30. mungkin 2014 Oliver Bienkowski

01 Méi - 30 Méi 2014

Pra-konfigurasi tina test hardware Alpha pikeun Afrika di Düsseldorf; Mangpaat komputer Rasberry Pi kalayan kaméra mini jeung ransel surya sarta bank batré surya.

alfa