14. November 2014 Oliver Bienkowski

leungeun 3D prostheses produksi

leungeun 3D prostheses produksi

Urang dimimitian percetakan nu Robohand printer Ultimaker 3D urang. Ku waktu kami akumulasi pangalaman jeung bergeser produksi ka Spanyol dina operasi percetakan komérsial, leungeun nyadiakeun kami lengkep dirakit sanggeus urang gaduh barudak dewasa diukur.

panangan