Kapaksa tenaga kerja kélangan Bou Arfa A peringatan Holocaust di Maroko

Di kubu tenaga kerja dipaksa di Maroko, rébuan jalma maot digawé di karéta api Sahara. Hasilna, Maroko ogé gaduh carita Holocaust. Aranjeunna nyebat Bouarfa anu Auschwitz ti gurun

Surat Terbuka ka Raja Mohammed 6 Maroko.

Kalayan Hormat Mohammed VI, Kasenian sanés kajahatan. Organisasi Jerman urang pikeun hak asasi manusa & promosi seni & budaya kedah ngarencanakeun langsung ka anjeun ngeunaan palanggaran HAM anu serius di Maroko. Éta sadayana dimimitian ku sup dapur mobile pikeun Afrika, anu parantos dicandak ku adat saprak Mei 2018 di Tangier, sabab urang sakuduna ngajual sop komérsial di Marrakech. Salila sataun ayeuna, urang ngagaduhan jalma tuang kaluar tina tong sampah, sareng dapur sup urang pasti bakal ngabantosan sababaraha urang janten pinuh. Naha pejabat anjeun meroboh taman artis urang? Dina aplikasi wangunan dina Séptémber 2018, henteu diréspon ku otoritas anjeun. Unggal dinten kami usaha ngahubungi sareng administrasi anjeun ngalangkungan sadaya saluran nagara ti Parlemén ngalangkungan kedutaan Maroko anjeun, anu henteu jalan. Aranjeunna henteu kantos diwaler. Dina Désémber 2018, karyawan pangwangunan PixelHELPER urang Tombia Braide maot kusabab anjeunna kaliru ku kalakuan otoritas yén anjeunna maot kusabab serangan jantung. Tangtosna, anjeunna dikubur salaku memorandum tanpa anu hadir sareng anu nyalahkeun éta dialihkeun ka Undertaker Maroko. Kami ngawangun sundial pikeun ngingetan Anjeunna, ieu dirusak ku buldoserna, kami ngagaduhan investasi 100.000 € di Maroko dina sataun. Dioperasikeun bakery roti kaléng pikeun nyayogikeun stabilitas katuangan di Afrika sareng parantos nyayogikeun désa kami sadinten sareng roti gratis. Jabatan anjeun nyandak sémah ti kami ka daérah dina hal éta dilarang didatangan kami. Pamariksaan sareng tuduhan tamu urang bakal janten pengkhianat sareng Freemason henteu kaampeuh. Sanggeus éta aya slaps pikeun sémah kami. Wartawan sababaraha kali nampik kunjungan harta urang ku pulisi. Sanaos urang gaduh sadayana dokumén anu dipikabutuh pikeun kéngingkeun visa investor di nagara anjeun, kalebet taun 3 ngajakan taun kalayan pilihan mésér, pulisi anjeun hoyong urang badé keras. Kami nyuhunkeun panenepan karusakan sareng rekonstruksi bakery roti kaléng. Anjeun ogé kedah ngawartosan pulisi lokal anjeun yén seniman sanes téroris. Kusabab éta kumaha urang dirawat. Karyawan kami kaancam ku Mkadem, panangan kenca Caid, sacara fisik henteu tiasa nutup liang dina témbok luar urang. Kanggo festival gula tim kami kedah diperyogikeun syringe rabies kusabab kacegel anjing. Hanjakalna, jabatan kaséhatan dirina ditutup di Ait Ourir sareng Marrakech. Kami nyuhunkeun 100.000 Euro pikeun rekonstruksi sareng pangapunten pribadi tina kapolres anjeun di Ait Ourir sareng Caid di Ait Faska. Aranjeunna henteu pernah ngobrol sareng kami tapi ngan ukur komunikasi sareng anu pajang. Alatan kekerasan pulisi ngalawan tamu urang, urang butuh karyawan 100 pilihan kami pikeun taun 100 ti Ait Faska & Ait Ourir pikeun ngerjakeun proyék seni urang.

Anu dipasihan kuli tenaga kerja dipaksa di Maroko. Seueur urang Yahudi anu maot di dieu.

Dina usum panas 1942 ngadatangan Dr. Misi Palang Merah Internasional Wyss-Denant (IRC) mingpin kubu Boudnib, Bou Arfa sareng Berguent. Dinten ayeuna henteu émut panonpoé di désa jauh ieu.
Demolisi sareng buldoser 2 ku nagara
Batang hideung ngabentuk peringatan Holocaust dina hiji unit. Sémah ngumbara ngaliwatan ieu
Simulasi panginget peringatan Holocaust di dunya
Penampilan sateuacan karusakan. Konstruksi 1 sataun sareng 10 Maroko.
Ogé mural ku Walter Lübecke musnah sareng dicét. Bendéra EU rusak dina taneuh.

Kusabab perobohan peringatan Holocaust kami ngadangu ti sadaya pihak anu henteu pernah urang yuswa maot di Maroko, aya kubu tenaga kerja dipaksa pikeun lagu karéta & pamrentahan industri anu sanés. Digawe dugi maot. Karusakan ku pagawéan. Ieu bagian ti sajarah Maroko henteu acan acan digarap, sareng ku kituna Peringatan Holocaust ogé kedah diwangun ku nagara Maroko pikeun nampilkeun inpormasi ieu.

Sakabéh aya dina protéktor Perancis Maroko 14 bantalan rupa-rupa jinis kalayan lalaki 4.000. Hiji katilu nyaéta bangsa-bangsa bangsa anu béda. Para warga buni éta sadayana lalaki, kacuali di Sidi Al Ayachi, dimana aya awéwé sareng murangkalih. Sababaraha kubu dijaga pusat tahanan, nyaéta penjara nyata pikeun lawan politik rezim Vichy. Batur anu disebut perkemahan transit pikeun pangungsi. Masih batur anu ditangtayungan pikeun pagawé asing. Atanapi urang Yahudi di Camp Bou Arfa Bawah Vichy, Railway Trans-Sahab janten simbol penting gawé babarengan sareng Reich Katilu. Ku alatan éta, aya anu peryogi pikeun tenaga kerja. Anu teu tiasa ngagawekeun langkung seueur paéh di sakiling.

Rébuan Republik Spanyol janten tanggung jawab dina kelompok pagawé asing pikeun pangwangunan sareng pangropéa tina jalur karéta. Laju dina ngerjakeun saatos ngégatan penindasan Franco nyaéta pangperangan sareng henteu nyiksa manusa.Kerja Spanyol parantos janten pidana nyata. Urang Israil diusir ti Éropa Tengah sareng Komunis Perancis parantos ditaros di dinya. Kahirupan sapopoé aya pikasieuneun. Seueur anu maot ku panyiksa, panyiksaan, panyakit, lapar atanapi haus, kalajengking atanapi ngegel oray.

Kem Berguent (Ain Beni Mathar) dioperasikeun ku Dinas Produksi Industri. Ayeuna dikaluarkeun sacara ekslusif pikeun urang Yahudi (155 dina Juli 1942 teras 400 dimimitian 1943 numutkeun laporan CRI). "Tapi kanyamanan spiritual ieu henteu ngirangan kanyataan yén camp Bergue mangrupikeun anu paling awon," saur Jamaa Baida. Palang Merah dipenta pikeun nutup, urang Yahudi anu tinggal di Berguedu, khususna ti Éropa Tengah, sateuacanna ngungsi ka Perancis. Sukarawan sukarelawan Leungeun luar nagri anu dirobih sabada éléh 1940 teras angkat ka "alesan administrasi". Perkawis ieu mangrupikeun Saul Albert, warga nagara Turki anu sumping ka Perancis nganggo 1922. Anjeunna ditahan di Bergua dugi ka rilis di Maret 1943. Dina buku harian anjeunna nyerat:

"10. Pebruari (1941): Batu peureum sadayana dinten. 2. Maret ...: Serahkeun ka kelompok kalima sareng urang Yahudi Jérman. Kuring henteu resep éta pisan. Karya teu sami; Kami kedah miceun ... 6. April: Kami moal tahan deui umur ieu deui. Abdi muriang, nyeri waos ... 22. Séptémber: Rosh Hashanah: Teu aya anu badé damel ... 1. Oktober: henteu didahar ... "

Para penjaga, seueur di antarana nyaéta Jérman, kalakuanana zalim, mumusuhan, sareng jahat. "Sakuduna gabung dina NS-SS anu kondang." Sababaraha tawanan kabur, dugi ka Casablanca sareng ngagabung pasukan.

Di Boudnib, kota leutik kalayan pangeusi 10.000, tong militér anu ayeuna mangrupikeun saksi pamulang tempat tentara Perancis. Warga kolot tetep nyimpen épemén: "Kuring tiasa nyaritakeun dua hal sareng kapastian. Nu kahiji nyaéta saluran Boudnib, nu diwangun ku umumna urang Yahudi. Anu kadua nyaéta sabagian pangémutan kota diajarkeun di SD. "(Majalah Tel Quel No. 274 tina 19./25, Mei 2007).

Maurice Rue, wartawan komunis, aya interned di dinya. Anjeunna nyarios yén kami "tina tahanan 40, tilu-suku nyaéta Komunis, Sosialis, sareng Gaullists sateuacan 40 Yahudi sumping sababaraha bulan."

Saatos Amérika badarat dina 8. Nopémber 1942 ngagabung sareng Maroko di sisi Sekutu. Dina Januari 1943, Sekutu patepung dina konperénsi di Casablanca. Perjangjian strategis sareng militér ditandatanganan. Teu lami saatosna dimimitian ku serangan ka Sisilia (Operasi Husky, Juli 1943) tungtung Éropa anu dijajah ku Jérman.

Pangwangunan di Bou Arfa henteu ngaganggu sareng kaayaan éta teu parobih langkung saé. Éta langkung saé dibayar ti tahanan Itali sareng Jerman ngagantikeun Komunis sareng Yahudi. Nanging, konstruksi Trans-Sahara tetep tetep naraka. Proyék éta, anu ditunjuk minangka salah, ditinggalkeun ku Perancis ngan 1949.

Upami teu kitu, bantalan gancangna dileungitkeun antara tungtung 1942 sareng awal 1943.

Dokumentasi ku Bill Cran sareng Karin Davison, ditayangkeun dina Arte, ent

Inpormasi anu salah dina média Maroko

Urang banding ka anu tanggung jawab dina perusahaan média anu kapangaruhan pikeun nyitak balesan & kabeneran urang. Tujuan PixelHELPER di Maroko nyaéta nyiptakeun cara interaktif tina bantuan kamanusaan & ngadalikeun proyék seni - di dieu di premis kami - nganggo kamandirian & inpormasi anu dianggo sacara langsung-dinten anu kami kéngingkeun di TED Talk di Marrakech. Salian di kebon alga, bakery roti kaléng & jahit pikeun tugas kamanusaan, urang ogé ngawangun situs konstruksi seni kalayan salinan wates éksternal EU, peringatan pikeun minoritas anu dianiaya sadaya agama sareng tiron tina menara Orthanc #HerrderRinge. Sadaya kagiatan ieu dilaksanakeun sacara transparan di livestream antara Séptémber 2018 sareng Agustus 2019. Bagian kostum dina Lord of Rings Cosplay atanapi Konsentrasi Camp pakean. Dina bulan Séptémber, kami nyerah 2018 nyuhunkeun persetujuan taman kami sareng pamasangan seni anu teu pernah diédit kumargi para walikota teu paduli taun 1 urang. Nalika urang sadar yén teu aya komunikasi, urang ngamimitian nerapkeun proyék kami. Surat kabar nyatakeun hal-hal anu henteu leres, sapertos: Cai Bocor: Anjeun teu tiasa maok cai nganggo sumur nyalira sareng teu aya hubungan sareng jaringan cai lokal. Sabalikna, nalika munara cai lokal dirobak pikeun sadayana désa, keran kami di luar mangrupikeun dinten-dinten di palayanan warga. Stromklau: Kami ngagaduhan tagihan listrik anu luhur ti 200-300 € sabulan, henteu kantos dicandak listrik. Pembiayaan PixelHELPER dina taun-taun ayeuna parantos dibiayaan di 15% sataun sataun ngaliwatan sumbangan sareng 85% tina kagiatan dimana PixelHELPER parantos nyayogikeun unjuran ka organisasi sanés. Ieu ngandung harti yén sanajan urang nyuwun sumbangan di unggal kantor pos, sumber utama dana nyaéta unjuran cahaya pikeun pihak katilu. PixelHELPER teu pernah nyebat Maghrib anti anti Yahudi tapi hoyong nyiptakeun Peringatan ka urang Yahudi anu dibunuh, Sinti & Roma, Uyghurs ... salaku rohangan umum pikeun ngumpulkeun informasi budaya sareng sajarah. Pendiri PixelHELPER digambarkeun dina média Maroko salaku homoseksual, tapi parantos cinta sareng awéwé Brasil anu geulis sababaraha taun. Kami henteu pernah dianggo murangkalih barudak, tapi kami nyayogikeun budak anu miskin di lingkunganana kalayan pakean gratis, kontan, sapédah, topi, sareng trinket sanés, sareng kami ngagaduhan tujuan pikeun lapangan bal. Tuduhan anu urang badé nyiptakeun Israil anu kadua di Maroko, henteu ngagaduhan dasar kanyataan. Nu teu percanten ku Maghrib tina Freemasonry ogé henteu terbatas nalika Lodge 1867 munggaran didirikan di Tangier. Aya panginepan awéwé murni di Maroko. Kami nyalira henteu kantos tepang sareng Mason Maroko atanapi dina damel damel. Organisasi kami kuciwa sareng otoritas Maroko anu parantos ningali poean hirup dina naon anu kami lakukeun di dieu. Urang ogé rutin ngajelaskeun naon anu urang rancang sareng nerapkeun di markas livestream PixelHELPER kami. Sakitu sadayana urang luar leres henteu ngartos lampah ieu, henteu mikawanoh seni, henteu terang pitulung arus modern via média sosial sareng sieun freemasonry anu teu dasar teu lepat tina PixelHELPER tapi didasarkeun kana pendidikan sorangan dina jejer. Sadayana tiasa nampi inpormasi. Sakumaha urang ningal langsung dina internet unggal dinten, éta bakal janten padamelan pamaréntah Maroko pikeun ngobrol sareng urang anu ku kami teras-terasan. Sadaya kontak teu diwaler. PixelHELPER nyerat dua kali sadaya anggota parlemén Maroko nganggo e-mail. Sadaya anggota CORCAS nampi sababaraha é-mel. Sadaya kedutaan Maroko di dunya rutin nampi inpormasi ti kami. Hiji pagawe ti Kedubes Maghribi di Swedia rutin disarioskeun ngeunaan proyék éta. Surat kabar ngaganggu ngeunaan gambar kosplay dimana karyawan urang ngagem kostum cincin #herring nunjukkeun jerona tragis. Badak Merkel anu dibentuk ku leungeunna dipasang ku kami salaku gambar kosplay lucu sareng leres henteu aya latar tukang Mason. Dina demolition, obelisk kami janten almarhum #TombiaBraide dirusak, 15 urang kaméra kaméra beban & - ngahaja ngancurkeun sababaraha rébu euro listrik & kabel jaringan. Sadaya pernyataan ieu bisa diverifikasi. Nyalahkeun éta henteu nganggo PixelHELPER tapi dina komunikasi komunikasi otoritas Maroko. Sateuacan ngamimitian proyék di Maroko dina taun 2014, Oliver Bienkowski sacara pribadi ngabéjaan kedutaan Maroko di Berlin ngeunaan sadaya proyek anu direncanakeun.

Peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér

Tanda ngalawan ngalawan minoritas nu dianiaya saalam dunya. Pangwangunan Peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dimaksudkeun janten sumber inpormasi ngeunaan Holocaust pikeun sakola sareng masarakat umum.

Upami unggal blok nyarios langkung tina sarébu kecap. Karya konstruksi dina peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dimulai dina 17.07. Kami nyetél stel pikeun masihan sémah dina labyrinth blok abu tina rasa teu aya kakuatanana sareng kasieun anu parantos di kémutan konsentrasi deui harita. Kami hoyong nyiptakeun tempat di Afrika Kalér anu ngémutan mémori ka era digital. Kalayan arus live, panongton anu hadir dina situs konstruksi sareng tiasa nganggo sumbangan anjeun pikeun pangaruh jumlah buruh sareng blok anu bakal diwangun. Beuki jalma nonton sareng nyumbang langkung ageung Peringatan Holocaust janten.

Peringatan Holocaust di Marrakech cenah anu pangpentingna di dunya. Ukuran 5 ukuran Peringatan Holocaust di Berlin engké bakal aya dina batu 10.000 anu dijejeran sakitar pusat inpormasi anu ngadidik sémah ngeunaan Holocaust.

Pendiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, milari namina namina dina pangkalan data Yad Vashem sareng mendakan sababaraha éntri, teras anjeunna katingali dimana peringatan Holocaust salajengna di Afrika sareng mendakan ngan ukur di Afrika Kidul. Kusabab éta sapertos satengah perjalanan dunya ti Maroko, anjeunna mutuskeun ngawangun pangingatan Holocaust dina situs PixelHELPER. Sipat tatangga sadayana kosong, janten aya rohangan pikeun ngawangun stel 10.000 sahenteuna.

Afrika Pitulung - Live Stream ngagimbung pitulung software dina pamakéan

& Ku kamerdikaan, sarua, fraternity ngalawan indifference, Intoleransi niat jahat

Wilujeng sumping di Afrika proyék bantuan piksel nulungan. Langsung saatos pupusna Karlheinz Böhm ku jalma pikeun jalma, kami 2014 ngumbara ka Maroko jeung yayasan pikeun kagiatan urang nempatkeun Afrika. Ayeuna 5 taun engké, urang kudu hal geus kahontal pisan sarta bisa nyadiakeun bantuan ngembangkeun di Afrika. Ti kantor Afrika Kalér kami téh gampang pikeun ngatur sakumaha ti Éropa.

Kami geus diwangun deui tegalan leutik, 40 km ti Marrakech di Maroko ka studio stream live interaktif. Dina panon nu kaméra kami ngahasilkeun dieu, kalayan bantuan hadirin, bantuan kamanusaan, tablet ganggang ngalawan kurang gizi, roti canned keur pangungsian dina 4,60 méter tina oven kai, baskets panyalindungan caah ngalawan banjir flash di Afrika Kalér, batu darurat salamet bisi tina leungitna apartemen bisi tina bencana alam jeung motor jeung jalur sapedah helmets pikeun jalma ngora.

Piksel nulungan hayang masihan jalma kabébasan, timer tekad jeung responsibly mun bentukna tanpa bahan hoyong kahirupan maranéhanana sarta méré barudak maranéhanana mangrupa hareup alus. Piksel nulungan nyumbang ka pamutahiran sustainable dina kondisi ekonomi, sosial ékologi politis global. Piksel nulungan gelut kamiskinan sarta promotes HAM, aturan hukum na démokrasi. Piksel nulungan nyumbang ka pencegahan crises jeung konflik telenges. Piksel nulungan ngarojong hiji globalisasi socially ngan, ecologically giat sarta sustainable.

kami 2014 dibere dina Ted Talk di Marrakech kami stream live ngagimbung pitulung software. tegalan mangrupa tempat praktis heula dimana kami nganggo software urang. Urang ngabagéakeun ngarojong anyar jeung datang tina proyék urang.

minggu 2 ago
  • 11
  • 6
1 month ago
  • 7
  • 0
1 month ago
  • 4
  • 0
1 month ago
  • 5
  • 2
1 month ago
  • 14
  • 3
1 month ago
  • 6
  • 1
1 month ago
  • 8
  • 0
bulan 2 ago
  • 12
  • 1
bulan 2 ago
  • 9
  • 0
bulan 2 ago
  • 9
  • 0
bulan 2 ago
  • 3
  • 0
bulan 2 ago
  • 3
  • 1
bulan 2 ago
  • 17
  • 0
bulan 3 ago
  • 8
  • 0
bulan 4 ago
  • 11
  • 1
bulan 4 ago
  • 44
  • 1
bulan 4 ago
  • 28
  • 3
bulan 4 ago
  • 24
  • 0
bulan 4 ago
  • 15
  • 1
bulan 4 ago
  • 8
  • 0
bulan 4 ago
  • 16
  • 1
bulan 4 ago
  • 59
  • 1
bulan 4 ago
  • 44
  • 2
bulan 4 ago
  • 12
  • 1
bulan 4 ago
  • 7
  • 0
bulan 4 ago
  • 16
  • 0
bulan 4 ago
  • 13
  • 0
bulan 4 ago
  • 5
  • 0
bulan 4 ago
  • 75
  • 2
bulan 4 ago
  • 53
  • 2
bulan 4 ago
  • 54
  • 0
bulan 4 ago
  • 12
  • 0
bulan 4 ago
  • 54
  • 0

platform produksi interaktif pikeun bantuan

Hirup Stream ngagimbung Pitulung Software

Urang diwanohkeun Live Stream ngagimbung Pitulung Software kami tetep dina hiji Ted Talk di Marrakech. A Ted Talk mangrupa acara dimana pidato pioneering on jejer nu urang urang gerak dina tur pindah ka hareup.

Éropa darurat roti canned

The Mbera camp pangungsian anu 2000 kilométer ti piksel nulungan markas Live Populated place. Bantuan bakery roti kaléng kami darurat ngahasilkeun roti awét pikeun pangungsian sarta wewengkon bencana. The spirulina ganggang dihasilkeun dina Maroko mangrupakeun di camp ngalawan kurang gizi sarta pitulung kurang gizi. We rék ngawangun loka di hareup camp pangungsian, sarta kami stream live ngagimbung pitulung software ngagunakeun pikeun mantuan urang. Camp pangungsian teh 4 kota pangbadagna Mauritania, urang rék mastikeun yén sangsara tina pangungsi perang ieu alleviated.

The nulungan piksel geus dijieun spasi unik tur brings pemirsa produksi suplai relief di Afrika ngadeukeutan. dadu darurat aya & amp ku kantong keur sare, hiji cooker gas, hiji alat munggaran-bantuan; Senter dilengkepan. Kabéh nu peryogi, upami geus leungit asal anjeun sanggeus musibah alam.

Dina memori Tombia Braide anu maot dina bulan Désémber 2018 di Maroko jeung proyék piksel nulungan kami kalawan 54 taun serangan jantung. Urang ngawangun hiji sundial nu mangrupa reminiscent tina salah sahiji helpers Jerman munggaran urang.

dadu panyalindungan caah kami bentang di detik sarta simpen rébuan sandbags. The batu bisa minuhan fungsi kontrol banjir hadé sakumaha dina banjir flash na simpen pamakéan sababaraha helpers.

Ngarojong proyék kami

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Konci: Promosi Seni & Budaya

Urang nyieun gawean na prospek

Urang nyieun gawean jeung nyieun ngembangkeun sampurna kalawan pangwangunan pitches bal publik, cabinets bursa umum jeung kurban kultural. Salaku wewengkon urang aya dina satengahing hiji ékonomis padesaan, kauntungan loba pausahaan lokal sarta suppliers bahan baku tina tarekat na tiasa nyetél dirina pagawé anyar.

Maroko mangrupakeun nagara paling maju di Afrika.

Ti Maroko kami ngahontal palabuhan jero-cai dina Tangier na Casablanca, sadaya nagara Afrika sareng peti laut. Sambungan ka Éropa téh alus teuing. Ti daratan Spanyol mun Marrakech nyaeta mere hiji jam 6 ku mobil.

Di dieu kami geus dijieun pikeun bantuan kamanusaan jeung koordinat gancang tur gancang bisa mawa maneh ka tujuan anjeun ku mobil, peti laut atawa pesawat puseur hiji. Di dieu dina loka urang sadaya bisa ngahasilkeun naon urang di pangungsian butuh ku betah. The outpost munggaran urang ngawangun di hareup camp UNHCR di Mauritania.

téhnologi streaming hirup urang dibangkitkeun buleud interaktif 6 di sisi kénca ti video hirup. buleud ieu bisa dirobah iraha wae ku Sunan Gunung Djati dina watesan aktivitas sarta jumlah disumbangkeun. Kami geus dijieun hiji ngagimbung pitulung interaktif anu bakal ngaktipkeun kami pikeun ngabales di pangungsian dina kaayaan ayeuna sarta nyadiakeun bantuan langsung.

Kaahlian tina software ngagimbung pitulung kami oge sadia keur LSM lianna. Ngobrol urang.

Kampanye pikeun tahanan pulitik #FreeThemAll

The ngajamin ditewak Éropa kudu dipaké pikeun milaraan lawan pulitik. The yudikatif Jerman teu extradite alesan alus Carles Puigdemont ka Spanyol. Pidana anu deui kauninga minangka sarana perdebatan pulitik internal jeung ngungudag sahiji musuh pulitik keur ragam unsightly. The Kaadilan Jerman teu kudu nyokot sisi dina perdebatan pulitik di Spanyol jeung mampuh bantuan panyalindungan, sahenteuna moal ti pangalaman sajarah nyeri tina criminalization pamadegan pulitik. Mun aranjeunna tetep nampa pangiriman, ngaliwatan pangadilan jeung tungtungna teh Catalans bisa daya tarik pikeun Mahkamah Konstitusi Federal. kedah nyandak precedence ngaliwatan kaulinan kakuatan di Spanyol nu dibales hak individu di panganyarna dinya.

→ 10 politikus Catalan nu panjara
1. Jordi Cuixart - dinten 161 di jail
2. Jordi Sánchez - dinten 161 di jail
3. Oriol Junqueras - dinten 144 di jail
4. Joaquim Forn - 144 dinten di jail
5. Dolors Bassa - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
6. Raúl Romeva - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
7. Jordi Turull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
8. Josep Rull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
9. Carme Forcadell - jailed saméméh 3 poé
10. Carles Puigdemont - jailed saméméh 3 poé

→ Sajaba ti éta, politikus handap kaancam hukuman panjara sarta ayeuna hirup di pengasingan:

1. Toni Comín
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Jibril
6. Marta Rovira

#FreePuigdemont

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé. Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours. Mangga buka ramatloka kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi uinterstützt Fundraiser Facebook kami:

Pencét fotografer Dirk-Martin Imah Heitzelmann

Artist lampu: Anggota sahiji piksel nulungan

Kabebasan pikeun #Puigdemont emblazoned dina panjara Stasi di Berlin. Kami protesting ngalawan haram, #Stasi ditahan sarupa ngeunaan politikus Catalan di Spanien.Wir pamenta pelepasan saharita sadaya tahanan pulitik di Spanyol. #PixelHELPER disebutna on pamaréntah geura dibewarakeun yén Jerman moal bakal ngabulkeun extradition pulitik. persetujuan pulitik misalna sahiji Spanyol rogatory perlu nurutkeun aturan hukum di bantuan légal internasional - paduli putusan hukum ti pangadilan. Granting otoritas, nunjukkeun pentingna hal éta, pamaréntah féderal dina bentuk Mentri Kaadilan Katarina sa'ir. Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal pikeun siaran langsung tina Carles Puigdemont kedah nyadiakeun di panjara Jerman!

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé. Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours. Mangga buka ramatloka kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi uinterstützt Facebook Fundraiser kami: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Arab Spring kedah nyangking narabas tur ngamimitian epoch anyar démokrasi. Tapi pemberontak di yesteryear téh tahanan pulitik kiwari. Jalma geus risikiert nu hirup sorangan di Amérika dina skala kabebasan pers ngeunaan Amnésti Internasional anu ditandaan hideung, ayeuna geus di panjara sarta jadi poho ku dunya. Di dieu piksel nulungan hayang ngahalangan sarta tahanan pulitik gratis.

Peta munggaran urang bakal mawa jalma 13 anu diuk dina Maret 2011 panjara deui kana caang. The "Bahrain 13" ditéwak sanggeus karusuhan Pébruari 2011 di ibukota Bahrain manana, geus instigated nu dakwaan ti konspirasi pamaréntah. Loba nagara jeung organisasi kayaning Amnésti Internasional jeung Asasi Manusa Hak Watch ogé sababaraha kali nunjuk ka panyiksaan nu. Tahanan anu disiksa ditingali.

The worries teu eureun pikeun Familen. Ieu tahanan pulitik anu masih linggih di panjara dinten, sarta porsi of 5 taun ka sababaraha kalimat hirup. Sarerea boga hak pikeun nganyatakeun pamadegan na. Ulah poho jalma alus pikeun mawa kami kamerdikaan sorangan dikurbankeun ka loba démokrasi jeung perdamaian.

Maca deui

Freimaurer-retten.de - Pindah sareng simpen jalma! kapal rumah sakit

Pikeun ngabantu sadaya jalma henteu paduli ngeunaan asal atanapi agama, Hartina misi urang teu kurang ti di sakuliah dunya sareng nadya jeung sadulur ranté tina umat manusa, Dina seri mimiti Wewengkon musibah & perang pikeun sosialisasi. mangga klik dina Gabung leuwih téks sabudeureun urang crowdfunding zu sokongan.

Pikeun ngamimitian urang beroperasi salah ka darat Canned roti Bakery mun ngadistribusikaeun dahareun awét nalika bencana. Dina caina kami coba mésér parahu kapal rumah sakit hoyong dipaké.

Roti bakery di canned kalayan témbok kompas. Kalayan 5 méter lebar, oven areng panggedéna di Afrika Kalér

Dina waktos anu sareng urang hoyong ngalawan teori konspirasi tarung. Dinten ieu kami hartosna, sakapeung pantes kami tukang batuHenteu ngarespon kana téori konspirasi sacara umum ngulang deui, tapi ngalakukeun usaha pikeun biaya kami di Internet kaanggotaan pondok fiksi & Jangji istighfar. Dina waktos anu sareng, muslim parantos nyambung kalayan Freemasonry ngaliwatan Hitler pikeun sataun langkung 60. Ieuh Kami hoyong acara informasi umum mun enlighten dimana urang mantuan aktip. Oge gereja kudu eureun freemasonry pikeun ngahukum, didieu urang bakal ngalaksanakeun acara informasi & di kami Operasi di luar nagari warga enlighten ngeunaan Latar ngeunaan Freemasonry.

Parahu pelokok Maroko jadi dikonvisi jadi kapal rumah sakit pikeun jadi aktip dina zona perang sareng jalma-jalma paduli asal atanapi agama pikeun mantuan.

Pindahna bakal parahu fishing seagoing. Gumantung kana seueur sumbangan anu urang kumpulkeun, atanapi naha salah sahiji pangusaha anu beunghar urang diantawis nadya sareng sadulur ngarojong kami, tiasa ogé parahu perikanan leuwih badag jadi. Kami hoyong parahu sapertos anu leutik kapal rumah sakit anggo sabudeureun ku suburb baraya & sadulur Operasi bedah gratis jeung perlakuan dental dina perang jeung wewengkon bencana. Geus aya salah ngan kamar operasi & a Dokter gigi Stuhl tiasa ngalakukeun seueur Nyalametkeun akherat, Urang émut Oskar Schindler saha cenah, "Saha anu nyalametkeun ngan hiji waktos ngaheéat dunya sadayana ".

COmmandant Fourcault bakal janten kapal rumah sakit séhat sareng tiasa dianggo langsung dina perang Yaman.

Ayeuna urang ngagaduhan dua nawaran ayeuna kanggo dua kapal anu ageung, anu Commandant Fourcault anu perenahna di Antwerp & Aquarius Dignitus, kapal nyalametkeun heubeul tina SOS Mediterrane anu aya di Cadiz. Duanana parahu ieu mahal langkung ku 1.800.000 batan parahu fishing lami. Dina Freemasonry, aya Dadang & Ngadu'a anu tiasa gampang nanggung bea sapertos dina ranté dunya Freemasons, tapi urang ogé kedah ngayakinkeun aranjeunna janten aktip dina merangan kasangsaraan dunya & teori konspirasi. Pikeun ieu kami peryogi bantuan ti babarayaan. Ngan ku pitulung anjeun, paguneman anjeun, urang mingpin cukup ngarojong dina widang pikeun ngajaga proyékna hirup.

The Aquarius geus nyalametkeun ampir urang 30.000 tina karusuhan sareng ayeuna aya di Cadiz

Tangtosna, proyék ieu henteu dilaksanakeun di taun 3, pangadeg PixelHELPER Yayasan nirlaba GmbH, anu mana anu ka organisasi relief Masonic, saprak 2015 sukarela kanggo organisasi sareng ngawangun di Afrika infrastruktur anu diperlukeun ku kituna saatosna pupusna lianna misi "Rescue Masonic" tiasa neraskeun. Ka tungtung ieu, 2019 nandatanganan sewa taun 3 anyar dina bulan Juli, anu ngajamin kagiatan urang dina situs di Maroko. Sanggeus éta kami kudu meuli lahan atawa manjangkeun sewana.

Adi & ngadegkeun Freemasons Rescue sareng seniman Freemason Otmar Alt & Snoopy

Jeung ayeuna ilaing mah jeung sadulur: "Pindah ka dunya sareng ngabuktikeun anjeun salaku Mason a!" - kalimah radang Ieu sah, sanajan kami bakal ngahapus sakabeh simbolis sareng retorika ti pamawa. Urang kudu diukur sarta dibéré hukum ku ieu: Act!

Lampu agung 3 tina tukang batu dina kabayang.
Lambang "Simpen tukang batu"

Simkuring ménta Uni Europeanropa ngawangun jambatan anu ngahubungkeun Spanyol sareng Maroko kanggo koordinasi jumlah anu beuki nambahan pidana iklim sareng perang di pusat panarimaan Europeanropa.

Lantaran lokasina di Maroko, urang kedah nampilkeun kapal langkung mirah, ngawangun téknologi médis kabinét sareng mangrupakeun tempat téknologi. Salaku organisasi nirlaba, PixelHELPER baris kalibet kru profésional sareng mastikeun operasi transmisi livestream sareng internet satelit. PixelHELPER geus diatur sorangan tujuan nyayogikeun pitulung interaktif ku software livestream ngagimbung pitulung livestream.

Sajaba video ti bakery Dosenbrot, urang sacara rutin disiarkeun klip vidéo langsung ti kapal. Urang peryogi pitulung anjeun mésér parahu. Pas urang kumpul 85.000 €, kami meuli parahu pelabangan sareng mimitian ngembalan di Maroko. Lamun, dina skenario hal anu pangsaéna, artosna henteu lebet sareng dinten-dintenna anu sanésna 365, urang bakal investasi di pitulung darurat-Maroko tiasa waé

Tuh urang peryogi mesin roti anu parantosan, wadahna pengiriman barang sareng mixer industri pikeun lajeng panggang rébuan roti roti anu parantos di sababaraha péngkolan per poé sarta simpen dina peti pengiriman barang. Tapi kami yakin yén urang hoyong ngahemat tukang batu jeung meunangkeun duit-duit anu sanés nganggo.

pilihan tutulung:

Rekening tutulung PayPal: paypal@PixelHELPER.tv
Wadah akun: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Keyword: Pitulung pikeun jalma dina kaayaan darurat

Maca deui

Kampanye ngalawan oligarchs jeung mafia. Sakuliah dunya.

Dina kampanye ngalawan oligarchs mafia Anjeun tiasa manggihan kasimpulan lampah dina kaca ieu.
Ayeuna urang spent minggu di Yunani jeung Waen aesthetico aktif ngalawan oligarchy. Urang rencanana kami
Kampanye di nagara sejen neruskeun ieu kami kudu oge rojongan Anjeun.

The Lawu démokrasi mangrupa oligarchy

Sanajan krisis ékonomi dahsyat, sanajan "reformasi" anu Yunani masih pageuh dina leungeun oligarchs. austerity The reinforces status quo ieu sareng ningkatkeun kakuatan tina sababaraha leuwih loba. Kalayan rohmat aset kaayaan troika anu privatized jeung dijual di harga nawar ka sakeupeul marga kuat.

Dina buku George Orwell urang 1984 nu Maha Kawasa Big Brother bangun poster badag tur layar tele on warga sarta nembongkeun saha Éta boss: a kejem, kaayaan totalitarian. The bos of kiwari, jalma anu narik senar balik layar, akting leuwih insidious, inconspicuous na di rusiah. Kami piksel nulungan, sarta kami geus datangna dina bulan Pebruari ka Athena buang hiji lampu badag dina ieu rupa poho. Kami di dieu pikeun nyawad ka ketidakadilan kubur ngalawan jalma Yunani. projections Orwellian ka Bundestag, urut lotre kaayaan OPAP, markas perusahaan tina Motoroil Hellas jeung Parlemén Yunani, diarahkeun ku nulungan piksel, salempang dina média Yunani jeung internasional yén kakuatan disumputkeun tina oligarchs datang ka fore kana. interventions kami difokuskeun dua tokoh sentral dina oligarchy Yunani.

Dimitris Melissanidis, nicknamed "Lodaya", éta bisa meuli kaayaan OPAP judi monopoli pikeun fraksi nilai sabenerna na bareng jeung a konsorsium Czech investor. Prosés jualan OPAP henteu disadiakeun ku media Yunani nananyakeun, sakumaha OPAP salah sahiji neneng, upami teu anggaran média pangkuatna di Yunani, sahingga pangaruh na jeroeun media Yunani sigana limitless. Wartawan anu nempatkeun kakawasaan of Melissanidis sual anu intimidated kaliwat komo nampa ancaman pati. Tos rengse acak dipaké urut lulugu tina privatisasi Agénsi Yunani, Stelios Stavridis, anu oversaw nu nganyahokeun OPAP, anu jet pribadi tina Melissanidis ngapung di libur na ...

Vardis Vardinogiannis jeung kulawargana dianggap "kaayaan dina kaayaan hiji". Gosip boga eta nu pausahaan minyak na dianggap salaku alesan utama naha kapuloan Yunani anu masih utamana dioperasikeun ku kotor jeung mahal Generators solar tinimbang sumber énérgi renewable beresih. Pangaruh kulawarga Vardinnogiannis teu dilombakeun di Yunani, salaku clan bagian penting tina media Yunani (dua tina stasiun télévisi swasta panggedena milik kulawarga), tim maén bal jeung saméméhna ngadalikeun sektor perbankan.

Piksel nulungan tungtutan yen Yunani nyaéta démokrasi hiji deui. Pikeun ngahontal éta tujuan ambisius kieu éta mimiti pikeun ngeureunkeun amalan ngaruksak tina oligarchs ku hukum transparansi luyu. skandal Novartis nu politikus tinggi-ranking kayaning urut Perdana Mentri Antonis Samaras museur, negeskeun kumaha urgent isu transparansi pikeun Yunani. Paduli skandal Novartis lila ngaruksak parpol denounced tanpa conto kongkrit nyebut dina laporan panganyarna ku Komite Transparansi DPRD Yunani. Tapi teu ukur éta. Panitia ogé refrains ti punishing parpol, sanajan kamungkinan sangsi handapeun kadaulatan panitia téh. Mana kacida unacceptable sarta nempokeun buka unpunished sakumaha lila ngaruksak ku elites pulitik di Yunani. Lulugu ti panitia pikeun transparansi di DPRD Yunani, Tasia Christodoulopoulou kedah isin diri pikeun inaction maranéhanana.

Piksel nulungan ogé nyorong yén privatisasi panganyarna questioned na ulang dievaluasi, sahenteuna pikeun mastikeun santunan adil keur urang Yunani. Hiji komisi bebas tina panalungtikan keur ngabedakeun kejahatan geus nyokot tempat jeung lamun perlu mawa cara ngagawe légal ngalawan oligarchs. Urang némbongkeun solidaritas urang jeung urang Yunani dina perjuangan maranéhna ngalawan oligarchs, anu parasit di nagara mana leuwih ti sapertilu populasi na hirup handap garis kamiskinan. korupsi Plutocratic kudu eureun ayeuna atanapi aya pernah bakal kasempetan pikeun mimiti anyar nyata pikeun Yunani.

The piksel nulungan Yayasan mangrupa internasional, nirlaba koléktif seniman sarta salah sahiji incubators kawijakan paling inovatif ngeunaan seni pulitik. Urang tingali seni salaku hal anu ngangsonan na rebel must, salaku wangun sosial timer eling di sumanget Pencerahan. kampanye kami mintonkeun kemungkinan seni salaku kakuatan kalima di Propinsi a.

Neruskeun kampanye kami di Yunani kami kudu pitulung anjeun. Nyumbangkeun per #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv atanapi http://PixelHELPER.org/de/Spenden

Pikeun sumbangan luar dunya digital:
akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan
Subject: Promosi ngeunaan Seni & Budaya

Copyright gratis. Voucher salinan dipénta. Mangga nyebut "pencét fotografer Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

Buruh Kapaksa di Bahlsen Oetker & Co. KG

biskuit Brown - teuas dicerna

Sanggeus hiji penampilan di acara béntang batu Marketing Online kami indit. Ujug-ujug, nu kritik swagger Bahlsen urang éta catetan darker: The ahli waris saha kitu bangga sajarah bisnis kulawarga, ngahutang kabeungharan maranéhna jeung eksploitasi korban tina rezim Nazi.

nalika gambarahli waris koran spoke mun, manehna direspon melempem maksimum. "Ieu teu oke mawa presentasi kuring jadi nyambung," ceuk manehna - jeung sugan sanajan saeutik katuhu: Ieu adil ka buang ka sirah batur urang, anu bener ukur hayang ngobrol ngeunaan kumaha nu tiasa ékonomi jadi "wahana", "pikeun maju urang salaku masarakat".

"Nu ieu sateuacan waktos abdi, sarta kami geus di buruh dipaksa mayar ogé Germans sarta aranjeunna diperlakukeun ogé. pangadilan PHK teh lawsuits. Aya henteu anu leuwih klaim ngalawan Bahlsen téh. Bahlsen boga whet jadi kaliru nanaon ".

Sarta anu hiji bener nanganan toilét mana Bahlsen waktos bener euy bisa malah ngalepatkeun. Rada sajaba ti ...

Maéhan buruh tani ti tutuwuhan Bahlsen. Naon anu lumangsung dina buruh kapaksa anu henteu tiasa dianggo deui? Aranjeunna ditelasan di kubu konsentrasi.
Proyéksi hampang dina Peringatan Holocaust di Berlin
Photographer press: Dirk-Martin Heinzelmann
Poster anu dipikahoyong: Saha anu gaduh inpormasi ngeunaan ngadéportasi Bahlsen buruh tani ka kubu konsentrasi? Pencét fotografer: Oleg Rostovtsev

Tapi lajeng Bahlsen neraskeun. Na yén ditiup kawas kieu:

  • ... yen parusahaan jadi pagawe ulah gede mungkin geus diperlakukeun lamun anu humandeuar afterwards ...
  • ... sarta yén éta téh picilakaeun ngomong Bahlsen kungsi "luang henteu kaliru" ngan kusabab pangadilan hiji parusahaan lantaran tina Selang kejahatan maranéhna teu bisa ngahukum...

... éta teu pangperangan hambar gampang nungkulan jadi kalawan kaliwat sorangan? Naon eta bakal mibanda ongkos Bahlsen, ukur keur némbongkeun up saeutik kahudung pisan? Gantina, aranjeunna mutuskeun maén turun kuli kapaksa dina rezim Nazi.

parusahaan Bahlsen boga "maot Zeit", nurutkeun buruh maranéhna dipaksa mangsa jaman Nazi dibayar laporan dina mingguan jigana leuwih goreng ti ngaku saméméhna. koran nujul deui hiji evaluasi tina kartu upah Keksherstellers ti forties.

Parusahaan ahli waris Verena Bahlsen kagungan kaliwat Nazi karuhun maranéhanana sarta parusahaan anu nembe di koran "Bild" downplayed, "Urang kudu buruh nu dipaksa mayar ogé Germans sarta aranjeunna diperlakukeun ogé," ceuk manehna. The 26 taun heubeul saprak geus apologized keur pilihan dirina kecap.

Polandia sarta Ukraina kapaksa buruh anu ceuk geus dibayar antara lima jeung sapuluh Reichsmarks per saminggu "waktu" Numutkeun laporan kiridit. Lolobana gaji kotor, nu éta Reichsmark antara 23 na 29, geus dipikagaduh: Kanggo pajeg jeung sosial - nu ieu awéwé pernah benefited - tapi ogé nepi ka hukuman tur biaya tinggi for teu jaga wajib di camp di.

"Kunaon a kulawarga disebutkeun can apal?"

Ku Mayar kuli Jerman salila jaman Nazi anu nurutkeun laporan kasebut, henteu ngabandingkeun, éta ieu ngomong citing arsip Arolsen di Bad Arolsen. Hiji spokeswoman arsip ceuk "waktu": "buruh Jerman ditampi, nurutkeun hasil panalungtikan sajarah hiji upah rata-rata ngeunaan 44 Reichsmark mayar".

The Bahlsen Grup moal mairan husus on bédana ieu jadi jauh.

Salaku ngalaporkeun Der Spiegel dina masalah na panganyarna, kulawarga Bahlsen ieu ogé deeply aub dina Hanover mangsa jaman Nazi di rezim Nazi ti baheulana kawanoh. Ku kituna anu akina Verena Bahlsen urang jeung baraya di Partéi Nazi sarta SS geus diwanohkeun.

der #Wehrmacht #Keks, éta # Krümelmonster #VerenaBahlsen von Bahlsen kedah 40% tina saham perusahaan urang ka #Konzentrationslager#Auschwitz cede. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoral.The jatah beusi tina Wehrmacht diwenangkeun dina sieges Kadua Perang Dunya & Blitzkriege. Nyumbang ka proyéksi lampu ti Bahlsen ka: paypal@pixelhelper.tv The #Leibniz Kueh garing ku parusahaan Verena Bahlsen éta bagian tina sistem ieu sarta decisive keur perang. bakal jadi tanpa anjeunna #Stalingrad geus réngsé baheula. Perusahaan Bahlsen ngasuh salaku #Temmleryén #Hitler geus dihasilkeun coke hutang hébat kana perang ngaleungitkeun #Nazis dina Reich Katilu. The Bahlsen boga buruh nu dipaksa mayar sakali 1500 € santunan téh lulucon goréng. Bahlsen disadiakeun ku Leibniz Feldpostkarten, dasar komunikasi hareupeunana dina Perang Dunya Kahiji. #Kriegspropaganda nyaeta dinten #Reklamekunst #DasOriginal# Nurechtmit52Zähnen #Vernichtungslager #eiserneRation #Hannover#Kriegstreiber Nalika Sekutu bom razia ka awéwé buruh kapaksa ieu diperkirakeun ngan panyumputan a dijieunna tina kai, anu gentlemen denda #Bahlsen tadi staf anjeun moal malah hiji #Bunker diwangun. Ieu nembongkeun gambar kapitalis inhumane of a #Nazi Tuturkeun kulawarga Pamimpin. Ngan ku kulawarga sapertos Nazi kantos bisa meunang sistem gering nya orientasi tegak. urang némbongkeun awéwé Bahlsen kami ngahampura anjeun; Tapi pikeun nu kedah nyumbang 40% biasa anjeun dina #Auschwitz. Miwarang eta anjeun pribadi - anjeun anjeun kapanggih didieu on Facebook: https://web.facebook.com/verena.bahlsen @verenabahlsen & Instagram

Oetker, Bahlsen & Co. pamutahiran ka

Bari soldadu pikeun Suriah mana anu ka perang ngalawan nyaeta sarta dunya téh sieun pasar Natal serangan teroris, anu euyeub investasi di Jerman urang armaments pausahaan. Kitu nembe gaduh sababaraha shareholders of Dr. August Oetker KG aub dina mangrupakeun akusisi ti ESG Elektroniksystem- na Logistik GmbH, anu bisnis widang ngan ngawengku jet bajoang Jerman. Industri leungeun téh kadang lingkungan investasi hésé. Sanajan pasar kamungkinan bisa diamankeun, sahenteuna moal ku ékspor leungeun jeung misi militér loba, tapi kana bisnis sakuduna dituju kaamanan batang nepi teuing getih.

Kalayan seni lampu terang seuneu-média

Piksel nulungan geus diatur sorangan di Advent jempé tujuan ngagambar perhatian kana investasi ieu ku kulawarga Oetker. Kituna teh sibuk jaman pra Natal lamun meuli bahan keur cookies Natal henteu turun pesen damai saeutik ieu, Bienkowski geus dibuka rupa lampah protés. Ku kituna, artis lampu projected Contona, hiji Dr. logo Oetker di bentuk cangkang jeung signature "mariem sasatoan" pikeun adul parusahaan ti Dr. Oetker di Bielefeld. Ieu mungkin geus ngan hiji lampu salajengna saeutik dina wengi langit Bielefeld nu cahayana up jalan festively dihias, tapi di dieu éta ngeunaan perhatian media. Nagara ieu aya di ieu rasa Bienkowski dites dina Slingshot Channel kawentar dina YouTube jeung Jörg Sprave a pudding mariem homemade.

Perang salaku zat swasta

Jeung réaksi naon ieu dipicu kaluar sagalana? Barina ogé, aya di Samentara éta hiji pernyataan resmi sahiji parusahaan Bielefeld. "Investasi ieu murni hitungan swasta antara dua anggota kulawarga sarta boga nanaon jeung parusahaan Dr. "Naha Oetker, éta, nurutkeun laporan koran, koran Neue Westfälische. Tur jadi Bienkowski nyandak tina niup gigireun kulawarga Oetker pikeun ngahontal nurani maranéhanana. pertanyaan naha éta téh salaku boga bisnis di Dr. Oetker uninga dina mitzumischen deal leungeun éta waktos ditaros sweetly jeung pancen hambar ku paduan suara nu budak Berlin '.

Tiasa moral jadi colder ti anjeun pizza beku sorangan?

Ku kituna, ti Rolf Zuckowskis Backhit "Dina bakery Natal" nu ado kritis socially "Dina pakarang bakery". Barudak ménta kulawarga Oetker nyaeta: "? Dimana teh akhlaq Isro" Bakal dibere nu sial Peta bareng jeung Berlin HipHop artis Vokalmatador. Tapi teu ukur vocally jeung eusi presentasi teh ngabogaan loba nawarkeun, ogé satuju produksi. Kalawan masker babi méméh kotak kai 1,45 méteran panjang. Dina backdrop ieu hambar sahenteuna Richard Oetker kabagjaan kedah lulus kana deal leungeun. Barina ogé, 1976 tungtung ieu diculik bisi kitu na ditawan. kidnapper miboga topeng babi. Lamun aksi kasebut hambar? Pasti. Tapi sabaraha baking rengse mixes waktu nu diperlukeun nepi ka poho kaliwat sorangan sarta pikeun investasi di poéna leungeun, ensured produk maranéhanana saméméh ampir 40 taun ampir pikeun pupusna sorangan?

Pikeun hiji eureun saharita di ékspor tank ka Saudi Arabia piksel nulungan projected dina kolaborasi jeung outcry action - Ngeureunkeun perdagangan leungeun, anu "Hatur nuhun euweuh bak kana Saudi Arabia" kecap dina Federal Chancellery sarta Kedutaan Arab Saudi.

The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna pausahaan leungeun Jerman. Di satengah munggaran ékspor 2015 leungeun geus disatujuan patut ampir 180 juta euro pikeun Saudi Arabia - kalawan Britania jeung Israél éta malah bisnis leuwih luas.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Sacara global, eta urutan katilu sanggeus AS jeung Rusia. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militer anu ogé disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter kayaning Arab Saudi. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Éropa darurat roti canned

Ngajaga Wartawan. Pikeun ucapan bébas

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

#PixelHELPER praises 100.000 € tina pikeun émbaran ngarah kana ditewak tina instigators tina rajapati of Daphne Caruana Galizia. Mangga ngarojong kampanye kami pixelhelper.org/de/spenden Babarengan organisasi Il-KENNIESA kami keur perencanaan lampah global pikeun clues ka Killers pikeun ngumpulkeun sarta ngawangun tekanan média di nagara milu.

"Manifesto, ditulis dina getih tina sejenna" - sejarawan Amérika Mike Sadikin disebut bom mobil. Paling panganyarna ngeunaan manifestos ieu diwangun ti Semtex, ogé katelah bahan peledak plastik, napel handap mangrupa Peugeot 108 bodas dina driveway di Bidnija, pangeusi 309 sabelas kilométer kuloneun ibukota Malta urang Valletta.

Dina 16. Oktober Daphne Caruana Galizia terus, lami 53 taun, balik kabayang tina mobil nya. Manehna drive kokotor jalan ka jalan utama, balikkeun ditinggalkeun, turun pasir ti mana bisa ditempo ti glimmer jauh laut, kaliwat hiji, TPA liar leutik sarta acres zucchini, 270 méter, nepi ka tanda beureum-diwatesan, dina motorists landak miwarang kawas anjeunna keur buka datar. Ledakan nu penyidik ​​yakin ieu dipicu ku handphone. Pikeun 15.04 pm tetep nu yard Peugeots 100 on sawah katuhu gigireun jalan. Tujuh ahli forensik Walanda anu mariksa tilu poé sanggeusna di dei Rumah Sakit mater of Valletta Galizias mayit, teu meunang teuing ningali. saeutik sésa-sésa awak wartawan pangalusna dipikawanoh tur paling warlike di nagara éta. manéhna geus dipasang dina blog nya 29 menit sateuacan maot nya, kecap nya panungtungan: "Perkara dimana anjeun neuteup kiwari: madhab anu crooks. Ieu heartbreaking ".

Daphne Caruana Galizia

Saminggu saterusna, tilu putra Galizias di DPRD EU di Strasbourg, debat ngeunaan naon nu pembunuhan indungna tentang Malta jeung kamungkinan on EU nyebutkeun. The Héjo MEP Sven Giegold nyengkram mikropon nu. "Daphne tiwas di jalan. Aya henteu nyumputkeun killer nya diusahakeun moal malah mun ngantep serangan kacilakaan kasampak kawas. Sabalikna: ieu a démo pangperangan daya, "nyebutkeun anjeunna. Ieu jelas naha bom éta henteu di handapeun mobil tina Kapolsek atawa Jaksa Agung: "Ieu Daphne, anu threw lampu dina sistem laundering duit jeung korupsi di Malta - ieu mah otoritas ieu."

Bari di Strasbourg ladenan peringatan ieu ngajalankeun, asup Rosy Bindi, sirah ti Italia komisi anti Mafia, anu Excelsior hotél ka tembok kotana Valletta. Pikeun poé KPK dina Malta éta dina jalan, mangga buka di ieu lila rencanana, tapi ayeuna, sanggeus rajapati sahiji blogger nu, suku anu badag. Dikurilingan ku pangawalna lemes gelled, screws sambungan kabel transparan ti cocog dina Ceuli, Bindi sits handap dina méja na Sigana di wartawan anu geus ngantosan di samet kulit beurat kana eta. The Mafia nyebutkeun Bindi, tingali Malta salaku "a paradise saeutik". Sarta "panyadia ladenan keuangan anu nawarkeun bubuka pausahaan di Malta" bisa jadi "bagian tina masalah."

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

Pikeun Malta, anu pernyataan tina Bindi aya masalah. Pikeun sababaraha dekade manehna mangrupa ahli dina Italia Mafia Kecap maranéhna sangkan mibanda beurat. Malta geus pajoang pikeun Galizias rajapati ngeunaan reputasi na.

rajapati dirina, jadi ningali eta loba di Pulo Jawa, nyaéta Manifesto yen jalma anu serius ngeunaan gelut ngalawan kajahatan, dina Malta mangrupakeun euweuh aman.

Giegold, kaayaan pikeun dekade kalayan ngajauhan pajeg sarta weruh ieu panalungtikan Galizias persis diondang pikeun ngirim penyidik ​​internasional. Anjeunna nungtut pengunduran diri ti Perdana Mentri Sosialis Joseph Muscat na ensures yén Parlemén Éropa hayang ngirimkeun rombongan ka Malta, jadi bakal "balikkeun aturan hukum".

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

Lima bom mobil di dua taun
Manehna teu hijina hiji anu nilik eta jalan éta. Lamun ngalaporkeun dinten ieu ngeunaan nagara pulo, teras hideung uang omongan, pausahaan cangkang, havens pajeg, a Azerbaijan Connection poek, nyalurkeun minyak, jualan paspor jeung judi online. ogé Galizias geus mantuan carita pangbadagna. putra nya Mathew jalan di IJIC jaringan ieu panalungtikan anu kaungkap 2016 nu Panama tulak. Ngeunaan anjeunna Galizia meunang dokumén dikintunkeun dina Malta. Manehna manggihan yén Keith Schembri, Kapala Kabinet Perdana Mentri Muscat, sarta batur sapagawean na Konrad Mizzi - hijina tanaga, kiwari Menteri Pariwisata - pausahaan hareup ngawangkong di Kapuloan Virgin Britania sarta Panama. Sakabéh ieu bakal ngalir ngahiji jadi gambar gloomy nu wates antara bisnis pribadi dubious sahiji politikus, sumber pendapatan pamaréntah kontroversial na kajahatan dikelompokeun sigana ngaleyurkeun.

Ieu hiji gambar anu kirang loyog jeung sub urban Valletta nu pinuh ku pangusaha sarta mahasiswa disamak, jeung, kota heubeul keusik-berwarna mobil-haratis, anu MODAL budaya Éropa di salapan minggu - hiji buka-hawa incomparable Pertengahan Museum, ngaliwatan sapopoé nu puluhan rébu wisatawan kalawan pennants warni na turutan guidebooks sakumaha perang salib tina standar, sarta lajeng magrib, senang mun ngantep naburkeun of semprot laut di St. Julian, di sisi séjén tina bay dahar kelenci di anggur beureum sarta pintweise stock Cisk hinterherzukippen.

Sababaraha di antarana wakes Jonathan Ferris. Dina dinten kadalapan saatosna Galizias anjeunna sits kalawan gelas thinner di jas biru di lobi ti Westin Dragonara. Balik adul kaca, gelombang ngéléhkeun ngalawan batu, dina sofas diuk-heeled kulawarga dina pakéan Ngumbara. Ferris teh lulugu kaamanan ti hotél bintang lima, jeung ieu nunjukkeun yen moal sagalana akang Malta sakumaha sakuduna.

Kusabab dugi sataun katukang éta Ferris perwira pulisi, dina muatan tina laundering duit. Galizias blog, manéhna nyebutkeun, geus mantuan manehna sababaraha kali di investigations. "Manéhna terang hal anu urang teu ngalaman. Jelema percanten wartawan nepi tinimbang aparat kapulisian ". Ferris dilatih kolega di Brussel, Cina, Jerman, anjeunna mingpin Gaddaffis akuntan di 2016 Nopémber anjeunna diganti jadi kapala Maltese anti duit laundering otoritas (FIAU). Antara Maret na Juli 2016 2017 opat laporan kana kacurigaan korupsi ngalawan pajabat pamaréntah wrote. Kabéh nyebutkeun Ferris, anu dumasar kana panalungtikan ku Galizia. Who wants to turutan anjeunna nalika anjeunna mana kana detil butuh waktu.

Versi pondok tina studi FIAU kumaha: lulugu kabinét Keith Schembri dipaké parusahaan kotak surat di Panama ogé pikeun nyumputkeun euro 100.000, anu anjeunna cashed ti diobral tina tilu paspor Maltese ka Rusia. Sajaba ti éta, anjeunna mayar satengah nyogok juta euro ka manajer koran Maltese. Ferris percaya yén Schembri hayang mastikeun yén koran ngeunaan pamaréntah tetep ditimbang. Dina waktu nu sarua manéhna hayang pastikeun yén kertas salajengna nujul kertas maranéhanana ti anjeunna, sakumaha sideline a Schembri masih kertas sudagar. Na: Schembri jeung urut sekretaris énergi Konrad Mizzi bakal meunang ti parusahaan nu aya dina Malta kalawan suap elpiji ti Dubai. Ogé duit ieu mayar kanggo pausahaan cangkang tina dua. Galizias Éntri blog panungtungan "madhab aya crooks," ngarujuk kana transaksi ieu.

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

1,07 juta euro pikeun kontrak gas?
Schembri na Mizzi mungkir sagalana. Naon loba bisa ragu hukum Malta: The laporan FIAU anu malah teu dikirim ku direksi boh ka pulisi - atanapi kahandap tina ieu langsung kana file. Konsékuansi aranjeunna kagungan nanaon.

aub dina laporan éta boh Ferris, batur sapagawean na Charles Cronin atawa urut CEO FIAU Manfred Galdez. salah Taya anu kaluar ti kantor. Galdez indit, disangka ku sorangan, kana pangsiun dini. Dina 16. June 2017 dikedalkeun panerusna Ferris na Cronin hiji amplop bodas sareng PHK nya di leungeun. "Alesan Kuring pernah terang," nyebutkeun Ferris. Saprak harita, anjeunna ukur bisa bobo kalawan Pél. The FIAU nyebutkeun taz, maranéhanana ngagaduhan eta "diteundeun dina kapentingan maranéhna keur pangalusna" pikeun ngilangkeun Ferris na Cronin - ". Alesan nu patali kinerja" ti

Kapaksa manehna tetep dina FIAU, manéhna bakal dituturkeun sajarah hébat panungtungan Galizias nyebutkeun Ferris. Ieu ngeunaan Michelle Muscat, pamajikan ti perdana menteri. Dina akun pausahaan nya Egrant di Panama kudu flowed ti Azerbaijan 1,07 juta euro - justament sanggeus Malta sarta Azerbaijan geus nandatanganan hiji pasatujuan dina suplai gas kalayan istilah sataun 18. "Panalungtikan ieu aranjeunna hayang ulah aya," nyebutkeun Ferris. Anjeunna geus sued otoritas anti korupsi, ngarah diatur anjeunna deui.

Yén laporan FIAU anu kantos dipikawanoh, geus situated on saurang lalaki anu asup dirina "nu tara ti Daphne di pulitik" jeung éta confidant nya. timbalan Simon Busuttil urang ti PN konservatif, hijina pihak oposisi; saurang lalaki kalawan gaya na sora tina hiji televangelist AS, candi Mottled, band tunggara hideung dina lapel Na. "News ukur liwat WhatsApp," nyebutkeun anjeunna. "Telepon abdi diawaskeun". Nu datang deui narima di kamar konferensi di oposisi dina wangunan parlemen, hiji spasi akuarium-kawas nu hovers ngaliwatan pedestrian jalan tina Valletta.

Mundur ayeuna euweuh lumaku
Salaku Galizia digging up beuki loba bahan ngalawan pamaréntah Premier Muscat ditarik pamilu dina Juni panungtungan. Busuttil éta calon luhureun oposisi. Batur nempatkeun anjeunna kana laporan ti FIAU. Busuttil nyebarkeun sakabeh rinci jeung relish ka pencét. Ieu no pamakéan: The Maltese diayakeun kasatiaan Muscat. Busuttil leungit, nu ogé bisa geus kusabab ékonomi Malta urang keur booming. "Kuring hayang lajeng retire lalaunan tina pulitik," nyebutkeun anjeunna. "Tapi ayeuna mah, sanggeus maot nya, sagalana geus béda."

Dina Juli Busuttil geus sued pikeun pulisi pikeun nampa panalungtikan ngalawan menteri. Schembri na Mizzi geus Filed hiji bantahan. "Mun kuring leungit, abdi buka Strasbourg," ceuk Busuttil. Anjeunna hayang mawa Galizias gawé ka tungtung.

blogger nu boga Muscat, diserang sesa pamaréntah, tapi ogé bagian badag tina oposisi rongkah. Sababaraha kalawan "artikel cemerlang", sakumaha malah nyebutkeun musuh awon maranéhanana di markas sahiji pihak Kaputusan PL. Tapi ogé sabagean kalayan serangan pribadi sarta naskah ngeunaan kahirupan seks maranéhanana. Tapi euweuh hiji di Malta serius percaya yen aya politikus korup nu nyangkut nya bom handapeun mobil.

Téori di Malta - sarta Italia - nyaeta paling dipikaresep ngadéngé éta Galizia sumping dina panalungtikan maranéhanana dina nyalurkeun tina minyak ti Libya pikeun Éropa kidul nu Mafia kana suku-Na. , Speaks pikeun asumsi ieu yen aya lima bom mobil di Malta dina dua taun pamungkas, korban asalna ti lingkungan kriminal. ieu taya informed. Unggal waktos Semtex ieu dipaké. Nu dihasilkeun contona di Libya Zuwara - mana ogé asalna tina minyak barang nu dinyusupkeun.

Uninvolved, oposisi teu
Tapi, loba kapanggih dina Malta yén Muscat tanggung jawab maot Galizias na kedah mundur. Kirang kusabab pulisi teu Galizia cipta. Kanyataanna, blogger geus nampik panyalindungan pulisi nu geus kaliwat, lantaran manéhna sieun sakumaha ka mangaruhan karya maranéhanana. allege di Muscat, kulawarga Galizias, oposisi jeung wartawan Maltese, anu timbalan Busuttil ngarumuskeun saperti kieu: ". Euweuh bisa dipigawé ngalawan korupsi, salami ngaruksak mentri kedah tetep di kantor" Ka sabar bisnis maranéhanana, weakening nagara urang institusi - sahingga sabar bisnis of penjahat diayakeun.

Uninvolved dina kaayaan kitu, oposisi teu. Malta mangrupakeun pajeg korporasi ékonomis pisan low, dina industri judi online jeung diobral di paspor ka asing jegud. Busuttils PN mawa kalawan eta. "Malta boga kadaulatan na dijual ka duit kotor," nyebutkeun nu Héjo Giegold. "Ieu boga aturan hukum diganti ku budaya ti impunity jeung cronyism antara elites politik jeung keuangan."

Di kota kasino St Julians di Malta komplek Mayfair, salah sahiji loba wangunan kantor téh di Pulo, nu ngaran pausahaan internasional nuliskeun mailboxes. Pausahaan di konstruksi éta subyek "Malta Payil", hiji leaks kana eunteung Méi panungtungan téks ieu bisa nyatet eta boga urang eunteung gumbira sakumaha bonus nu diklaim dina kantor, aya bisnis nyata. Ayeuna, genep bulan saterusna, gambar di Mayfair emper anu sami: K + S, Sixt, BASF na Jacobs - mailboxes rickety subsidiaries tina korporasi global, sadaya masih aya.

mun mindahkeun kauntungan pikeun Malta patut: Tina pajeg 35 persen nu Malta naék pausahaan komérsial, éta bayaran nepi ka 30 persén deui; jadi ukur fabulously low 5 persen ragrag dina kanyataanana. Malta sahingga baris jadi hiji "tempat kotor," Galizia kungsi ditulis eta.

Menteri Keuangan henteu isin
Koran Malta Dinten geus diitung nu kituna 2015 flowed gains beuki kuat tina 4 milyar euro pikeun Malta. Nagara cashed kaluar ampir 250 juta pajeg. 1,4 milyar bakal jadi coffers kaayaan sejen Isro jadi leungit. Edward Scicluna, Menteri Keuangan Malta urang, shakes sirah na. "Mun di gajih Malta mangrupakeun hiji-kalima saluhur di Jerman, pagawe lajeng bisa disebutkeun yen aranjeunna keur ditipu ku opat-fifths tina gajih maranéhanana di dieu? Tangtu moal, "ceuk Scicluna. "Aya masalah persépsi." Nagara-Na ieu keur ngarawat unfairly, "ngartikeun" sistem pajeg na. Nagara sanes a Haven pajeg, tapi nawarkeun "Réog" ongkos pajeg. "Ulah urang nu jadi ngerakeun?" Anjeunna miwarang. "! Taya" Padahal, juragan parusahaan bakal mayar leuwih ti 5 persen - lantaran aranjeunna bakal boga luhur unggul subsidiaries maranéhna enya ka dirina taxed di imah.

Yén ieu téh sabenerna lumangsung, tapi nyaeta ku teu ngandung harti nu tangtu, nyebutkeun nu Héjo Giegold. "Malta dibales kauntungan pajeg na paduli naha datang ka perpajakan kadua." Kumaha pikaresepeun éta éta maca di angka pisan tinggi pausahaan asing di Pulo Jawa.

Sanajan kitu, éta "Limiteds" pikeun nutup korporasi Jerman badag - aya euweuh alesan ngomong Scicluna. "Ieu kabéh sampurna légal." Laundering datangna saméméh dina sakabéh nagara bagian. "Tapi nu leuwih hébat masihan nu leuwih saeutik pikeun ngalepatkeun tur jadi nyumputkeun masalah sorangan." Hukum Malta urang geus diuji saméméh digentos EU, nagara bakal rutin dipariksa pikeun loopholes laundering duit. Eta tuh jauh kalayan rasiah perbankan sarta ngadopsi diréktif EU on laundering duit ATAD nyebutkeun Scicluna. "Urang ogé nempatkeun dina pamundut ti mancanagara sagala informasi muka."

Dina dinten kasalapan sanggeus pupusna Premier Galizias Muscat lumangsung di Dubai dina seminar "kawarganagaraan global". Blok ieu tina Henley & Mitra - nu agénsi anu dijual Malta paspor kalawan harga sabudeureun € 900.000. Kawarganagaraan ku Investment hartina program. Muscat Talks About maturan mangpaat "tempat alternatif tina tempatna tur kawarganagaraan" keur "elites".

Pas verscherbeln duit hideung
"Inohong Dark ti Rusia jeung Wétan Tengah" bakal dilakukeun mun "palsu Maltesen" Galizia kungsi ditulis. Maranehna, bisnis paspor éta nanaon leuwih ti titik Éntri sejen duit hideung. Menteri keuangan Scicluna refuses narima éta. Juta asing bakal meunang visas EU unggal taun. "The sababaraha ratus nu Malta geus dijual, sanajan teu némbongan dina statistik," nyebutkeun anjeunna. Aya "biasana seniman atawa atlit anu hoyong janten warga dunya" anu meuli kawarganagaraan Maltese.

Di mamang slightest sakumaha ka asal tina aset pamundut nu bakal jadi ditampik, ieu unggal aplikasi kaopat pikeun kasus nu bener. Sajaba ti éta, nyebutkeun Scicluna, tuh Komisi Éropa nalungtik program jeung digedékeun euweuh objections. "The nagara séjén ngalakukeun eta tanpa segel EU, tapi keur urang nunjuk hiji ramo." Padahal, bartered teu ukur Austria dituturkeun pola anu sarua pas. Malah Jerman tiasa immigrate timer padamelan, investasi sahanteuna hiji juta euro.

Dina wengi Sawala sanggeus pupusna blogger, awéwé ngumpulkeun di hareup tinggal resmi beautifully radian ti perdana menteri Muscat. Ti spiker leutik meletok nu Beatles. Loba didieu aya di PN atawa kaluar tina lingkunganana, tapi hayang ngadenge nanaon. Peta anjeun "non-partisan", tangtosna. Aranjeunna gulung kaluar Mats sarta kutub nyangkut babarengan. Lila maranéhna rék ngeusian bujur. Kabéh ngagem bodas t-shirt sami. "Perkara dimana anjeun neuteup kiwari: madhab anu crooks. Hal ieu exasperating "aranjeunna.

Cinta téh for everyone. Kampanye: Cinta weruh euweuh wates

Cinta weruh euweuh bounds - Laskar Pelangi pikeun Orlando

Lampu sasak seni di Düsseldorf jadi "Laskar Pelangi pikeun Orlando"

Lampu tanpa wates of katumbiri a shone on Sabtu sore ti Aula Town Düsseldorf leuwih kota.

kampanye "Cinta weruh Taya wates" nu nulungan piksel protesting ngalawan kasusah tina homoseks di nagara totalitarian di dunya. Aya kénéh loba teuing nagara di dunya kayaning Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Arab Saudi atawa Uni Émirat Arab, dimana homoseksualitas haram sarta dihukum ku pati!

Cinta weruh euweuh gender, euweuh ras atawa agama! Cinta weruh euweuh bounds! kami rék pernyataan ieu, nyebarkeun piksel nulungan sabudeureun dunya jeung proyék seni lampu "Laskar Pelangi pikeun Orlando". Ngurangan perspéktif egocentric ngaliwatan parobahan pandang anu piksel nulungan dina haté. urang nyieun sirah kami di bébas panungtungan sarta meta konsistén jeung motto "leupas tina perbudakan tina prasangka". Prosés pembebasan sapertos anu sering nyeri. Teu bener nyebutkeun pamit ka dongeng agama jeung cherished sarta legenda.

The serangan dina nightclub pulsa di Orlando, Florida geus leuwih ti nyeri, tapi spite sagalana, geus teu ngajawab kaperluan masarakat LGBT jeung hartosna sami. The nulungan piksel ngabales ku cinta jeung lampu ka offenders troubled sarta maranéhanana morbidly änglichen eureun. Jeung proyék seni "Laskar Pelangi pikeun Orlando" Kami rek masihan rojongan pikeun masarakat ti Jerman sarta New York. kampanye kami Cinta tanpa wates kampanye di sakuliah dunya keur hak homoseks nuliskeun jeung ngabebaskeun homoseks ngaliwatan tekanan umum ti bui jeung ngajaga ngalawan diskriminasi salajengna jeung kasusah. katumbiri nu teges harepan jeung kasampurnaan. Iraha urang tingali katumbiri a, jelas: nu gelap jeung hujan teu gaduh kecap panungtungan.

Maca deui

Kampanye kanggo umat Islam Uighurs Cina

PixelHELPER ngarojong kamerdikaan Uighurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Bebas Uighurs

Kami ménta démokrasi di Cina. Sareng nagara sorangan pikeun Uyghur, Hong Kong, Taiwan & Tibét. Partai Komunis kedah langsung ngalebetkeun. Lampu proyéksi japati

Kami narékahan kabébasan agama di Cina, hormat ka hak manusa jeung pamilihan demokratis kanggo masa depan anu hadé. Sakabéh masjid kedah dialihkeun di Cina, sadayana #Uiguren Anjeun kedah janten gratis kanggo latihan-iman anjeun.

Iraha a trembles Europeanropa, Uighure nyedak panyiksaan. Di Cina, Islam ngalarang, impian kanggo jelema bodo bener-katuhu. Masjid 200 dibongkar, Cina hoyong terang ngeunaan garnix. Konci Uighurs, sareng seuri dina fist teh. Saha bae anu percanten ka Alloh di Cina, bakal ngalih barudak anu rampok tina bobo.

Lajeng sadayana muslim musna, nyebutkeun Xi Jinping anu saé pisan. Lantaran anjeun diawaskeun sadaya nagara, saurna duit Cina anjeun tiasa ngagaduhan. Tapi harita anjeun katingalina jauh, samentawis, Uigure aya dina kokotor. Al Qur'an nyaeta tikét kanggo tikét usum camp konsép panyiksaan.

Dikumbah otak Uyghurs, Mohammed moal bakal ngantep éta. Naek nepi ka témbok Cina sareng ngagolér, dina antosan. Bakal ngintunkeun pengendara ka Hong Kong, Tibét sareng hurung. Sakabéh Muslim bakal ngumpul sareng Xi Jinping pangeusina. Di Cina aya anu lajeng démokrasi sareng anu sanés deui Islamophobia.

Ku kubu ulang atikan jeung ngawaskeun nutup pamaréntah puseur Cina urang geus nyobaan pikeun nyegah kaayaan marudah di propinsi. Ayana fasilitas sapertos geus resmi dikonfirmasi dina bulan Oktober 2018 ku pamaréntah, tapi di waktu nu sami dugaan ieu tina gering-perlakuan nampik dinya.

Pikeun Uighurs, hiji Turkvolki Muslim di propinsi Cina Xinjiang, seueur parantos parantos dirobihkeun taun anyar (poto 22.09.2013, ruruntuhan masjid anu dipiceun di Kashgar). Tapi sanajan kapamingpinan pulitik di Beijing kedah nyadar yén propinsi anu panggedéna di kuloneun Républik Rahayat henteu meunangkeun kakawasaan.

Kawijakan Cina di Xinjiang téh jiga sareng Tibét Budha: basa Cina étnis sareng perusahaanna didaptarkeun. Ista ogé aranjeunna anu langkung seueur kauntungan tina program sareng pamaréntah. Di sakola, anu basa lokal keur diganti beuki seueur tina Mandarin. Mangka Uighurs anu kabur ka agama pikeun ngajaga identitasna. Beuki pamarentah nalangsang Islam, beuki radikal janten.

Urang pamenta pelepasan saharita sadaya Uyghur & bubuka
kabebasan beragama di Cina. Sadaya jelema bisa yakin naon anjeunna hayang, ka Monster Flying spaghetti atanapi salah sahiji agama dunya. Cina kudu eureun pikeun nyegah pangeusi na di latihan kabebasan beragama. Dina UUD Jerman mangrupa kabébasan agama - nu kedah nyandak UUD Cina salaku conto.

Saha jam tangan nu watchmen. Kampanye ngalawan panjagaan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

jeung "Serikat Stasi of America" nangtung dina dinding Kedubes AS di Berlin sarta konsulat Amérika lianna di Jerman, kaasup Düsseldorf, Frankfurt na Hamburg. alesan mangrupa spionase teu euleum-euleum dina NSA jeung layanan rusiah Amérika.

The NSA salamet strategi ngawaskeun maranéhanana salaku perlu ngalawan terorisme. Sajaba ti éta, ieu diyakinkeun ku nyebutkeun: ". Lamun nganggur nyumputkeun, anjeun nganggur salempang ngeunaan" Hanjakal, éta ngawaskeun tina NSA mana teuing salajengna dina watesan gelut ngalawan teror. telepon anjeun, Skype, Whatsappgespräche bisa diawaskeun, sanajan anjeun boga nganggur teu jeung teroris, dina dasar prinsip "3rd Gelar babaturan".

Leuwih ti éta, berkat ieu téhnik mantau ukur 4 serangan anu dicegah. Éta patut méré up privasi kami pikeun kaamanan katempo tapi teu nyata? Piksel nulungan moal geus dipercaya yén aya naha urang geus dibuka kampanye ieu.

Kasuksésan munggaran sanggeus proyéksi 13 lampu, dina wirahma mingguan jeung sinyalna média hébat:

Miang tina luhureun CIA lalaki kang Oki Jerman urang.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????