Wilujeng sumping di Buntesregierung

The Buntesregierung mangrupikeun proyék seni PixelHELPER anu ngungkulan masalah sosial anu penting ku cara anu béda ku netepkeun "Buntesminien" fiktif. Dina ngalakukeun éta, pamaréntah féderal tangtosna ngaganggu béda dina masalah ayeuna tibatan pamaréntah féderal. Ieu pernyataan ku Angela Merkel dina Julian Assange.

Tungtutan ieu ku pamaréntah féderal gaduh implikasi internasional. Ieu réaksi ti Ratu sareng Boris Adang.

Nagara-nagara sanés ngaréspon paménta Kanselir Angela Merkel kalayan alamat Taun Anyar anu béda, di dieu ti Swiss

Saatos Angela Merkel, Ratu, Boris Johnson sareng présidén nasional Swiss, Donald Trump ogé kedah nyarios ngeunaan hal éta.

The "Buntesministerium gegen Homelessness" nyebarkeun kapsul tiis pikeun anu teu gaduh bumi dina susunan artistik ku Angela Merkel. Di dieu anjeun bakal mendakan dua video anu ngagambarkeun kagiatan ieu.

Dina raraga ngarobih masarakat tina sudut pandang seni, PixelHELPER parantos ngalebetkeun sababaraha proyék "warna-warni":

Buntesrat, Buntespolizei, Buntes Kamentrian Keuangan, Bunteskanzler, Buntesnachrichtendienst, Bunteskriminalamt, Buntestag, Buntespresseversammlung, Buntesamt pikeun panangtayungan konstitusi sareng Bunteswehr. Babarengan seniman ti sakumna dunya, kampanye dina proyék masing-masing laun diterbitkeun.

Bunteswehr

Palayanan intelijen warna-warni

Laboratorium Palsu jero pikeun Hak Asasi Manusa

Palsu jero: Kabohongan pikeun harepan anu nyababkeun révolusi!

Palsu jero mangrupikeun bentuk éditan video anu énggal. Tina sora sintétik dugi ka nyaluyukeun gerak sungut, urang tiasa nyiptakeun pidéo naon waé. Pamingpin nagara Totalitarian nyungkeun pengunduran diri dina pidéo éta, perang panjang réngsé, révolusi diproklamasikeun, alamat alternatif Taun Anyar muncul - kemungkinan anu ditawarkeun deepfakes jero pisan. Laboratorium Palsu Jero PixelHELPER parantos ngahasilkeun sababaraha deepfakes. Tingali pilihan dina halaman wéb ieu. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, lebetkeun kana dialog sareng kami ngalangkungan kontak titik.

Angela Merkel nungtut hampura Julian Assange ti Ratu sareng Boris Johnson
Ratu sareng Boris Johnson tangtosna némbalan langsung.
Donald Trump hampura Julian Assange sareng Edward Snowden
Angela Merkel ngadegkeun Kamerdékaan Federal Warna Jerman ngalawan tempat cicing

กองทุพิทักษ์พิทักษ์พิทักษ์ประชธิปไตยเรเรยกเลิกร

กรรแข่งขัฟุตบอลฟุตบอลโดยโดยโดยโดยโดยโดย จะ มี การ ถ่ายทอด สด ให้ ชม ตลอด กา 10 แข่งขัน 26 นทีทีที
Naha?
24 มิถุนายน เป็น วัน ประชาธิปไตย

กษัตริย์ แห่ง ประเทศไทย
พวกเรม สุมหัว# ส่ง กษัตริย์ ไทย ไป ขึ้น ศาล”กักัตลอดตลอดตลอดตลอดับตั้งแต่ึ้ึ้ถึง
สอง ผู้ ร่วม ก่อการ “ส่ง คิง ไป ขึ้น ศาศ” ใใ นม #PixelHELPER Sareng # ACT4DEM มา ร่วม พลัง กัน แล้ว รับรอง แอ ค ชั่ น ตาม มา อีก เยอะ ตลอด 1 เดือน นี้
เรา วางแผน จัด หนัก จัด เต็ม ตั้งแต่ 24 มิถุนายน เป็นต้น ไป จนถึง วัน เกิด ใน วัน ที่ 28 กรกฎาคม จัด หนัก จัด เต็ม ตลอด หนึ่ง เดือนเต็ม
เรา จะ เคลื่อนไหว ทุก รูป แบบ ที่ เรา ทำได้ ยิ่ง ถ้า มี เงิน สนับสนุน มา มาก เรา ทำ ทำ มาก มาก
สำหรับ คน ที่ จะ ร่วม กิจกรรม กับ เรา ติดต่อ จรรยา ได้ ที่ เบอร์ เยอรมนี +4916095353045
สำหรับ ผู้ ที่ สามารถ สนับสนุน เรา ได้ ขอ เชิญ มา ร่วม ลงขัน กัน นะ
สู้
# ถึง เวลา ที่ เรา จะ ต้อง เป็น ฝ่าย รุก กัน บ้าง แล้ว

คุณ ต้องการ สนับสนุน เรา โดย ไม่ ระบุ ชื่อ หรือ ไม่ โปรด ใช้ กระเป๋า เงิน ดิจิตอล ของ เรา
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
DASH: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
ZEC: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

ข่ววด่ว - @PixelHELPER
โรงแรม วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioReiser # 10 มา XNUMX กษัตริย์ ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน ก็ มา หน่วย ทม.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า มา ห้าม เรา โปรด รอ ชม ภาพ วีดีโอ ที่ กำลัง จะ ตาม มา สนับสนุน เรา คิง คิง
#PixelHLEPER กำลัง ช่วย ตาม หา หมุด ประชาธิปไตย ของ ประเทศไทย ที่ ถูก รา มา 10 ขโมย ไป เพื่อ ส่ง กลับคืน มา ให้ คน ไทย พบเห็น หมุด นี้ โปรด แจ้ง พวก หมุด ด้วย
ถ้า รา มา 10 จะะ อยู่ ถาวร ที่ ประเทศ เยอรมนี ก็ได้ แต่ ต้อง จ่าย ภาษี แต่ แบ่งปัน เปิด ให้ เคย เคย แบ่งปัน แบ่งปัน เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย เคย ประชาชน และ ประชาชน ก็ ยัง ต้อง จ่าย ค่า เลี้ยงดู ให้ เขา อีก ต่างหาก
50% ของ เครื่อง ดื่ม กระทิง แดง เป็น ของ ตระกูล เดียว ตระกูล ของ ประเทศไทย และ การ การ การ ยืด ยืด ยืด การ การ ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด คดี ด้วย ข้ออ้าง ว่า จับ ตัว เขา ไม่ ได้
ข่ววด่ว - @PixelHELPER
โรงแรม วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioReiser # 10 มา XNUMX กษัตริย์ ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน ก็ มา หน่วย ทม.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า มา ห้าม เรา โปรด รอ ชม ภาพ วีดีโอ ที่ กำลัง จะ ตาม มา สนับสนุน เรา คิง คิง
เรา ฉาย แสง ไป ที่ ตึก ของ นายกรัฐมนตรี อัง กาลา แม ร์ เคิ ล เรียก ร้อง ไล ออก ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย ประชาธิปไตย
เรเรฉยแสงแสง ““ ““ คิง “ฟ้ฟ้ผ่ผ่ตตตตยขณะขณะขณะ
กร์ตูล้อเลียล้อเลีย ““: “กษัตริย์ กษัตริย์ กลัวคไทยไทยไทยปลดปลด” ”” ”” ” ที่ # เบอร์ลิน เรา ขอ สนับสนุน ให้ คน ไทย มี ปฏิบัติการ ต่อต้าน การ กดขี่ ข่มเหง ของ พวก เจ้า
โรงแรม จะ สร้าง อนุสาวรีย์ พิทักษ์ รัฐธรรมนูญ พร้อม ล้อ แล้ว เรา จะ เข็น มัน ไป รอบ ๆ โรงแรม Sonnenbichl
ยกเลิก ระบอบ กษัตริย์ ของ ไทย
ถูก ฆ่า ตาย เพื่อ พระราม
ที่ ไม่ ต้องการ - ทั้ง ใน เยอรมนี และ ไทย!
ค้นหา ความ จริง
วิดีโอ ของ ศิลปะ
กษัตริย์ ต้อง ลา ออก ประเทศไทย ต้องการ ประชาธิปไตย

การ เลือก ภาษา

H PixelHELPER เป็น มูลนิธิ ที่ ไม่ แสวง กำไร มี วัตถุประสงค์ เพื่อ ต่อสู้ เพื่อ ความ ยุติธรรม ใน โลก ชน เสรีภาพ และ ความ มนุษย ชน เสรีภาพ และ ความ และ การ ให้ มนุษยธรรม

พวก เรา ได้ ตัดสินใจ รณ ง ค์ ประท้วง ต่อต้าน กษัตริย์ ไทย ที่พัก ใน ประเทศ ปล้น ปล้น ปล้น จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก จาก คน ใน ประเทศ ของ ตัว เอง

พวก เรา จะ ยัง คง รณรงค์ ต่อ ไป ใน หลากหลาย รูป แบบ เดินทาง ไป จาก จาก จาก ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน เมือง นี้ และ ยัง มี อีก หลาย กิจกรรม ที่ พวก เรา จะ ดำเนิน การ ต่อ ไป และ ต่อ เมื่อ กษัตริย์ คน ประท้วง ต่อ เมื่อ กษัตริย์ คน ป ป ป ะ ชา ชน ของ ตัว เอง ที่ บ้าน เกิด

กิจกรรม ฉาย ภาพ คำ ประท้วง ที่ โรงแรม เดอะ แก รน ด์ เมื่อ คืน นี้ เป็น เพียง เรา จะ กดดัน ให้ ไทย ไทย ไทย ไทย ไทย ไทย ไทย ไทย ไทย

เรา ต้องการ การ สนับสนุน จาก ทุก ท่าน คนละ เล็ก คนละ น้อย โปรด ช่วย กัน สนับสนุน พวก เรา ได้ สามารถ ได้ ทำ กิจกรรม เต็มที่ เต็มที่

กลุ่ม คน คน ไทย ที่ ต่อสู้ เพื่อ ประชาธิปไตย และ เสรีภาพ ใน การ แสดง ความ คิดเห็น ได้ สนับสนุน นัก กิจกรรม นานาชาติ กลุ่ม PixelHeLPER ที่ เปิด การ รณรงค์ เพื่อ ประท้วง กษัตริย์ ว ชิ รา ลง กร ณ์ ของ ย และ ที่ รุนแรง ปกครอง ประเทศ บน การ สร้าง ความ หวาด กลัว และ บน การ ข่มขู่ คุกคาม ประชาชน ที่ กระทำ บน การ ได้ รับ ความ ร่วมมือ พันธมิตร กองทัพ กองทัพ

กษัตริย์ อายุ 67 ปี ผู้ นี้ ได้ ขึ้น สู่ การ ครอง ราชย์ เมื่อ ปี 2560 แต่ เขา แทบ จะ ไม่ ได้ ใช้ อยู่ ใน ประเทศไทย เลย ล ซอน มา เต เต ล ล ซอน เต ล ล ล ซอน ล เต เน น บิ ช ล์ ที่ เมือง Garmisch-Partenkirchen ใน ประเทศ เยอรมนี ใน ฮา เร ม ที่ 20 และ และ คณะ ข้า ราช บริพาร และ และ คน 100 คน

ผู้หญิง หลาย คน ใน ฮา เร ม และ ข้า ราช บริพาร ใน ไม่มี ทาง ทำงาน ทำงาน ทำงาน ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ ที่ บา วา เรียก ล่า ว ว่า ข้า ราช บริพาร ที่ ทำให้ กษัตริย์ ไม่ พอใจ จะ เป็นการ ลงโทษ โดย จะ บัน บัน บัน จะ จะ บัน บัน บัน บัน บัน บัน บัน บัน ทึก ภาพ ไว้ เพราะว่า ว ชิ รา ลง กร ณ์ ชอบ ดู วีดีโอ ของ คน ยาม อยู่ ใน ความ ทรมาน

ใน ประเทศไทย กษัตริย์ ได้ สร้าง คุก และ ค่ายกักกัน เพื่อ ลงโทษ ผู้ คน ขัง เป็น ข้อหา ข้อหา ข้อหา น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย น้อย ๆ พวก เขา จะ ถูก ซ้อม ทุบตี และ ทรมาน ตาม คำ สั่ง ของ ว ชิ รา ลง กร ณ์

ใน ช่วง เวลา ไม่ กี่ ปี ที่ ผ่าน มา มี ผู้รับ ใช้ ใกล้ ชิด น้อย น้อย คน วง ใน ใน วง วง วง ใน ใน วง ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ว่า ทั้ง สาม คน ถูก ทรมาน และ ถูก ฆ่า ตาย

นับ ตั้งแต่ ปี 2559 นัก กิจกรรม เพื่อ ประชาธิปไตย ชาว ไทย ที่ ลี้ ภัย อยู่ ต่าง ประเทศ 9 คน ได้ กร กร โดย หลักฐาน ที่ หนักแน่น ว่า พวก ถูก สังหาร โดย ณ์ ณ์ ณ์ รา ลง ณ์ ณ์ ณ์

ใน ประเทศไทย กษัตริย์ อยู่ เหนือ กฎหมาย สามารถ ทำ อะไร ก็ได้ โดย ไม่ ต้อง รับ โทษทัณฑ์ กับ กษัตริย์ ไม่มี ใคร สามารถ อาญา อาญา อาญา อาญา อาญา อาญา อาญา อาญา อาญา

กษัตริย์ ได้ รับ การ ปกป้อง และ สนับสนุน โดย นาย พล อุ ล ต ร้า รอยัล ลิ ล ต์ แห่ง กองทัพ ไทย เช่น เดียว กับ สถาบัน กษัตริย์ กษัตริย์ กองทัพ ไทย ก็ เป็น ศัตรู กับ กับ ระบอบ ประชาธิปไตย ใน ช่วง ศตวรรษ ที่ ผ่าน มา ทหาร ได้ ยึด อำนาจ โดย ถึง ทำ รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร ทำ ครั้ง และ เข้า มา แทรกแซง การเมือง อย่าง ต่อ เนื่อง ประเทศไทย จึง ไม่ สามารถ พัฒนา ประชาธิปไตย ได้ อย่าง ยั่งยืน เพราะว่า ราช สำนัก และ ทหาร ต่าง ก็ สม รู้ ร่วม ร่วม กัน กัน ใน การ ลด ทอน อำนาจ ทาง การเมือง ที่ มา จาก การ เลือกตั้ง ว ชิ รา มี อำนาจ ณ์ ณ์ ณ์ โดยตรงใใกก 12 50,000 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX

สี่ ครั้ง แล้ว ใน ประวัติศาสตร์ ร่วม สมัย ของ ประเทศไทย ที่ ทหารไทย สังหาร หมู่ ประชาชน ที่ ประท้วง เรียก ร้อง ใน - ใน ปี 2516 2519 2535 และ 2553 ทหาร ได้ สังหาร ประชาชน ชาว ไทย ชาติ สังหาร ใน สงคราม สงคราม กรุงเทพ กรุงเทพ

ปัจจุบัน นี้ ว ชิ รา ลง กร ณ์ อยู่ กับ ภรรยา จาก การ แต่งงาน ที่ ที่ เขา ถูก สอง สอง ถูก ถูก สอง สอง สอง สอง ถูก สอง สอง สอง สอง สอง สอง สอง สอง สอง สอง ไล่ ไส ส่ง ไป จาก ประเทศไทย พร้อม ด้วย ลูกชาย สี่ คน ใน ปี 4 เขา หย่า กับ ภรรยา คน ที่ สาม ปี ปี 2539 บีบบังคับ ปี เธอ กักตัว แต่ แต่ ในใน หญิง 2557 คน รวม ทั้ง ลุง และ ญาติ อีก หลาย คน ถูก จับ เข้า คุก 

ว ชิ รา ลง กร ณ์ แต่งงาน กับ ราชี นี คน ปัจจุบัน แก รน ซอน ซอน บิ บิ บิ บิ บิ บิ บิ บิ บิ บิ บิ บิ บิ บิ ช ล์ ใน ขณะ ที่ ภร ร ร ยา ของ เขา อาศัย อยู่ ที่ โรงแรม เอน เก ล เบิร์ก สวิสเซอร์แลนด์

ว ชิ รา ลง กร ณ์ เป็น กษัตริย์ ที่ รวย ที่สุด ใน โลก ด้วย ทรัพย์สิน มูลค่า กว่า 50,000 ล้าน ยูโร แต่ ความ มั่งคั่ง นั้น ไม่ พอ สำหรับ เขา - ใน แต่ละ ปี เขา ได้ เรียก ร้อง เงิน จำนวน มหาศาล จาก งบประมาณ แผ่นดิน จาก ภาษี ของ ประชาชน กษัตริย์ ปี นี้ นี้ นี้ นี้ นี้ นี้ นี้ นี้ ได้รับเงิ 29,000 XNUMX XNUMXจำ XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX

ผู้ คน ทั่ว ประเทศไทย และ ทั่ว โลก ต่าง ก็ อยู่ ใน ภาวะ อับจน และ อดอยาก 19 -XNUMX XNUMX ขณะ วิด XNUMX XNUMX อยู่ โรงแรม หรู ที่ ชื่อ แก รน น ทิ้ง เงิน เงิน ถลุง ทิ้ง ทิ้ง ประชาชน จำนวน มหาศาล และ ก็ ทำร้าย ผู้หญิง ใน ฮา เร ม และ ข้า ครอบครัว ใน บริพาร ไทย ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ได้ ั บ ผล กระทบ ไป ด้วย

คน ไทย ส่วน ใหญ่ ต่าง ก็ ตระหนัก ดี ถึง อาชญากรรม และ ความ โหดร้าย ของ กษัตริย์ ของ ก็ ทำให้ เงียบ คุก คุก คุก คุก คุก คุก คุก คุก คุก คุก คุก

มัน ไม่ใช่ แค่ คน ไทย เท่านั้น ที่ ต้อง ทุกข์ ทน เพราะ กษัตริย์ ปลอดภัย และ ได้ ได้ ได้ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ สิทธิ มนุษย ชน ใน ดิน แดน ของ เยอรมนี - ทั้ง นำพา ผู้หญิง เข้า มา และ ทำร้าย พวก เธอ และ ทำร้าย การ ปฏิ บ ได้ รับ การ ปฏิ บ ติ เป็น ทาส ต้อ ต้อ ต้อ ง อดทน ยอม ให้ พฤติกรรม เหล่า นี้ เกิด ขึ้น ใน ประเทศ ของ ตัว เอง

นี่ คือ เหตุผล ว่า ทำไม นัก กิจกรรม ชาว ไทย สนับสนุน องค์กร PixelHELPER ใน การ ทำ แอ ค ชั่ น นี้

เรา ต้องการ ให้ โลก รับ รู้ เกี่ยว กับ ความ ป่าเถื่อน และ การ คอรัปชั่น ของ ว ชิ รา ลง กร ณ์

เรา ต้องการ ให้ เขา หยุด ทำร้าย คน ไทย

เรา ต้องการ ให้ ประเทศ เยอรมนี ไล่ เขา ไป เพราะ เขา ได้ ละเมิด กฎหมาย หลาย ข้อ

เรา ต้องการ ให้ เขา ถูก นำ ตัว เข้า สู่ กระบวนการ พิจารณา คดี ใน อาชญากรรม ต่างๆ ที่ เขา ก่อ ขึ้น

และ เรา จะ ไม่ หยุด การ รณรงค์ จนกว่า เขา จะ ถูก ส่ง กลับ บ้าน เกิด เพื่อ เข้า สู่ กระบวนการ พิพากษา ที่ นั่น นั่น

ถ้คุณคุณ เรเร https://pixelhelper.org/en/hilfe/

เมื่อ เรา สู้ ร่วม กัน เรา จะ สามารถ หยุด รัช สมัย ที่ ปกครอง ด้วย ความ กลัว ของ ได้ และ ก็ นำ กร ได้ และ ก็ ประเทศไทย ประเทศไทย

Dana bek démokrasi Thailand - urang ngaleungitkeun monarki di Thailand

Pilih basa anjeun:

Bal buligir. Raja Thailand ngambil alih papayung pikeun proyék XXXSoccer ti PixelHELPER. Dina pertandingan munggaran, 26 awéwé na ti harem bersaing saling, Rama X. mangrupikeun wasit, dua ratu na aya dina gawang. Kami ayeuna milari lapangan sepak bola, nyaluyukeun biaya sareng nyiarkeun gim dina live stream. Dukung kami dina formulir dukungan ieu:
24 มิถุนายน เป็น วัน ประชาธิปไตย
Adicara Resignation King of Thailand
Kabayang roda démokrasi teu kaleungitan. Aktivis anu terkenal Junya Yimprasert ti ACT4DEM sareng pangadeg PixelHELPER Oliver Bienkowski ngagabung pasukan sareng patepung di pertahanan hak asasi manusa PixelHELPER di Jerman, pikeun ngarencanakeun seni anyar sareng demonstrasi pikeun sistem parobahan di Thailand.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 22 ″]

Anjeun daék ngadukung kami anonim? Punten nganggo dompét digital kami
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
DASH: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
ZEC: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

PixelHELPER mangrupikeun organisasi nirlaba anu ngalakukeun tindakan pikeun kaadilan global, khususna ngeunaan hak asasi manusa, kabébasan sareng persamaan, sareng bantosan kamanusaan.

milarian kaleresan. Teu Kaadilan 10 taun saatos.

Urang mutuskeun pikeun ngalakukeun tindakan protés ngalawan raja Thailand anu nyicingan di Jerman, sabab urang henteu tiasa ngijinkeun karajaan anu panjang tina kalakuan laku jahat pikeun kauntungan tina kabébasan sareng kabébasan di Jerman bari ngarobog nagara na.

vérsi jerman ieu aya dina pidéo RTL & Bild, urang robih salami 24 jam ka payun
vérsi jerman ieu aya dina pidéo RTL & Bild, urang robih salami 24 jam ka payun

Kami bakal neraskeun tindakan urang dina sagala rupa bentuk, kalebet petisi pikeun panguasa lokal di Bavaria pikeun ngalereskeun ijin pikeun raja cicing di dinya. Urang bakal tetep angkat dugi anjeunna dikirim ka Thailand sareng nyanghareupan jalma Thailand.

Bantahan unjukan cahaya urang di Grand Hotel Sonnenbichl mangrupikeun mimiti perjuangan urang pikeun ngajantenkeun raja kalayan tanggung jawab ka urang Thailand. Kami peryogi dukungan anjeun, punten nyumbangkeun ka kampanye urang.

Thais berjuang pikeun démokrasi sareng kabébasan nyarios nyokong kelompok internasional PixelHELPER Yayasan pikeun ngaluncurkeun kampanye protés ngalawan King Vajiralongkorn Thailand, raja anu kejem jeung telenges anu mrentah ngaliwatan kasieun tur kaget ku bantuan sékrési-na dina militér.

vérsi jerman ieu aya dina pidéo RTL & Bild, urang robih salami 24 jam ka payun

Raja ka raja 67 taun janten raja taun 2017 tapi boro nyéépkeun waktos di Thailand. Pikeun sababaraha taun anjeunna nyéépkeun waktos na di Grand Hotel Sonnenbichl di kota Jerman Garmisch-Partenkirchen, bareng sareng saurang wanita 20 awéwé sareng rombongan langkung ti 100 abdi-abdi sareng pejabat istana.

Seueur awéwé di nair sareng abdi dina rombongan di tahanan aya di Jerman. Aranjeunna henteu daék ngawula ka Vajiralongkorn tapi aranjeunna teu gaduh pilihan. Sumber kerja pikeun raja di Bavaria nyarios yén staf anu henteu pikaresepeun anjeunna rutin ditakolan sareng disebatna ku henchmen Vajiralongkorn salaku hukuman. Patokna pikeun garapan nalika Vajiralongkorn teras ningali video jalma anu sangsara.

Di Thailand, raja parantos ngadegkeun kubu panjara sareng hukuman di salah sahiji karaton na. Pejabat sareng perwira militér tiasa dikirim di ditu-sasih salami nyinggung. Éta disiksa, ditakolan sareng disalahgunakeun, atas pesenan Vajiralongkorn.

Dina taun-taun ayeuna, sahenteuna tilu urang damel raja parantos maot. Karaton ngaku dua di antarana bunuh diri sareng katilu maotna ku inféksi getih, tapi seueur dipikanyaho yén sadaya tilu disiksa sareng dibunuh.

Ti saprak 2016, salapan aktivis démokrasi Thailand anu neangan pangasingan di luar negeri parantos dibunuh. Aya bukti anu luar biasa sabab dibunuh ku prajurit Thailand anu nurut pesenan ti Vajiralongkorn.

Raja langkung luhur hukum di Thailand, sanggup meta kalayan teu dibales. Konstitusi masihan anjeunna kakuatan mutlak sareng teu aya anu tiasa nyalahkeun anjeunna atanapi pidana.

Anjeunna dilindungi sareng dirojong ku jenderal ultra-royalis anu mingpin angkatan bersenjata Thailand. Sapertos monarki, militér Thailand mangrupikeun musuh démokrasi. Sapanjang abad kapungkur tentara parantos nyita kakuatan 12 kali dina kudeta militer, sareng éta terus-terusan dina politik. Thailand teu acan kantos ngembangkeun démokrasi sustainable, sabab monarki sareng militer parantos konspirasi pikeun ngarusak politik pamilihan. Vajiralongkorn gaduh paréntah langsung tina kakuatan leuwih ti 50,000 prajurit penjaga Raja di Thailand pikeun ngahirupkeun pérang.

Opat kali dina sajarah modéren Thailand - dina 1973, 1976, 1992 sareng 2010 - militer Thailand parantos ngabantosan sipil anu protés di jalan-jalan Bangkok pikeun nuntut demokrasi. Tentara parantos maot langkung seueur sipil Thailand tibatan éta kantos maéhan prajurit asing dina perang nyata.

Vajiralongkorn ayeuna parantos kaopatna. Anjeunna ngantunkeun sareng ngahina pamajikanana anu enggal saatos nikah, sareng tungtungna cerai anjeunna. Pamajikanana anu kadua dibuang ti Thailand babarengan sareng opat putra lalaki taun 1996. Anjeunna megat pamajikan katilu dina taun 2014, maksa anjeunna cicing di ditewak di bumi sareng ngaluncurkeun pikasieuneun kulawargi kulawargi. Kolotna, tilu adi, adi, pamanna sareng sababaraha baraya sanésna dipenjara.

Vajiralongkorn kawin ku ratu na ayeuna sataun katukang, tapi anjeunna jarang ningali anjeunna, langkung milih nyéépkeun waktos sareng haremna di Grand Hotel Sonnenbichl, sedengkeun garwa tinggal di hiji hotél di kota Swiss Engelberg.

Vajiralongkorn mangrupikeun raja paling sugih di dunya, kalayan muatan pribadi leuwih ti 50 miliar euro. Tapi kabeungharan ieu henteu cekap pikeun anjeunna - unggal taun anjeunna nungtut jumlahna ageung tina anggaran kaayaan, dibiayaan ku pajak Thailand. Taun ieu raja anu dibayar langkung ti 815 juta euro ti APBD Thailand.

Jalma-jalma biasa anu nekad sareng kalaparan salaku cépid-19 nyéépakeun pandém di Thailand sareng dunya, sedengkeun raja hirup méwah di Grand Hotel Sonnenbichl, ngabuang jumlah anu ageung uang-uang, sareng nyalahkeun harem sareng abdi-abdi. Staf anu ditakolan sareng disalahgunakeun teu wani mendakan pulisi Jerman, kusabab aranjeunna kagum yén kulawarga anu balik deui di Thailand bakal nyanghareupan balesan.

Kaseueuran rahasia sadar kana kajahatan jeung kekerasan raja-raja, tapi sora-sorana disada ku hukum draconian. Saha waé anu ngritik monarki nyanghareupan sababaraha taun di panjara.

Henteu ngan ukur Thais anu ngalaman kusabab Raja Vajiralongkorn. Anjeunna ogé mangrupikeun beban ka pajek Jerman, kumargi nagara kedah mayar kaamanan sareng perlindungan pikeun anjeunna. Anjeunna ngalakukeun panyalahgunaan hak asasi manusia di taneuh Jerman - perdagangananana sareng nyiksa awéwé, sareng nyababkeun batur-baturna anu anjeunna ngarawat kawas budak. Jérman henteu kedah ngagolét ieu lumangsung di nagarana.

Ieu sababna aktivis démokrasi Thailand ngadukung PixelHELPER pikeun ngalakukeun tindakan.

Kami hoyong dunya terang ngeunaan korupsi sareng kekerasan Vajiralongkorn.

Kami hoyong anjeunna ngeureunkeun nyiksa jalma Thailand.

Kami hoyong Jerman nyepak anjeunna kaluar pikeun nerak sababaraha hukum.

Kami hoyong anjeunna ngadangu percobaan di Thailand pikeun kajahatan na.

Sareng urang moal ngeureunkeun kampanye urang dugi anjeunna dikirim ka bumi pikeun kaadilan.

Upami anjeun ngadukung kami, punten bagikeun pesen kami, sareng punten nyumbangkeun ka PixelHELPER di situs wéb kami: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Kalawan babarengan, urang tiasa ngeureunkeun pamaréntahan sieun Vajiralongkorn, sareng ngalaksanakeun demokrasi anu leres ka Thailand. 

Dana Pembela Démokrasi Thailand

Pilih basa anjeun:

Bal buligir. Raja Thailand ngambil alih papayung pikeun proyék XXXSoccer ti PixelHELPER. Dina pertandingan munggaran, 26 awéwé na ti harem bersaing saling, Rama X. mangrupikeun wasit, dua ratu na aya dina gawang.
Kami ayeuna milari lapangan sepak bola, ngepaskeun kostum sareng nyiarkeun gim dina live stream. Ngadukung kami di dieu:
Urang ngagungkeun demokrasi di Thailand dina tanggal 24 Juni 2020. Pita Faiyen parantos nyarios pidato pengunduran diri raja

Dibunuh pikeun Rama X.
Milarian kaadilan

Thais berjuang pikeun démokrasi sareng kabébasan nyarios ngadukung Yayasan PixelHELPER internasional pikeun ngaluncurkeun protés protés ngalawan King Vajiralongkorn Thailand, raja anu kejem sareng telenges, kalayan bantosan sekutu na, aturan ngaliwatan kasieun jeung ugutan dina militér.

Raja ka raja 67 taun janten raja taun 2017 tapi boro nyéépkeun waktos di Thailand. Pikeun sababaraha taun anjeunna nyéépkeun waktos na di Grand Hotel Sonnenbichl di kota Jerman Garmisch-Partenkirchen, babarengan sareng saurang wanita 20 awéwé sareng rombongan langkung ti 100 karyawan sareng pejabat istana.

Seueur wanoja-na anu di palayan sareng abdi dina hudang anjeunna tahanan di Jerman. Aranjeunna henteu daék ngawula ka Vajiralongkorn, tapi aranjeunna henteu gaduh pilihan. Sumber anu digawé pikeun raja di Bavaria nyebatkeun yén pagawé anu henteu pikaresepeun anjeunna rutin ditakolan sareng ditumbuk ku henchmen Vajiralongkorn salaku hukuman. Tiup-ujug ditembak sabab Vajiralongkorn resep nonton video penderita.

Di Thailand, raja ngadegkeun kunjungan panjara sareng hukuman di salah sahiji karaton na. Pejabat sareng tanaga militér tiasa dikirim di ditu sasasih-marama kanggo ngalanggar anu diédah. Vajiralongkorn maréntahkeun aranjeunna pikeun panyiksaan, neunggeul sareng ngarawat aranjeunna.

Sahenteuna tilu jalma anu damel pikeun raja parantos maot dina taun-taun ayeuna. Karaton nyatakeun yén dua di antarana bunuh diri sareng anu katilu maot tina inféksi getih, tapi biasana dipikanyaho yén sadaya tilu disiksa sareng dibunuh.

Ti saprak 2016, salapan aktivis démokrasi Thailand anu pilari diasingkeun ka luar negeri parantos dibunuh. Aya bukti luar biasa yén aranjeunna ditelasan ku lembaga intelijen Thailand anu nuturkeun paréntah Vajiralongkorn.

Raja langkung luhur hukum Torét di Thailand sareng tiasa polah kalayan impuls. Konstitusi kasebut masihan kakuatan mutlak sareng teu aya anu tiasa ngadamel tuduhan sipil atanapi kriminal.

Anjeunna dilindungi sareng dirojong ku jenderal ultra-royalis anu mingpin angkatan bersenjata Thailand. Militer Thailand, sapertos monarki, mangrupikeun musuh démokrasi. Dina abad ka tukang, tentara parantos nyita kakuatan dina kudeta militer dua belas kali sareng terus campur dina politik. Thailand henteu acan kantos ngembangkeun démokrasi sustainable sabab monarki sareng militer parantos konspirasi pikeun ngarusak politik pamilihan. Vajiralongkorn aya dina paréntah langsung tina hiji tentara anu langkung ti 50.000 prajurit Royal Guard di Thailand pikeun nolak sabalikna.

Opat kali dina sajarah modérn Thailand - 1973, 1976, 1992 sareng 2010 - militér Thailand ngabantai warga sipil anu protés di jalan Bangkok pikeun nungtut démokrasi. Tentara parantos maéhan langkung seueur warga sipil Thailand tibatan anu kantos ngabunuh prajurit asing dina perang anu leres.

Vajiralongkorn ayeuna parantos kaopatna. Anjeunna ngantunkeun sareng ngahina pamajikanana anu lami teu lami saatos pernikahanana sareng pamustunganana cerai anjeunna. Pamajikanana kadua dibuang ti Thailand di 1996 babarengan sareng pasangan lalaki urang. Anjeunna cerai pamajikan anu katilu dina taun 2014, kapaksa anjeunna néwak ditéwak sareng ngadamel pembersihan kulawarga kulawargi. Kolotna, tilu adi, adi, pamanna sareng sababaraha baraya sanésna ditéwak.

Vajiralongkorn kawin ku ratu na ayeuna sataun katukang, tapi anjeunna jarang ningali anjeunna sareng langkung milih nyéépkeun waktos na sareng haremna di Grand Hotel Sonnenbichl bari garwa hirup di hiji hotél di kota Swiss Engelberg.

Vajiralongkorn mangrupikeun raja anu paling beunghar di dunya kalayan harta anu langkung tina 50 milyar euro. Tapi kabeungharan ieu henteu cekap pikeun anjeunna - unggal taun anjeunna nungtut sajumlah ageung tina APBN, anu dibiayaan ku wajib pajak Thailand. Taun ayeuna raja bakal nampi langkung ti 815 juta euro tina anggaran Thailand.

Jalma-jalma biasa anu nekad sareng kalaparan minangka pandemik Covid-19 nyapu ka Thailand sareng dunya, sedengkeun raja di Grand Hotel Sonnenbichl hirup méwah, ngiringan sajumlah artos anu mayar pajak, sareng nyiksa harem sareng abdi-abdi. Karyawan anu keok sareng dicabul henteu wani ngahubungi pulisi Jérman sabab sieun yén kulawargana tiasa dibalasan di Thailand.

Kaseueuran warga Thailand sadar kana kajahatan raja na kekerasan, tapi sora na didamel ku hukum draconian. Saha waé anu ngkritik monarki aya di panjara sababaraha taun ka pengker.

Henteu ngan ukur urang Thai anu kaserang ku Raja Vajiralongkorn. Anjeunna ogé ngabeuratkeun pembayar pajak Jerman sabab nagara kedah mayar kanggo kaamanan sareng perlindungan. Anjeunna ngalakukeun pelanggaran hak asasi manusa di bumi Jérman - perdagangan manusa sareng nyiksa awéwé sareng brutalisasi hamba-hamba na, anu anjeunna anggap sapertos budak. Jérman henteu kedah sabar ieu di nagarana.

Alatan éta, aktivis démokrasi Thailand ngadukung PixelHELPER Yayasan pikeun nyandak tindakan babarengan.

Kami hoyong dunya diajar ngeunaan korupsi sareng kekerasan Vajiralongkorn.

Kami hoyong anjeunna ngeureunkeun nyiksa jalma Thailand.

Kami hoyong Jerman nyepak anjeunna kaluar kusabab anjeunna ngalanggar sababaraha undang-undang.

Kami hoyong anjeunna diusahakeun di Thailand pikeun kajahatan na.

Sareng urang moal mungkas kampanye urang dugi anjeunna dikirim ka bumi pikeun kaadilan.

Upami anjeun ngadukung kami, punten kirimkeun kami pesen sareng nyumbang ka PixelHELPER dina situs wéb kami: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Duaan urang tiasa ngeureunkeun pamaréntahan sieun di Vajiralongkorn sareng ngadatangkeun demokrasi nyata ka Thailand.

Bantuan darurat roti kaléng Éropa - stabilitas pangan pikeun Afrika


Pangiriman roti ka padésan désa miskin tina Ait Faska

Wilujeng sumping di Afrika proyék bantuan piksel nulungan. Langsung saatos pupusna Karlheinz Böhm ku jalma pikeun jalma, kami 2014 ngumbara ka Maroko jeung yayasan pikeun kagiatan urang nempatkeun Afrika. Ayeuna 5 taun engké, urang kudu hal geus kahontal pisan sarta bisa nyadiakeun bantuan ngembangkeun di Afrika. Ti kantor Afrika Kalér kami téh gampang pikeun ngatur sakumaha ti Éropa.

Proyék ngamimitian di tengah gurun batu.
Status proyék Agustus 2019

Kami gaduh kebon leutik, 40 km ti Marrakech di Maroko, dirobih kana studio livestream interaktif. Dina produksi handapeun panon kaméra, kami nganggo parangkat lunak bantuan aréa live swarm interaktif anu diprogramkeun, anu kami ogé bakal nawiskeun ka organisasi bantuan pangembangan anu sanés pikeun panggunaan anu bakal datang. 

Piksel nulungan hayang masihan jalma kabébasan, timer tekad jeung responsibly mun bentukna tanpa bahan hoyong kahirupan maranéhanana sarta méré barudak maranéhanana mangrupa hareup alus. Piksel nulungan nyumbang ka pamutahiran sustainable dina kondisi ekonomi, sosial ékologi politis global. Piksel nulungan gelut kamiskinan sarta promotes HAM, aturan hukum na démokrasi. Piksel nulungan nyumbang ka pencegahan crises jeung konflik telenges. Piksel nulungan ngarojong hiji globalisasi socially ngan, ecologically giat sarta sustainable.

Kami nampilkeun parangkat lunak bantosan langsung kami dina TED Talk di Marrakech di 2014. Ladang mangrupikeun tempat praktis anu munggaran dimana kami nganggo parangkat lunak. Kami ngarepkeun panyokong anyar sareng anu datang kana proyek kami.

Ngaganti kompor areng panggedéna di Afrika Kalér, Ait Faska Maroko
(Konstruksi atap datar 5 méter, jarang pisan)

Kalayan roti kaléng ngalawan kakurangan pangan disababkeun ku perang sareng perubahan iklim

Pikeun ningali eupan Instagram anjeun kedah nambihan API Token anjeun nyalira kana halaman Pilihan Instagram tina plugin kami.

 platform produksi interaktif pikeun bantuan

Hirup Stream ngagimbung Pitulung Software

Kami nampilkeun parangkat lunak bantosan langsung kami dina TED Talk di Marrakech. A TED Talk mangrupikeun kajadian dimana pidato penataan trend dipasihkeun dina topik anu mindahkeun urang sareng bakal mindahkeun urang ka hareup.

Éropa darurat roti canned

Kamp pangungsian Mbera nyaéta 2000 kilométer ti markas live PixelHELPER. Bakery bantosan darurat roti kaléng kami ngahasilkeun roti umur panjang pikeun kubu pangungsian sareng daérah bencana. Ganggang spirulina anu dihasilkeun di Maroko disangka ngabantosan ngalawan gizi buruk sareng kurang gizi di gudang. W.e rék ngawangun loka di hareup camp pangungsian, sarta kami stream live ngagimbung pitulung software ngagunakeun pikeun mantuan urang. Camp pangungsian teh 4 kota pangbadagna Mauritania, urang rék mastikeun yén sangsara tina pangungsi perang ieu alleviated.

PixelHELPER parantos nyiptakeun rohangan anu unik sareng ngadeukeutkeun pemirsa kana produksi barang-barang bantuan di Afrika. Kubus darurat hadir sareng kantong bobo, kompor gas, alat pertolongan pertama & amp; Senter dilengkepan. Sadayana anu anjeun peryogikeun nalika kaleungitan bumi saatos musibah alam.

Ngarojong proyék kami

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Kata kunci: Promosi Seni & Budaya

Kami nyiptakeun padamelan & prospek

Urang nyieun gawean jeung nyieun ngembangkeun sampurna kalawan pangwangunan pitches bal publik, cabinets bursa umum jeung kurban kultural. Salaku wewengkon urang aya dina satengahing hiji ékonomis padesaan, kauntungan loba pausahaan lokal sarta suppliers bahan baku tina tarekat na tiasa nyetél dirina pagawé anyar.

Maroko mangrupakeun nagara paling maju di Afrika.

Ti Maroko kami ngahontal palabuhan jero-cai dina Tangier na Casablanca, sadaya nagara Afrika sareng peti laut. Sambungan ka Éropa téh alus teuing. Ti daratan Spanyol mun Marrakech nyaeta mere hiji jam 6 ku mobil.

Kami parantos nyiptakeun pusat di dieu pikeun gancang koordinasi bantuan kamanusaan sareng bawa gancang ka tujuan anjeun ku mobil, wadah laut atanapi pesawat. Di dieu dina situs éta kami tiasa sacara gampil ngadamel sagala rupa anu diperyogikeun ku jalma-jalma di tempat pangungsian. Kami bakal nyetél pos munggaran di payuneun kamp UNHCR di Mauritania.

téhnologi streaming hirup urang dibangkitkeun buleud interaktif 6 di sisi kénca ti video hirup. buleud ieu bisa dirobah iraha wae ku Sunan Gunung Djati dina watesan aktivitas sarta jumlah disumbangkeun. Kami geus dijieun hiji ngagimbung pitulung interaktif anu bakal ngaktipkeun kami pikeun ngabales di pangungsian dina kaayaan ayeuna sarta nyadiakeun bantuan langsung.

Kaahlian tina software ngagimbung pitulung kami oge sadia keur LSM lianna. Ngobrol urang.

Kapaksa tenaga kerja kélangan Bou Arfa A peringatan Holocaust di Maroko

Demolasi ku 2 bulldozers ngaliwatan nagara Maroko Obeliskna nyaéta sundial sareng teu aya hubunganana sareng peringatan Uygur.

Sanajan seuseueurna penduduk Muslim cicing di Maroko, Uighurs teu dirojong di Cina. Kami ngawangun peringatan kanggo ieu, anu ngan ukur diémutan ku pencét Arab saatos koran di Israél ngalaporkeun ngeunaan bentuk anu sami sareng peringatan Berlin Holocaust. BBC Arab ngalaporkeun dina proyék éta. Ieu nyababkeun hiji boomerang pers internasional dimana laporan éta henteu komitmen deui ka Uyghurs tapi konflik Israel / Paléstina. Karya seni suksés!  

Carita Maroko Holocaust di Wikipedia henteu kantos nyebatkeun kubu pagawé budak di gurun tempat urang Yahudi maot. Peringatan urang ancur ku Kamentrian Interior Maroko saatos sataun diwangun. Kami nyandak masalah kuli paksa kana sajarah Maroko di Wikipedia dina raraga merangan pamalsuan sajarah sareng anti-Semitism. Sareng éta sanaos mangrupikeun pamasangan seni ti mimiti pikeun nunjukkeun palanggaran HAM ku Cina ngalawan Uyghurs. 

Boomerang seni sakali deui ngalaksanakeun arc kreatif pikeun ngalawan rasisme anti Islam sareng nyarioskeun ka buruh kapaksa hilap di Wikipédia.

Hanjakalna, Maroko henteu terang rupa rupa karya seni. Tim éta
Dina situs Maroko urang, kalayan réplika menara Orthanc ti Lord of Cingjing, otoritas Maroko ngajantenkeun hirup. Hiji pawon sup kanggo 500 urang ti Jerman THW nyita, kubur pikeun padamelan pamekaran Jerman sareng buldoser musnah sareng toko bakeri pangembangan, ti mana penduduk langsung nguntungkeun, dirobih ka darat. 

D

Di kubu tenaga kerja dipaksa di Maroko, rébuan jalma maot digawé di karéta api Sahara. Hasilna, Maroko ogé gaduh carita Holocaust. Aranjeunna nyebat Bouarfa anu Auschwitz ti gurun

Surat Terbuka ka Raja Mohammed 6 Maroko.

Anu Maha Suci Mohammed VI, Seni sanés kajahatan. Organisasi urang Jérman pikeun HAM & pikeun promosi seni & budaya geuwat kudu ngadu'a ka anjeun ngeunaan palanggaran HAM serius di Maroko. Éta sadayana dimimitian ku dapur sup sélulér pikeun Afrika, anu pejabat pabejaan anjeun di Tangier parantos nyita ti saprak Méi 2018 sabab urang kedahna hoyong ngajual sup sacara komersil di Marrakech. Salami sataun ayeuna urang ningali jalma-jalma tuang tina kaléng sampah sareng dapur sup kami pastina bakal ngabantosan sababaraha urang supados kenyang. Naha pajabat anjeun ngarobih kebon seniman urang? Otoritas anjeun henteu némbalan kana aplikasi gedong di Séptémber 2018. Unggal dinten urang nyobian hubungan sareng administrasi anjeun ngalangkungan sadaya saluran di nagara éta ti Parlemén ngalangkungan kedutaan Maroko anjeun, anu henteu jalan. Aranjeunna henteu kantos ngajawab. Dina Désémber 2018, pagawé pamekaran PixelHELPER kami Tombia Braide maot kusabab anjeunna kesel pisan kusabab tingkah polah para pejabat anu anjeunna maot kusabab serangan jantung. Tangtosna, anjeunna dikubur salaku mémori tanpa aya anu hadir sareng anu disalahkeun ditetepkeun ka penjabat Maroko. Kami ngawangun sundial dina émutan anjeunna, éta musnah ku buldoser na. Kami nanem modal € 100.000 di Maroko dina sataun. Dioperasikeun roti roti kaléng pikeun mastikeun stabilitas pangan di Afrika sareng nyayogikeun roti gratis unggal dinten ka désa urang. Jenderal anjeun nyandak pangunjung ti kami ka kantor pulisi ku alesan yén dilarang didatangan ku kami. Pananyaan sareng tuduhan tamu urang bakal janten hianat sareng Freemason henteu kedah ditolerir. Teras aya tamparan kanggo pengunjung urang. Wartawan dicegah tina nganjang ka milik urang ku pulisi dina sababaraha waktos. Sanaos kami gaduh sadaya dokumén pikeun kéngingkeun visa investor di nagara anjeun, kalebet sewa kontrakan 3 taun kalayan pilihan pamésér, pulisi anjeun hoyong ngusir kami pisan. Kami nungtut réparasi karusakan sareng ngawangun deui roti roti kaléng. Anjeun ogé kedah ngawartosan aparat kapulisian lokal anjeun yén seniman sanés téroris. Kusabab éta kumaha urang diperlakukeun. Karyawan urang diancam sacara fisik ku Mkadem, leungeun kénca Caid, henteu nutup liang dina tembok luar kami. Dina Festival Gula, tim kami peryogi suntikan rabies kusabab ngegel anjing. Hanjakalna, departemen kasihatanna di Ait Ourir sareng Marrakech ditutup. Kami nungtut 100.000 euro kanggo rekonstruksi sareng pangapunten pribadi ti kapala pulisi anjeun di Ait Ourir sareng caid di Ait Faska. Anu henteu pernah nyarios ka diri urang sorangan tapi ngan ukur komunikasi sareng anu nonton. Kusabab kekerasan pulisi ngalawan tamu kami, kami meryogikeun 100 karyawan pilihan kami salami 100 taun ti Ait Faska & Ait Ourir pikeun ngagarap proyék seni urang.

Anu dipasihan kuli tenaga kerja dipaksa di Maroko. Seueur urang Yahudi anu maot di dieu.

Dina usum panas 1942 ngadatangan Dr. Misi Palang Merah Internasional Wyss-Denant (IRC) mingpin kubu Boudnib, Bou Arfa sareng Berguent. Dinten ayeuna henteu émut panonpoé di désa jauh ieu.
Batang hideung ngabentuk peringatan Holocaust dina hiji unit. Sémah ngumbara ngaliwatan ieu
Simulasi panginget peringatan Holocaust di dunya
Penampilan sateuacan karusakan. Konstruksi 1 sataun sareng 10 Maroko.
Ogé mural ku Walter Lübecke musnah sareng dicét. Bendéra EU rusak dina taneuh.

Total aya 14 kubu tina sababaraha jinis sareng 4.000 lalaki di protéktorat Perancis Maroko. Anu katilu nyaéta urang Yahudi anu ngagaduhan sababaraha rupa kabangsaan. Anu narapidana sadayana lalaki kecuali di Sidi Al Ayachi, anu ngagaduhan awéwé sareng murangkalih. Sababaraha kubu dijaga penjara, nyaéta penjara nyata pikeun lawan politik rézim Vichy. Anu sanésna disebat kubu transit pikeun pangungsi. Anu sanésna disayogikeun pikeun padamel asing. Atanapi urang Yahudi di kubu Bou Arfa di handapeun Vichy, Rails Transsahara janten simbol anu penting pikeun kerjasama sareng Reich Katilu. Ku alatan éta, aya kabutuhan pisan pikeun pagawé. Jalma anu teu tiasa deui damel seueur paéh.

Rébuan Republik Spanyol janten tanggung jawab dina kelompok pagawé asing pikeun pangwangunan sareng pangropéa tina jalur karéta. Laju dina ngerjakeun saatos ngégatan penindasan Franco nyaéta pangperangan sareng henteu nyiksa manusa.Kerja Spanyol parantos janten pidana nyata. Urang Israil diusir ti Éropa Tengah sareng Komunis Perancis parantos ditaros di dinya. Kahirupan sapopoé aya pikasieuneun. Seueur anu maot ku panyiksa, panyiksaan, panyakit, lapar atanapi haus, kalajengking atanapi ngegel oray.

Gudang Berguent (Ain Beni Mathar) dioperasikeun ku Jurusan Produksi Industri. Éta khusus disimpen pikeun urang Yahudi (155 dina bulan Juli 1942 teras 400 di awal 1943 numutkeun laporan CRI). "Tapi kanyamanan spiritual éta henteu ngirangan kanyataan yén kubu Bergue mangrupikeun anu paling parah," saur Jamaa Baida. Palang Merah dipenta pikeun nutup, urang Yahudi anu cicing di Bergued, khususna ti Éropa Tengah, sateuacanna ngungsi ka Perancis. Sukarelawan Legiun Asing demobilisasi saatos éléh taun 1940 teras dilebet kusabab "alesan administrasi". Kitu kasus Saul Albert, warga Turki anu sumping ka Perancis di 1922. Anjeunna dibui di Bergua dugi ka dibébaskeun dina Maret 1943. Dina buku harian anjeunna nyerat:

“10. Pébruari (1941): Batu pegat sadidinten. 2 Maret ...: Serah ka kelompok kalima sareng urang Yahudi Jerman. Abdi henteu resep pisan. Pagaweanna henteu sami; Urang kedah ngadamel ballast ... 6 April: Kami moal tahan deui hirup ieu. Abdi muriang, nyeri huntu ... 22 Séptémber: Rosh Hashanah: Teu aya anu hoyong damel ... 1 Oktober: henteu tuang ... "

Para penjaga, seueur di antarana nyaéta Jérman, kalakuanana zalim, mumusuhan, sareng jahat. "Sakuduna gabung dina NS-SS anu kondang." Sababaraha tawanan kabur, dugi ka Casablanca sareng ngagabung pasukan.

Di Boudnib, kota alit anu gaduh 10.000 jiwa, barak militér anu ayeuna mangrupikeun saksi terakhir ka kemah tentara Perancis. Warga anu langkung lami nyimpen fragmen ingetan: "Kuring tiasa ngawartosan anjeun dua hal pasti. Anu kahiji nyaéta jangjang Boudnib, anu kalolobaanana diwangun ku urang Yahudi. Anu kadua nyaéta seuseueurna kémping kota anu dididik di SD ”(Majalah Tel Quel No. 274, 19-25 Mei 2007).

Maurice Rue, wartawan komunis, magang di dinya. Anjeunna ngawartoskeun ka kami yén "tina 40 tahanan, tilu suku mangrupikeun Komunis, Sosialis sareng Gaullis sateuacan 40 urang Yahudi sumping sababaraha bulan."

Saatos Amérika badarat dina 8. Nopémber 1942 ngagabung sareng Maroko di sisi Sekutu. Dina Januari 1943, Sekutu patepung dina konperénsi di Casablanca. Perjangjian strategis sareng militér ditandatanganan. Teu lami saatosna dimimitian ku serangan ka Sisilia (Operasi Husky, Juli 1943) tungtung Éropa anu dijajah ku Jérman.

Pangwangunan di Bou Arfa henteu ngaganggu sareng kaayaan éta teu parobih langkung saé. Éta langkung saé dibayar ti tahanan Itali sareng Jerman ngagantikeun Komunis sareng Yahudi. Nanging, konstruksi Trans-Sahara tetep tetep naraka. Proyék éta, anu ditunjuk minangka salah, ditinggalkeun ku Perancis ngan 1949.

Upami teu kitu, bantalan gancangna dileungitkeun antara tungtung 1942 sareng awal 1943.

Dokumentasi ku Bill Cran sareng Karin Davison, ditayangkeun dina Arte, ent

 

Peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér 

Tanda ngalawan minoritas anu dianiaya di seluruh dunya. Pangwangunan peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér dimaksudkeun pikeun dijantenkeun sumber inpormasi ngeunaan Holocaust pikeun sakola sareng penduduk.

Nalika unggal blok sia sarébu kecap. Tanggal 17.07 Juli, padamelan pangwangunan dimimitian dina peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér. Kami ngawangun steles pikeun masihan pangunjung di labirin blok abu-abu perasaan henteu mampuh sareng sieun maot ku jalma-jalma di kamp konsentrasi harita. Kami hoyong nyiptakeun tempat di Afrika Kalér anu ngingetkeun jaman digital. Pemirsa aya di dinya sareng live stream dina situs konstruksi sareng tiasa mangaruhan jumlah padamel sareng blok anu badé didamel ku sumbangan anjeun. Langkung seueur nonton sareng nyumbang, beuki ageung peringatan Holocaust janten.

Peringatan Holocaust di Marrakech cenah anu pangpentingna di dunya. Ukuran 5 ukuran Peringatan Holocaust di Berlin engké bakal aya dina batu 10.000 anu dijejeran sakitar pusat inpormasi anu ngadidik sémah ngeunaan Holocaust.

Pendiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, milari namina namina dina pangkalan data Yad Vashem sareng mendakan sababaraha éntri, teras anjeunna katingali dimana peringatan Holocaust salajengna di Afrika sareng mendakan ngan ukur di Afrika Kidul. Kusabab éta sapertos satengah perjalanan dunya ti Maroko, anjeunna mutuskeun ngawangun pangingatan Holocaust dina situs PixelHELPER. Sipat tatangga sadayana kosong, janten aya rohangan pikeun ngawangun stel 10.000 sahenteuna. 

Kamerdikaan ti kampanye HongKong / Anti China

Ujung Hong Kong sakumaha anjeun terang

Tiongkok ngalakukeun tindakan hukum pikeun kahiji kalina pikeun ngarobih tilas koloni makuta Inggris. Kapemimpinan Cina nyegerkeun gerakan protés sareng nangtang dunya barat.

Kongrés Rahayat Cina ngalirkeun Hukum Kaamanan #HongKong, anu sacara de facto ngubur "Hiji Nagara, Dua Sistem" sareng démokrasi. Proyéksi ringan dina umbul Jérman #Bundestag #Bundesregierung & @HeikoMaas mikawanoh kamerdekaan HongKong. #HongKongNeedsHelp #HongKongProtests

Pikeun kahiji kalina saprak ngawitan pandémik korona, rébuan parantos nunjukkeun di Hong Kong ngalawan pangaruh China di daérah administratif khusus. Pulisi nganggo gas luh, semprot lada sareng meriam cai. Puluhan ditéwak.

Protés dina dinten Minggu dipicu ku rencana Beijing pikeun undang-undang kaamanan anu ditujukeun pikeun kagiatan subversif sareng separat di Hong Kong. Sanajan aya larangan dina rapat korona, rébuan nuju ka jalan di balanja di Causeway Bay sareng Wan Chai.

Sababaraha ngayakeun spanduk anu nyarios, "Sawarga bakal ngancurkeun Partai Komunis Cina". Aya ogé sauran ogé nyauran kamerdikaan. Seueur jumlah pasukan kaamanan nolak demonstran.

Bantahan dituluykeun magrib. Aktivis radikal ngalungkeun windows shop. Alatan pandemik korona, aturan jarak anu ngamungkinkeun grup maksimal dalapan urang saleresna panawaran di métropolitik ékonomi ékonomi sareng métronik Asia anu padet.

Inggris parantos ngajakan Hong Kong ti China salami 150 taun, Pulo Hong Kong mimiti, engké Kowloon sareng Téritori Anyar. Perjangjian tamat dina tanggal 30 Juni 1997. Bangsa Inggris masrahkeun koloni makuta ka China.

Réformasi Tiongkok Deng Xiaoping (1904-1997) nimukeun istilah "hiji nagara, dua sistem" salaku awal taun 1980an pikeun mulang Hong Kong sacara sah tiasa dilakukeun. "Dua sistem di hiji nagara tiasa dilakukeun sareng diidinan," saur Deng dina 1982. "Anjeun henteu kedah ngaruksak sistem di daratan, ogé henteu kedah urang ngancurkeun anu sanés."

Urang merjuangkeun Raif Badawi & Julian Assange!

Raif Badawi kedah dileupaskeun tina panjara. Langsung!
PixelHELPER sareng London Afrika Injil Chor ngalakukeun "Sesuatu di jero kuat" kanggo Julian Assange payuneun panjara Belmarsh

hampura karajaan pikeun Julian Assange ti Ratu
Hampura Julian Assange sareng Edward Snowden ku Donald Trump
Hatur nuhun ka #Wikileaks sareng Stella Moris
Angela Merkel nungtut suaka politik sareng pardon ti Julian Assange
Proyéksi ringan Kedubes AS Berlin

Naha ulah naon anu tiasa dilakukeun pikeun nagara anjeun pikeun anjeun, ucapkeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun Assange, modifikasi paribasa sajarah John F. Kennedy terang dina Kedubes AS di Berlin. Amérika anu rutin ngalakukeun kejahatan perang, ti defoliants dina Perang Vietnam anu tiwas ratusan rébu korban pikeun wartawan dibunuh dina perang Irak, kedah mundur pamundut ekstradisi na.

Ngadamel catetan kanggo dinten salajengna dina percobaan; 25.02. nyaéta tanggal sidang pikeun ékstradisi ka Amérika Serikat.

Sareng kaleresan parantos dijaga sacara sakedik sareng henteu aya pamaréntahan anu mawa sisi sareng Julian, Inggris pasti bakal diserahkeun ka Amérika. Éta pisan sababna naha bulan ieu urang bakal ngamimitian nyarioskeun ka Kedutaan AS di luar negeri, White House sareng gedong AS sanésna anu nganggo protés cahaya sareng gangguan artistik.

Sumbang ayeuna supados mungkin, naha 333 euro atanapi 5 euro, sakedik bantosan! Laksanakeun hiji hal pikeun kualitas inpormasi énjing, dumasar kana anu anjeun kedah nyandak kaputusan!

Ratu parantos hapunten Julian Assange

Upami nampi & nyebarkeun pesen rusiah kalayan nilai umum janten pelanggaran kriminal, naon deui anu tiasa dilaporkeun pers? Kusabab naon anu diklasifikasikeun sareng naon anu rahasia ditetepkeun ku pamaréntah.

Nyiksa kakuatan tina AS ngalawan #Assange luar biasa: Anjeunna gering serius dina panjara kaamanan maksimal, dugi ka maot. Saha waé anu nyalametkeun pramuka nyalametkeun kabebasan! Salju nini terus Snowden calik di Moskow sabab sadaya nagara barat sieun dendam ti Amerika.

@Wikileaks parantos janten musuh administrasi AS saprak 2010. Kami pamenta ngabebaskeun langsung #JulianAssange ti panjara di London. Ratu kedah geuwat ngahampura anjeunna & masihan suaka politik.

Ramalan cahaya dina KBRI ti Inggris

Kampanye Old pikeun tahanan politik anu sanés

The ngajamin ditewak Éropa kudu dipaké pikeun milaraan lawan pulitik. The yudikatif Jerman teu extradite alesan alus Carles Puigdemont ka Spanyol. Pidana anu deui kauninga minangka sarana perdebatan pulitik internal jeung ngungudag sahiji musuh pulitik keur ragam unsightly. The Kaadilan Jerman teu kudu nyokot sisi dina perdebatan pulitik di Spanyol jeung mampuh bantuan panyalindungan, sahenteuna moal ti pangalaman sajarah nyeri tina criminalization pamadegan pulitik. Mun aranjeunna tetep nampa pangiriman, ngaliwatan pangadilan jeung tungtungna teh Catalans bisa daya tarik pikeun Mahkamah Konstitusi Federal. kedah nyandak precedence ngaliwatan kaulinan kakuatan di Spanyol nu dibales hak individu di panganyarna dinya.

→ 10 politikus Catalan nu panjara
1. Jordi Cuixart - dinten 161 di jail
2. Jordi Sánchez - dinten 161 di jail
3. Oriol Junqueras - dinten 144 di jail
4. Joaquim Forn - 144 dinten di jail
5. Dolors Bassa - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
6. Raúl Romeva - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
7. Jordi Turull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
8. Josep Rull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
9. Carme Forcadell - jailed saméméh 3 poé
10. Carles Puigdemont - dibui 3 dinten ka pengker

→ Sajaba ti éta, politikus handap kaancam hukuman panjara sarta ayeuna hirup di pengasingan:

1. Toni Comín
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Jibril
6. Marta Rovira

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 21 ″]

Kengingkeun tekanan & perhatosan - bantosan kami ayeuna! Salaku donor, anjeun masihan kontribusi anu teu lumayan pikeun ngahudangkeun amarah umum - pikeun dunya anu langkung saé. Kéngingkeun konkrit ayeuna sareng jantenkeun skandal lintas batas mungkin. Di mana waé anjeun kéngingkeun seueur pemberontakan sareng pemberontakan pikeun unggal euro anu disumbangkeun sapertos urang. Mangga buka halaman wéb kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi ngadukung penggalangan dana Facebook kami:

Pencét fotografer Dirk-Martin Imah Heitzelmann

Artist lampu: Anggota sahiji piksel nulungan

Kabebasan pikeun #Puigdemont dilebetkeun kana panjara Stasi di Berlin. Kami protés ngalawan panjara politikus Catalan anu haram, sapertos # Stasi di Spanyol. Kami maréntahkeun dibébaskeun sadayana tahanan politik di Spanyol. #PixelHELPER nyauran pamaréntah féderal pikeun nyatakeun langsung yén Jérman moal nyatujuan politik ékstradisi. Kukituna persetujuan politik sapertos kitu pikeun paménta Spanyol pikeun silih bantuan hukum diperyogikeun numutkeun aturan Hukum ngeunaan Pangaturan Hukum Sacara Internasional - henteu paduli kaputusan hukum pengadilan. Dibikeun pentingna kasus ieu, otoritas anu masihan nyaéta pamaréntah féderal dina bentuk Menteri Kaadilan Katarina Barley. Kami nyauran pamaréntah féderal pikeun mastikeun yén Carles Puigdemont dileupaskeun langsung ti panjara di Jerman!

Kengingkeun tekanan & perhatosan - bantosan kami ayeuna! Salaku donor, anjeun masihan kontribusi anu teu lumayan pikeun ngahudangkeun amarah umum - pikeun dunya anu langkung saé. Kéngingkeun konkrit ayeuna sareng jantenkeun skandal lintas batas mungkin. Di mana waé anjeun kéngingkeun seueur pemberontakan sareng pemberontakan pikeun unggal euro anu disumbangkeun sapertos urang. Mangga buka halaman wéb kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi ngadukung Fundraiser Facebook kami: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Arab Spring kedah nyangking narabas tur ngamimitian epoch anyar démokrasi. Tapi pemberontak di yesteryear téh tahanan pulitik kiwari. Jalma geus risikiert nu hirup sorangan di Amérika dina skala kabebasan pers ngeunaan Amnésti Internasional anu ditandaan hideung, ayeuna geus di panjara sarta jadi poho ku dunya. Di dieu piksel nulungan hayang ngahalangan sarta tahanan pulitik gratis.

Peta munggaran urang bakal mawa jalma 13 anu diuk dina Maret 2011 panjara deui kana caang. The "Bahrain 13" ditéwak sanggeus karusuhan Pébruari 2011 di ibukota Bahrain manana, geus instigated nu dakwaan ti konspirasi pamaréntah. Loba nagara jeung organisasi kayaning Amnésti Internasional jeung Asasi Manusa Hak Watch ogé sababaraha kali nunjuk ka panyiksaan nu. Tahanan anu disiksa ditingali.

The worries teu eureun pikeun Familen. Ieu tahanan pulitik anu masih linggih di panjara dinten, sarta porsi of 5 taun ka sababaraha kalimat hirup. Sarerea boga hak pikeun nganyatakeun pamadegan na. Ulah poho jalma alus pikeun mawa kami kamerdikaan sorangan dikurbankeun ka loba démokrasi jeung perdamaian.

Maca deui

Daphne Caruana Galizia

#PixelHELPER praises € 100,000 pikeun émbaran ngarah kana ditewak tina backers tina murderers of Daphne Caruana Galizia. Mangga ngarojong kampanye kami di pixelhelper.org/en/donate

"Manifesto ditulis ku getih batur" - éta anu disebat sejarawan Amérika Mike Davis salaku bom mobil. Manifesto panganyarna ieu diwangun ku Semtex, disebut ogé bahan peledak plastik, napel na lantai Peugeot 108 bodas dina jalan tol di Bidnija, 309 jiwa, sabelas kilométer kuloneun ibukota Malta Valletta.

Tanggal 16 Oktober, Daphne Caruana Galizia, 53 taun, aya di tukangeun roda mobilna. Anjeunna ngajalankeun jalan kerikil ka jalan utama, ngalieuk ka kénca, turun gunung ti tempat sorot laut anu jauh tiasa ditingali, ngaliwat ka landfill alit sareng lapangan zucchini, 270 yard, kana tanda beureum-beureum, di landak a nanyakeun supir pikeun henteu rata na sarua. Ledakanana, penyidik ​​yakin, dipicu ku telepon sélulér. Pukul 15.04 jam sésa Peugeots aya 100 méter langkung jauh di lapangan, pas pisan sareng jalan. Tujuh élmuwan forensik Walanda anu mariksa awak Galizia tilu dinten saterasna di rumah sakit Valletta's Mater-Dei henteu seueur ditingali. Aya sakedik kénca awak wartawan anu paling dikenal sareng paling ambigu di nagara éta. Anjeunna parantos mostingkeun kecap pamungkas na dina blogna 29 menit sateuacan pupusna: "Henteu dimana-mana waé anjeun ningali, aya penjahat dimana-mana. Éta asa-asa. "

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 19 ″]

Saminggu saatosna, tilu putra Galicia aya di Parlemén Éropa di Strasbourg, debat naon rajapati indungna nyarios ngeunaan Malta sareng kamungkinan ngeunaan UÉ. The Green MP Sven Giegold nyandak mikropon na. "Daphne tiwas di jalan. Teu aya tempat nyumput, pembunuhna bahkan henteu nyobian ngajantenkeun serangan sapertos kacilakaan. Sabalikna, ieu mangrupikeun demonstrasi kakuatan anu brutal, "saur anjeunna. Jelas naha bom éta henteu aya dina handapeun kapala pulisi atanapi mobil pengacara umum: "Éta Daphne anu masihan terang ngeunaan sistem pencucian uang sareng korupsi di Malta - sanés otoritas ieu."

Nalika peringatan éta lumangsung di Strasbourg, Rosy Bindi, kapala Komisi Anti-Mafia Italia, lebet ka Hotel Excelsior di benteng Valletta. Pikeun sababaraha dinten, Komisi aya di Malta, kunjungan éta rencanana lami, tapi ayeuna, saatos dibunuh blogger, minatna ageung. Dikurilingan ku pangawal anu lemes, anu jasna nyolok kabel transparan kana anting-antingna, Bindi calik dina méja sareng ningali wartawan, anu atos ngantosan aranjeunna dina korsi kulit anu beurat. Mafia, saur Bindi, ningali Malta salaku "surga sakedik". Sareng "panyadia jasa kauangan anu tiasa nawiskeun pikeun muka usaha di Malta" ogé "bagian tina masalah".

Pikeun Malta, pernyataan Bindi mangrupikeun masalah. Anjeunna parantos ahli dina mafia Italia mangtaun-taun, janten kecap na beurat. Malta parantos merjuangkeun reputasina ti saprak dibunuh ka Galicia.

The rajapati nya, saloba tingali eta dina Islandia naon Manifesto a tuh Jalma Saha serius ngeunaan gelut ngalawan kajahatan anu henteu panjang yakin ngeunaan Malta.

Giegold, anu parantos kalibet dina ngajauhan pajeg mangtaun-taun sareng terang kana panilitian Galizia, nyauran panyidik ​​internasional dikirim. Anjeunna nyauran pengunduran diri Perdana Menteri Sosialis Joseph Muscat sareng mastikeun yén Parlemén Éropa hoyong ngirim rombongan ka Malta pikeun "mulangkeun kakawasaan hukum".
Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

Lima bom mobil di dua taun
Anjeunna sanés ngan ukur ningali éta ku cara kitu. Upami dinten-dinten ieu dilaporkeun di nagara pulau, maka artos hideung nyarios perusahaan kotak surat, tempat perlindungan pajak, sambungan gelap Azerbaijan, penyelundupan minyak, penjualan penjualan sareng judi online. Sejarah panggedéna Galizia ogé parantos nyumbang kana ieu. Putrana Mathew damel di jaringan panilitian IJIC, anu ngaluarkeun 2016 Panama Papers. Ngeunaan anjeunna Galizia nampi dokumén perkawis Malta. Anjeunna mendakan yén Keith Schembri, kapala kabinét Perdana Menteri Muscat, sareng réncangna Konrad Mizzi - énergi munggaran, ayeuna menteri pariwisata - ngajaga perusahaan-perusahaan penutup di Kapuloan Virgin Inggris sareng Panama. Sadaya ieu ayeuna ngahiji janten gambar anu suram, dimana wates antara bisnis swasta anu diragukeun ku politikus, aliran pendapatan publik anu dibantah sareng kajahatan teratur sigana ngaleyurkeun.

Mangrupikeun gambar anu teu cocog sareng pinggiran kota Valletta, pinuh ku pangusaha sareng murid anu disamak, kalayan kota lawas anu teu nganggo mobil, warna pasir anu bakal janten ibukota budaya Éropa dina salapan minggu - musium abad pertengahan terbuka anu teu aya tandingna anu unggal dinten unggal dintenna Puluhan rébu wisatawan nuturkeun panungtun sareng artos sanésna sapertos perang salib standarna, teras sonten, di St. Julian, di sisi sanés teluk, wareg ku semprot, hare dina anggur beureum sareng tip-pint. Kubu Cisk.

Sababaraha diantarana teras ngajaga Jonathan Ferris. Dina dinten kadalapan saatos pupusna Galizia, anjeunna linggih sareng gelas ipis dina jas biru di lobi Westin Dragonara. Tukangeun gelas, ombak ngagebrét batu, dina sofa diuk kulawarga anu saé saé dina baju pelaut. Ferris mangrupikeun kapala kaamanan hotél bintang lima, sareng ieu nunjukkeun yén hal-hal sanés jalan anu kedahna di Malta.

Kusabab dugi sataun katukang nyaéta perwira pulisi Ferris, tanggel waler pikeun pencucian artos. Blog Galizia, cenah, sok ngabantosan anjeunna dina panyilidikan. "Anjeunna terang hal-hal anu kami henteu terang. Jalma percanten ka wartawan langkung sapertos perwira pulisi. "Ferris dididik kolega di Brussel, Cina, Jérman, anjeunna mindahkeun akuntan Gaddaffi urang, dina bulan Nopémber 2016, anjeunna ngalih salaku kapala departemen ka Maltese Anti-Money Laundering Otoritas (FIAU). Antara Maret 2016 sareng Juli 2017, opat laporan ngeunaan disangka korupsi ngalawan pejabat pamaréntah parantos ditulis. Sadayana, saur Ferris, didasarkeun kana panilitian ku Galizia. Saha anu hoyong nuturkeun anjeunna, upami anjeunna rinci, butuh waktos.

Ringkesan panyilidikan FIAU sapertos kieu: Kapala Kabinet Keith Schembri ogé nganggo perusahaan kotak surat na di Panama pikeun nyumputkeun 100,000 euro, anu anjeunna nampi tina penjualan tilu paspor Malta ka Rusia. Anjeunna ogé mayar satengah juta euro nyogok ka manajer koran Malta. Ferris yakin yén Schembri hoyong mastikeun yén koran pamaréntah tetep ditimbang. Dina waktos anu sasarengan anjeunna hoyong mastikeun yén makalahna teras nampi kertasna ti anjeunna, sabab dina padumukan sekunder Schembri ogé grosir kertas. Sareng: Schembri sareng tilas Menteri Energi Konrad Mizzi ngagaduhan nyogok ti Dubai ti perusahaan anu dagang gas liquefied di Malta. Artos ieu ogé dialirkeun ka perusahaan kotak surat ti dua. Éntri blog terakhir Galizia "Dimana waé aya anu licik" ngarujuk kana usaha ieu.

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

1.07 juta euro pikeun kontrak gas?
Schembri sareng Mizzi nolak sagala rupa. Naon anu nyababkeun seueur anu ragu ngeunaan aturan hukum di Malta: Laporan ngeunaan FIAU henteu ogé dikirim ka pulisi - atanapi langsung diajukeun ku otoritas - ku aparat. Aranjeunna teu ngagaduhan akibat.

Laporan ngalibetkeun Ferris, batur sapagawean na Charles Cronin atanapi tilas bos FIAU Manfred Galdez. Teu aya anu di kantor deui. Galdez indit, kuduna sorangan, dina pangsiun dini. Tanggal 16 Juni 2017, panerusna Ferris sareng Cronin mencét amplop bodas kalayan bewara aranjeunna dina panangan. "Kuring henteu kantos terang alesanana," saur Ferris. Saprak harita anjeunna ngan ukur tiasa saré sareng pél. FIAU nyarios ka taz yén éta ngagaduhan "kapentingan anu hadé pikeun mecat Ferris sareng Cronin kusabab" alesan kinerja ".

Upami anjeunna cicing sareng FIAU, anjeunna bakal nuturkeun sajarah hébat Galizia, saur Ferris. Éta ngeunaan Michelle Muscat, pamajikan perdana. Rekening perusahaan Egrant di Panama kedahna ngalir ti Azerbaijan ka 1.07 juta euro - adil saatos Malta sareng Azerbaijan parantos nandatanganan kontrak pikeun pasokan bénsin kalayan 18 taun. "Aranjeunna hoyong nyegah panyilidikan ieu," percanten Ferris. Anjeunna parantos ngagugat otoritas anti korupsi pikeun ngahanca anjeunna.

Éta laporan FIAU bahkan dipikaterang, nyaéta kusabab saurang lalaki anu nyebut dirina "réncang Daphne dina politik" sareng mangrupikeun kapercayaan aranjeunna. Simon Busuttil mangrupikeun wakil ti PN konservatif, hiji-hijina partai oposisi; saurang lalaki kalayan gaya sareng soara da'wah tipi AS, candi-candi na motle, renda duka hideung dina lapel. "Warta ukur ngalangkungan WhatsApp," saur anjeunna. "Telepon abdi diawaskeun." Datang disambut di rohangan konperénsi Oposisi di Imah Parlemén, rohangan sapertos akuarium anu ngalangkungan jalan pejalan kaki Valletta.

Mundur geus euweuh valid
Nalika Galizia ngabasmi seueur bahan ngalawan pamaréntah, Perdana Menteri Muscat langkung milih pamilihan umum dibanding Juni kamari. Busuttil mangrupikeun calon luhur oposisi. Batur nempatkeun laporan FIAU ka anjeunna. Busuttil nyebarkeun sadaya detail kalayan raos di payuneun pencét. Éta henteu ngabantosan: urang Malta tetep satia ka Muscat. Busuttil kaleungitan, anu panginten tiasa disababkeun yén ékonomi Malta nuju mekar. "Saatos éta, kuring hoyong lalaunan mundur tina politik," saur anjeunna. "Tapi ayeuna, saatos pupusna, sadayana benten."

Dina Juli, Busuttil parantos ngagugat pulisi pikeun nalungtik para menteri. Schembri sareng Mizzi parantos ngajukeun bantosan. "Upami kuring éléh, abdi badé angkat ka Strasbourg," saur Busuttil. Anjeunna hoyong béréskeun padamelan Galizia.

Blogger parantos nyerang pisan Muscat, sésana pamaréntahan, ogé bagian-bagian ageung oposisi. Bagéan sareng "artikel cemerlang", bahkan musuh-musuh awonna di markas partai penguasa PL. Sawaréh ku serangan pribadi sareng téks ngeunaan kahirupan séksualna. Tapi teu aya anu di Malta percanten pisan yén éta politikus koruptor anu nyangkut bom dina mobilna.

Téori anu paling sering didéngé di Malta - sareng Italia - nyaéta Galicia parantos ngalangkah dina usaha mafia pikeun nyelundupkeun minyak ti Libya ka Éropa kidul. Anggapan ieu dirojong ku kanyataan yén dina dua taun ka pengker aya lima serangan bom mobil di Malta anu korban na ti lingkungan kriminal. Teu aya anu diwartosan. Unggal waktos Semtex dianggo. Ieu dihasilkeun, contona, di Libya Zuwara - dimana minyak penyelundupan asalna.

oposisi teu uninvolved
Sanaos kitu, seueur di Malta mendakan Muscat tanggung jawab maotna Galicia sareng mundur. Henteu seueur kusabab pulisi henteu ngajagaan Galizia. Nyatana, blogger éta parantos nolak panyalindungan pulisi kapungkur sabab anjeunna sieun yén ieu bakal mangaruhan karyana. Membela tuduhan ngalawan Muscat, kulawarga Galizia, oposisi sareng wartawan Malta, MEP Busuttil nyatakeun: "Anjeun teu tiasa ngalakukeun nanaon ngalawan korupsi salami menteri korupsi diijinkeun tetep dina jabatan." Dina urutan toleransi kana bisnisna, nagara éta ngaleuleuskeun lembaga - sahingga sabar bisnis penjahat terorganisir.

Nanging, oposisi henteu kaganggu dina kaayaan. Malta ngandelkeun ékonomis kana pajak perusahaan anu murah pisan, industri judi online sareng penjualan paspor ka urang asing anu beunghar. Busuttils PN nyumbangkeun éta. "Malta parantos ngical kadaulatanana kana artos kotor," saur Green Giegold. "Éta parantos ngagentos kakawasaan hukum ku budaya impunitas sareng kroniisme antara élit politik sareng kauangan."

Di kota kasino St Julians di Malta nangtung komplek Mayfair, salah sahiji loba wangunan kantor dina Islandia,

Ελληνική Ολιγαρχία. Τελός

Ελληνική Ολιγαρχία. Τέλος

Παρά την πολύχρονη οικονομική κρίση και την επιβολή δυσβάσταχτων μεταρρυθμίσεων, η τύχη της Ελλάδας ορίζεται σταθερά από σύγχρονους ολιγάρχες. Η πολιτική της λιτότητας διαιωνίζει το status quo, συνεπώς αυξάνει τη δύναμη των λίγων που υπερισχύουν των απλών πολιτών. Με τις ευλογίες της τρόικας, τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία ιδιωτικοποιούνται και πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές σε εκείνους που παραδοσιακά κινούν τα νήματα.

Στις γιγαντοοθόνες και τα πανό του George Orwell στο βιβλίο 1984, ο Μεγάλος Αδερφός που πάντα παρακολουθούσε τους πολίτες, δήλωνε ότι το «αφεντικό" είναι ένα σκληρό, ολοκληρωτικό καθεστώς. Τα αφεντικά του σήμερα, τα πρόσωπα που διέπουν τις εξελίξεις είναι ακόμα πιο ύπουλα και χαμηλών τόνων. Γι 'αυτό και χρήζουν διαφορετικής μεταχείρισης.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" img_in_row = "3 ″ display =" all "sort_by =" acak "animasi_effect =" bouncing "album_title =" false "album_id =" 18 ″]

Είμαστε οι piksel nulungan και βρεθήκαμε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο για να ρίξουμε φως σε αυτά τα χαμηλών τόνων πρόσωπα. Είμαστε εδώ για να υπογραμμίσουμε τη μεγάλη αδικία εναντίον του ελληνικού λαού. Οι προβολές του «Μεγάλου Αδερφού» στην έδρα της «Ομοσπονδίας» του ΟΠΑΠ, της Minyak Motor Hellas και του ελληνικού κοινοβουλίου, διοργανώθηκαν από την piksel nulungan, για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον στα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης και να φέρουν στο προσκήνιο την μυστική δύναμη των ολιγαρχών. Οι παρεμβάσεις μας επικεντρώθηκαν σε δύο κεντρικές προσωπικότητες της ελληνικής εξουσίας.

Η πρώτη δεν είναι άλλη από τον, Δημήτρη Μελισσανίδη, γνωστό και ως "Τίγρη" ο οποίος μαζί με μια τσεχική κοινοπραξία επενδυτών, μπόρεσε να αγοράσει το κρατικό μονοπώλιο του ΟΠΑΠ για ένα κλάσμα της πραγματικής του αξίας. Η αδαδικασία πώλησης του ΟΠΑΠ δεν πό υπό αμφισβήτηση από τα ελληνικά ΜΜΕ, και αυτό βέβαια, δεν κοκαλεί εντύπωση καθώς λέγεται ότι ο ΟΠΑΠ έχει ίσως στρότερδϋπϋπϋπλλλππππππ Οι δημοσιογράφοι που έχουν προβληματιστεί ανοιχτά για τον σύγχρονο ολιγάρχη, έχουν εκήφαοβιστεί κτινω κήτοβοηνν κτως ωατνν κήτως ωαυν κιτος ωατνν κιτος ωατνν κήτος ωαυν κιτος ωαντνω κιτος ωαυν κιντως ωατνυ κιτος ωαυν κιτυ κήτο ωτνν κιτυ κζτοσ ωτν κω κότοω ωτνν κήτυς

Ο Βάρδης Βαρδινογιάννης και η οικογένειά του θεωρούνται "κράτος εντός του κράτους". Φήμες θέλουν τις πετρελαϊκές εταιρείες του ομίλου να είναι ο κύριος λόγος που τα ελληνικά νησιά εξακολουθούν να λειτουργούν κυρίως με μη βιώσιμες και ακριβές γεννήτριες ντίζελ αντί για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η δύναμη της οικογένειας δεν αμφισβητείται στην Ελλάδα, καθώς μεταξύ άλλων ελέγχει επίσης σημαντικό μέρος των ελληνικών ΜΜΕ.

Η piksel nulungan θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα να γίνει πάλι δημοκρατία. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα πρέπει να ψηφιστούν αυστηροί νόμοι σε ότι αφορά τον έλεγχο της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των προσωπικών οικονομικών των πολιτικών. Αντί να γίνεται θέμα για σκάνδαλα και παρατυπίες του χτες, η βαρύτητα θα πρέπει να δίνεται σε λύσεις του σήμερα. Η πολιτική πορεία του παρακράτους στο σκοτάδι θα πρέπει να σταματήσει. Βέβαια η έλλειψη διαφάνειας δεν είναι μόνο ασθένεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. Από κάπου όμως πρέπει να ξεκινήσουμε. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα πρέπει να αναλάβει έργο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και να αρθεί το καθεστώς ατιμωρησίας που ισχύει για τους πολιτικούς στην Ελλάδα.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είπε - όχι τυχαία - ότι οι "κρίσεις γεννάνε Κροίσους» και η τελευταία δεκαετία έχει δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για πάρα πολλούς. Για τον λόγο αυτό, η piksel nulungan επίσης ζητά την επιβολή διαφάνειας και την επανεξέταση των πρόσφατων ιδιωτικοποιήσεων, ώστε να διασφαλιστεί τουλάχιστον μια δίκαιη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό. Μια ανεξάρτητη έρευνα θα πρέπει να κρίνει εάν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα και να προχωρήσουν έννομες διαδικασίες όπου χρειάζεται.

Είμαστε αλληλέγγυοι με τον ελληνικό λαό στην πάλη του ενάντια σε ένα παγιωμένο και απαρχαιωμένο καθεστώς που ευνοεί την ευημερία των λίγων και όχι των αυτών που καθημερινά βιώνουν συνθήκες φτώχειας στην Ευρώπη του 2018. Η πλουτοκρατική διαφθορά πρέπει να τελειώσει τώρα ή δεν θα υπάρξει ποτέ ευκαιρία για πραγματική ανάκαμψη για την Ελλάδα.

Το Ίδρυμα piksel nulungan είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός, καλλιτεχνικός σύλλογος και ένα από τα πιο καινοτόμα πολιτικά εκκολαπτήρια καλλιτεχνικής κινητοποίησης. Βλέπουμε την Τέχνη ως μέσο που πρέπει να προκαλέσει και να ευαισθητοποιήσει, ως μια μορφή κοινωνικής επιβεβαίωσης στο πνεύμα του Διαφωτισμού. Οι εκστρατείες μας δείχνουν τις δυνατότητες της τέχνης ως πέμπτης εξουσίας σε μια χώρα.

Kami peryogi bantosan anjeun pikeun neraskeun kampanye urang di Yunani. Sumbang via #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv atanapi https://PixelHELPER.org/de/Spenden

Pikeun sumbangan luar dunya digital:
akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan
Judul: Pendanaan pikeun Seni & Budaya

Sidik gratis. Salinan voucher dipénta. punten sebatkeun "Pencét fotografer: Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

Pagawe paksa di Bahlsen Oetker & Co. KG

Biskuit coklat - sesah dicerna

nach #PixelHELPER Panalungtikan di # Arsip Féderal kedah na #Wikipedia Artikel ku Hans #Bahlsen bisa ditulis deui. Anjeunna nyayogikeun staf pertahanan timbalan komisi umum dugi ka 1944. Aya gawé babarengan pikeun Nazi #Zwangsarbeiter & Pabrik di Ukraina #VerenaBahlsen

Sanggeus hiji penampilan di acara béntang batu Marketing Online kami indit. Ujug-ujug, nu kritik swagger Bahlsen urang éta catetan darker: The ahli waris saha kitu bangga sajarah bisnis kulawarga, ngahutang kabeungharan maranéhna jeung eksploitasi korban tina rezim Nazi.

nalika gambar-Koran pewaris naroskeun perkawis éta, anjeunna ngaréaksikeun pisan. "Henteu kunanaon pikeun ngahubungkeun omongan kuring sareng éta," saur anjeunna - sareng anjeunna panginten sakedik leres ngeunaan éta: Henteu adil pikeun ngalungkeun ieu ka batur anu ngan ukur hoyong ngobrolkeun hal éta, sapertos aranjeunna Ékonomi tiasa janten "wahana" "pikeun mindahkeun urang maju salaku masarakat".

"Éta sateuacan waktos abdi sareng kami mayar kuli budak sapertos urang Jérman sareng ngubaran aranjeunna kalayan saé. Pengadilan mecat klaim. Dinten ayeuna teu aya deui klaim ngalawan Bahlsen. Bahlsen henteu salah tina nanaon. "

Sarta anu hiji bener nanganan toilét mana Bahlsen waktos bener euy bisa malah ngalepatkeun. Rada sajaba ti ...

Maéhan buruh tani ti tutuwuhan Bahlsen. Naon anu lumangsung dina buruh kapaksa anu henteu tiasa dianggo deui? Aranjeunna ditelasan di kubu konsentrasi.
[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”//livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]
Proyéksi hampang dina Peringatan Holocaust di Berlin
Photographer press: Dirk-Martin Heinzelmann
Poster anu dipikahoyong: Saha anu gaduh inpormasi ngeunaan ngadéportasi Bahlsen buruh tani ka kubu konsentrasi? Pencét fotografer: Oleg Rostovtsev

Tapi lajeng Bahlsen neraskeun. Na yén ditiup kawas kieu:

  • ... yen parusahaan jadi pagawe ulah gede mungkin geus diperlakukeun lamun anu humandeuar afterwards ...
  • ... sareng yén éta wani ngaku yén Bahlsen parantos "henteu salah tina naon-naon" ngan kusabab pangadilan parantos ngajalankeun perusahaan pikeun statute watesan pikeun kajahatanana teu bisa ngahukum...

... éta teu pangperangan hambar gampang nungkulan jadi kalawan kaliwat sorangan? Naon eta bakal mibanda ongkos Bahlsen, ukur keur némbongkeun up saeutik kahudung pisan? Gantina, aranjeunna mutuskeun maén turun kuli kapaksa dina rezim Nazi.

parusahaan Bahlsen Numutkeun laporan dina koran mingguan "Die Zeit", kuli paksaan na panginten dibayar kirang ti anu diklaim sateuacanna dina jaman Nazi. Surat kabar nyebatkeun evaluasi kartu upah pabrik cookie ti taun XNUMXan.

Ahli waris perusahaan Verena Bahlsen nembé ngagaduhan masa lalu Nazi karuhunna sareng perusahaan dina koran "Bild" downplayed. "Kami mayar kuli budak sami sareng urang Jérman sareng ngarawat aranjeunna kalayan saé," saur anjeunna. Budak 26 taun éta parantos nyungkeun hapunten tina pilihan kecap na.

Pagawe paksa Polandia sareng Ukraina cenah nampi antara lima sareng sapuluh Reichsmarks per minggu, numutkeun laporan "Zeit". Sajauh bagian anu paling ageung tina upah kotor, anu antara 23 sareng 29 Reichsmarks, ditahan: kanggo pajak sareng kontribusi jaminan sosial - ti mana awéwé-awéwé ieu henteu pernah nguntungkeun - tapi ogé pikeun denda sareng biaya tinggi pikeun akomodasi paksaan di kamp.

"Naha kulawarga tiasa émut béda?"

Numutkeun kana laporan, kumaha ogé, ieu henteu tiasa dibandingkeun sareng pamayaran padamel Jérman dina jaman Nazi, sabab éta disebat ku Arsip Arolsen di Bad Arolsen. Juru bicara arsip nyarios ka "Zeit": "Numutkeun panilitian sajarah, pagawé Jérman nampi gajih rata-rata sakitar 44 Reichsmarks."

The Bahlsen Grup moal mairan husus on bédana ieu jadi jauh.

Salaku ngalaporkeun Der Spiegel dina masalah na panganyarna, kulawarga Bahlsen ieu ogé deeply aub dina Hanover mangsa jaman Nazi di rezim Nazi ti baheulana kawanoh. Ku kituna anu akina Verena Bahlsen urang jeung baraya di Partéi Nazi sarta SS geus diwanohkeun. 

der #Wehrmacht #Keks, éta # Krümelmonster #VerenaBahlsen von Bahlsen kedah 40% tina saham perusahaan urang ka #Konzentrationslager#Auschwitz cede. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoralJatah beusi Wehrmacht ngajantenkeun serangan perang sareng perang kilat dina Perang Dunya II. Sumbangkeun pikeun proyéksi ringan ngalawan Bahlsen ka: paypal@pixelhelper.tv Der #Leibniz Kueh garing ku parusahaan Verena Bahlsen éta bagian tina sistem ieu sarta decisive keur perang. bakal jadi tanpa anjeunna #Stalingrad geus réngsé baheula. Perusahaan Bahlsen ngasuh salaku #Temmleryén #Hitler geus dihasilkeun coke hutang hébat kana perang ngaleungitkeun #Nazis dina Reich Katilu. The Bahlsen boga buruh nu dipaksa mayar sakali 1500 € santunan téh lulucon goréng. Bahlsen disadiakeun ku Leibniz Feldpostkarten, dasar komunikasi hareupeunana dina Perang Dunya Kahiji. #Kriegspropaganda nyaeta dinten #Reklamekunst #DasOriginal# Nurechtmit52Zähnen #Vernichtungslager #eiserneRation #Hannover#Kriegstreiber Nalika Sekutu bom razia ka awéwé buruh kapaksa ieu diperkirakeun ngan panyumputan a dijieunna tina kai, anu gentlemen denda #Bahlsen tadi staf anjeun moal malah hiji #Bunker diwangun. Ieu nembongkeun gambar kapitalis inhumane of a #Nazi Kulawarga pengikut. Ngalangkungan kulawarga sapertos kitu yén Nazi tiasa ngajaga sistem panyawatna. Hayu urang nunjukkeun Cik Bahlsen yén urang ngahampura anjeunna; pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah nyumbang 40% saham anjeun ka #Auschwitz. Menta éta ti anjeun sacara pribadi - anjeun tiasa mendakannana di dieu dina Facebook: https://web.facebook.com/verena.bahlsen & Instagram @verenabahlsen

Oetker, Bahlsen & Co. ningkatkeun

Bari soldadu pikeun Suriah mana anu ka perang ngalawan nyaeta sarta dunya téh sieun pasar Natal serangan teroris, anu euyeub investasi di Jerman urang armaments pausahaan. Kitu nembe gaduh sababaraha shareholders of Dr. August Oetker KG aub dina mangrupakeun akusisi ti ESG Elektroniksystem- na Logistik GmbH, anu bisnis widang ngan ngawengku jet bajoang Jerman. Industri leungeun téh kadang lingkungan investasi hésé. Sanajan pasar kamungkinan bisa diamankeun, sahenteuna moal ku ékspor leungeun jeung misi militér loba, tapi kana bisnis sakuduna dituju kaamanan batang nepi teuing getih.

Kalayan seni lampu terang seuneu-média

Piksel nulungan geus diatur sorangan di Advent jempé tujuan ngagambar perhatian kana investasi ieu ku kulawarga Oetker. Kituna teh sibuk jaman pra Natal lamun meuli bahan keur cookies Natal henteu turun pesen damai saeutik ieu, Bienkowski geus dibuka rupa lampah protés. Ku kituna, artis lampu projected Contona, hiji Dr. logo Oetker di bentuk cangkang jeung signature "mariem sasatoan" pikeun adul parusahaan ti Dr. Oetker di Bielefeld. Ieu mungkin geus ngan hiji lampu salajengna saeutik dina wengi langit Bielefeld nu cahayana up jalan festively dihias, tapi di dieu éta ngeunaan perhatian media. Nagara ieu aya di ieu rasa Bienkowski dites dina Slingshot Channel kawentar dina YouTube jeung Jörg Sprave a pudding mariem homemade.

Perang salaku zat swasta

Jeung réaksi naon ieu dipicu kaluar sagalana? Barina ogé, aya di Samentara éta hiji pernyataan resmi sahiji parusahaan Bielefeld. "Investasi ieu murni hitungan swasta antara dua anggota kulawarga sarta boga nanaon jeung parusahaan Dr. "Naha Oetker, éta, nurutkeun laporan koran, koran Neue Westfälische. Tur jadi Bienkowski nyandak tina niup gigireun kulawarga Oetker pikeun ngahontal nurani maranéhanana. pertanyaan naha éta téh salaku boga bisnis di Dr. Oetker uninga dina mitzumischen deal leungeun éta waktos ditaros sweetly jeung pancen hambar ku paduan suara nu budak Berlin '.

Tiasa moral jadi colder ti anjeun pizza beku sorangan?

Ku kituna, ti Rolf Zuckowskis Backhit "Dina bakery Natal" nu ado kritis socially "Dina pakarang bakery". Barudak ménta kulawarga Oetker nyaeta: "? Dimana teh akhlaq Isro" Bakal dibere nu sial Peta bareng jeung Berlin HipHop artis Vokalmatador. Tapi teu ukur vocally jeung eusi presentasi teh ngabogaan loba nawarkeun, ogé satuju produksi. Kalawan masker babi méméh kotak kai 1,45 méteran panjang. Dina backdrop ieu hambar sahenteuna Richard Oetker kabagjaan kedah lulus kana deal leungeun. Barina ogé, 1976 tungtung ieu diculik bisi kitu na ditawan. kidnapper miboga topeng babi. Lamun aksi kasebut hambar? Pasti. Tapi sabaraha baking rengse mixes waktu nu diperlukeun nepi ka poho kaliwat sorangan sarta pikeun investasi di poéna leungeun, ensured produk maranéhanana saméméh ampir 40 taun ampir pikeun pupusna sorangan?

Pikeun hiji eureun saharita di ékspor tank ka Saudi Arabia piksel nulungan projected dina kolaborasi jeung outcry action - Ngeureunkeun perdagangan leungeun, anu "Hatur nuhun euweuh bak kana Saudi Arabia" kecap dina Federal Chancellery sarta Kedutaan Arab Saudi.

The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna pausahaan leungeun Jerman. Di satengah munggaran ékspor 2015 leungeun geus disatujuan patut ampir 180 juta euro pikeun Saudi Arabia - kalawan Britania jeung Israél éta malah bisnis leuwih luas.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Sacara global, eta urutan katilu sanggeus AS jeung Rusia. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militer anu ogé disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter kayaning Arab Saudi. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Éropa darurat roti canned

Kampanye ngalawan radikal ISLAM

Kampanye ngalawan Radikal Islam

Kami nyungkeun larangan komunitas Islam politik anu disababkeun ku spionase ngalawan hukum Jérman sareng dilanggar ku pedang dina panangan perang pikeun ngahutbah perang di #Kurdistan. Light Art #Karikaturen ka masjid pusat DITIB - Cologne #Moschee Asosiasi masjid ageung ageung di #Deutschland, #DITIB sambung sareng Biro agama Turki #Diyanet. Kapersidenan Urusan Agama nyungkeun "laporan lengkep" pikeun kagiatan #Imane anjeun anggota komunitas. Nagara Turki Ngoperasikeun nénjo dina pura-pura kabebasan beragama.

Spies laporan ngeunaan hiji imam

1. NY: Manggung jawab ka daérah A. sareng aktip ngerjakeun struktur ieu. Kusabab kitu anjeunna ngayakeun saatos #Putschversuch 15 Juli, Terus taat kana jabatanana. (...) RA ka 3: Léngkah deui kana upaya kudéta ti déwan #Moscheegemeinde. Mangrupikeun kaponakan lalaki biologis anu dipilarian néwak waranana AA, tilas panulis #Zeitung #Zaman. Maénkeun peran dina #Spendensammlungen struktur ieu ka #Opferfest. (...) 7. T. e. Salila diajar di dieu, anjeunna parantos cicing di #Wohnheimen struktur ieu sareng sumping ka #Deutschland salaku #Braut. Komo upami aranjeunna henteu kalebet kana kagiatan sintésis # struktur, aranjeunna kedah condong kana struktur ieu.

Laporan dipungkas ku nyarios: "Ngaran-ngaran ieu parantos dilaporkeun teu lami saatos usaha kudéta 15 Juli, ku sababaraha anggota komunitas anu pengamat kana badan nagara anu kompeten sareng misi Turki di mancanagara."

Donald Trump édisi husus tina Adolf Hitler urang kadek Kampf

samaran kadek Kampf reprint ku ngaganti rébuan kecap

Gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

Kami geus dijieun versi anyar tina Adolf Hitler urang "kadek Kampf" kalawan Donald Trump salaku protagonis imajinér - ku swapping rébuan kecap dina buku heubeul. Otobiografi fiksi ayeuna nuturkeun jalan Trump ti budak leutik di New York ka pangusaha Amérika sareng politikus anu kuat. Dina carita paralel ieu, Trump ngamimitian kudéta saatos pamilihan umum 2016, mirip sareng kudéta Feldherrenhallen Hitler di Munich di 1923. Anjeunna ditahan sareng dikirim ka panjara kaamanan maksimum, seueur pendukung Republik na murag di payuneun Capitol sareng White House .. Anjeunna ngadegkeun Partai Nasionalis Amérika, dumasar kana pamendak pemurnian rasial sareng agama, nyiptakeun musuh ti urang Méksiko, Muslim sareng saha waé anu ngancam pandangan dunya nasionalisna.

Tujuan nulis versi anyar "Mein Kampf" tina sudut pandang Trump nyaéta pikeun ningkatkeun kasadaran kana kamiripan ideu anu maju boh Trump sareng Hitler. Mangrupikeun waktos anu sanés (1930an vs. dinten ayeuna), nagara anu sanés (Jérman vs. Amérika Serikat), sareng musuh anu sanés (Yahudi vs. Muslim), tapi konsépna sami. Trump parantos masihan kami sababaraha wawasan bahaya administrasi na tiasa masihan ka Amérika Serikat sareng dunya ngalangkungan pidato sareng tweet na.

Présidén Amérika ngagaduhan seueur kakuatan sareng pangaruh pikeun ngan ukur warga Amérika, tapi pikeun sadaya jalma di planét ieu. Présidén Trump tiasa nandaan mimiti lamping leueur tina rasisme sareng prasangka kana hal anu jahat anu urang teu acan tiasa bayang. Upami vérsi "Mein Kampf" anu parantos diénggalan ieu tiasa nyorot paralel antara Trump sareng Hitler, maka PixelHELPER parantos berhasil ngingetkeun peringatan penting pikeun masarakat Amérika.

Harga dina Amazon geus $ 0.99, tiap narima ti kami buku pikeun tutulung simbolis. Kabéh proceeds baris kampanye HAM jeung kagiatan seni kauntungan nu nulungan piksel ngalaksanakeun. Saatos tutulung ka urang kirimkeun Anjeun buku dina format epub * ku e-mail. Mangga masihan tutulung anjeun dina alamat e-mail Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta anjeun bisa kalayan gampang didatangan: Download

The piksel nulungan artis koléktif, nyaéta hiji organisasi nonprofit internasional keur minoritas sarta HAM diideuan ku cita Freemasons. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi.

? Sharing nyaeta miara.
►Betterplace: https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER
Rekening tutulung:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
Bank: GLS Komunitas Bank
BIC: NOLADE21MDG
Holder akun: piksel nulungan Yayasan organisasi nirlaba
Kanggo inpo nu langkung lengkep: https://PixelHELPER.org

Maca deui

Campagna per i diritti umani

31/05/2016 Proiezione: "genosida di da imah"

Giusto dina témpo per la votazione del parlamento tedesco, piksel nulungan ha proiettato le parole "Genocide" e "Aghet" ad assieme un treno Che ottomano Deporta degli armeni sadayana simile immagini dell'Olocausto, Sul retro del palazzo del governo tedesco. Visto Che l'ora e ambasciata turca protetta datangna Fort Knox, abbiamo deciso di illuminare il palazzo della Cancelliera.
Quest'azione di protesta riguarda l'espulsione ed assassinio di fino a 1,5 milioni di armeni, aramei, Assiri ei cosiddetti greci pontici, Che risiedevano nell'allora Impero Ottomano. Kita Hayu successore all'Impero Ottomano, la Turchia deve ammettere Che le atrocità commesse, nonostante le negazioni ripetute, sono un genocidio. Erdogan ei suoi camerati ritengono Che l'uso del termine genocidio sia un attacco all'odierna Turchia.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 11 ″]

29/05/2016 Proiezione davanti all'ambasciata turca

Piksel nulungan ha pubblicato i versi della poesia di Boehmer lalaki autorizzati dal Tribunale di Amburgo, proiettandoli di fronte all'ambasciata Turca. Per noi, #Erdogan e esattamente datangna #Hitler all'inizio del suo regno del terrore nel 1933. Kuring #dittatori Meritano di essere provocati con delle karikatur dagli artisti ed attivisti dei diritti umani.
Pensiamo Che sia completamente legittimo paragonare gli Inizi del rezim di Hitler, con altri Che oggi Despotism e monarchi governano il mondo. Per noi Nyai capi di Stato dell'Arabia Saudita, Qatar, Oman, Emirati Arabi Uniti e sono Bahrain esattamente datangna Hitler. Tutti pamimpin questi attuali sostengono il lavoro schiavo col sistema "kafala" grazie al quale i passaporti dei lavoratori sono confiscati. Per questo e loro di vietato abbandonare il paese senza il consenso dei loro Datori di lavoro.

E 'così Che le funzionano monarki assolute di Medio Oriente. Si Basano sulla sorveglianza total, sessismo e brutalità. L'Olocausto resta uno dei Capitoli della storia dell'umanità più brutti. Tuttavia, le azioni disumane perpetrate dai nostri cosiddetti alleati di Arabia Saudita, Turchia e altrove, sono tra le peggiori crisi umanitarie Che nel mondo stanno avvenendo.

La nostra campagna contro questi Despotism e monarchi sostiene i diritti umani ed il rilascio di prigionieri politici. Il paragone tra questi pamimpin e Hitler e un importante promemoria, di cosa potrebbe succedere se il mondo non combattesse contro di loro.

La nostra proiezione ha attirato l'attenzione dei média internazionali e ha fatto Si Che queste Questioni umanitarie molto importanti non venissero dimenticate. Condividete i nostri progetti su Facebook! Se sostieni la nostra Causa, saremo molto di contenti ricevere donazioni, Che ci permettano di continuare le nostre campagne. Anche pochi euro potrebbero ongkos la differenza! Sostenete il nostro lavoro!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Per donare:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Bank: Sparkasse Magdeburg
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "all" sort_by = "pic_id" animation_effect = "bouncing" album_title = "true" album_id = " 10 ″]

Immagini di articoli di stampa
Laporan video salaku radio e televisione
Sostenere la nostra campagna

1,8 milioni dina “schiavi moderni” costruiscono gli stadi per la Coppa del Mondo di Qatar, pikeun sénsio scopo di lucro PixelHELPER vuole proiettare una caricatura di luci artistiche, sulla porta principale del palazzo dell'ambasciata di Berlino, per render note queste violazioni dei diritti umani. Oslud della Coppa del Mondo, il Qatar ha promesso di migliorare le condizioni dei lavoratori migranti. Tuttavia, sanés è cambiato nulla. Néi dormitori c'è puzza di escrementi, ei lavoratori sono privati ​​dei diritti civili.

Il cosiddetto “sistema-Kafala” permette alle aziende di vietare ai duanana dipendén di cambiare lavoro o di lasciare il paese. I datori di lavoro spesso ritirano i passaporti dei loro dipendenti e glieli riconsegnano solo alla scadenza del contratto. Gli imprenditori locali posono trasferire a piacimento i dua lavoratori in altre aziende, senza dover chiedere il loro consenso. "Pikeun ngalaksanakeun spésso non ricevono alcun compenso per mesi e sono comunque costretti a lavorare sotto la minaccia di una perdita kompleta del salario, o la deportazione." Ha detto l'esperta del Qatar per Amnesty International di Germania alla rivista "Die Zeit", Regina Spöttl.

Secondo le Nazioni Unite, il Qatar ha il più alto tasso di lavoratori migranti al mondo, infatti, sulla base della popolazione totale, l'88% della popolazione è di Origine straniera. I lavoratori stranieri svolgono praticamente lavori del tutto manuali e tutti i progetti di costruzione portati avanti dal piccolo stato, compresa l'intera costruzione degli stadi per la Coppa del mondo 2022. Il lavoro pratico, nella cultura del Q unalla, caratterte Tradizione dina quanto emirato, sanés é visto di buon occhio.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 6 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | gelombang Jerman, RT |



Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

 

Campaña para los Consumidores

Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

Desde 2008 píxeles ayudante luchar por sus derechos como consumidor. Con acciones imprudentes de Presidente del asiento, la Cancillería Federal y el Parlamento alemán, que reciben su atención directamente a donde la grabación de medios de comunicación. Tanto si pierde dinero en el Hypo Real Estate, el fabricante del pudín invertido en negocios de senjata - el ayudante del pixel le mantiene informado sobre los abusos hasta la fecha.

2009 di Attac ngalambangkeun de la fundadora de Pixel ayeuna ngeunaan "Comience su propia revolución" kanggo trabajo para las personas sin hogar. 2013 haté en marcha una campaña de píxeles helper Shitstorm sin hogar, se puso en en los diversos medios de comunicación alemanes, incluyendo the Süddeutsche Zeitung con un artículo de fondo en nuestra acción. 2014, que calienta píxeles ayudante con 10 campañas en la Embajada de Estados Unidos en el escándalo de la NSA y gestionados han alcanzado como para mantenerse al día con nuestras promociones semanales el tema de la NSA en los medios. A menudo también es sencillo de una revolución de la humanidad: la puesta en marcha en el año 2014 píxeles programados ayudante en 14 meses la primera plataforma de crowdfunding transmisión en vivo en el mundo. Ninguna otra organisación está tan activo como píxeles ayudante y langkung sadayana ngan bien representado en los medios de comunicación con proyecciones de luz sobre los problemas sociales. 2015 adquirieron el nuevo distribuidor de pakarang del Dr. Oetker Group como durante la noche por proyecciones de luz en el Ministerio Federal de Defensa notoriedad involuntariamente en todo el país.

Video de la campaña y Apariciones en tipi



Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico.

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

 

Campagna per la tutela dei consumatori

Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

Dal 2008 PixelHELPER lotta per i diritti dei consumatori. Con azioni temerarie di fronte al palazzo della presidenza, del governo e del parliamento tedesco, portiamo le vostre preoccupazioni, direttamente dove i media le riprendono. Se avete perso soldi nella Hypo Real Estate, atanapi il a vostro produttore di budini investe nel traffico d'armi, Pixel Helper ti tiene informato sui soprusi che stanno avvenendo.

Nel 2009, Attac ha dato al fondatore di Pixel Helper il premio “Comincia la tua rivoluzione”, per il suo lavoro per i senzatetto. Nel 2013, PixelHELPER ha lanciato una tempesta mediatica per i senzatetto, su molti media tedeschi, tra cui il Süddeutsche Zeitung, che ha contribuito con un articolo sulla nostra azione nell'inserto “Feuilleton”. Nel 2014, noi di PixelHELPER ci aizzammo contro il caso NSA con 10 campagne presso l'ambasciata americana, e siamo riusciti, quindi, a mantenere coperto dai media il tema dell'NSA con le nostre dimostrazioni settimanali. Spesso però, basta poco per una rivoluzione dell'umanità: con l'inizio del 2014, PixelHELPER riuscì a program la prima piattaforma Livestream Crowdfounding al mondo. Nessun'altra organiszazione è so attiva come PixelHELPER nel campo delle proiezioni con le luci, riguardanti temi sociali e, inoltre, nessuna organiszazione è coperta so Laramente dai media. Janten, dina 2015, kuring nampi lalu lintas d'armi della multinazionale Dr. Oetker (Cameo) ottenne, grazie a una proiezione di luci presso il ministero della difesa inglese, una fama nazionale.

Video della campagna e apparizioni televisive



Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

 

Campagne tuang les consommateurs

Reportages vidéo de radio et de tipi
Soutenez Notre campagne

Depuis 2008, PixelsHELPER se batte pour vos droits de consommateur. Avec des action extraordinaires au palais de la Chancellerie fédérale et de l'Assemblé Nationale allemande, nous portons vos soins directement à l'attention des médias. Que vous avez perdu de l'argent dans la Hypo Real Estate, ou le fabricant de votre pouding investi dans le trafic d'armes - Pixel Helper vous informe sur les abus actuelles.

En 2009, perwakilan d'Attac a donné au fondateur de PixelHELPER le Prix "Commencez votre révolution", tuang putra pangulinan tuang les sans-abri. En 2013, PixelHELPER a lancé une campagne de tempéte médiatique pour les sans-abri, et a obtenu dans les nombreux médias allemands, comprised the Süddeutsche Zeitung nyandak a article dans l'insert “Feuilleton”. En 2014, nous, PixelHELPER, avons monté contre le scandale NSA avec 10 campagnes à l'ambassade des États-Unis et géré à maintenir l'attention des médias sur le thème de la NSA, nyandak promosi promosi hebdomadaires. Souvent, il a suffici aussi peux pour une révolution de l'humanité: au début de 2014, PixelHELPER réussit à programmer, en 14 mois, la première plate-forme de livestream crowdfunding du monde. Organisasi organisasi ayeuna ogé aktip pikeun PixelHELPER sareng domain ti proyéksi di kamarina, anu kedah dipikaterang tina organisasi sosial, sareng, ditambah organisasi anu parantos ngempelkeun kamampuanana. Donc, en 2015, les nouveaux marchands d'armes du Group Dr. Oetker obtenaient par des projections lumineuses au ministère fédéral de la Défense, teu kedah, notoriété ka l'échelle nasional.

Video de campagne et la televisi apparitions à



S'il vous plaît partager nos projets on Facebook and Twitter! Si vous southern notre sabab, nous serion pangintip tuang tout don que nous pouvons Continuer en permanence nos campagnes. Méme quelques euro tuang faire une bédana! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît southernenir notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette Paypal, Better Place, Indiegogo ou le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang sumbangan dans Tempat Leuwih alus

 

Campagna contro lo Stato di sorveglianza

Immagini di articoli di giornale
Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

"NSA in da house" e "United Stasi of America" ​​erano sulle pareti dell'ambasciata americana a Berlino e di altri consolati americani in Germania, tra cui Dusseldorf, Francoforte e Amburgo. Motivo è lo spionaggio spudorato da parte dell'NSA ei servizi segreti americani.

The NSA si è bénten dicendo kana strategi duanana dina monitoring épéraria per battletere il terrorismo. Inoltre, si è giustificata dicendo che “se non hai niente da nascondere, non hai nulla da temere”. Purtroppo, il monitoraggio dell'NSA va molto oltre la lotta contro il terrorismo. Pikeun ngonpigurasikeun al telefono, sareng Skype, atanapi WhatsApp anu tiasa dianggo intercettati, anu sanésna teu tiasa dianggo sacara teroris, sulla base del principio del “3 Degree Friend”.

Inoltre, grazie a queste tecniche di monitoraggio sono stati sventati solo 4 attacchi. Vale la pena svendere la nostra privacy per una sicurezza apparente, ma unreal? PixelHELPER krédial di no: per questo abbiamo lanciato questa campagna. Il primo successo dopo 13 proiezioni di luce (una all settimana) e una grande copertura dei media? L'uscita dal paese dell'alto commissario per la CIA di Jérmania.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 2 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | ZDF 37Grad, ARTE lagu, Ted X Walanda |


Oliver mostra, dina TED-Talk di Olanda, kuring tiasa nampi éta: Festival delle Luci, Attivismo (ad esempio, caricature luminose contro l'Arabia Saudita, l'NSA, ecc., Oppure, la tempesta mediatica, per wani visibilità, ad esempio, al tema dei senzatetto, che sennò sarebbe ignorato dai media).

Dina un documentario del programma dell'emittente tedesca ZDF, 37 °, PixelHELPER e Oliver mostrano sumping hanno organiszato una proiezione all'ambasciata americana a Berlino. Dal ritiro del suo proiettore in un bunker a Dusseldorf, il successivo incontro con la stampa, e, per finire, la proiezione della scritta “NSA in da house”, fino all'arrivo della polizia.

PixelHELPER da ARTE Lacak. Proiezione sui muri dei servizi segreti tedeschi a Berlino. Questo video mostra un attacco luminoso che Oliver ha organiszato davanti al palazzo dei servizi segreti. The proiezione mostra la scritta “BMW invece di BND (Federal Intelligence Service, ovvero i servizi segreti)” ku protés proté i metodi di sorveglianza che usano sulla popolazione.

PixelHELPER con KimDotCom presso l'ambasciata americana. Serikat Stasi Amérika. Pubblicato sullo kaca spion Dina questo video fatto di casa viene mostrata un'altra operazione contro l'ambasciata americana. Sui muri brilla la scritta “United Stasi of America”, ma solo finché non arrva la polizia.

Il notiziario WDR parla di PixelHELPER, servizi segreti e NSA. Dina questo estratto dal notiziario del 15/07/2013, il giornalista riporta la proiezione del logo “United Stasi of America”, organiszata dagli attivisti di Anonymus al consolato americano.

Proiezione doppia LIVE nello studio della WDR di Anke Engelke. Quest'altro video fatto di casa mostra come le diapositive con il logo “NSA in da house” sono state montate e proiettate davanti ai palazzi dell'ONU a Bonn ea Vienna.

Proiezione all'ambasciata americana di Amburgo, incontro tra un pedalò e una barca della polizia. Il video mostra Oliver e Sep in un'idilliaca fattoria austriaca, mentre chiamano gli austriaci alla protesta contro l'NSA a Vienna. Dina seguito, si trovano davanti al consolato americano di Amburgo, che raggiungono dina pedalò. Proiettano una bandiera austriaca, con sopra lo stemma dell'Austria, e attorno la scritta NSA. L'operazione fu interrotta come tutte le altre: dalla polizia.

"Leres urang tiasa!" Darso Raab, Prosieben TV Prank. Eunteung pidéo sumping Oliver sareng tim hanno dipinto il corpo di un ragazzo, per un'operazione durante l'evento “Schlag den Raab” a Colonia. sul corpo dipinsero il motto "Leres kami nenjo" e il volto di Obama. Purtroppo, l'operazione fu subito scoperta dalla sicurezza.

Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

 

Formulario per donare su Indiegogo:

Campaña kontra el estado de vigilancia

Las fotos de los artículos de prensa
Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

"NSA in da house" sareng "Estados Stasi de América" ​​didirikeun di paredes de la embajada estadounidense en Berlin sareng consulados estadounidens en Alemania, kalebet Dusseldorf, Frankfurt sareng Hamburgo. La razón es el descarado espionaje de la NSA y la inteligencia estadounidense.

The NSA defendió su estrategia de control si es necesario para luchar contra el terrorismo. Además, se justifica diciendo: “Si no tienes nada que ocultar, no tienes nada que temer”. Dina desgracia, la vigilancia de la NSA parantos langkung seueur deui dina kaayaan anu teu tiasa diterangkeun. Su teléfono, Skype, Whatsapp diskusi puede ser monitoreado, a pesar de que no tiene nada que ver con los terroristas, con base en el principio de “3rd Degree amigo”.

Por otra parte, se impidió Gracias a estas técnicas de monitorizacion Solo 4 Ataques. ¿Vale la Senà nuestra privacidad para una aparente pero henteu nyata de seguridad abandonar? Ayudante de pixeles euweuh cree que es por eso que hemos puesto en marcha esta campaña. El Primer éxito después del 13 de la luz Proyección de, en el ritmo y una Gran semanal cobertura de los medios: la salida de la parte punjul del cocinero del hombre de la CIA de Alemania.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 2 ″]

Video de la campaña y Apariciones en tipi


Oliver nyaeta dina Ted Talk di situs transhipment low, proyék nu anjeunna padamelan: seni lampu festival, activism, misalna karikatur lampu ngalawan Arab Saudi, nu NSA, jeung sajabana, sarta média Hacking mun pisibilitas of homelessness jeung jejer sejenna dipaliré ku media bakal mawa.

Dina dokumenter pondok ku ZDF 37 °, PixelHELPER & Oliver nunjukkeun kumaha anjeunna ngatur proyéksi cahaya di kedutaan Amérika di Berlin. Tina koléksi ti proyektor na di bunker di Düsseldorf, rapat sareng pers, kana proyéksi aktual karikatur seni ringan "NSA in da house", anu kedah dipungkas ku kadatangan pulisi.

Piksel nulungan di ARTE lagu. proyéksi lampu dina Service AKAL Wangon, Berlin.Dieses video pondok nembongkeun serangan lampu nu Oliver geus dikelompokeun dina wangunan tina Service AKAL Federal di Berlin. proyéksi nembongkeun "BMW gantina BND" pikeun protes métode ngawaskeun nu dipaké ku jasa rusiah ngalawan populasi.

PixelHELPER sareng KimDotCom di Kedubes AS. Serikat Stasi Amérika. Diterbitkeun dina SPIEGEL "DerPakt". Pidéo buatan ieu nunjukkeun aksi sanés ngalawan kedutaan Amérika di Berlin. Dina témbok hérang: "United Stasi of America", tapi ngan dugi ka pulisi sumping.

WDR jam Ayeuna ngeunaan piksel nulungan, BND na NSA.In ekstrak ieu ti WDR jam Ayeuna ti 15.07.2013 wartawan nu dilaporkeun dina proyéksi lampu tina "Serikat Stasi of America" ​​logo, anu dikelompokeun dina aktivis anonim di konsulat Amérika.

proyéksi ganda hirup WDR Studio Anke Engelke. video homemade Ieu nunjukeun kumaha slides jeung logo "NSA di da imah" dirakit kukituna projected di hareup gedong PBB di Bonn jeung Wina.

Lampu proyéksi Kadutaan AS Hamburg, pedal meets Polizeiboot.Das video nembongkeun Oliver sarta September dina tegalan Austria geulis, ku nelepon ka Austrians protes ngalawan NSA di Wina. Sanggeus éta, maranéhna téh lokasina di Hamburg saméméh konsulat AS nu aranjeunna ngahontal ku kapal. Anjeun ngonpigurasikeun hiji bandéra Austria, dimana NSA nyaeta mun logo nu. Peta nu ends kawas naon lianna: kalawan pulisi.

Sumuhun kami nyeken! Schlag den Raab, ProSieben TV Prank.Das video ngécéskeun kumaha Oliver sarta timnya geus dicét awak keur ngora sangkan hiji aksi di "Schlag den Raab" dina Cologne. Dina awak slogan teh "Leres urang nénjo" na raray Obama urang dicét. Peta ieu hanjakalna kapanggih geuwat ku kaamanan.

Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico.

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

 

formulir tutulung Indiegogo:

Campagne ngalawan l'état de panjagaan

Poto ti artikel de presse
Reportages vidéo de radio et de tipi
Soutenez Notre campagne

"NSA in da house" et "United Stasi of America" ​​étaient sur les murs de l'ambassade américaine à Berlin et d'autres consulats américains en Allemagne, y compris Düsseldorf, Francfort et Hamburg. La raison est l'espionnage éhonté de la NSA et des services Rahasia américains.

The NSA a défendu leur stratégie au besoin de surveillance pour lutter contre le terrorisme. En outre, il se justifie en disant: “Si vous avez rien a cacher, vous avez rien à craindre”. Malheureusement, la surveillance de la NSA va bien au-delà de la lutte contre le terrorisme. Tina paguneman dina telepon, Skype sareng Whatsapp peuvent être contrôlées, mme si vous avez rien à voir avec les terroristes, dina dasar du prinsipna "3rd Degree Friend".

De tambah, Grace à téhnik ces de panjagaan, seulement 4 attaques ont ete empêchés. Est-il utile vendre Notre vie privée tuang une sécurité katempo, irréel jagong? Piksel nulungan croit que non: celle Est la raison tuang laquelle nous avons Lance cette campagne. Le Premier succès après 13 proyéksi (une chaque semaine) et une Grande couverture médiatique? La sortie du tambah haut kang Oki de la CIA en Allemagne.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 2 ″]

Video de campagne et la televisi apparitions à | ZDF 37Grad, lagu ARTE, Ted X Walanda |


Oliver montre dans une Ted Talk dans les bayaran Bas, les projets sur lesquelles il s'est kalibet: Festival des lumières, activisme (exemple tara ti karikatur contre l'Arabie Saoudite, la NSA, jeung sajabana, Ngeun la tempête médiatique, tuang Donner visibilité au tema des sans-abris, que sinon, serait malire médias tara les.

Dans un documentaire du program 37º de la chaîne de televisi allemande ZDF, piksel nulungan et Oliver Mont nyewa comment ils ont organisé une proyéksi dans l'ambassade américaine de Berlin. Anjeun retrait de putra projecteur dans un bunker à Düsseldorf, le suivant rendez-vous avec la presse et, tara finir, la proyéksi des mots "NSA di da imah" jusqu'au arrivée pulisi de la.

Piksel nulungan chez ARTE ngalacak. Proyéksi sur les murs des Rahasia jasa à Berlin. Cette vidéo montre une attaque de lumières qu'Oliver a organisés devant le bâtiment des Rahasia jasa. La proyéksi montre les mots "BMW au lieu de BND (Bundesnachrichtendienst, CA veut dire les Rahasia jasa)" tuang nu mrotes contre les méthodes de panjagaan qu'ils utilisent contre le peuple.

Piksel nulungan avec l'ambassade américaine Kim Dotcom dans. Serikat Stasi na. Publié sur le eunteung. Dans cette vidéo ngarep-dijieun, une autre operasi contre l'ambassade américaine Est Montree. Sur les murs Brillent les mots "Serikat Stasi of America", mais seulement jusqu'à ce que la pulisi anjog.

Le jurnal WDR parle de piksel nulungan, Rahasia jasa et NSA. Dans Pacét extrait du jurnal de 15 / 07 / 2013, le journaliste raconte la proyéksi du logo "Serikat Stasi of America" ​​organisée tara les activistes d'Anonim devant le consulat américain.

Ganda proyéksi hirup au studio de WDR de Anke Engelke. Pacét autre vidéo ngarep-dijieun montre comme les diapos avec le logo "NSA di da imah" ont ete et Montes projetés devant les bâtiments des Nations Unies à Bonn et à Vienne.

Proyéksi à l'ambassade américaine d'Hambourg, rendez-vous entre un pédalo et un bateau de la pulisi. La vidéo et montre Oliver dina bulan Séptember dans une ferme idyllique autrichienne, tandis qu'ils préparent les autrichiens à la protes contre la NSA à Vienne. En suivant, ils sont devant le consulat américain à Hambourg, que en ils atteindre pedal kapal. Ils projettent un drapeau autrichien, avec le blason de l'Autriche et, autour, les mots "Badan Kaamanan Nasional". L'operasi hiji ete interrompue la pulisi tara.

"Leres urang bisa! "Schlag den Raab, ProSieben prank TV. La vidéo explique comment Oliver et putra équipe ont peint le Korps d'un garçon, tuang operasi une à l'événement "Schlag den Raab" à Cologne. Sur le Korps ils ont peint les mots "enya kami nenjo» et la raray d'Obama. Malheureusement, l'operasi hiji ete découverte immédiatement tara la sécurité.


S'il vous plaît partager nos projets on Facebook and Twitter! Si vous southern notre sabab, nous serion pangintip tuang tout don que nous pouvons Continuer en permanence nos campagnes. Méme quelques euro tuang faire une bédana! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît southernenir notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette Paypal, Better Place, Indiegogo ou le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat

 

formulir tutulung Indiegogo:

L'amore non conosce confini

Le Nazioni ngahiji dovrebbero inviare dei sette caschi arcobaleno Céng paesi japati l'omosessualità e la morte punibile con, per questo fermare crimine contro l'umanità. Di Iran, Nigeria, Arabia Saudita, e negli Emirati Arabi, essere omosessuale può portare Alla Senà di morte. Al momento non c'è nessuno Stato Islamico Che riconosca ufficialmente le coppie omosessuali.
L'amore non conosce sesso, colore o religione, nessun handicap o ETA. L'amore non consce confini. Piksel nulungan sta iniziando una campagna per l'amore omosessuale, Che e ancora un considerato crimine di molti stati del mondo.

La cosa più controversa, nel dibattito tra le varie scuole di pensiero, e la quale sia più punizione appropriata caso per caso. Le opinioni Variano dalla flagellazione, Alla Senà di morte.
Piksel nulungan trova folle Che queste misure siano draconiane applicate su persone Che cercano di amarsi liberations, nel 2016. Rimanendo fedeli al nostro slogan "sangkan cinta, moal perang", speriamo Che questi stati cambino le loro politiche e la smettano di condannare l'omosessualità. Dina Ghana, Che e un modello di considerato democrazia dalle potenze occidentali Nyai homo sono perseguitati, torturati e uccisi. Noi esortiamo la comunità internazionale, affinchè, finalmente, intervenga.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 12 ″]

Sostenete la nostra campagna


Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

 

Campaña El nyoreang euweuh fronteras conoce

El ONU Tendria que enviar cascos arcoíris en los siete paises donde la homosexualidad eta punible con la muerte, para parar Este crimen kontra la humanidad. En Iran, Nigeria, Arabia Saudita, y en los Emiratos Árabes Unidos, ser homoseks puede llevar a la muerte. Ahora euweuh jarami ningun estado que islámico reconoce oficialmente las parejas homosexuales.
El nyoreang euweuh conoce sexo, warna o kaagamaan, ninguna discapacidad o edad. El nyoreang euweuh fronteras conoce. Piksel nulungan está empezando una campaña por el nyoreang homoseks, queer, todavía, éta considerado un crimen en muchos estados del mundo.
La cosa Mas controvertida es que, en el perdebatan entre las escuelas de varias pensamiento, éta cual Es el castigo langkung adecuado caso por caso. Las opiniones varian entre la flagelación, y la Senà de muerte.
Piksel nulungan piensa que es una locura aplicar esas personas que quieren para prácticas draconianas amarse liberations, en 2016. Mente murag hiji nuestro Lemahabang "sangkan cinta, moal perang", esperamos que estos estados Cambien sus políticas y dejen condemnar la homosexualidad. S Ghana, que es considerado un modél de democracia por los poderes occidentales, los gays putra perseguidos, torturados y Matados. Nosotros pedimos a la comunidad internacional que intervenga, por fin.

Apoyar nuestra campaña


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 6 ″]

Video de la campaña y Apariciones en televisi | gelombang Jerman, RT |



Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

formulir tutulung Tempat hadé

 

formulir tutulung Indiegogo:

L'amour ne connait pas des frontièrs

L'ONU devrait immédiatement envoyer of casques arc-en-Ciel à 7 bangsa Ngeun l'Est homosexualité pénible avec la mort tuang ce arrêter kajahatan contre l'humanité. En Iran, Nigeria, Mauritania, Soudan, Yaman, Arabie Saoudite, et les EAU être peut homosexuel résulter en peine de mort. Il n'y a pas des bangsa islamiques Ngeun les pasangan sont homo reconnues officiellement.

Akos ne connait pas de sexe, couleur, agama Ngeun, pas des handicaps Ngeun umur. Akos ne pas connait of frontières. Piksel nulungan ngamimitian une campagne tuang akos homosexuel, qu'est encore considéré un kajahatan de beaucoup d'états du monde.

Ce qu'est kontrovérsi, dans cette École de pensée Est quelle serait la la tambah approprié hukuman tuang kasus ces. Les pendapat Béda de la flagellation à la mort.

Piksel nulungan croit que c'est fou que ces Punitions draconiennes peuvent être à infligées quelles qui veulent aimer librement en 2016. D'après le slogan "sangkan cinta, moal perang" dina espère que ces états changeront leurs politiques et arrêter de l'condamner homosexualité. S Ghana, qu'est considéré un modèle de démocratie tara les états occidentales, les gays sont persécutés, tortures, et toués. Dina exhortation la communaute intervenir à internasional.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 12 ″]

Soutenez Notre campagne


S'il vous plaît partager nos projets on Facebook and Twitter! Si vous southern notre sabab, nous serion pangintip tuang tout don que nous pouvons Continuer en permanence nos campagnes. Méme quelques euro tuang faire une bédana! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît southernenir notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette Paypal, Better Place, Indiegogo ou le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat

 

Campaña por los derechos humanos

31.05.2016/XNUMX/XNUMX Proyección: "genosida di da imah"

Justo en tiempo para la votación del parlamento inglés, piksel nulungan ha proyectado las palabras "Genocide" y "Aghet", junto hiji tren que un Otoman Deporta a los armenios, simil a las imágenes del Olocausto, atrás del Palacio del gobierno alemán. Dado que la Turca embajada ahora está Como protegida Fort Knox, hemos decidido alumbrar el Palacio de la Cancillera.
Esta acción de protesta se refiere a la expulsión y el asesinato de hasta 1,5 millones de armenios, arameos, asirios y los llamados Griegos pónticos, que entonces el Imperio Vivian en otomano. Como sucesor del Imperio otomano, Turquía tiene que admitir que las atrocidades cometidas, No obstante las repetidas negaciones, putra un genocidio. Erdogan y sus camaradas consideran que el utilizo del término genocidio es un ataque a la Turquia de hoy.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 11 ″]

29.05.2016 Proyección delante de la embajada turca

Piksel nulungan ha publicado los versos autorizados por el tribunal de Hamburgo de la poesía de Boehmer lalaki proyectandolos en frente de la embajada Turca. Para nosotros, Como #Erdogan eta exactamente #Hitler al principio de su Reinado del teror en 1933. Los #dictadores merecen de ser provocados con los artistas y caricaturas por los derechos humanos de activistas.

Pensamos que es completamente legítimo comparar el principio del regimen de Hitler, con otros déspotas y Monarcas que hoy el mundo gobiernan. nosotros Para, los jefes del estado de Saudi Saudi, Catar, Oman, Bahrain EAU y Como putra exactamente Hitler. Todos estos líderes actuales Apoyan a la esclavitud con el sistema "kafala" Gracias al cual los pasaportes de los trabajadores putra confiscados. Por eso, éta prohibido irse del Pais dosa el consenso de los empleadores.

Ieu así que las funcionan monarquías absolutas en el Oriente Próximo. Se kabaya en la vigilancia total, el sexismo y la brut mentalidad. El Holocausto sigue siendo uno de los Mas capitulos feos de la historia de la humanidad. Dosa embargo, las acciones por nuestros inhumanas cometidas llamados aliados en Saudi Saudi, Turquía y otro en lugares putra unas de las peores krisis Humanitarias que pasan en el mundo.

Nuestra campaña estos kontra déspotas y Monarcas ABSOLUTOS apoya a los derechos humanos ya la liberación de los presos políticos. La comparación entre estos líderes y Hitler es un muy importante Recordatorio, de lo que podría pasar si el mundo euweuh luchara ellos kontra.

Nuestra Proyección ha llamado la atención de los medios de comunicación internacionales y ha hecho que estas cuestiones Humanitarias muy importantes euweuh olvidadas fueran. Compartid nuestros proyectos en Facebook! Si apoyas nuestra Causa, agradeceríamos mucho recibir Donaciones, que Nomer permitan de nuestras continuar Campañas. Incluso pocos euro pueden marcar la diferencia! Apoyad a nuestro trabajo!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banco: Sparkasse Magdeburg
Titular: piksel kauntungan nulungan Yayasan

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "all" sort_by = "pic_id" animation_effect = "bouncing" album_title = "true" album_id = " 10 ″]

millones 1,8 de "esclavos modernos" construyen los estadios para la Copa Mundial de Catar, la organización euweuh lucrativa piksel nulungan quiere proyectar una caricatura de luces artísticas, en la Puerta poko del Palacio de la embajada de Berlin, para que esas violaciones de los derechos humanos se conozcan. Posadero de la Copa Mundial, Qatar ha prometido que las condiciones de los trabajadores mejorará migrantes. Dosa embargo, nada Cambió. En los dormitorios huele a excrementos y los trabajadores de sus derechos putra deprivados.

El llamado "sistema-kafala" permite que las empresas prohiben a sus trabajadores que Cambien trabajo o se ven del Pais. Los empleadores, a menudo, retiran los pasaportes de sus empleados y se los devuelven solo después la terminacion del contrato. Los empresarios Daérah pueden transferir Como los trabajadores en otras empresas quieran, dosa su deber preguntar consenso. "Trabajadores Muchos, a menudo, teu reciben ninguna compensación por muchos meses y putra obligados dosa embargo a trabajar bajo amenaza de la completa pérdida del sueldo o la deportación". Ha dicho la experta de Catar para Amnésti Internasional en Alemania a la revista "The waktos, "Regina Spöttl.

Según el ONU Catar tiene la tasa de trabajadores migrantes del mundo del mundo, de hecho, en función de la población total, el 88% de la población es de origen extranjera. Los trabajadores estranjeros, PRACTICAMENTE, desempeñan funciones manuales y todos los proyectos de construcción que fueron llevados a Cabo en el estado pequeño, incluyendo la construcción de los entera estadios para la Copa mundial 2022. El trabajo práctico, en la cultura catari, teu es visto con buen ojo.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 12 ″]

Apoyar nuestra campaña


Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico.

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

 

Campagna: fermiamo il commercio di armi!

Immagini di articoli di giornale
Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

Per lo stop geuwat sadayana esportazioni di carri armati verso l'Arabia Saudita, PixelHELPER proietta, davanti al palazzo del governo e l'ambasciata dell'Arabia Saudita, il grido “Thanx no tank to Saudi Arabia”.

Kuring sauditi sono ancora tra i più importanti clienti dei produttori tedeschi di armi. Nel corso del primo semestre 2015, le esportazioni di armi verso l'Arabia Saudita sono state attestate per un valore di quasi 180 milioni di euro (solo con la Gran Bretagna e Israele il volume d'affari era più grande).

La Germania è il campione eropa dell'esportazione di armi. Tingkat mondiale, invece, occupa, dietro gli Stati Uniti e la Russia, il terzo posto. Con l'approvazione del governo tedesco, le armi e attrezzature militari tedesche sono fornite anche a dittature e regimi autoritari come l'Arabia Saudita. Tutto questo non può andare avanti. Vogliamo mettere fine agli affari con la morte.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 7 ″]

Gelombang Jerman | Video della campagna e apparizioni televisive |


Installazione di luci presso il palazzo del governo tedesco, da un autobus a piani alatan.


Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

Campaña: detener el comercio de armas!

Las fotos de los artículos de prensa
Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

El cese inmediato de las exportaciones de tanques a Arabia Saudita píxeles ayudante proyectados junto con la protesta Acción - Detener el tráfico de armas, las palabras “Gracias no hay tanques a Arabia Saudí” en la Cancillería Federal y the Embajada de Arabia Saudita.

Los saudíes siguen estando entre los más importantes clientes de las empresas de armamento alemanas. En la primera mitad de 2015, pikeun ékspor senjata pikeun sido aprobados vale casi 180 juta de euro a Arabia Saudí - con Gran Bretaña e Israel eran a mns extensas operaciones.

Alemania es el campeón de Europa en la exportación de armas. A nivel mundial que lleva detrás de los EE.UU. y Rusia en el tercer lugar. Con la aprobación de las armas alemanas Gobierno Federal y equipo militar se suministran también a las dictaduras y Como regímenes autoritarios Arabia Saudita. Esto euweuh debe continuar. Queremos establecer las tiendas con el fin de la muerte.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 7 ″]

Video de la campaña y Apariciones en televisi | gelombang Jerman |


instalasi lampu on Federal Kantor ku beus ganda-Decker tina


Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

Campagna per i prigionieri politici

Immagini di articoli di giornale
Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

La primavera araba dovrebbe portare a una svolta e iniziare una nuova epoca della democrazia. Tuttavia Nyai ribelli di un témpo sono i prigionieri politici di oggi. Le persone Che hanno rischiato la loro stessa Vita dina stati Che sono contrassegnati di Nero sulla scala della libertà di stampa di Amnésti Internasional, sono ora di carcere e sono dimenticati dal mondo. Qui, piksel nulungan entra di gioco per liberare i prigionieri politici.

La nostra prima dimostrazione ha l'obiettivo di riportare alla luce 13 persone che si trovano in carcere dal novembre 2011. I “Bahrain 13” sono stati arrestati dopo gli scontri del mese di febbraio 2011 nella capitale del Bahrain, Manana, con l'accusa di aver komplottato contro il governo. Molti Stati sareng organisasi pikeun Amnésti Internasional sareng Hak Asasi Manusa Watch kontinental dina panyiksaan. Kuring prigionieri erano visibilmente feriti.

Le preoccupazioni non finiscono neanche per le famiglie. Ancora oggi sono queste persone di carcere, e scontano pene Che Partono saprak 5 anni fino a molti ergastoli. Ogni essere umano ha il diritto di esprimere la sua opinione. Non dimentichiamoci di persone Che hanno macul sacrificato la loro libertà, ku portare la democrazia e la Pace.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 3 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | ZDF 37Grad, ARTE lagu, Ted X Walanda |



Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

 

Campaña para los presos políticos

Las fotos de los artículos de prensa
Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

La primavera árabe debe llevar el avance y una nueva comenzar época de la democracia. Pero los rebeldes de antaño putra los presos políticos en la actualidad. La gente ha risikiert que sus propias vidas en los Estados que están en marcadas Negro en la escala de la libertad de prensa de Amnistía Internacional, se encuentran ahora en la cárcel y ser olvidados por el mundo. Aquí los pixeles ayudante va a intervenir y los presos políticos libres.

Nuestra primera acción traerá 13 personas que están en prisión desde noviembre de 2011, de nuevo en la luz. El "Bahrain 13" kanggo detenidos después de los disturbios de febrero de 2011 di ibukota Bahrain Manana, de haber instigado la acusación de la conspiración del gobierno. Manyos estados y organisación como Amnistía Internacional y Human Rights Watch ditampi apuntan en varias ocasiones a la tortura. Los prisioneros ngadegkeun visiblementeun angustiado.

Al escuchar las Preocupaciones euweuh también para Familen. Hoy en Omod todavía están estas personas en prisión, y sirviendo de 5 años a lilipetan sentencias de por vida. Toda persona tiene derecho a la pamadegan expresar. Taya jarami que olvidar la buena gente de su propia libertad sacrificaron a muchos democracia y la Paz Nomer traen.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 3 ″]

Video de la campaña y Apariciones en televisi | ZDF 37Grad, lagu ARTE, Ted X Walanda |



Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

 

Campagna contro l'ISIS

Immagini di articoli di giornale
Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

Pixel Helper inizierà una campagna contro i finanziatori del gruppo terroristico “stato islamico”, chiamato anche Daesh. Gli stati sostenitori, Arabia Saudita e Qatar, devono, quindi, essere scoraggiati dal neraskeun a finanziare il terrorismo. The lancio della nostra campagna è stato proiezione di una bandiera dell'ISIS with the parole “Daesh Bank”.

L'Arabia Saudita è considerato lo stato finanziatore dello Stato islamico numero uno al mondo. Con questa campagna vogliamo sostenere tutte le persone che, a causa di questo denaro, muoiono, vengono violentati o ridotti in schiavitù. PixelHELPER vuole raggiungere anche i combattenti dell'ISIS che hanno imparato sulla loro pelle cosa signifikan a essere in guerra per il terrorismo, per invogliarli a condividere le loro terribili esperienze con gli altri.

Dina questo modo, vogliamo realizzare anche un'azione anti-propaganda, Educando i giovani nelle scuole, a cosaaluea combattere per lo stato islamico. Il mondo è troppo bello per riempirlo con la lotta, l'omicidio e l'oppressione.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 4 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | gelombang Jerman, RT |


Jerman video gelombang:

Proiezione presso il palazzo della Cancelleria tedesca e l'ambasciata saudita con un autobus a due piani


Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

Campaña kontra ISIS

Las fotos de los artículos de prensa
Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

Pixel ayudante comenzará llamado una campaña contra los financieros del grupo terrorista “Estado islámico” o Daesh. Los Estados de Apoyo a Arabia Saudí & amp; Qatar para el terrorismo puede nyegah ieu campaña pikeun seguir financiando. El lanzamiento de nuestra campaña era la luz de la proyección de una ES bandera con las palabras “Daesh Banco” y el indicador está.

Arabia Saudita se considera un financiero punjul del Estado islámico en el mundo. Con esta campaña queremos apoyar a todas las personas que están muriendo hiji Causa de Este dinero, y violado esclavizado. Piksel ayudante quiere llegar a los soldados de SI que han aprendido lo que es realmente para la guerra en luchar y el terrorismo para compartir sus experiencias con otros terribles.

Queremos llevar a Cabo una acción también anti propaganda por educar a los jóvenes en las escuelas, lo que significa para el estado para islámico luchar. El mundo es demasiado Hermosa para la lucha llenarte de, el asesinato y la opresión.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 4 ″]

Video de la campaña y Apariciones en televisi | gelombang Jerman, RT |


Jerman video gelombang:

proyéksi lampu dina Federal Chancellery jeung Kadutaan Arab Saudi kalayan biplane a


Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

Promozione degli aiuti umanitari

Laporan video salaku radio e televisione
Sostenere la nostra campagna

"Molte piccole persone in molti piccoli luoghi che fanno tante piccole cose, di payuneun questo mondo può cambiare." Questa è la nostra visione di un mondo dina cui tutti kamungkinan bakal aya tutti, ogé pikeun migliaia di célometri e confina con la gente separati. Internet offre tutte le possibilità per aiutare le persone che hanno bisogno di nuove tecnologie. Il appro medio é un app: Uniamo a Pixel Helper crowdfunding sareng Live Streaming di assistenza global. Con l'applicazione pixel Helper avere la Streamer - che noi chiamiamo pixel avatar helper - oltre ad aiutare il buon feeling, una opportunityità di reddito. Piksel Helper é molto penting che particolari avatar provenienti dai paesi di via di sviluppo aiuterà anche le proprie indagini. L'avatar di pixel aiutante può anche entrate (vedere come finanziamo noi stessi) sono in esecuzione dal suo live stream con altri avatar e quindi ancora una volta sostenere un progetto di aiuto. Questo darà loro come gli avatar dei paesi più alto reddito industrializzati.

Proyék Keuangan di diretta streaming
È semper un'idea creativa per rendere la vita più colorata, o per aiutare qualcuno e non si sa mai come li si dovrebbe financiare? Con Pixel Helper live stream crowdfunding si ha la possibilità vostre idee teu implementano. Inizia ora regolarmente il crowdfunding diretta flussi e raccogliere fondi dal tuoi sostenitori. Siete liberi di incassare sareng somme o per reinvestire dina algo progetti di crowdfunding.

Web + App Android
Conto piksel Helper Android kanggo vuole a voi stessi di pixel aiutante avatar e dina grade di creare i progetti in diretta di propria crowdfunding. Gli utenti della nostra piattaforma allora si può sostenere la nostra webapp e finanziare i vostri obiettivi di crowdfunding che si konverte poi dal vivo. Conta webapp pixel Helper tiasa nganggo sababaraha fitur dina sababaraha komunitas, chattare direttamente con il pixel aiutante Avatar Live Streaming sareng sostegno da parte di piccole quantità il progetto desiderato.

Donazione smartphone di vecchi
Il nostro obiettivo è quello di consentire i pixel Helper App ancheitrye persone un'ulteriore fonte di reddito. raccoglie Pertanto pikel Helper vectorchi smartphone Android per dare a questi di iscritti avatar pixel helper nei paesi in via di sviluppo. La spedizione avviene pikel Helper. Ogé primo supirto finanziario per l'acquisto di aksés kana Internét, éta nganggap ayeuna waé.
video kampanye na TV Aufritte



Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

 

formulir tutulung Indiegogo:

La promoción de la ayuda humanitaria

Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

"Manya gente pequeña, en muchos lugares pequeños, haciendo muchas cosas pequeñas, la cara de este mundo puede cambiar." Esta es nuestra visión de un mundo en el que todo el mundo puede ayudar a todos, a pesar de miles de kilómetros y limita con el pueblo separado. Internét tina toda la oportunidad de ayudar a las personas en necesidad de nuevas tecnologías. Nuestro medio y es una aplicación: Combinamos al crowdfunding ayudante del pixel con Transmisión en vivo a la asistencia global. Con la aplicación píxeles ayudante tener el Streamer - que llamamos pixeles Avatares helper - además de ayudar a la buena sensación, una oportunidad de ingresos. Pixel Helper es muy penting que los avatares particulares de los países en desarrollo también ayudarán a su propia investigación. El avatar ayudante píxel puede también los ingresos (ver cómo nos financiamos) se están ejecutando desde su emisión en directo con otros avatares y por lo tanto de nuevo apoyar otro proyecto de ayuda. Éto les dará como los avatares de los países industrializados más altos de renta.

Financiación de Proyectos en vivo en
Siempre una gagasan creativa para hacer la vida Mas colorida, o para ayudar a alguien y nunca se sabe Como se debe financiarlos? Con piksel ayudante Live crowdfunding Stream usted tiene la posibilidad de poner en práctica sus gagasan ahora. Comienza ahora su mente crowdfunding biasa en directo y corriente de sus fondos recoger parti darios. Usted aya libre de sus cobrar sumas o para otros proyectos de reinvertir s crowdfunding.

Web + App Android
Con la aplicación Android pixeles ayudante se quiere a Si mismo al avatar ayudante pixeles y puede crear sus propios proyectos de crowdfunding de transmisión en vivo. Los usuarios de nuestra plataforma entonces se puede apoyar a nuestra aplicación web y financiar sus objetivos de crowdfunding que se convierte entonces en vivo. Con la aplicación de web pixeles ayudante el usuario puede seguir los diversos proyectos de ayuda crowdfunding viven, chatear directamente con el ayudante de pixeles Avatar Transmisión en vivo y por soporte pequeñas cantidades el proyecto deseado.

Donación de viejos teléfonos intelligant
Nuestro objetivo eta bade pixeles aplicación auxiliar de personas Mas pobres también una fuente de ingresos adicional permitir a. Por lo tanto recoge pixeles nulungan viejos teléfonos intelligant Android para estos mangrupakeun avatares de pixeles de ayuda sosial en los países en desarrollo. El envío tarda pixeles ayudante. También un Primer apoyo financiero para la compra de acceso Internet a, que en cada caso asume individu.

Video de la campaña y Apariciones en tipi



Por favor, comparta nuestros proyectos dina Facebook sareng Twitter! Sisite apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradecería que podamos seguir de forma permanente nuestras campañas. Incluso unos pocos euro kanggo hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat apoye nuestro trabajo de caridad. Naha anjeun tiasa kéngingkeun Paypal, Tempat Anu Hadé, Anu tiasa dialihkeun ku transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

 

formulir tutulung Indiegogo:

Campagne tuang les politiques prisonniers

Poto ti artikel de presse
Video de reportages radio et tipi
Soutenez Notre campagne

Le printemps arabe devrait apporter un changement et commencer une nouvelle époque de la democratie. Jagung, les memberontak d'antan sareng les panjara politiques aujourd'hui. Les gens qui ont risqués leurs propres vies dans des Etats qui sont marqués en noir sur l'échelle de la liberté de la presse d'Amnesty International, sont maintenant en jail and sont oubliés par le monde. Wawancara Ici PixelHELPER tuang libérer les prisonniers politiques.

Notre perdana action a pour objectif de mettre en lumière 13 personnes qui sont en jail depuis November 2011. The "Bahreïn 13" ont été arrétés après les émeutes de Février 2011 dans le capital de Bahreïn Manana, nuduh d'avoir komploté contre le government. De nombreux États et des organisations nyaritakeun qu'Amnesty International et Human Rights Watch anu teras-terasan dina panyawat anu ditanda panyiksa. Anu tahanan étaient visiblement en détresse.

The préoccupations ne sont pas finies alsi pour les familles. Aujourd'hui, ces personnes sont encore en panjara, sareng abdi ti 5 ans plus plusurs condamnes a perpétuité. Tout le monde a le droit d'exprimer putra pendapat. N'oublions pas les bonnes gens qui ont scrollié leur propre liberté pour la democratie et la paix.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 3 ″]

Video de campagne et la televisi apparitions à | ZDF 37Grad, lagu ARTE, Ted X Walanda |



S'il vous plaît partager nos projets on Facebook and Twitter! Si vous southern notre sabab, nous serion pangintip tuang tout don que nous pouvons Continuer en permanence nos campagnes. Méme quelques euro tuang faire une bédana! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît southernenir notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette Paypal, Better Place, Indiegogo ou le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat

 

Campagne: Arrêtez le commerce des armes!

Poto ti artikel de presse
Video reportages tina radio et tipi
Soutenez Notre campagne

Tuang les arrêter immédiatement Exportations de l'Arabie tanghi à Saoudite, piksel nulungan projet, devant le bâtiment du gouvernement et l'ambassade de l'Arabie Saoudite, le cri "Thanx euweuh bak kana Saudi Arabia."

Les Saoudites sont encore entre les tambah importantes klien des Producteurs d'armes allemandes. Au cours du Premier semestre 2015, les Exportations d'armes vers l'Arabie Saoudite s'élèvent à presque 180 jutaan d'euro (seulement avec la Grand Bretagne et Israel le chiffre d'affaires a ete tambah grand).

L'Allemagne Est le jawara européen de l'exportation d'armes. Hiji niveau mondial, plutôt, occupe la troisième tempat derrière des Etats-Unis et la Russie. Avec l'approbation du gouvernement anglais, les armes et les équipements militaires allemands sont aussi ékspor ayat dictatures et rézim autoritaires comme l'Arabie Saoudite. Tout CA ne peut pas continuer. Dina veut terminer les affaires avec la mort.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 7 ″]

Video de campagne et la televisi apparitions à | gelombang Jerman |


Proyeksi devant le bâtiment du gouvernement allemand, dans un autobus à l'imperiale.


S'il vous plaît partager nos projets on Facebook and Twitter! Si vous southern notre sabab, nous serion pangintip tuang tout don que nous pouvons Continuer en permanence nos campagnes. Méme quelques euro tuang faire une bédana! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît southernenir notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette Paypal, Better Place, Indiegogo ou le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat

Campagne tuang les droits de l'homme

31.05.2016 Parlement allemend Arméniens Genocide

Juste à temps tuang le ngajawab du parlement anglais, piksel nulungan hiji PROJETE les mots «Genocide» et «Aghet" au derrière du palais du gouvernement à Berlin, conjointement avec en gerbong Ottoman avec des Arméniens Deportes que pareil les Gambar de l'holocauste , Puisque l'ambassade turque maintenant Est protégée comme le Fort Knox, dina choisi d'allumer le biro de la Chancelière. CA touche l'expulsion et le meurtre de jusqu'à 1.5 juta d'Arménia Araméens, Assyria, et les grecs Pontiques, du vieux Kakaisaran Utsmaniyah. Comme successeur de l'Kakaisaran Utsmaniyah, la Turquie doit admettre que ces atrocités, malgré les Denis véhéments, ont êtes un génocide. Erdogan et ses camarades considèrent l'nganggo du mot "génocide" comme un attaque à la Turquie modern


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 11 ″]

29.05.2016 proyéksi devant l'ambassade turque
Piksel nulungan hiji publié les vers de la poésie de Boehmer lalaki autorisés tara le tribunal d'Hambourg, en projetant les devant l'ambassade turque à Berlin. Tuang nous, #Erdogan Est comme exactement #Hitler au perdana de putra rezim de terreur en 1933. Les #dictateurs méritent que les artistes et les activistes of droites humaines les provoquent avec des karikatur.

Nous que c'est Pensons complétement légitime comparer le perdana du rezim d'Hitler à autre despotes et qui monarques gouvernent le monde aujourd'hui. Tuang nous, les chefs d'état de l'Arabie Saoudite, Qatar, Oman, EAU e Bahreïn sont comme exactement Hitler. Tous pamingpin ces soutiennent l'esclavage avec le système "kafala" Grace auquel les palabuhan passe sont confisqués. C'est tuang cela que leur Est interdit d'abandonner le sens le Pais consens of Employeurs.

C'est comme CA que les monarchies fonctionnent en Moyen-Orient: ils reposent sur la panjagaan totale le sexisme et la brutalité. L'Holocauste reste un des Chapitres les tambah mauvais de l'histoire de l'Humanité. Toutefois, les lampah inhumaines perpétrées tara Nomer SOI-disant sekutu en Arabie saoudite, Turquie et ailleurs sont des tambah mauvais qui passent dans le monde.

Notre campagne contre ces despotes e monarques soutien les droites humaines et la pembebasan tina prisonniers politiques. La comparaison ces avec pamingpin et Hitler Est un rappel importante de que pourrait Passer si le monde ne pas contre leur lutely.

Notre proyéksi a attire l'perhatian des médias internasional et a fait en sorte que ces questionnes humanitaires très importantes n'étaient pas oubliés. Partagez en Facebook! Si tu soutiens Notre ngabalukarkeun, dina eusi très serait de recevoir sahiji sumbangan, que nous permettrions de continuer Nomer campagnes. Même peux faire la bédana euro peuvent! Soutenez Notre travail!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tuang Donner:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banque: Sparkasse Magdeburg
Titulaire: piksel kauntungan nulungan Yayasan

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "all" sort_by = "pic_id" animation_effect = "bouncing" album_title = "true" album_id = " 10 ″]

Poto ti artikel de presse
Reportages vidéo de radio et de tipi
Soutenez Notre campagne

1,8 juta tina "ngiringan modéren" ngawangun stades au Qatar, ngatur tapi henteu nguntungkeun Pixel Helper anu ngagaduhan karikatur d'art de lumière, sareng portail du bâtiment de l'ambassade à Berlin, mangrupikeun palanggaran anu dilakukeun des droits de l'homme. hôte de la Coupe du Monde Qatar a promis d'améliorer les kondisi tuang ka para pendatang migran. Sur qui, cependant, rien teu robih. Dina l'hébergement pue d'excréments, les travailleurs sont privés de leurs droits.

Le soi-disant système kafala permet aux entreprises d'interdire à leurs padamelan anu nyandak le changement d'emploi ou de quitter sareng bayaran. Les empéurs préférent parsial les passeports de leurs employerés et de le remettre uniquement lorsque le contrat expire à nouveau. Les wirausaha lokasina kabeungharan kontinyuustre librement à d'autres sociétés et ne pas avoir à obtenir leur idin. "De nombreux travailleurs reçoivent souvent aucune récompense pendant des mois et sont toujours contraints de travailler en les menaçant avec une perte komplète de salaire ou d'expulsion." Dit le chercheur qatari d'Amnesty International en Allemagne, le temps Regina Spöttl.

Selon l'ONU, le Qatar a plus plus haut taux de travailleurs migran dans le monde, donc sont bases on the Populasi jumlahna aya 88% tina populasi asalna. Migran buruh étrangers poursuivre les travaux pratiquement tous les manuels et tous les projets de construction dans le petit état de, y compris la construction de tous les stades pour la coupe du monde 2022. les travaux pratiques est dans la culture du Qatar, influencé par l'émirat de tradisi, désapprouvée.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 6 ″]

Video de campagne et la televisi apparitions à | gelombang Jerman, RT |



S'il vous plaît partager nos projets on Facebook & amp; Twitter! Si vous southern notre sabab, nous serion pangintip tuang tout don que nous pouvons Continuer en permanence nos campagnes. Méme quelques euro tuang faire une bédana! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît southernenir notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette Paypal, Better Place, Indiegogo ou le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat

 

Promosi de l'aide humanitaire

Reportages vidéo de radio et de tipi
Soutenez Notre campagne

"Beaucoup de petites gens dans beaucoup de petits endroits qui font beaucoup de petites choses, le visage de ce monde peut changer." Telle est notre vision d'un monde dans lequel tout le monde peut aider tout le monde, sabab si milliers de kilomètres et des frontières les personnes séparées. Internét ngalaksanakeun toutes les Chances d'aider les gens dans le besoin de nouvelles Technologies. Catetan pikeun aplikasi ieu: Nous combinons à Pixel Helper crowdfunding avec Live Streaming à l'aide mondiale. Avec l'application pixel Helper avoir le Streamer - nous appelons helper piksel Avatars - en plus d'aider le bon sentiment, une opportunityité de revenu. Pixel Helper est trés important que les avatars particuliers des pay en développement seront également aider à leur propre enquéte. Le pixel aide avatar peut également des revenus (voir Comment nous nous finançons) sont en cours d'exécution de son livestream avec d'autres avatars et donc southernenir à nouveau un autre projet d'aide. Cela leur donnera ogé avatars des bayaran à revenu élevé industrialisés.

Proyék Keuangan en ngalirkeun langsung
Vous avez toujours une idée créative pour rendre la vie plus colorée, ou pour aider quelqu'un et que vous ne savez jamais comment vous devez les financer? Avec Pixel Helper LiveStream crowdfunding vous avez la possibilité de mettre en œuvre vos idées maintenant. Commencez dès maintenant régulièrement votre crowdfunding fluks en direct et de recueillir des fonds de vos partisans. Vous êtes libre d'encaisser vos sommes ou de réinvestir dans d'autres projets de crowdfunding.

Web + App Android
Avec les piksel Helper Android app vous vous aux piksel helper avatar et peut créer vos propres projets crowdfunding Stream Live. Les utilisateurs de notre plate-forme, puis vous pouvez southernenir notre webapp et financer vos objectifs de crowdfunding que vous convertit ensuite and direct. Avec la webapp pixel Helper l'utilisateur peut suivre les différentes aides crowdfunding projets en direct, discuter directement avec les piksel helper Avatar for direct streaming and support par petites quantités le projet souhaité.

Don de vieux smartphone
Notre objectif est de permettre aux piksel Helper App personnes anu langkung lengkep sumberna teu tiasa dibales. recueille donc pixel Helper vieux smartphone Android pour donner ces avatars à pixel auxiliaires enregistrés dans les bayaran en développement. L'expédition prend piksel Pembantu. Aussi un premier soutien financier pour l'achat d'un access Internet, nous suposons dans le cas Individuel.

Video de campagne et la televisi apparitions à



S'il vous plaît partager nos projets on Facebook and Twitter! Si vous southern notre sabab, nous serion pangintip tuang tout don que nous pouvons Continuer en permanence nos campagnes.
Méme quelques euro tuang faire une bédana! Le partage est l'entraide. S'il vous plaît southernenir notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette Paypal, Better Place, Indiegogo ou le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat

 

Kampanye ngalawan Oligarchy Yunani

The Lawu démokrasi mangrupa oligarchy

Najan resesi ekonomi dahsyat, sanajan 'reformasi', Yunani ieu Cicing pageuh dina leungeun tina oligarchs. Politik austerity téh ukur enforcing status quo ieu, Ngaronjatna kakawasaan sababaraha leuwih loba. Jeung berkah tina troika nu, aset kaayaan ayeuna keur privatized jeung dijual off di harga diobral seuneu ka sakeupeul marga kuat.

Badag Brother naon salawasna ningali warga Orwell 1984. Dina poster masif na layar tele, némbongkeun dulur anu Éta boss: a kejem, kaayaan totalitarian. The bos of kiwari, hiji urang anu ngajalankeun hal, anu Nyata langkung insidious, profil low, disumputkeun. Kami piksel nulungan, jeung urang sumping ka Athena Pébruari ieu saukur caang lampu on masif sintésis poho rupa. Kami di dieu pikeun nyorot ka ketidakadilan hébat ngalawan jalma Yunani. Projections Orwellian di "républik féderal" tina OPAP, Motor Minyak Hellas jeung parlemen Yunani, staged ku nulungan piksel, ngawula kana nyieun éfék ripple di Yunani jeung média internasional pikeun mawa kakuatan concealed tina oligarchs mun fore nu. interventions kami difokuskeun dua tokoh sentral dina Nexus kakuatan Yunani.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" img_in_row = "3 ″ display =" all "sort_by =" acak "animasi_effect =" bouncing "album_title =" false "album_id =" 18 ″]

Dimitris Melissanidis, jujuluk "Macan", dibarengan ku konsorsium investor Céko, sanggup mésér monopoli judi milik pamaréntah OPAP pikeun pecahan tina harga saleresna. Prosés jual OPAP henteu ditaroskeun ku média Yunani, kumargi dianggap yén OPAP ngagaduhan salah sahiji anu pang kuat, upami sanés anu pang kuatna, anggaran média [II1] di Yunani, ngajantenkeun pangungkitna di jero média Yunani mainstream siga anu teu aya watesna. Wartawan anu merhatoskeun kakuatan Melissanidis disingsieunan sareng diancam bahkan dina kahirupan aranjeunna.

Vardis Vardinogiannis jeung kulawargana anu Dianggap hiji "kaayaan dina kaayaan nu". rumor dipercaya boga eta tuh pausahaan minyak na nu Dianggap alesan utama naha kapuloan Yunani atuda lolobana ngajalankeun on kotor jeung mahal Generators solar tinimbang sumber énérgi renewable beresih. kakuatan clan nu Vardinnogiannis 'henteu dibantah di Yunani, saprak Aranjeunna ngadalikeun bagian penting media Yunani (dua saluran TV utama), tim maén bal jeung baheulana sektor perbankan.

tungtutan nulungan piksel tuh Yunani mulih deui ka mahluk démokrasi hiji. Pikeun ieu lumangsung kami pamenta tuh lila suap kiwari politikus anu dicegah ku enforcing hukum transparansi kedap Ngeunaan ka pembiayaan parpol jeung finances pribadi tina politikus. The Novartis skandal, Sakabéh nu ayeuna unfolding tur ngawengku politikus tinggi-ranking (kaasup urut Perdana Mentri Antonis Samaras), di handapeun garis kumaha penting masalah ieu mangrupa. Hanjakal panitia transparansi tina parlemen Yunani, dipingpin ku SYRIZA chairwoman Tasia Christodoulopoulou, Terus ngajaga kapentingan politikus ditinggalkeun jeung katuhu. Dina laporan anyar diterbitkeun, panitia criticizes parpol Pikeun lila ngaruksak maranéhanana tanpa Sabenerna ngaran conto husus sarta tanpa mencét sagala biaya (kanggo inpo ningali artikel di handap). Ieu unacceptable sarta nempokeun sabaraha lila ngaruksak ku elite pulitik tetep unpunished di Yunani.

kituna piksel nulungan tungtutan tuh nu privatizations ayeuna jadi dikritisi na ulang dievaluasi, pikeun mastikeun sahanteuna hiji santunan adil keur urang Yunani. Hiji panalungtikan bebas shoulderstand nangtoskeun Naha nyinggung kriminal geus nyokot tempat sarta lumangsungna kalawan percobaan Dimana hade.

Simkuring nangtung di solidaritas jeung urang Yunani dina perjuangan Maranéhna ngalawan oligarchs anu parasit di jero nagara tuh boga leuwih ti hiji pihak masarakat na tinggal di kamiskinan. korupsi Plutocratic kudu mungkas ayeuna, atawa aya pernah bakal kasempetan pikeun recovery bener keur Yunani.

Yayasan PixelHELPER mangrupikeun internasional, organisasi nirlaba, seniman koléktif & salah sahiji inkubator politik seni aksi anu paling inovatif di sakitar. Kami ningali Seni salaku hal anu kedah ngangsonan sareng memberontak, salaku bentuk jaminan diri sosial dina sumanget pencerahan. Kampanye kami nunjukkeun kamungkinan seni salaku kakuatan kalima di hiji nagara.

Kami peryogi bantosan anjeun pikeun neraskeun kampanye urang di Yunani. Sumbang via #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv atanapi https://PixelHELPER.org/de/Spenden

Pikeun sumbangan luar dunya digital:
akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan
Judul: Pendanaan pikeun Seni & Budaya

Sidik gratis. Salinan voucher dipénta. punten sebatkeun "Pencét fotografer: Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

panjagaan Global disclosures NSA

gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

Saatos projections lampu 13 sarta tekanan permanén dina Meden kapala CIA ieu ditinggalkeun Jerman. NSA di da House atawa Serikat Stasi of America, sinyalna global,
ZDF 37 ː dina carita panutup dina eunteung (The Pakta) anu dicokot dina hormat kampanye urang.

Pikeun demonstrate ngalawan nenjo data urang, geus dijieun sababaraha kali kalayan piksel nulungan jeung lampah seni lampu provokatif for teu jaga perkara ieu pinuh artis lampu jeung kinerja Oliver Bienkowski. Sababaraha média dilaporkeun ka dinya. Di dieu nyaeta tinjauan video urang. Pencét laporan dina subjék ieu bisa kapanggih dina Google News. Urang mertahankeun ieu dina poé datang ka dieu.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 1 ″]

Gelombang Jerman | video Kampanye na appearances TV |


Oliver nembongkeun dina Ted Talk di situs transhipment Handap, proyék kalawan Mana anjeunna padamelan: seni lampu festival, activism, contona, kartun Lampu ngalawan Arab Saudi, nu NSA, jeung sajabana, sarta média Hacking mawa pisibilitas mun homelessness na isu sejen tuh nu dipaliré ku média.

Dina dokumenter pondok dina ZDF 37 ° nunjukkeun piksel Helper & Oliver, nalika anjeunna ngatur proyéksi cahaya di Kedubes Amérika di Berlin. Tina kumpulan ti proyektor na di bunker di Dusseldorf, rapat sareng pers, kana proyéksi aktual tina kartun seni ringan "NSA in da house" anu kedah dipungkas ku kadatangan pulisi.

Piksel Helper di ARTE Trek. Proyéksi ringan dina Layanan Intél Federal, Berlin. Pidéo pondok ieu nunjukkeun serangan ringan, Oliver parantos ngatur di gedong Layanan Intél Federal di Berlin. Proyéksi nunjukkeun "BMW tibatan BND" pikeun protés metodeu monitoring anu nerapkeun jasa rusiah ngalawan penduduk.

[Ut_video_youtube url = "A2Yb3gWmm2I"] Piksel Helper sareng Kim Dotcom di Kedubes AS. Serikat Stasi Amérika. Diterbitkeun dina Der Spiegel "DerPakt". aksi ngalawan Kedubes Amérika di Berlin bakal ditayangkeun dina pidéo buatan ieu. lampu dina témbok: "United Stasi of America", tapi ngan dugi ka pulisi sumping.

WDR dina jam Ayeuna langkung piksel Helper, BND sareng NSA. Dina ekstrak ieu ti WDR Ayeuna jam ti 15.07.2013 ngalaporkeun wartawan ngeunaan proyéksi cahaya logo "United Stasi of America", para aktivis anonim parantos ngatur konsulat Amérika.

proyéksi ganda LIVE WDR Studio of Anke Engelke. Pidéo buatan ieu nunjukkeun kumaha slide anu dilabélan "NSA in da house" dipasang sareng parantos ngonpigurasi sateuacan Gedong PBB di Bonn sareng Wina.

Projecting lampu AS Kadutaan Hamburg, pedal meets Polizeiboot.Das video nembongkeun Oliver tur misah di tegalan Austria geulis, ku nelepon ka Austrians, mun protes ka NSA di Wina. Sanggeus éta, Éta téh lokasina konsulat di Hamburg saméméh AS, Mana Aranjeunna ngahontal ku kapal. Anjeun ngonpigurasikeun program dina bendera Austria, dimana NSA nyaeta mun logo nu. Peta nu ends kawas naon lianna: kalawan pulisi.

Leres urang scan! Schlag den Raab, ProSieben TV Prank. Pidéo ieu ngajelaskeun kumaha Oliver sareng timna parantos awakna dicét ku anu ngora pikeun nawaran khusus di "Schlag den Raab" di Cologne. Dina awak slogan "Leres kami nenjo" sareng Obama dicét raray. Peta éta hanjakalna langsung dipanggihan ku kaamanan.

Proyeksi cahaya kami narik perhatian média internasional sareng mastikeun yén masalah kamanusaan anu penting ieu henteu hilap. Punten bagikeun proyék kami dina Facebook! Upami anjeun ngadukung sabab kami, kami bakal ngahaturkeun nuhun kana sumbangan naon, anu ngamungkinkeun kami pikeun neraskeun kampanyeu. Malah sababaraha euro ngadamel bédana! Bagikeun anu paduli. Punten bantosan organisasi nirlaba kami./strong>

sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Bank: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Ngaran akun: piksel nulungan Yayasan organisasi nonprofit
Inpormasi langkung lengkep di https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

formulir tutulung Tempat hadé

kampanye pikeun tahanan pulitik

gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

Arab Spring shoulderstand mawa narabas tur ngamimitian epoch anyar démokrasi. Tapi pemberontak di yesteryear anu tahanan pulitik kiwari. Jalma geus risikiert tuh nyawa sorangan di Amérika Mana anu ditandaan hideung dina skala kabebasan pers ngeunaan Amnésti Internasional, anu kiwari panjara sarta jadi poho ku dunya. Di dieu piksel nulungan hayang ngahalangan sarta tahanan pulitik gratis.

Peta munggaran urang bakal mawa 13 jalma anu aya di panjara ti saprak Nopémber 2011, balik deui kana cahaya. "Bahrain 13" ditéwak saatos kerusuhan Pébruari 2011 di ibukota Bahraini Manana, pikeun ngahukum tuduhan konspirasi pamaréntah. Seueur nagara bagian sareng organisasi sapertos Amnesty International sareng Human Rights Watch ogé sababaraha kali nunjuk kana panyiksaan éta. Para tahanan katénjo setrés.

Dengekeun ka masalah moal kitu keur Familen. Dinten tesis asuhan urang nu panjara, sarta porsi ti 5 taun ka sababaraha kalimat hirup. Sarerea geus nganyatakeun katuhu pikiran-Na. Ulah poho urang alus kamerdikaan sorangan dikurbankeun ka loba démokrasi jeung perdamaian mawa kami.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 3 ″]

Gelombang Jerman | video Kampanye na appearances TV |


proyéksi lampu dina Federal Chancellery jeung Saudi Kedubes kalawan biplane a


Proyeksi cahaya kami narik perhatian média internasional sareng mastikeun yén masalah kamanusaan anu penting ieu henteu hilap. Punten bagikeun proyék kami dina Facebook! Upami anjeun ngadukung sabab kami, kami bakal ngahaturkeun nuhun kana sumbangan naon, anu ngamungkinkeun kami pikeun neraskeun kampanyeu. Malah sababaraha euro ngadamel bédana! Bagikeun anu paduli. Punten bantosan organisasi nirlaba kami./strong>

sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Bank: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Ngaran akun: piksel nulungan Yayasan organisasi nonprofit
Inpormasi langkung lengkep di https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

formulir tutulung Tempat hadé

kampanye ngalawan pakarang

gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

Pikeun eureun langsung tina tank ékspor ka Saudi Arabia piksel Helper diproyeksikeun sareng bantosan Aksi - Eureun perdagangan senjata, kecap "Thanks no tank to Saudi Arabia" at Federal Chancellery and the Embassy of Saudi Arabia.

Saudi masih aya diantara palanggan paling penting tina perusahaan angkatan darat Jerman. Dina paruh pertama 2015, ékspor senjata parantos disatujuan ampir 180 juta euro ka Saudi Arabia - sareng Inggris sareng Israél mangrupikeun operasi anu langkung éksténsif.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Di sakuliah dunya, waktu nu diperlukeun balik AS jeung Rusia di tempat katilu. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militér anu jadi disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter: kayaning Arab Saudi. Nu teu bisa neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan pikeun ngeureunkeun pati.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 3 ″]

Gelombang Jerman | video Kampanye na appearances TV |

proyéksi lampu dina Federal Chancellery jeung Saudi Kedubes kalawan biplane a


Proyeksi cahaya kami narik perhatian média internasional sareng mastikeun yén masalah kamanusaan anu penting ieu henteu hilap. Punten bagikeun proyék kami dina Facebook! Upami anjeun ngadukung sabab kami, kami bakal ngahaturkeun nuhun kana sumbangan naon, anu ngamungkinkeun kami pikeun neraskeun kampanyeu. Malah sababaraha euro ngadamel bédana! Bagikeun anu paduli. Punten bantosan organisasi nirlaba kami./strong>

sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Bank: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Ngaran akun: piksel nulungan Yayasan organisasi nonprofit
Inpormasi langkung lengkep di https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

formulir tutulung Tempat hadé

Kampanye: Ngeureunkeun perdagangan leungeun!

Eureun Kampanye Perdagangan Senjata

Gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

kulawarga Oetker ditingkatkeun nepi

Bari soldadu pikeun Suriah mana anu ka perang ngalawan nyaeta sarta dunya téh sieun pasar Natal serangan teroris, anu euyeub investasi di Jerman urang armaments pausahaan. Kitu nembe gaduh sababaraha shareholders of Dr. August Oetker KG aub dina mangrupakeun akusisi ti ESG Elektroniksystem- na Logistik GmbH, anu bisnis widang ngan ngawengku jet bajoang Jerman. Industri leungeun téh kadang lingkungan investasi hésé. Sanajan pasar kamungkinan bisa diamankeun, sahenteuna moal ku ékspor leungeun jeung misi militér loba, tapi kana bisnis sakuduna dituju kaamanan batang nepi teuing getih.

Kalayan seni lampu terang seuneu-média

Piksel nulungan geus diatur sorangan di Advent jempé tujuan ngagambar perhatian kana investasi ieu ku kulawarga Oetker. Kituna teh sibuk jaman pra Natal lamun meuli bahan keur cookies Natal henteu turun pesen damai saeutik ieu, Bienkowski geus dibuka rupa lampah protés. Ku kituna, artis lampu projected Contona, hiji Dr. logo Oetker di bentuk cangkang jeung signature "mariem sasatoan" pikeun adul parusahaan ti Dr. Oetker di Bielefeld. Ieu mungkin geus ngan hiji lampu salajengna saeutik dina wengi langit Bielefeld nu cahayana up jalan festively dihias, tapi di dieu éta ngeunaan perhatian media. Nagara ieu aya di ieu rasa Bienkowski dites dina Slingshot Channel kawentar dina YouTube jeung Jörg Sprave a pudding mariem homemade.

Perang salaku zat swasta

Jeung réaksi naon ieu dipicu kaluar sagalana? Barina ogé, aya di Samentara éta hiji pernyataan resmi sahiji parusahaan Bielefeld. "Investasi ieu murni hitungan swasta antara dua anggota kulawarga sarta boga nanaon jeung parusahaan Dr. "Naha Oetker, éta, nurutkeun laporan koran, koran Neue Westfälische. Tur jadi Bienkowski nyandak tina niup gigireun kulawarga Oetker pikeun ngahontal nurani maranéhanana. pertanyaan naha éta téh salaku boga bisnis di Dr. Oetker uninga dina mitzumischen deal leungeun éta waktos ditaros sweetly jeung pancen hambar ku paduan suara nu budak Berlin '.

Tiasa moral jadi colder ti anjeun pizza beku sorangan?

Ku kituna, ti Rolf Zuckowskis Backhit "Dina bakery Natal" nu ado kritis socially "Dina pakarang bakery". Barudak ménta kulawarga Oetker nyaeta: "? Dimana teh akhlaq Isro" Bakal dibere nu sial Peta bareng jeung Berlin HipHop artis Vokalmatador. Tapi teu ukur vocally jeung eusi presentasi teh ngabogaan loba nawarkeun, ogé satuju produksi. Kalawan masker babi méméh kotak kai 1,45 méteran panjang. Dina backdrop ieu hambar sahenteuna Richard Oetker kabagjaan kedah lulus kana deal leungeun. Barina ogé, 1976 tungtung ieu diculik bisi kitu na ditawan. kidnapper miboga topeng babi. Lamun aksi kasebut hambar? Pasti. Tapi sabaraha baking rengse mixes waktu nu diperlukeun nepi ka poho kaliwat sorangan sarta pikeun investasi di poéna leungeun, ensured produk maranéhanana saméméh ampir 40 taun ampir pikeun pupusna sorangan?

Pikeun hiji eureun saharita di ékspor tank ka Saudi Arabia piksel nulungan projected dina kolaborasi jeung outcry action - Ngeureunkeun perdagangan leungeun, anu "Hatur nuhun euweuh bak kana Saudi Arabia" kecap dina Federal Chancellery sarta Kedutaan Arab Saudi.

The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna pausahaan leungeun Jerman. Di satengah munggaran ékspor 2015 leungeun geus disatujuan patut ampir 180 juta euro pikeun Saudi Arabia - kalawan Britania jeung Israél éta malah bisnis leuwih luas.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Sacara global, eta urutan katilu sanggeus AS jeung Rusia. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militer anu ogé disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter kayaning Arab Saudi. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Maca deui

Riungan Pitulung zombies tanpa wates

Humanisme sakumaha tina pangalaman interaktif dina stream hirup, ngadalikeun sebaran via emoticons di Facebook. Zombies teu nyaho naon lomba, warna atawa kaagamaan. Ngan brains! The zombies proyék tanpa wates nilik sorangan salaku mun rojong platform ngagimbung interaktif. Ngaranna teh turunan sababaraha komputer zombie teu aya dikawasa externally. aspirasi urang aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala katastrop kamanusaan ku interactively nulungan pemirsa ngaliwatan aliran hirup. Tujuanana kami: 24-jam stream live ti titik fokus di dunya. Ngalengkepan wartawan dina zona, distribusi bantuan dina camp pangungsian atawa moro poachers dina Kruger Taman Nasional, anu kemungkinan kontrol ngagimbung urang anu euweuh watesna alat kami éta: The emosi ikon tina Facebook ngadalikeun bantuan ngagimbung jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Tujuan Zombies tanpa wates nyaéta kituna dina loba tempat, ngagunakeun téhnologi dimekarkeun, Kaasup batré mobile mawa garments; kadali internal nirkabel kaméra, software database interaktif pikeun control ngagimbung, tambahkeun-ons keur RTMP Facebook live kontrol stream Grup badag jalma pikeun tujuan positif via browser pikeun ngajawab masalah penting waktu.

Tempat livestream munggaran nyaéta Sénégal, Dakar & amp; Afrika Kalér. PixelHELPER hoyong ngaluncurkeun lokasi langsung di Ceuta. Kami ogé hoyong ngawangun kasempetan padamelan sapertos kebon ganggang dina situs di Ceuta sareng di sisi sanésna Maroko. Ngahasilkeun produk sasarengan sareng pangungsi pikeun masihan anjeun masa depan anu saé di buana Afrika. Sadayana dina live stream, anjeun parantos kantos aya sareng mutuskeun naon anu kajadian. Unggal tempat bakal ditayangkeun dina live stream siang dinten, tipi interaktif sareng tujuan pikeun ningkatkeun dunya ngalangkungan bantosan.

Téhnisna, éta tiasa dianggo pikeun ngamimitian streaming langsung sareng kontrol transparan teras ngundang masing-masing karyawan "Zombie tanpa batas" dina live stream kami. Janten urang awas kana koreografi kadali interaktif sareng réaksi gancang kana parobihan langsung di tempat krisis.

Pikeun sumbangan luar tina Facebook, mangga nganggo ramatloka kami:
► Bentuk sumbangan: https://PixelHELPER.org/de/spenden

cara alternatif pikeun nyumbang:

paypal
paypal@PixelHELPER.tv
analog:
akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan

Poto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafik & logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

"Geldempfangsbevollmächtigt pikeun sakabéh Peta ieu miboga sumbangan:

Piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH
3 Steindamm-wasta, 39114 Magdeburg
Pangadilan Kabupaten Stendal HRB 22168
Ngatur Diréktur: Mr. Oliver Bienkowski
Telepon: 0049 163 71 666 23

Nalika pangungsi sumping di wates luar Eropa, batur shoulderstand jadi aya ngobrol jeung anjeun tur mantuan Anjeun pikeun manggihan cara anjeun sabudeureun Éropa hadé. Urang nyobian ngawangun kasempetan pakasaban pikeun pangungsi di tempat. Sareng tegalan ganggang gedé, kahareup hiji bisa jadi ditawarkeun ka pangungsi asup dina buana Afrika Kalér. Puseur bantuan anu aimed di barudak trauma, éta pangungsi sarta seekers suaka séjén anu urang rék nyandak ku leungeun jeung ngajalanan integrasi persiapan. Suaka mangrupakeun katuhu manusa. Ieu urang anu kabur ti éta Kabéh nu lolobana diékspor amprok jeung pakarang Jerman. Urang Éropa boga komitmen kamanusaan kasampak sanggeus masarakat di wates luar EU. Mun EU gagal, tugas kudu dilaksanakeun dina ku LSM.

Kampanye pikeun umat Islam Uighurs di Cina / Hak Asasi Manusia

PixelHELPER ngadukung kamerdekaan urang Uighur, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Bebas Uighurs

Panginget Uighur di Marrakech

ATanggal 29.07.2019 Juli, 1 kami nyebarkeun pidéo ka-XNUMX peringatan Uighur kami di #Marrakech, kami nyerat ka sadayana koran Arab naon anu parantos kami laksanakeun sareng teu aya jawaban ngan ukur saatos kami nyarioskeun ka koran yén jajaran kahiji peringatan éta pikeun urang Yahudi gay. peringatan salaku "Peringatan Holocaust Marrakech" dina sajarah Maroko. Dibenci ngalawan solidaritas sareng urang Uighur Islam digjaya. Dugi ka ayeuna, henteu aya nagara Muslim di dunya anu ngadukung urang Uighur sakumaha kedahna. Mudah-mudahan dina 100 taun pangemut tiheula pikeun umat Islam urang Uighurs bakal janten titik balik dina solidaritas nagara-nagara muslim sareng Uighurs.

Duaan urang hoyong ngawangun deui unggal gedong anu ngancurkeun China di nagara anu sanés sareng ngantepkeun kana kaayaan masing-masing kalayan tujuan henteu ngantepkeun China ngancurkeun budaya Uighur.

Upami urang Cina ngancurkeun 1000 garéja, bakal aya ambek-ambekan anu hébat di Éropa. Seuneu dina sinar katoda tiasa ngahurungkeun solidaritas sadunya di dieu. 1000 masjid & garéja Kristen parantos musnah di Cina. Kami parantos nawiskeun sadayana Uyghurs pikeun ngawangun deui aranjeunna salaku salinan anu pas di luar negeri pikeun nyiptakeun solidaritas pikeun jalma-jalma Muslim anu tertindas di seluruh dunya. Hanjakalna, kaseueuran urang Uyghur kabur atanapi di kubu pendidikan ulang Cina sareng miskin. Kusabab kitu urang nyetél penggalangan dana GoFundme. Gumantung kana sabaraha urang kumpulkeun, urang tiasa ngawangun perpustakaan, mesjid atanapi kuburan.

Cina parantos ngancurkeun langkung ti 3 masjid, makam & tempat suci dina 1000 taun. Beijing sacara sistematis ngancurkeun budaya & agama urang Uighur Muslim. Gambar satelit nunjukkeun gambar anu pikasieuneun. PixelHELPER bakalan masihan conto sareng ngawangun deui kuburan Iman Asim anu ancur di gunung Maroko ku piagam anu memperingati karusakan ku Cina. Inpormasi lengkep ngeunaan proyék éta

Kami nungtut démokrasi di Cina. Sareng nagara-nagara nyalira kanggo Uyghurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet. Partai Komunis kudu dibubarkeun langsung. Japati proyéksi entéh

Kami nungtut kabébasan agama di Cina, ngahargaan HAM & pamilihan demokratis pikeun masa depan anu langkung saé. Sadaya masjid kedah diwangun deui ku ngorbankeun Cina, sadayana #Uiguren Anjeun kedah janten gratis kanggo latihan-iman anjeun.

Iraha a trembles Europeanropa, Uighure nyedak panyiksaan. Di Cina, Islam ngalarang, impian kanggo jelema bodo bener-katuhu. Masjid 200 dibongkar, Cina hoyong terang ngeunaan garnix. Konci Uighurs, sareng seuri dina fist teh. Saha bae anu percanten ka Alloh di Cina, bakal ngalih barudak anu rampok tina bobo.

Lajeng sadayana muslim musna, nyebutkeun Xi Jinping anu saé pisan. Lantaran anjeun diawaskeun sadaya nagara, saurna duit Cina anjeun tiasa ngagaduhan. Tapi harita anjeun katingalina jauh, samentawis, Uigure aya dina kokotor. Al Qur'an nyaeta tikét kanggo tikét usum camp konsép panyiksaan.

Dikumbah otak Uyghurs, Mohammed moal bakal ngantep éta. Naek nepi ka témbok Cina sareng ngagolér, dina antosan. Bakal ngintunkeun pengendara ka Hong Kong, Tibét sareng hurung. Sakabéh Muslim bakal ngumpul sareng Xi Jinping pangeusina. Di Cina aya anu lajeng démokrasi sareng anu sanés deui Islamophobia.

Ku kubu ulang atikan jeung ngawaskeun nutup pamaréntah puseur Cina urang geus nyobaan pikeun nyegah kaayaan marudah di propinsi. Ayana fasilitas sapertos geus resmi dikonfirmasi dina bulan Oktober 2018 ku pamaréntah, tapi di waktu nu sami dugaan ieu tina gering-perlakuan nampik dinya.

Pikeun Uighurs, hiji Turkvolki Muslim di propinsi Cina Xinjiang, seueur parantos parantos dirobihkeun taun anyar (poto 22.09.2013, ruruntuhan masjid anu dipiceun di Kashgar). Tapi sanajan kapamingpinan pulitik di Beijing kedah nyadar yén propinsi anu panggedéna di kuloneun Républik Rahayat henteu meunangkeun kakawasaan.

Kawijakan Cina di Xinjiang téh jiga sareng Tibét Budha: basa Cina étnis sareng perusahaanna didaptarkeun. Ista ogé aranjeunna anu langkung seueur kauntungan tina program sareng pamaréntah. Di sakola, anu basa lokal keur diganti beuki seueur tina Mandarin. Mangka Uighurs anu kabur ka agama pikeun ngajaga identitasna. Beuki pamarentah nalangsang Islam, beuki radikal janten.

Kami nungtut ngaleupaskeun langsung sadayana Uyghurs & perkenalan
kabébasan agama di Cina. Sadayana tiasa percanten naon anu aranjeunna pikahoyong, dina monster spaghetti ngalayang atanapi salah sahiji agama di dunya. Cina kedah lirén nyegah masarakatna ngalaksanakeun kabébasan agama. Kabébasan agama mangrupikeun bagian tina konstitusi Jérman - konstitusi Cina kedah nyandak ieu salaku conto.

Hirup Development Stream ngagimbung Pitulung Software

Live Stream ngagimbung pitulung. Software pikeun koordinasi lampah dina acara umum

Jeung instalasi sahiji piksel nulungan Live Stream ngagimbung Pitulung Software on situs di Afrika Kalér, kami geus dijieun fakta pikeun uji widang proyék urang. Urang ayeuna bisa ngédit masalah buana Afrika jeung software cadangan urang. Dina situs produksi interaktif kami kami geus nyetél sababaraha damelan interaktif. A jahit, hiji stasiun patri, mangrupa bakery, budidaya ganggang, ngeunaan 3 sambungan kabel jaringan km nyambung ka mintonkeun gambar panganyarna tina kaméra produksi 20 hirup saling pikeun pemirsa kami salawasna.

Tamo kaméra hidrolik 15 méter di tukang sareng 360 derajat sirah kaméra & WiFi

kunjungan tegalan indit pajeujeut sababaraha nyewa tapi ukur rék ngajual

Sakali 23.06.18 sup pawon di Maroko

Kami geus ngurangan kami dapur kamajuan sup pikeun jalma lapar 600 ka Maroko. dapur anu lokasina di dua minggu di adat jeung perlu diangkat ku kami, waragad Jumlah mun ngeunaan € 400. Mobil jeruk jeung parabot keur urang Spirulina Ladang geus di Marrakech. Urang ayeuna pilari tegalan pikeun ngawangun Spirulina Ladang. The total sumbangan low ngeunaan 2500 € sumbangan di 2017 bisa mindahkeun ukur laun dina proyék hareup. Urang ngaharepkeun nyewa tina sahanteuna 600-1200 € gumantung kana lokasi tani. Salaku urang gancang 4G Internet kedah on tani boga urang pigawé tes speed di unggal lokasi, sabab kami engké aya sahanteuna 20 kaméra IP internal ngajalankeun, sarta ngirimkeun dua aliran éksternal ka Facebook tur kedutan.
Kerugian anu ageung nyaéta aya saeutik pisan kebon anu henteu dipelak ku tangkal zaitun dugi ka luhur, tapi ngagaduhan daérah anu kabuka kalayan listrik sareng cai.
Urang nyawang geus 10 kebon jeung ngan hiji nu geus diadaptasi sorangan ditawarkeun pikeun dijual pikeun € 80.000 teu keur nyewa.

18.06.18 Adat istiadat ngajaga dapur acan, bak anu gampang ngekspor

Angka & investasi ayeuna

ayeuna urang kudu leuwih 25.000 € invested mawa dina parabot pikeun Spirulina Ladang na 25.000 € dina waragad logistik, meuli mobil jeung sabudeureun alat kami ka Afrika Kalér.
Urang kudu pitulung anjeun pas mungkin pikeun ngirim hiji jam 24 of streaming live ti Maroko. Sakali dina Spirulina Ladang aktip urang hayu balik ti dapur sup urang ku kandaraan Bek towing arah Sénégal. urang kudu urang meunang sagala nyicingan permanén NGAROKO kana sirah kidul arah Mauritania, Sénégal sarta Gambia na coba aya
mun meunang lokasi sarta Daueraufenthalsgenemigung. Tétéla éta gampang ngekspor tanghi jeung Afrika sakumaha bantuan kamanusaan.

Listrik keur suplai énergi mobile of notebook dina aliran hirup urang

kaméra gelar 360 dina Tragekraxe mobile. Sambungan via WLAN keur mobil kalayan operasi widang mobile

11.05.18/XNUMX/XNUMX Defender & Caravan ngajaga biaya sakumaha serendahna di Afrika

ngawangun sapertos produksi selang tina Spirulina mun euweuh pools beton

Humanisme salaku hiji pangalaman interaktif ngalirkeun hirup, maneuver sebaran leuwih emoticons di Facebook. Zombies nyaho euweuh lomba, warna atawa Religion.Nur brains! The zombies tanpa proyék wates, nilik diri salaku hiji platform ngagimbung bantu interaktif. Ngaranna derivasi tina hiji pluralitas komputer zombie asing dikawasa. Tujuanana kami aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala bencana kamanusaan ngaliwatan pitulung interaktif ngeunaan pemirsa dina stream hirup. Tujuanana kami: 24 jam stream hirup tina durukan Punken dunya. Dipirig ku wartawan di zona perang, distribusi bantuan kamanusaan di pangungsian atawa moro pikeun poachers dina Kruger Taman Nasional, anu kemungkinan kontrol ngagimbung urang anu euweuh watesna alat kami: The ikon emosi tina Facebook ngadalikeun ngagimbung bantu jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Tujuan zombies tanpa wates, éta kituna aya dina loba tempat di sakuliah téhnologi maju, kaasup Tragekraxen batré mobile; pikeun RTMP Facebook hirup stream ngadalikeun kadali kaméra nirkabel internal, software database interaktif pikeun control ngagimbung, tambahkeun-ons Grup badag jalma pikeun tujuan positif via browser dina raraga ngajawab masalah utama waktu.

Lokasi live stream anu munggaran nyaéta Sénégal, Paléstina sareng hub Éropa logistik kami di Maroko. PixelHELPER hoyong nyayogikeun sadaya nagara sanés bantosan kamanusaan ti tempatna di Maroko. Di jalan ka Madagaskar, kami hoyong pasang sahanteuna hiji lokasi live stream interaktif di unggal nagara. Lokasi livestream kedah nyiapkeun kasempetan padamelan sapertos kebon ganggang & ngahasilkeun produk sasarengan sareng pangungsi pikeun nawiskeun masa depan anu saé di buana Afrika. Sadayana dina live stream, anjeun salawasna aya sareng mutuskeun naon anu kajadian. Unggal lokasi ditingalikeun dina live stream nalika siang, tipi interaktif sareng tujuan pikeun ningkatkeun dunya ngalangkungan bantosan. Di Madagaskar kami hoyong nganggo terapi phage Georgian dina situs pikeun ngajagi jalma tina bala bala anu bitu di dinya unggal taun. Ngalangkungan kultus anu maot, pangeusi pulau ngontak patogén anu maéhan jutaan jalma di Éropa dina Abad Pertengahan.

Real-time bantuan interaktif dina stream video hirup di panyungsi anjeun.

Téknisna tiasa dianggo sapertos kieu yén urang ngamimitian streaming langsung kalayan elemen kontrol transparan teras ngundang masing-masing karyawan "Zombies without border" kana aliran langsung urang. Ku cara kieu, urang ngawaskeun koreografi unsur-unsur operasi interaktif sareng réaksi gancang kana parobihan live stream di lokasi krisis.

2014-2015 kami dikumpulkeun pangalaman munggaran kalayan hirup streaming ngagimbung Pitulung

Poto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafik & logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

TEDx Talk di Marrakech

TEDx Talk di Marrakech. Urang ngawanohkeun konsép piksel nulungan urang jeung reaped keprok tarik. Direksi instansi sejenna inquired geuwat ngeunaan aplikasi Android urang na hoyong sanggeus peluncuran anu dianggo ku urang.

Ted

333 tas kado barudak

333 tas kado pikeun barudak

Di Christmas kami disebarkeun tas bantu di kumuh of Marrakech. promotion Natal Ieu di tradisi kalayan sebaran heubeul di Christmas keur pangadeg piksel nulungan Attac geus narima hadiah "Mimitian revolusi sorangan".

poe natal

leungeun 3D prostheses produksi

leungeun 3D prostheses produksi

Urang dimimitian percetakan nu Robohand printer Ultimaker 3D urang. Ku waktu kami akumulasi pangalaman jeung bergeser produksi ka Spanyol dina operasi percetakan komérsial, leungeun nyadiakeun kami lengkep dirakit sanggeus urang gaduh barudak dewasa diukur.

panangan

Global kewirausahaan Summit Marrakesh

Global kewirausahaan Summit Marrakesh 2014. pamimpin surah Maroko urang bisa meunang piksel nulungan salaku utusan dina proyék tur ngajalankeun balik ceramah pamandangan dina kerjasama salajengna. Ti White House éta pasangan dina ges 2014, urang malah bisa manggihan di pasamoan delegasi 'AS Wawakil Présidén Biden.

ges

Simpen Dunya teh

Simpen dina Dunya Kongrés, Bonn. Teater Bonn dikelompokeun hiji kongres artistik-ilmiah migawé bareng kalayan Beethoven Festival, Kantor Luar sarta sagala rupa awak PBB jeung LSM lianna di Bonn. Dina judulna "simpen dunya - A ekspedisi utopian kalayan ahli, seniman jeung ilmuwan" kudu dibawa kaluar ti konvénsi puseur, auditoriums sarta laboratorium sarta dijieun pangalaman indrawi di panggung pikeun lega publik masalah global manusa jeung konteks maranéhanana. Piksel nulungan tadi informasi sorangan nangtung dina titik jeung boga panongton méré gambaran mimiti proyek piksel nulungan.

stw1stw2

Distribusi kit sakola

Deui ka sakola di Maroko. Sebaran set sakola di caket sakola - Avatar PixelHELPER kami ti Aliran Featured di Marrakech sok kontak langsung sareng barudak ti kampung caket Marrakech anu kami suplai. Kami nyiapkeun sakedik kanggo ngamimitian sakola.

susunan sakola

Maroc Sosial ngamimitian Kreatif

Final Babak Maroc Sosial Kreatif ngamimitian Piala, 2. Tempat. Alami Maroko ngirimkeun euweuh tim Jerman mun kopenhagen di final global sahiji "Kreatif Piala Usaha". Ku kituna urang tadi sangkan ngalakukeun kalawan spasi 2. juri ieu impressed ku konsep stream crowdfunding hirup urang.

mscsc1

suplai relief pikeun Marrakech

Distribusi produk bantu lianna di pagunungan Marrakech. Urang rutin diondang karanjang kami lengkep sareng ngadistribusikaeun langkung suplai relief di desa sabudeureun Marrakech sabudeureun.

marrakesh

Gamescom trailer di Marrakech Palmeraie

Ngaktipkeun a trailer Gamescom dina Palmeraie di Marrakech. Duaan jeung produser kawentar Youness Mouthadi kami dihasilkeun dina Trailor pikeun komersil munggaran urang. Pikeun ngagurat di handapna konsép futuristik of nulungan piksel, urang diadaptasi épék ti pilem Stargate.

gandengan

test transmisi video

Nguji pangiriman video di nagara broadband-goréng kalayan sakaba.

Urang gancang sadar yen dina suhu hardware kudu tiis via gelar 40. Pikeun Témbongkeun hiji titik aksés tanpa kabel mobile kalawan pak tiis.

walungan leutik

persetujuan distribusi

Persetujuan pikeun distribusi produk bantu di Maroko ku sataun 3013. Bari eta geus pasti ngan typo a, tapi sahenteuna urang ayeuna teu perlu menta unggal sababaraha bulan.

kasatujuan

06. Juli 2014

sebaran munggaran di kumuh of Marrakech. Urang nganggap hal éta penting pikeun nyadiakeun keur kamajuan dina lingkungan saharita urang. Sangkan ngamimitian jeung ngagantian tina lawang korma jeung lawang baja jeung jaringan rusuh pikeun pamaén bal ngora.

kahiji

02. Juli 2014

Mimitian proyek; nguji awal tina téhnologi nu. Kahiji urang kedah nyebutkeun yén speed internét éta mimitina bener goréng. Urang kungsi ngarobah loba hal jeung arangieren kami kalawan Afrika. Dina tungtungna eta digawé kaluar ogé sarta kami bisa nerapkeun sagala fitur nu urang sempet rencanana.

start1

start2start3

02. Juli 2014

Hiber ka Marrakech kalayan tim piksel nulungan. Dina ahir penerbangan kami bisa poto dina kabina nyieun saméméh éta indit ka Madinah of Marrakech sarta kami Nyanghareupan sadayana béda budaya jeung Éropa.

ngapung

01 Méi - 30 Méi 2014

Pra-konfigurasi tina test hardware Alpha pikeun Afrika di Düsseldorf; Mangpaat komputer Rasberry Pi kalayan kaméra mini jeung ransel surya sarta bank batré surya.

alfa

04 April - 30 April 2014

Konversi UAVs, drones na drones kapal nyetir stasiun Internet mobile pikeun bantuan heula di wewengkon bencana. Médan nguji stream live Crowdfunding lumangsung sanggeus platform peluncuran suksés.

drones1 drones2

Kami Buntesnachrichtendienst - pikeun partisipasi anu langkung demokratis

Buntesnachrichtendienst ngadukung aktivis sareng gerak akar akar anu teraskeun nuju perobihan sistemik utama di Éropa. Artis sareng pangusaha ti sakumna dunya ngorbankeun jasa intelijen warni pikeun ngaktifkeun aktivis ti penjara, ngabantosan pemberontakan sareng nyumputkeun korupsi di dunya. Urang ngalakukeun kabiruyungan sareng musuh-musuh urang kedah serius. Kami ngandelkeun kabébasan seni sareng kabébasan ekspresi.

Warta timbul sareng nyebarkeun sadunya unggal detik. Saatos sababaraha berita, dunya siga anu béda-béda tibatan sateuacanna. Berita mangaruhan kahirupan urang. Kami bangun sareng anjeun sareng nyandak anjeun wengi. Henteu masalah dimana waé di dunya iraha waé, kukupu ngepak jangjangna. Sareng aya hal anu tiasa timbul anu ngagaduhan hartos pikeun urang. Téknologi modéren parantos ngajantenkeun dunya leutik. Tapi bentrok régional sareng global sigana mah beuki nambahan. Seueur anu heran saha anu tiasa dipercaya. Inpormasi mana anu masih dipercaya sareng naha perdamaian sareng karaharjaan di Jérman teraskeun. Ieu persis dimana misi kami dimimitian. Sareng dina jaringan internasional kami nyiptakeun yayasan anu tiasa diandelkeun, sakapeung aya résiko anu tinggi, sabab anjeun peryogi panjang panangan payun pikeun meta sacara tanggung jawab. Integer & satia komitmen ka masarakat pikeun ngajagaan Jérman.

TED Obrolan ngalawan pangawasan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

"Serikat Stasi of America" ngadeg dina tembok kadutaan Amérika di Berlin sareng konsulat Amérika anu sanés di Jerman, kalebet Düsseldorf, Frankfurt sareng Hamburg. Alesan ieu mangrupikeun spérman teu isin dina NSA sareng jasa rahasia Amérika.

The NSA salamet strategi ngawaskeun maranéhanana salaku perlu ngalawan terorisme. Sajaba ti éta, ieu diyakinkeun ku nyebutkeun: ". Lamun nganggur nyumputkeun, anjeun nganggur salempang ngeunaan" Hanjakal, éta ngawaskeun tina NSA mana teuing salajengna dina watesan gelut ngalawan teror. telepon anjeun, Skype, Whatsappgespräche bisa diawaskeun, sanajan anjeun boga nganggur teu jeung teroris, dina dasar prinsip "3rd Gelar babaturan".

Leuwih ti éta, berkat ieu téhnik mantau ukur 4 serangan anu dicegah. Éta patut méré up privasi kami pikeun kaamanan katempo tapi teu nyata? Piksel nulungan moal geus dipercaya yén aya naha urang geus dibuka kampanye ieu.

Kasuksésan munggaran sanggeus proyéksi 13 lampu, dina wirahma mingguan jeung sinyalna média hébat:

Miang tina luhureun CIA lalaki kang Oki Jerman urang.

Maca deui

Ti Pelangi - seni cahaya nyambungkeun sasak

Cinta weruh euweuh bounds - Laskar Pelangi pikeun Orlando

Imajinasi mangrupikeun kalakuan ngimbangi katumbiri.
"Ti Pelangi"

Lampu tanpa wates of katumbiri a shone on Sabtu sore ti Aula Town Düsseldorf leuwih kota.

Kampanye "Ti Katumbiri" PixelHELPER nangtung pikeun leuwih kasabaran sareng ngalawan hate.

Pelangi ngalambangkeun harepan & kasampurnaan. Iraha jalma ningali pelangi, hiji hal pasti: gelap sareng hujan teu aya kecap terakhir.

Proyék seni cahaya "Ti Pelangi" ku Oliver Bienkowski mangrupikeun proyék anu lumangsung di mana jambatan, gedong sareng arsitéktur kota anu terkenal dirobih janten sasak pelangi. Sajauh ieu, salian ti sasak palabuhan di Medienhafen di Düsseldorf, Sasak Karl Branner di Kassel parantos didesain ulang. Proyék ieu ngabagi jalma di Documenta sareng ngembangkeun daya tarik kuat pikeun pengunjung seni internasional. Gerbang Brandenburg ogé dirobih janten pelangi pikeun Festival Lampu. Kassel Bergpark Kaskaden anu kawéntar, bagian tina Situs Warisan Dunya UNESCO, ogé parantos dicét pelangi. Kalayan ieu seniman ngajukeun langkung toleransi & ngalawan benci.

Maca deui

18. April 2013

drones pangiriman test alfa di Düsseldorf grounds paméran Dokumi. Urang diuji kami avatar ransel jeung Statiskamera sarta cukup rohangan pikeun parabot smartphone Power keur aliran live kontinyu di wewengkon Kries. Ieu drone listrik nyaéta bisa dipaké di mangsa nu bakal di wewengkon Kries of avatars piksel nulungan ka ngajamin komunikasi jeung dunya luar via telepon satelit internét ka jalma kapangaruhan.

Vogelschiss gegen Hass - kartu beureum pikeun pangirim hate

Shit balik ayeuna, ngalawan #Hate ayeuna aya hiji di bersih Ubar keur nawarkeun racun. @PixelHELPER ngirimkeun kotoran manuk ka saha waé anu nyebarkeun hatena. Sumbangkeun ka paypal@PixelHELPER.tv & nyerat ka kami anu kedah kéngingkeun pangiriman salajengna. Surat 1 asup ka @_donalphonso ti para @world

Dina kalangkang moral pamasangan seni #Fencing4Humanity, mangrupikeun régulasi wates luar Éropa, manuk mimiti parantos netep. Ti dieu ayeuna sareng Jerit #Bird ngalawan #Hate perang dina Internét.

Fasilitas Vogelschiss di Maroko

Di Maroko anu jauh urang ayeuna ngawangun fasilitas Vogelschiss kami pikeun ngirim amplop Vogelschiss simbolis leutik ka jalma anu profil dirina ku #HateSpeech.

Manuk nyandak tutuwuhan urang séhat
Hiji manuk burung ngalawan hate
Pangwangunan fasilitas najit manuk kami

19. Désémber 2012

artis lampu sarta pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski staged hiji instalasi laser on James Turrell Skyspace dina lampu of Art Center Unna. Anjeunna disambungkeun munara jeung munara garéja anu tangtu. Sababaraha gambar anu filmed kalawan drone a. drones ieu kauntungan idéal saperti mobile Satelittentelefoneinheit nyimpen urang kapangaruhan Internet aya. Téknologi surya geus datangna éta planes bisa ngapung bisa ogé dipaké ku organisasi swasta jeung leutik, jalma di daerah terpencil anu kapangaruhan ku Bencana Pengetahuan Alam bisa mawa Internet. Utamana dina bencana nyaéta pikeun ngahasilkeun komunikasi pangpentingna pikeun maranéhanana kapangaruhan sarta Angehöhrigen. Saeutik pisan jalma di bangsa industrialized ayeuna tiasa ngabayangkeun janten tanpa listrik sarta Internet.

09. April 2012

Urang nguji FPV nu (First Person Témbongkeun) pangiriman sinyal vidéo dina kapal a. Kalawan anteneu kuat tiasa salaku sinyal video jadi nguatkeun anjeun bisa ngapung ku pesawat drone sakuliah Luksemburg, sakumaha geus kabukti Raphael Pirker sahiji Tim Hideung Domba. Urang rék dipaké dina angkutan hareup, internét jeung drones bantuan munggaran di sakuliah dunya, dibiayaan ku fee nulungan piksel Live Stream platform crowdfunding.

07. March 2012

fliers FPV dina bentuk Jangjang kali hiber pisan lila bisa dihontal dina kombinasi kalayan sél surya. Nalika bencana bisa jadi jalma di 30-70 kilométer jauh, gumantung kana kakuatan népana parabot radio, pikeun ngahontal jeung drones jangjang ieu sarta méré aranjeunna kalayan Internet anu dugi aranjeunna pulih.

Musium Sindir Kaagamaan SamuelPaty & Kabebasan Seni

Nelepon pikeun ngawangun Museum Sindiran Agama & Kabebasan Seni ku Samuel Paty

Pembunuhan Samuel Paty kedah pernah hilap. Seni kedah henteu janten deui alesan pikeun téroris maéhan jalma sanés. Kabébasan artistik luhur kabébasan agama. Kami ngajak kelas sakola ti sakumna Éropa pikeun nganjang ka paméran kami ngeunaan satira agama. Saperti sirkus modéren pikeun kabébasan artistik, ku paméran kami kami bakal nampilkeun kasang tukang ngeunaan sejarah satira agama di Éropa sapanjang sababaraha dinten. Kami peryogi bantosan anjeun supados urang tiasa ngagaleuh sareng ngalengkepan wadah laut sareng paméran kami. Sakabéh Éropa kedah nangtung babarengan pikeun kabébasan nyarios sareng gambar. Punten teraskeun kampanye kami ka sadaya réréncangan di sadaya nagara Éropa sahingga urang tiasa ngamimitian gancang ku paméran mobile pikeun kabébasan artistik. Saha waé anu nyumbang gaduh pangakuan salamina salamina ka Pop Up Museum kanggo Sindiran Agama.

Kalayan Museum Popup mobile kami bakal ngarambat ka sadaya nagara Éropa.
Peringatan Holocaust kami di Maroko dibongkar, dilaporkeun CNN
CNN ngeunaan proyék kami di Maroko

Petisi warga pikeun nyalametkeun Klinik Loreley ku proksi

Ieu mangrupikeun conto utama tina perjuangan ngalawan demokrasi langsung ngalangkungan referendum. Gantina nguji konsép operator urang, para pulitikus rélangan ngalawan paménta warga urang dina sadaya saluran, anu nunjukkeun yén urang aya dina jalur anu leres. Salami euweuh pangadilan administrasi mutuskeun, petisi warga urang henteu tiasa katampi di handapeun §17 kode kotamadya. Dinten ayeuna, bahkan Jurnal Resmi disalahgunakeun pikeun ngawangun haté. Kami ayeuna nyungkeun béwara kontra.

Politikus anu hoyong nutup Rumah Sakit Loreley damel sareng metode fitnah anu sanésna ukur dianggo di nagara-nagara totaliter. Asosiasi kota sareng kotamadya naék ka pengadilan sareng pendapatna ditepikeun ka warga nagara sapertos kaputusan pengadilan administrasi. Sababaraha warga parantos nyungkeun sumbangan nalika demonstrasi prakarsa warga sepuh '"Kanggo pelestarian klinik Loreley", perusahaan masing-masing parantos nyumbang langkung ti 10.000 ka asosiasi dukungan rumah sakit. Kami nampi € 0 sumbangan sareng petisi kami pikeun warga masarakat dikritik sabab kami nuturkeun saran Mehr Demokratie e. V. parantos nyerat nomer rekening sumbangan kami dina lambaran éta.

Kasempetan terakhir pikeun ngahémat Klinik Loreley mangrupikeun paménta warga di unggal 3 kota pasangan. Saha waé anu gaduh tempat pangheulana di kota masing-masing sareng langkung ti 18 taun langkung ageung tiasa daptar. Punten nyebarkeun dokumén sacara lega di daérah anjeun.
Gulung ka handap pikeun milih antara Oberwesel, St. Goar & Asosiasi Hunsrück-Mittelrhein.

Kalayan konsép operator anyar ti PixelHELPER Yayasan, kami nuju ka klinik-klinik Loreley janten masa depan anu aman!

Nyuhunkeun warga pikeun kota Oberwesel

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.

Panyuwunan warga pikeun kota Sankt Goar

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.

Petisi warga pikeun komunitas Hunsrück-Mittelrhein

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.
Simpen klinik Loreley. GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER badé ngiringan rumah sakit sareng teras ngajalankeun éta salaku solusi 1-imah. Ramalan cahaya dina Kamentrian Kaséhatan di Berlin

Kaayaan ayeuna 20.04.2020/21/15 XNUMX:XNUMX

Dina kompas anu ayeuna April 2020 tina CDU Oberwesel aya anu salah dituduhkeun, nyaéta klinik-klinik éta henteu untung.
Krankenhaus GmbH St. Goar-Oberwesel, sakumaha namina nunjukkeun, mangrupikeun GmbH sareng sanés GmbH nirlaba. Éta ngan ukur dikaluarkeun tina sababaraha pajak, tapi henteu amal. Dina kasimpulan, kedah dicatet yén dibebaskeun tina pajak perdagangan, anu
Pajeg penjualan sareng pajeg harta dipasihan ka sadaya rumah sakit anu nyumponan sarat § 67 AO. Ieu henteu paduli naha rumah sakit téh sanés kauntungan. Pangecualian ti pajak korporasi ngan ukur diasihkeun ka rumah sakit anu henteu nambut kauntungan tina hartos §§ 51-68 AO. Dina waktos éta éta GmbH kalebet sadayana kamungkinan mundur artos. Jurusan na ditutup sareng téknologi rumah sakit dialihkeun ka rumah sakit sanés. Konvérsi kana GmbH nirlaba tiasa dihontal. Ngabantosan upami nyungkeun warga pikeun ngiringan operasi nirlaba klinik-klinik facebook.com/loreley-klinik kalayan perusahaan tanggung jawab terbatas nirlaba, langkung seueur dana ti sayogi kalayan struktur perusahaan anu aya terbatas, kauntungan henteu tiasa ngalir deui, tapi kedah dianggo pikeun tujuan nirlaba rumah sakit nirlaba anyar. Dina hal urang anu janten klinik sorangan, pusat senior sareng bengkel énggal pikeun jalma cacad di lokasi kuno di Sankt Goar. Kanggo inpo nu langkung lengkep, ukur gulung ka handap dina kaca ieu.

Kaayaan ayeuna 19.04.2020/13/00 XNUMX:XNUMX

Kami ngamimitian tilu petisi di kota-kota anu gaduh saham pikeun ngahontal "rapat pemegang saham luar biasa" anu anyar nyungkeun Marienhaus Holding GmbH pikeun mindahkeun saham 55% anjeun di rumah sakit ka PixelHELPER Foundation nirlaba GmbH, sapertos anjeun parantos nawiskeun ka Palang Merah.

Salaku tambahan, rumah sakit téh dirobih janten perusahaan nirlaba pikeun tetep sadayana kauntungan di perusahaan ka hareup sareng henteu ngadistribusikaeun ka shareholders. Jang ngalampahkeun ieu, urang kedah ngirangan 300 tanda-tanda tina pamilih pikeun pasangan dina lokasi éta.

The PixelHELPER Foundation non-profit GmbH ngembangkeun konsép sareng tawaran pikeun pangropéa sareng tuluyan tina klinik di Oberwesel. Nawiskeun kalayan fokus khusus kana inpormasi kedah didamel di lokasi Sankt Goar. Ieu kalebet rupa-rupa bentuk kahirupan pikeun 8-16 jalma, ogé hiji bengkel afiliasi pikeun jalma anu cacad.


Rumah sakit di Oberwesel kedah ogé nyegerkeun sadaya departemén spesialis anu diperyogikeun sapertos unit perawatan intensif supados beroperasi salaku rumah sakit pinuh.


Gotong royong sareng gawé bareng sareng Universitas Marburg sareng perusahaan téknologi médis caket, bengkel pikeun anu cacad bakal ngahasilkeun komponén médis kai anu relevan sareng disertipikasi anu bakal dianggo kanggo ékspor ka Afrika.


Pikeun pangwangunan bengkel énggal pikeun anu cacad, kalebet hirup gratis panghalang, waragad dugi ka EUR 600.000 kedah diterapkeun ti Aktion Mensch.


Yayasan PixelHELPER hoyong nunjukkeun pangaruh kumaha syarat-syarat masarakat sepuh tiasa dipiharep ku cara modéren modern sareng masa depan di nagara éta.
Pikeun mastikeun kaamanan kauangan, Yayasan PixelHELPER bakal konsentrasi pikeun ngabuka daérah kauntungan anu anyar pikeun mastikeun tuluyan salaku rumah sakit nirlaba. Kami ogé ngarepkeun dana tina dana struktur rumah sakit pikeun neraskeun operasi klinik sareng dilegakeun.


Di dieu, Pixelhelper Yayasan, ngaliwatan panyokongna, tiasa murag deui kana jaringan anu kasohor dina kawijakan kaséhatan Jerman.


Kusabab perusahaan liabilitas kawates nirlaba teu ngudag kapentingan kauntungan sorangan, teu aya distribusi kauntungan anu dilakukeun ka para pemegang saham, kami investasi naon-naon surup di klinik sareng bengkel cacad.


Fokus hiji rumah sakit nirlaba pikeun biasana saé - tetep sinonim sareng kasabaran jalma anu sabar. Istilah "non-profit" relevan pikeun hukum pajak, sabab ngan ukur kagiatan anu didaptarkeun dina paragrap 52 tina kode pajak anu ngaladénan masarakat umum dianggap henteu nirlaba dina artos hukum pajak - upamana, ngeunaan masalah pembiayaan dina sektor kaséhatan. GmbH non-profit (gGmbH) dibebaskeun tina pajak perusahaan . Salaku balikan, gGmbH wajib ngagunakeun dana anu kabentuk ngan ukur kanggo tujuan nirlaba.

Janten urang hoyong janten klinik spesialis mnta kauntungan - sareng kalakuan anu sasuai. Hal ieu ngamungkinkeun urang kalenturan, anu matak manfaat kanggo pasien. Kusabab kami teras henteu ngan ukur dianggo sacara terampil pisan pikeun matuh standar anu anyar, tapi ogé numutkeun prinsip manusa, prinsip kualitatif sareng ékonomi - ieu hartosna urang hoyong nganggo sadayana kauangan finansial sareng SDM pikeun kapentingan pasien urang.
Latar Latar: PixelHELPER Yayasan diadegkeun ku sababaraha Freemason sareng seniman lampu na Oliver Bienkowski. Di Hamburg aya Médis Rumah Sakit di Rissen, anu dioprasikeun ku Palang Merah, ogé M Home Pangsiun Rumah Tangga di tengah-tengah Hamburg. Rumah Sakit Freemason di Hamburg dibuka panto tanggal 3 Oktober 1795 di Dammtorwall salaku lembaga anu munggaran pikeun pangakuan jalma gering, anu saacanna ngalaman lengkep di Hamburg. Mimiti didamel janten rumah sakit pikeun abdi-abdi awéwé sareng diperpanjangkeun sababaraha taun ka pengker kanggo abdi-budak lalaki. Nalika Yayasan PixelHELPER dileungitkeun, barang-barang éta ka Freimaurer Hilfswerk eV, anu mangrupikeun bagian tina organisasi amal.

Kaayaan ayeuna 16.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kami nuju milarian tempat nyéwa di kota Oberwesel. Kami bakal nganggo tempatna pikeun koordinasi 3 petisi pikeun perawatan rumah sakit sareng ngahasilkeun roti kaléng kanggo kubu pangungsian sareng para gelandang. Pas lokasi na dipanggihan, daptar tanda tangan pikeun sadaya 3 kota tiasa diunduh dina halaman ieu. Saatos ngumpulkeun tandatangan, anjeun tiasa nyungkeun daptar petisi ka kami dina situs. Referendum dimimitian sateuacan 01 Mei 2020

Kaayaan ayeuna 14.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kami ningali dina kagagalan nyebatkeun tawaran pameseran kami ku Marienhaus Ngagaduhan tipuan jelas ti pemegang saham anu sanés. Yayasan PixelHELPER Yayasan nirlaba GmbH parantos ngahubungi pengacara hukum administrasi di Koblenz & asosiasi Mehr Demokratie eV pikeun nalungtik referendum pikeun ngamimitian "rapat pemegang saham Luar Biasa pikeun méréskeun resolusi 09.04.2020 April, 1". Kiriman pikeun referendum parantos siap, tapi kedah dipariksa sacara sah. Referendum bakal ngajantenkeun administrasi kota nyandak kaputusan dina rapat shareholder anu luar biasa. Pengacara hukum perusahaan nalungtik léngkah hukum anu kalapa. Kalayan rapat anu gaduh saham anu luar biasa, saham tiasa ditugaskeun ka PixelHELPER Foundation gGmbH, sareng operasi XNUMX salajengna di Oberwesel diteruskeun, ogé pelestarian pusat warga senior.

Sanaos kami ngirim tawaran pengambilalihan ka juru bicara perusahaan kanggo Marienhaus Holding dua kali ngalangkungan email, teu aya tanggapan pikeun tawaran kami kecuali telepon telepon balik ti Heribert Frieling.

Rumah Sakit Loreley & Pusat Warga Senior penting pisan salaku fasilitas umum pikeun Oberwesel. Dina rapat pemegang saham anu terakhir dina 09.04.2020 April, XNUMX, Marienhaus GmbH henteu némbalan ieu, sanaos aya tawaran pengambilalihan ti GmbH nirlaba PixelHELPER Foundation, sareng sadaya patarosan ngeunaan ieu, henteu aya tawaran pengambilalihan deui anu sayogi. Kami ningali pelanggaran pidana tina gambaran palsu. Marienhaus mindahkeun inventaris ka rumah sakit sanésna sareng tungtungna hoyong ngamankeun pusat senior salaku sapi tunai. Pakaryan mandiri anu ngalakukeun sapertos kieu di Jerman dianggap nyinggung kabangkrutan. Saha waé anu mindahkeun inventaris, nyaéta aset rumah sakit, sateuacan kabangkrutan anu bakal datang tiasa dituntut. Rumah sakit dirawat ku Marienhaus GmbH arah klinik anu sanés sapertos Bingen. Kami ngadesek sadayana anu nyekel saham naroskeun ka Marienhaus GmbH ti perusahaan rumah sakit St. Goar Oberwesel GmbH. Salaku perusahaan nirlaba, Yayasan PixelHELPER moal ngahasilkeun sebaran kauntungan tapi bakal mingpin pusat & rumah sakit senior ka hareup kusabab alesan nirlaba.

Resi sumbangan bakal dikirim langsung. Resi pangiriman anjeun cekap pikeun panampi sumbangan kanggo kantor pajeg dugi ka € 250.

Kalayan ramalan lampu dina éta Kamentrian Kaséhatan Federalt Yayasan PixelHELPER kabukti kana panutupan tina St. Goar / Oberwesel. Saran kami: Yayasan GmbH PixelHELPER Yayasan henteu nyandak pangsaéna 55% upami Rhineland Palatinate Kamentrian Kaséhatan. ti dana struktural rumah sakit, anu parantos ditanda kanggo pamayaran parawatan, pikeun gaji karyawan, operasi teras sareng ékspansi rumah sakit, anu bakal masihan PixelHELPER kasempetan ngarobih klinik sareng ngajaga sadaya karyawan di rumah sakit Oberwesel langkung ti 1 taun. Éta imah di St. Goar kedah dianggo pikeun ngawangun mesin ventilasi pikeun dunya katilu. Universitas Marburg geura-giru bakal nampilkeun alat-alat ventilasi anu sederhana pikeun Afrika ka masarakat. Kalayan bahan-bahan kai sareng bagian saderhana tina toko hardware, ventilator ogé tiasa diwangun pikeun nagara-nagara anu ayeuna henteu ngagaduhan sistem rumah sakit anu fungsina. Salajengna, PixelHELPER Yayasan kalayan kantor aksi di Rumah Sakit St. Goar nyetél nawaran bantuan nirlaba sanés sapertos bakery roti kaléng kanggo langkung stabilitas pangan, ngatur festival seni ringan & léngkah-léngkah salajengna pikeun ngadukung warga St. Goar & Oberwesel. Pandangan saterusna datang, sateuacan Perang Tiis aya langkung ti 40 rumah sakit bantu di Jerman, anu ditutup alatan tabungan. Dina waktos pandém, urang moal tiasa nutup deui rumah sakit. Jawaban Jens Spahn dituturkeun ku email, ngarujuk ka Kaséhatan di Rhineland-Palatinate. Ahli politik kedah ngalaksanakeun gancang ayeuna. Anu ka-22 Jutaan subsidi kudu dileupaskeun pikeun operasi teras sareng gaji rumah sakit sareng kalayan perusahaan operasi nirlaba énggal usaha anu kedah dilakukeun pikeun sahenteuna ngahasilkeun rumah sakit ka nol hideung dina sababaraha taun ka hareup, sabab kontras ka Marienhaus GmbH, GmbH nirlaba henteu kedah ngahasilkeun kauntungan. Éta bakal cara anu saé pikeun sahenteuna dibuka rumah sakit di Oberwesel pikeun operasi rumah sakit normal. Kami ngajukeun RLP Kamentrian Kaséhatan pikeun ngaleupaskeun dana tina dana struktural, pikeun nransperkeun saham kana PixelHELPER Yayasan ka Marienhaus GmbH sareng nyimpen karyawan ti Rumah Sakit Oberwesel. Supados urang tiasa ngaoperasikeun rumah sakit sareng pensiunan di sisi payun sareng masa depan pikeun perawatan dasar anu langkung saé. Pamaréntah Rhineland-Palatinate ogé wajib ngajalankeun rumah sakit di Oberwesel kalayan pandangan turis anu ngadatangan Rhine Tengah, urang ngarepkeun yén politikus bakal mikeun. Tawaran beuli ku email ka juru bicara perusahaan Frieling of Marienhaus GmbH teu acan parantos direspon. Tapi kami nganggap yén sapertos Palang Merah Jérman, anu disayogikeun ku tuangeun 55% stake, Marienhaus GmbH ogé daék nawiskeun kami 55% stake pikeun hiji euro.

29. November 2011

Ngadegna bak kira PixelHEPER EV di Neuss, Jerman. Dumasar yayasan ieu, kami geus nyieun kaputusan pikeun mimitian ku piksel nulungan. Simkuring hayang lajeng nyadiakeun éta walked dinya sanggeus bak mikir jeung brainstorming sesi pangheulana hirup stream platform crowdfunding handapeun ngaran Slumdog Tycoon, hiji realitas kaulinan séjén.

Ngalatan garansi tinimbang bumi tambang ngalawan parobahan iklim

Ngalungkeun tangkal darts kalayan bibit bibit sareng pupuk bérés

Rebo na tibatan ranjau darat. Koran anu panggedéna di Maroko ngalaporkeun dinten ieu ngeunaan usulan kami ka Parlemén Australia pikeun naroskeun ka Raja Maroko pikeun masihan kami pesawat ranjau darat Hercules-C130 sahingga urang tiasa ngarobihna pikeun réboisasi di leuweung Maroko & Australia. Pabrik leutik di dieu di lokasi Maroko kami badé ngahasilkeun anak panah tangkal anu teras murag. Tapi urang moal tiasa ngalakukeun nanaon tanpa pitulung raja Maroko. Kusabab anjeunna henteu ngaréaksikeun surat-surat terakhir kami, kami henteu ngabayangkeun kasempetan naon waé, tapi kami resep kana kejutan positip. 

Tangkal darts ti printer 3D

Saha jam tangan nu watchmen. Kampanye ngalawan panjagaan

Warta timbul sareng nyebarkeun sadunya unggal detik. Saatos sababaraha berita, dunya siga anu béda-béda tibatan sateuacanna. Berita mangaruhan kahirupan urang. Kami bangun sareng anjeun sareng nyandak anjeun wengi. Henteu masalah dimana waé di dunya iraha waé, kukupu ngepak jangjangna. Sareng aya hal anu tiasa timbul anu ngagaduhan hartos pikeun urang. Téknologi modéren parantos ngajantenkeun dunya leutik. Tapi bentrok régional sareng global sigana mah beuki nambahan. Seueur anu heran saha anu tiasa dipercaya. Inpormasi mana anu masih dipercaya sareng naha perdamaian sareng karaharjaan di Jérman teraskeun. Ieu persis dimana misi kami dimimitian. Sareng dina jaringan internasional kami nyiptakeun yayasan anu tiasa diandelkeun, sakapeung aya résiko anu tinggi, sabab anjeun peryogi panjang panangan payun pikeun meta sacara tanggung jawab. Integer & satia komitmen ka masarakat pikeun ngajagaan Jérman.

TED Obrolan ngalawan pangawasan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

jeung "Serikat Stasi of America" nangtung dina dinding Kedubes AS di Berlin s