6. Juli 2014 Oliver Bienkowski

06. Juli 2014

sebaran munggaran di kumuh of Marrakech. Urang nganggap hal éta penting pikeun nyadiakeun keur kamajuan dina lingkungan saharita urang. Sangkan ngamimitian jeung ngagantian tina lawang korma jeung lawang baja jeung jaringan rusuh pikeun pamaén bal ngora.

kahiji