2. Juli 2014 Oliver Bienkowski

02. Juli 2014

Mimitian proyek; nguji awal tina téhnologi nu. Kahiji urang kedah nyebutkeun yén speed internét éta mimitina bener goréng. Urang kungsi ngarobah loba hal jeung arangieren kami kalawan Afrika. Dina tungtungna eta digawé kaluar ogé sarta kami bisa nerapkeun sagala fitur nu urang sempet rencanana.

start1

start2start3