18. April 2013 Oliver Bienkowski

18. April 2013

drones pangiriman test alfa di Düsseldorf grounds paméran Dokumi. Urang diuji kami avatar ransel jeung Statiskamera sarta cukup rohangan pikeun parabot smartphone Power keur aliran live kontinyu di wewengkon Kries. Ieu drone listrik nyaéta bisa dipaké di mangsa nu bakal di wewengkon Kries of avatars piksel nulungan ka ngajamin komunikasi jeung dunya luar via telepon satelit internét ka jalma kapangaruhan.