në transmetimin tonë. Kështu që ne mbajmë një vëzhgim të koreografisë së kontrolleve interaktive dhe reagojmë shpejt ndaj ndryshimeve në rrjedhën e drejtpërdrejtë në vendin e krizës.

Për donacione jashtë Facebook-ut ju lutemi përdorni faqen tonë të internetit:
Form Forma e dhurimit: https://PixelHELPER.org/de/spenden

Donacione alternative:

paypal
paypal@PixelHELPER.tv
analog:
Dhurimi:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Pronar: fitimprurëse PixelHELPER Foundation

Foto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafika dhe logoja: https://web.facebook.com/SNOB.desillruction

"Agjenti i Pastrimit të Parave për të gjitha donacionet e pranuara nëpërmjet këtij veprimi:

Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH
Steindamm rrugë private 3, 39114 Magdeburg
Gjykata e Qarkut Stendal HRB 22168
Drejtori Menaxhues: Z. Oliver Bienkowski
Numri i telefonit: 0049 163 71 666 23

Kur refugjatët të arrijnë në kufijtë e jashtëm të Evropës, dikush më mirë për t'ju ndihmuar të gjeni rrugën tuaj në Evropë më mirë. Një mundësi pune për refugjatët në vend. Me një fermë më të madhe algash, një të ardhme mund t'u ofrohet refugjatëve të ardhur në kontinentin e Afrikës së Veriut. Qendra e ndihmës ka për qëllim fëmijët e traumatizuar, ka qenë refugjatë dhe kërkues të tjerë të azilit, të cilët ne duam të marrim nga dora dhe të bëhemi një përgatitje integrimi. Azili është një e drejtë njerëzore. Këta janë njerëz që largohen nga lufta, të cilat kryesisht drejtohen me armë të eksportuara gjermane. Ne evropianët kemi një angazhim humanitar për t'u kujdesur për njerëzit në kufijtë e jashtëm të BE. Nëse BE dështon, detyra duhet të merret nga OJQ-të.