9. April 2012 Oliver Bienkowski

09. April 2012

Urang nguji FPV nu (First Person Témbongkeun) pangiriman sinyal vidéo dina kapal a. Kalawan anteneu kuat tiasa salaku sinyal video jadi nguatkeun anjeun bisa ngapung ku pesawat drone sakuliah Luksemburg, sakumaha geus kabukti Raphael Pirker sahiji Tim Hideung Domba. Urang rék dipaké dina angkutan hareup, internét jeung drones bantuan munggaran di sakuliah dunya, dibiayaan ku fee nulungan piksel Live Stream platform crowdfunding.