2. Juli 2014 Oliver Bienkowski

02. Juli 2014

Hiber ka Marrakech kalayan tim piksel nulungan. Dina ahir penerbangan kami bisa poto dina kabina nyieun saméméh éta indit ka Madinah of Marrakech sarta kami Nyanghareupan sadayana béda budaya jeung Éropa.

ngapung