7. March 2012 Oliver Bienkowski

07. March 2012

fliers FPV dina bentuk Jangjang kali hiber pisan lila bisa dihontal dina kombinasi kalayan sél surya. Nalika bencana bisa jadi jalma di 30-70 kilométer jauh, gumantung kana kakuatan népana parabot radio, pikeun ngahontal jeung drones jangjang ieu sarta méré aranjeunna kalayan Internet anu dugi aranjeunna pulih.