29. November 2011 Oliver Bienkowski

29. November 2011

Ngadegna bak kira PixelHEPER EV di Neuss, Jerman. Dumasar yayasan ieu, kami geus nyieun kaputusan pikeun mimitian ku piksel nulungan. Simkuring hayang lajeng nyadiakeun éta walked dinya sanggeus bak mikir jeung brainstorming sesi pangheulana hirup stream platform crowdfunding handapeun ngaran Slumdog Tycoon, hiji realitas kaulinan séjén.