Piksel nulungan wilujeng sumping Logo

strategi protés praktis ∴ Kartun Seni Lampu ∴ HAM ∴

ueberuns

Candak ti beunghar & masihan ka nu miskin

Robin Hood Sarerea geus terang. Hina Garong Dilaksanakeun janten serius saingananu amal meureun masih kondang jadi leuwih ti aslina. jeung Piksel nulungan Internasional ngabantah ngeunaan 70 seniman internasional pikeun hiji dunya hadényandak beunghar di andropa sareng masihan ka nu miskin di sakuliah dunya. Kami aya. Kalayan riungan di satia boga PixelHELPER salaku hiji organisasi pikeun HAM markas na di Aprika kapanggih. Pikeun taun urang tarung sakumaha Sobat & papayung miskin jeung salaku salah disumpah musuh jelema nu Kakuatan & kabeungharan zur Nyiksa penindasan.
Pangadeg PixelHELPER nyaéta seniman lampu kasohor sareng betemason sareng anu ngaku sorangan Oliver Bienkowski ti Jerman. Sejen seniman lampu sareng aksi sareng seueur kartunis sumebar ka sakuliah dunya sareng damel babarengan kanggo PixelHELPER pikeun dunya leuwih hadé.

Ngan jalma anu mikir béda robah dunya

tapi urang murka kaharti, tempo naon we ngalaman. Naon tuh urang nini Tea picking pikeun Bigwigs di Ceylon?

naon urang kolot dina Widang katun toiled pikeun India, sarta ngaganjel dina Saxony Tambaga jeung coltan Pertambangan deukeut Dresden, ngan jadi Congolese 30 panerapan listrik per somah gaduh.

jeung coklat jeung perkebunan kopi di Palatinate! Generasi nu Palatinate gaduh maranéhna Kaséhatan ruined pikeun nasty ieu korporasi Afrika. jeung fleets fishing Somali geus fished kami Laut KalérKukituna ayeuna ngalaman loba bajak laut Ostfriesen jadi.

ampir kabéh gajah urang aranjeunna ditémbak, Sangkan maranéhna buah catur jeung kenop piano, Ayeuna anjeun datang nepi ka jeeps maranéhanana sarta nyieun malah Safari sarta kasampak di saling éta gajah panungtungan dina Bavarian Leuweung on. Éta teuas.

und anu lajeng diserang salaku Herero Jermanna ieu genocide committed ngalawan Schwaben, enya éta sigana ogé. Hal anjeun teu sambel nu ngan saukur kaluar baju maranéhanana, mun 100 taun masih hurts, Diantarana salah teu cageur gancang.

Kami nangtung nepi ka tuur maranéhanana di kimia kasarKu kituna nu Meuli di Bangladés pikeun 7 euro jeans tiasa.

Sabaraha tina katresna urang urang leungit dina Pertambangan inten di Bielefeldambéh Bigwigs di Sierra Leone tiasa nyanyi "Intan anu Girls sahabat ", Ayeuna datangna teh malah peuntas Tengah sarta tetep hayang hirup di gyms kami.

Jadi naon jadi acan sagalana?. Kamarana urang masih ngalakukeun nanaon keur aranjeunna? Sometime ogé nutupDi sawatara titik urang bisa henteu panjang teuing! Di sawatara titik, ngan henteu acan beuki!

urang Haté téh tebih aber kemungkinan urang anu tungtungna.

Urang. ngaréndéng sistimatis salaku hiji alat gaya penting

nulungan piksel ngabogaan global Aktivis & Artis Network pikeun Hak Asasi Manusa mun raray dictators tarung jeung ka isu sosial penting nujul. urang karya artistik urang sangkan dunya a tempat hadé tur ngakibatkeun parobahan sosial nu leuwih gede, Kalayan Tujuan tina diduga masarakat démokratis.In nami kasabaran sollte nulungan piksel ngaku bener kana Intoleransi teu bisa ditolerir.

proyéksi lampu dina radomes di Service AKAL Federal di Bad Aibling

Anu piksel nulungan?

paeh nulungan piksel tarung eta ku aktivis global jeung jaringan artis kalayan hartosna ilahar ngalawan Dedemit sosial, Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir.

Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya sarta ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta kapercayaan inti urang yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" revived tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik.

Pangobatan panénangan roti dina bumi dina Maroko

pers

"The nulungan piksel nambahkeun karya Anjeun modul revolusioner sorangan pikeun Seni & satir ditambahkeun"

nyebutkeun Jérman Kultur

"Piksel nulungan nyaeta salah sahiji incubators paling inovatif pulitik Peta seni tur ngagambarkeun hiji formulir canggih tina seni" sababaraha nyebutkeun. Urang sebutkeun seni kedah pemicu nyeri, sarta ngangsonan rebel. Simkuring resep seni salaku wangun timer jaminan sosial dina sumanget nu Pencerahan. kampanye kami mintonkeun kemungkinan seni salaku kakuatan kalima di nagara. kituna seni sanes eunteung, nu salah nahan tina kanyataanana, tapi hiji palu jeung nu keur bentukna eta.


Urang ngakuan kasempetan.

Urang diajar. Urang maén. Urang ngembangkeun ideu. Simkuring meunang ideu tina gelap. Urang make kontrasna. Urang nyieun spektakuler, atawa hal ngaleungit. Urang museurkeun nempo. Urang nyieun sambungan. Urang ngarobah pandang Anjeun. Urang damel di tempat teduh. Urang néangan lampu naha. Urang masihan waleran. Urang mairan. Urang nyawad. Urang maén jeung Sparks cahaya dina haté urang. Simkuring nyandak eta kaluar.
Sarta kami nyebutkeun: Urang nu piksel nulungan

lemah disambungkeun kuat

Friedrich Schiller

Balik kaluar na kabukti anjeun.

The piksel nulungan kubus indit sakuliah dunya.

Ngarengsekeun nu Rubik urang kubus dina video "Dina 80 poé sabudeureun dunya" teges saurang ranté fraternal sahiji manusa sabudeureun bumi, nu nulungan piksel kalawan aliran crowdfunding sorangan hirup ngabentuk aplikasi dina Android PlayStore maya jeung Ujang panuduh ka kaca interaksi.

Sapanjang hirup, urang ditinggalkeun loba ngambah. Ogé dina nyawa jalma séjén anu jalur urang bisa ukur sakali meuntas, sarta kami kukituna dipangaruhan acan jadi niatna nu hirup engké maranéhanana ngajak péngkolan sejen. Pasti bakal pangajén moal gede pikeun karya piksel nulungan Yayasan salaku pangaruh jangka panjang positif dina masarakat urang.

Urang tarung kalawan gairah pikeun dunya hadé.

Humanisme salaku hiji pangalaman interaktif dina stream hirup. Jeung ngatur distribusi ngaliwatan emoticons di Facebook. Zombies nyaho euweuh lomba, warna atawa Religion.Nur brains! The "zombies tanpa wates" proyek, nilik diri salaku hiji platform ngagimbung bantu interaktif. Ngaranna derivasi tina hiji pluralitas komputer zombie nu dikawasa externally. Tujuanana kami aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala bencana kamanusaan ngaliwatan pitulung interaktif ngeunaan pemirsa dina stream hirup. Tujuanana kami: 24 jam stream hirup tina durukan Punken dunya. Dipirig ku wartawan di zona perang, distribusi bantuan kamanusaan di pangungsian atawa moro pikeun poachers dina Kruger Taman Nasional. Kemungkinan anu kontrol limitless ngagimbung kami alat kami: nu emoticons Facebook ngadalikeun ngagimbung bantu jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Téhnisna gawéna nyaeta urang mimitian aliran hirup kalawan kadali transparan lajeng ngajak masing-masing "Zombies tanpa wates" staf di stream hirup urang. Urang cagar nu koreografi elemen interaktif di tempoan jeung ngabales gancang ka parobahan dina stream hirup di point of krisis.

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi aplikasi dina Marrakech, Maroko

  • 2009 masihan wawakil Attac ka pangadeg harga piksel nulungan "Mimitian revolusi sorangan" karyana pikeun homeless.
  • 2013 dibuka piksel nulungan kampanye shit Storm homeless, nu loba média Jerman ngagaduhan dina, kaasup nu Süddeutsche Zeitung ku artikel fitur dina peta urang.
  • 2014 10 kami dipanaskeun kalayan kampanye di Kedubes AS, anu NSA / skandal drone sarta ngahontal tetep nepi jeung promosi mingguan topik dina média.
  • 2015 kaala dealer leungeun anyar Dr. Oetker Grup sapeuting ku projections lampu ka Kementrian Federal Pertahanan kasadaran involuntary nasional.

Ti Laskar Pelangi

kampanye "Cinta weruh euweuh wates" tina piksel nulungan hayang protes ka kasusah tina homoseks di nagara totalitarian di dunya. Aya kénéh loba teuing nagara di dunya kayaning Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Arab Saudi atawa Uni Émirat Arab, dimana homoseksualitas haram sarta dihukum ku pati!
Cinta weruh euweuh gender, euweuh ras atawa agama! Cinta weruh euweuh bounds! kami rék pernyataan ieu nu nyebarkeun nulungan piksel, sabudeureun dunya jeung proyék seni lampu "Ti Laskar Pelangi".


Mobile Project Center

cooling darurat kapsul keur homeless

Usum datang butuh pitulung kami jeung jalma homeless. solusi kami: The piksel nulungan kapsul darurat tiis ngalawan katirisan jelema di jalan ti Jerman. Eta maot unggal freeze sataun ku pesawat ngadat sakumaha homeless kirang Jerman. Di Jerman aya leuwih satengah juta homeless luar kasalametan net sosial. Deui jeung maneh, jalma anu dikirim dina hawa sub-enol di luar panto lajeng miserably mun freeze pati. Sarta ogé masalah homelessness di Jerman sorangan teu alamat jangka panjang. Ieu tempat program reintegration kami keur homeless. Dimimitian ku capsules darurat tiis pikeun nangtayungan homeless di hareupeun a pati teuing gampang bisa nyingkahan, urang keur ngawangun sistem eta masalah dasar homelessness, kurangna kaamanan, teu kasempetan pakasaban sarta tempat keur ngasingkeun sosial perang, sarta ku kituna urang saeutik ku saeutik mulang ka hirup normal ngamungkinkeun.

Kami ngan hiji breed canggih saeutik monyet dina planét leutik nu ngorbit di sabudeureun hiji béntang pisan rata.

Stephen Hawking
Kasimpulan leutik tina sababaraha tindakan PrixelHELPER
urang-filsafat

Pernah ragu yén jumplukan leutik jalma serius tur committed bisa ngarobah dunya. Kanyataanna aranjeunna hijina leuwih sanggup ngalakonan ieu.

Margaret Mead