19. Désémber 2012 Oliver Bienkowski

19. Désémber 2012

artis lampu sarta pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski staged hiji instalasi laser on James Turrell Skyspace dina lampu of Art Center Unna. Anjeunna disambungkeun munara jeung munara garéja anu tangtu. Sababaraha gambar anu filmed kalawan drone a. drones ieu kauntungan idéal saperti mobile Satelittentelefoneinheit nyimpen urang kapangaruhan Internet aya. Téknologi surya geus datangna éta planes bisa ngapung bisa ogé dipaké ku organisasi swasta jeung leutik, jalma di daerah terpencil anu kapangaruhan ku Bencana Pengetahuan Alam bisa mawa Internet. Utamana dina bencana nyaéta pikeun ngahasilkeun komunikasi pangpentingna pikeun maranéhanana kapangaruhan sarta Angehöhrigen. Saeutik pisan jalma di bangsa industrialized ayeuna tiasa ngabayangkeun janten tanpa listrik sarta Internet.