imah

Upami anjeun kantos ngagaduhan masalah sareng henteu terang naon anu kedah dilakukeun saterasna, maka milari PixelHELPER

nulungan piksel ngabogaan global Jaringan aktivis & seniman pikeun HAM mun raray Tekanan & kabébasan pikeun éksprési pikeun ngalawan. Kalayan meni urang hoyong isu sosial penting nunjuk. Kami ogé beroperasi Proyék bantosan pangwangunan di Afrika. Diaku Roti roti roti kaléng ngahasilkeun pikeun nambahan Stabilitas dahareun keur Kemah pangungsian, Daérah bentrok & bencana alam roti awét dina kaléng. Kami anu nambahan Stabilitas dahareun di Afrika. Dina daérah Bantuan darurat PixelHELPER nyobian gigireun pabrik roti kaléng di Afrika anu caket Kemah pangungsian UNHCR pikeun muka rumah sakit wadahna mobile leutik. Punten bantosan kami di Pasang item menu sareng ngadukung padamelan organisasi kami.

Angela Merkel nawiskeun suaka politik Julian Assange. Kartun seni pidéo

Humor nyiptakeun komunitas! Salami urang Menschlichkeit,Liebe jeung ocon nyambung, teu masalah naon urang misahkeun, Humor nyorong aranjeunna kasabaran, Kasabaran anu hadé dina murni ocon, dina ukuran gratis kapribadian nyaeta diyakinkeun, tujuan nyata na jelema sein.

Ramalan cahaya ka Hotel Sonnenbichl, korsi Jerman tina siksaan raja Thailand.

Ngaliwatan kami karya artistik urang sangkan dunya a tempat hadé tur ngakibatkeun parobahan sosial nu leuwih gede, Kalayan Tujuan tina diduga masarakat démokratis.In nami kasabaran sollte nulungan piksel ngaku bener kana Intoleransi teu tolak. Fokusna kanggo proyék-proyék pikeun kabebasan artistik, HAM sareng ngalawan Anti Semitism.

Laksanakeun hal salah pikeun alesan anu leres!

Sanajan seuseueurna penduduk Muslim cicing di Maroko, Uighurs teu dirojong di Cina. Kami ngawangun peringatan kanggo ieu, anu ngan ukur diémutan ku pencét Arab saatos koran di Israél ngalaporkeun ngeunaan bentuk anu sami sareng peringatan Berlin Holocaust. BBC Arab ngalaporkeun dina proyék éta. Ieu nyababkeun hiji boomerang pers internasional dimana laporan éta henteu komitmen deui ka Uyghurs tapi konflik Israel / Paléstina. Karya seni suksés!  

Carita Maroko Holocaust di Wikipedia henteu kantos nyebatkeun kubu pagawé budak di gurun tempat urang Yahudi maot. Peringatan urang ancur ku Kamentrian Interior Maroko saatos sataun diwangun. Kami nyandak masalah kuli paksa kana sajarah Maroko di Wikipedia dina raraga merangan pamalsuan sajarah sareng anti-Semitism. Sareng éta sanaos mangrupikeun pamasangan seni ti mimiti pikeun nunjukkeun palanggaran HAM ku Cina ngalawan Uyghurs. 

Boomerang seni sakali deui ngalaksanakeun arc kreatif pikeun ngalawan rasisme anti Islam sareng nyarioskeun ka buruh kapaksa hilap di Wikipédia.

Hanjakalna, Maroko henteu terang rupa rupa karya seni. Tim éta
Dina situs Maroko urang, kalayan réplika menara Orthanc ti Lord of Cingjing, otoritas Maroko ngajantenkeun hirup. Hiji pawon sup kanggo 500 urang ti Jerman THW nyita, kubur pikeun padamelan pamekaran Jerman sareng buldoser musnah sareng toko bakeri pangembangan, ti mana penduduk langsung nguntungkeun, dirobih ka darat. 

paeh nulungan piksel gelut sareng jaringan aktipis sareng seniman sadunya hartosna ilahar ngalawan Dedemit sosial. Artis anu ilubiung sering nganggo téknologi pangénggalna sareng sadaya alat sindiran pikeun nempatkeun masalah dina fokus ngalaporkeun média.

Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya sarta ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta kapercayaan inti urang yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" revived tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik.


Karusakan anu Walter Lübcke mural ku pamaréntah Maroko.
Présidén Bundestag Wolfgang Schäuble nyarios dina Bundestag éta Lübcke "Terbuka pikeun éntri anu ngawangun komunitas urang kabuka: pikeun kasopanan, kasabaran sareng umat manusa. Kabébasan seni kaancam di sapanjang dunya Alatan PixelHELPER!


Pangadeg PixelHELPER nyaéta seniman cahaya Oliver Bienkowski ti Jérman. Seniman cahaya & aksi sanésna sareng seueur ahli karikaturis sumebar di sakumna dunya sareng damel babarengan pikeun PixelHELPER pikeun dunya anu langkung saé.

   

[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”https://livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]

Ngan jalma anu mikir béda robah dunya

tapi urang murka kaharti, tempo naon we ngalaman. Naon tuh urang nini Tea picking pikeun Bigwigs di Ceylon?

naon urang kolot dina Widang katun toiled pikeun India, sarta ngaganjel dina Saxony Tambaga jeung coltan Pertambangan deukeut Dresden, ngan jadi Congolese 30 panerapan listrik per somah gaduh.

jeung coklat jeung perkebunan kopi di Palatinate! Generasi nu Palatinate gaduh maranéhna Kaséhatan ruined pikeun nasty ieu korporasi Afrika. jeung fleets fishing Somali geus fished kami Laut KalérKukituna ayeuna ngalaman loba bajak laut Ostfriesen jadi.

ampir kabéh gajah urang aranjeunna ditémbak, Sangkan maranéhna buah catur jeung kenop piano, Ayeuna anjeun datang nepi ka jeeps maranéhanana sarta nyieun malah Safari sarta kasampak di saling éta gajah panungtungan dina Bavarian Leuweung on. Éta teuas.

und anu lajeng diserang salaku Herero Jermanna ieu genocide committed ngalawan Schwaben, enya éta sigana ogé. Hal anjeun teu sambel nu ngan saukur kaluar baju maranéhanana, mun 100 taun masih hurts, Diantarana salah teu cageur gancang.

Kami nangtung nepi ka tuur maranéhanana di kimia kasarKu kituna nu Meuli di Bangladés pikeun 7 euro jeans tiasa.

Sabaraha tina katresna urang urang leungit dina Pertambangan inten di Bielefeldambéh Bigwigs di Sierra Leone tiasa nyanyi "Intan mangrupikeun sahabat awéwé ”, Ayeuna datangna teh malah peuntas Tengah sarta tetep hayang hirup di gyms kami.

Jadi naon jadi acan sagalana?. Kamarana urang masih ngalakukeun nanaon keur aranjeunna? Sometime ogé nutupDi sawatara titik urang bisa henteu panjang teuing! Di sawatara titik, ngan henteu acan beuki!

urang Haté téh tebih aber kemungkinan urang anu tungtungna.

Urang. ngaréndéng sistimatis salaku hiji alat gaya penting

Anu piksel nulungan?

Robin Hood Sarerea geus terang. Hina Garong Dilaksanakeun janten serius saingananu amal meureun masih kondang bakal ti anu aslina. Kalayan Piksel nulungan Internasional ngabantah ngeunaan 70 seniman internasional pikeun hiji dunya hadé, candak ti jalma beunghar di Éropa sareng pasihkeun ka jalma miskin di panjuru dunya. Kami asup. Kalayan balaréa na satia boga PixelHELPER salaku hiji organisasi pikeun HAM markas na di Aprika kapanggih. Pikeun taun urang tarung sakumaha Sobat & pelindung jalma miskin jeung salaku salah disumpah musuh jelema nu Kakuatan & kabeungharan zur Nyiksa penindasan.

Pangobatan panénangan roti dina bumi dina Maroko

pers

"The PixelHELPER nambihan blok bangunan révolusionér nyalira kana seni & sindiran ku karya-karyana"

nyebutkeun Jérman Kultur

"PixelHELPER mangrupikeun salah sahiji anu paling inovatif pikeun inkubator seni aksi politik sareng singkatan pikeun bentuk seni anu dimekarkeun," saur sababaraha. Kami nyarios: Seni kedah nyababkeun nyeri, provoke & rebel. Kami paduli kana seni salaku bentuk jaminan diri sosial dina sumanget Pencerahan. Kampanye kami nunjukkeun kamungkinan seni salaku kakuatan kalima di nagara éta. Ku alatan éta seni sanés eunteung anu anjeun tahan pikeun kanyataan, tapi palu anu anjeun bentukna.

Urang ngakuan kasempetan.

Urang diajar. Urang maén. Urang ngembangkeun ideu. Simkuring meunang ideu tina gelap. Urang make kontrasna. Urang nyieun spektakuler, atawa hal ngaleungit. Urang museurkeun nempo. Urang nyieun sambungan. Urang ngarobah pandang Anjeun. Urang damel di tempat teduh. Urang néangan lampu naha. Urang masihan waleran. Urang mairan. Urang nyawad. Urang maén jeung Sparks cahaya dina haté urang. Simkuring nyandak eta kaluar.
Sarta kami nyebutkeun: Urang nu piksel nulungan

lemah disambungkeun kuat

Friedrich Schiller

Balik kaluar na kabukti anjeun.

The piksel nulungan kubus indit sakuliah dunya.

Ngabéréskeun Rubik Cube dina vidéo "Sakuliling Dunya dina 80 Poé" melambangkan ranté fraternal kamanusaan di sakumna bumi, anu PixelHELPER bentukna ampir kalayan aplikasi crowdfunding livestream sorangan di Playstore Android sareng ngajak anu nonton berinteraksi.

Sapanjang hirup, urang ditinggalkeun loba ngambah. Ogé dina nyawa jalma séjén anu jalur urang bisa ukur sakali meuntas, sarta kami kukituna dipangaruhan acan jadi niatna nu hirup engké maranéhanana ngajak péngkolan sejen. Pasti bakal pangajén moal gede pikeun karya piksel nulungan Yayasan salaku pangaruh jangka panjang positif dina masarakat urang.

Urang tarung kalawan gairah pikeun dunya hadé.

Humanisme salaku pangalaman interaktif dina live stream. Kontrol sebaran ngalangkungan émotik dina Facebook. Zombi teu gaduh ras, warna, atanapi agama; ngan ukur otak! Proyék "Zombies without Bounds" ningali dirina salaku platform ngagimbung bantuan interaktif. Ngaranna diturunkeun tina sajumlah komputer zombie anu dikawasa éksternal. Tujuan kami henteu kirang ti solusi pikeun sadaya bencana kamanusaan ngalangkungan pitulung interaktif ti pemirsa ngalangkungan live stream. Tujuan kami: 24 jam livestream ti tempat-tempat panas dunya. Ngiringan wartawan di zona perang, ngadistribusikaeun bantuan di kubu pangungsian atanapi moro pemburu di Taman Nasional Kruger. Kemungkinan kendali ngagimbung urang teu aya watesna.Pake alat kami: emotikon Facebook ngontrol gimbungan bantu sareng mutuskeun naon anu kedah dilakukeun.

Téknisna tiasa dianggo sapertos kieu yén urang ngamimitian streaming langsung kalayan elemen kontrol transparan teras ngundang masing-masing karyawan "Zombies without border" ka streaming langsung urang. Ku cara kieu, urang ngawaskeun koreografi unsur-unsur kadali interaktif sareng réaksi gancang kana parobihan live stream di lokasi krisis.

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi aplikasi dina Marrakech, Maroko

  • 2009 masihan wawakil Attac ka pangadeg harga piksel nulungan "Mimitian revolusi sorangan" karyana pikeun homeless.
  • 2013 dibuka piksel nulungan kampanye shit Storm homeless, nu loba média Jerman ngagaduhan dina, kaasup nu Süddeutsche Zeitung ku artikel fitur dina peta urang.
  • 2014 10 kami dipanaskeun kalayan kampanye di Kedubes AS, anu NSA / skandal drone sarta ngahontal tetep nepi jeung promosi mingguan topik dina média.
  • Dina 2015 padagang senjata anyar Dr. Grup Oetker janten dikenal sacara nasional ngalangkungan perkiraan ringan ka Menteri Pertahanan Federal sapeuting.

Ti Laskar Pelangi

kampanye "Cinta weruh euweuh wates" tina piksel nulungan hayang protes ka kasusah tina homoseks di nagara totalitarian di dunya. Aya kénéh loba teuing nagara di dunya kayaning Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Arab Saudi atawa Uni Émirat Arab, dimana homoseksualitas haram sarta dihukum ku pati!
Cinta weruh euweuh gender, euweuh ras atawa agama! Cinta weruh euweuh bounds! kami rék pernyataan ieu nu nyebarkeun nulungan piksel, sabudeureun dunya jeung proyék seni lampu "Ti Laskar Pelangi".


Mobile Project Center

cooling darurat kapsul keur homeless

Usum salju caket & jalma anu teu gaduh bumi peryogi bantosan urang. Solusi kami: Kapsul darurat tiis PixelHELPER pikeun nyegah jalma ti beku nepi ka maot di jalan-jalan Jérman. Unggal taun pangsaeutikna urang Jerman maot akibat nabrak pesawat tibatan jalma-jalma anu teu gaduh bumi beku pati. Di Jérman aya langkung ti satengah juta anu teu gaduh bumi di luar jaring kaamanan sosial. Deui-deui jalma dikirim ka luar panto nalika suhu handapeun nol teras beku sangsara. Sareng masalah gelandangan di Jérman nyalira henteu dibahas sacara berkelanjutan. Ieu dimana program reintegrasi urang pikeun anu teu gaduh bumi dimaénkeun. Dimimitian ku kapsul darurat anu tiis pikeun ngajagaan jalma anu teu gaduh bumi tina pati anu gampang pisan dihindari, urang ngawangun sistem anu merangan masalah dasar karaméan, kurang kaamanan, teu aya kasempetan padamelan sareng ngajauhan sosial, sahingga ngabantosan jalma-jalma pikeun balik deui ka kahirupan normal saeutik-saeutik ngamungkinkeun.

Kami ngan hiji breed canggih saeutik monyet dina planét leutik nu ngorbit di sabudeureun hiji béntang pisan rata.

Stephen Hawking
Pendiri PixelHELPER Oliver Bienkowski sareng anjing jalan Maroko et