30. April 2014 Oliver Bienkowski

04 April - 30 April 2014

Konversi UAVs, drones na drones kapal nyetir stasiun Internet mobile pikeun bantuan heula di wewengkon bencana. Médan nguji stream live Crowdfunding lumangsung sanggeus platform peluncuran suksés.

drones1 drones2