Petisi warga pikeun nyalametkeun Klinik Loreley ku proksi

Ieu mangrupikeun conto utama tina perjuangan ngalawan demokrasi langsung ngalangkungan referendum. Gantina nguji konsép operator urang, para pulitikus rélangan ngalawan paménta warga urang dina sadaya saluran, anu nunjukkeun yén urang aya dina jalur anu leres. Salami euweuh pangadilan administrasi mutuskeun, petisi warga urang henteu tiasa katampi di handapeun §17 kode kotamadya. Dinten ayeuna, bahkan Jurnal Resmi disalahgunakeun pikeun ngawangun haté. Kami ayeuna nyungkeun béwara kontra.

Para politisi anu badé nutup Rumah Sakit Loreley damel sareng cara fitnah anu sanés ngan ukur dianggo di nagara totalitarian. Asosiasi kotamadya sareng asosiasi kotamadya mundur ka pengadilan sareng pendapatna dipasongkeun ka warga sapertos kaputusan pengadilan administratif. Sababaraha warga ngagaduhan panyebaran sumbangan dina demonstrasi inisiatif warga lami "Kanggo pelestarian klinik-klinik Loreley", perusahaan individu parantos nyumbang langkung ti $ 10.000 ka asosiasi dukungan rumah sakit. Kami nampi sumbangan 0 € sareng sumbangan warga urang dikritik kusabab nuturkeun saran Mehr Demokratie e. V. nyerat nomer akun sumbangan urang dina lambaran.

Kasempetan terakhir pikeun ngahémat Klinik Loreley mangrupikeun paménta warga di unggal 3 kota pasangan. Saha waé anu gaduh tempat pangheulana di kota masing-masing sareng langkung ti 18 taun langkung ageung tiasa daptar. Punten nyebarkeun dokumén sacara lega di daérah anjeun.
Gulung ka handap pikeun milih antara Oberwesel, St.Goar & komunitas Hunsrück-Mittelrhein.

Kalayan konsép operator anyar ti PixelHELPER Yayasan, kami nuju ka klinik-klinik Loreley janten masa depan anu aman!

Nyuhunkeun warga pikeun kota Oberwesel

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.

Panyuwunan warga pikeun kota Sankt Goar

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.

Petisi warga pikeun komunitas Hunsrück-Mittelrhein

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.
Simpen klinik Loreley. GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER badé ngiringan rumah sakit sareng teras ngajalankeun éta salaku solusi 1-imah. Ramalan cahaya dina Kamentrian Kaséhatan di Berlin

Kaayaan ayeuna 20.04.2020/21/15 XNUMX:XNUMX

Dina kompas anu ayeuna April 2020 tina CDU Oberwesel aya anu salah dituduhkeun, nyaéta klinik-klinik éta henteu untung.
Krankenhaus GmbH St Goar-Oberwesel, sakumaha nami nunjukkeun, nyaéta GmbH sareng henteu kauntungan GmbH. Éta ngan ukur dibebaskeun tina sababaraha pajeg tapi henteu nirlaba. Kasimpulanna, éta kudu dicatet yén éksprési ti pajeg dagang, nyaéta
Pajeg penjualan sareng pajeg harta dipasihan ka sadaya rumah sakit anu nyumponan sarat § 67 AO. Ieu henteu paduli naha rumah sakit téh sanés kauntungan. Pangecualian ti pajak korporasi ngan ukur diasihkeun ka rumah sakit anu henteu nambut kauntungan tina hartos §§ 51-68 AO. Dina waktos éta éta GmbH kalebet sadayana kamungkinan mundur artos. Jurusan na ditutup sareng téknologi rumah sakit dialihkeun ka rumah sakit sanés. Konvérsi kana GmbH nirlaba tiasa dihontal. Ngabantosan upami nyungkeun warga pikeun ngiringan operasi nirlaba klinik-klinik facebook.com/loreley-klinik kalayan perusahaan tanggung jawab terbatas nirlaba, langkung seueur dana ti sayogi kalayan struktur perusahaan anu aya terbatas, kauntungan henteu tiasa ngalir deui, tapi kedah dianggo pikeun tujuan nirlaba rumah sakit nirlaba anyar. Dina hal urang anu janten klinik sorangan, pusat senior sareng bengkel énggal pikeun jalma cacad di lokasi kuno di Sankt Goar. Kanggo inpo nu langkung lengkep, ukur gulung ka handap dina kaca ieu.

Kaayaan ayeuna 19.04.2020/13/00 XNUMX:XNUMX

Kami ngaluncurkeun tilu petisi warga di kota shareholders pikeun mastikeun yén "rapat pemegang saham luar biasa anyar nyuhunkeun Marienhaus Holding GmbH pikeun mindahkeun 55% stake na di rumah sakit ka PixelHELPER Yayasan non-profit GmbH, sapertos anu anjeun masihan ka Palang Merah.

Salaku tambahan, rumah sakit téh dirobih janten perusahaan nirlaba pikeun tetep sadayana kauntungan di perusahaan ka hareup sareng henteu ngadistribusikaeun ka shareholders. Jang ngalampahkeun ieu, urang kedah ngirangan 300 tanda-tanda tina pamilih pikeun pasangan dina lokasi éta.

The PixelHELPER Foundation non-profit GmbH ngembangkeun konsép sareng tawaran pikeun pangropéa sareng tuluyan tina klinik di Oberwesel. Nawiskeun kalayan fokus khusus kana inpormasi kedah didamel di lokasi Sankt Goar. Ieu kalebet rupa-rupa bentuk kahirupan pikeun 8-16 jalma, ogé hiji bengkel afiliasi pikeun jalma anu cacad.


Rumah sakit di Oberwesel kedah ogé nyegerkeun sadaya departemén spesialis anu diperyogikeun sapertos unit perawatan intensif supados beroperasi salaku rumah sakit pinuh.


Gotong royong sareng gawé bareng sareng Universitas Marburg sareng perusahaan téknologi médis caket, bengkel pikeun anu cacad bakal ngahasilkeun komponén médis kai anu relevan sareng disertipikasi anu bakal dianggo kanggo ékspor ka Afrika.


Pikeun pangwangunan bengkel énggal pikeun anu cacad, kalebet hirup gratis panghalang, waragad dugi ka EUR 600.000 kedah diterapkeun ti Aktion Mensch.


Yayasan PixelHELPER hoyong nunjukkeun pangaruh kumaha syarat-syarat masarakat sepuh tiasa dipiharep ku cara modéren modern sareng masa depan di nagara éta.
Pikeun mastikeun kaamanan kauangan, Yayasan PixelHELPER bakal konsentrasi pikeun ngabuka daérah kauntungan anu anyar pikeun mastikeun tuluyan salaku rumah sakit nirlaba. Kami ogé ngarepkeun dana tina dana struktur rumah sakit pikeun neraskeun operasi klinik sareng dilegakeun.


Di dieu, Pixelhelper Yayasan, ngaliwatan panyokongna, tiasa murag deui kana jaringan anu kasohor dina kawijakan kaséhatan Jerman.


Kusabab perusahaan liabilitas kawates nirlaba teu ngudag kapentingan kauntungan sorangan, teu aya distribusi kauntungan anu dilakukeun ka para pemegang saham, kami investasi naon-naon surup di klinik sareng bengkel cacad.


Fokus hiji rumah sakit nirlaba pikeun biasana saé - tetep sinonim sareng kasabaran jalma anu sabar. Istilah "non-profit" relevan pikeun hukum pajak, sabab ngan ukur kagiatan anu didaptarkeun dina paragrap 52 tina kode pajak anu ngaladénan masarakat umum dianggap henteu nirlaba dina artos hukum pajak - upamana, ngeunaan masalah pembiayaan dina sektor kaséhatan. GmbH non-profit (gGmbH) dibebaskeun tina pajak perusahaan . Salaku balikan, gGmbH wajib ngagunakeun dana anu kabentuk ngan ukur kanggo tujuan nirlaba.

Janten urang hoyong janten klinik spesialis mnta kauntungan - sareng kalakuan anu sasuai. Hal ieu ngamungkinkeun urang kalenturan, anu matak manfaat kanggo pasien. Kusabab kami teras henteu ngan ukur dianggo sacara terampil pisan pikeun matuh standar anu anyar, tapi ogé numutkeun prinsip manusa, prinsip kualitatif sareng ékonomi - ieu hartosna urang hoyong nganggo sadayana kauangan finansial sareng SDM pikeun kapentingan pasien urang.
Latar Latar: PixelHELPER Yayasan diadegkeun ku sababaraha Freemason sareng seniman lampu na Oliver Bienkowski. Di Hamburg aya Médis Rumah Sakit di Rissen, anu dioprasikeun ku Palang Merah, ogé M Home Pangsiun Rumah Tangga di tengah-tengah Hamburg. Rumah Sakit Freemason di Hamburg dibuka panto tanggal 3 Oktober 1795 di Dammtorwall salaku lembaga anu munggaran pikeun pangakuan jalma gering, anu saacanna ngalaman lengkep di Hamburg. Mimiti didamel janten rumah sakit pikeun abdi-abdi awéwé sareng diperpanjangkeun sababaraha taun ka pengker kanggo abdi-budak lalaki. Nalika Yayasan PixelHELPER dileungitkeun, barang-barang éta ka Freimaurer Hilfswerk eV, anu mangrupikeun bagian tina organisasi amal.

Kaayaan ayeuna 16.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kami nuju milarian barang sewaan di kota Oberwesel. Urang bakal nganggo lokasi pikeun koordinat 3 pamundut warga pikeun ngajaga rumah sakit sareng ngahasilkeun roti kaléng pikeun pangungsian pangungsian sareng jalma anu teu boga bumi. Pas lokasina dipanggihan, daptar tandatangan sadayana 3 kota tiasa didownload dina halaman ieu. Saatos ngumpulkeun tandatangan, anjeun tiasa ngalebetkeun daptar permintaan warga ka kami dina situs. Petisi warga dimimitian sateuacan Méi 01, 2020

Kaayaan ayeuna 14.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Urang tingali dina kagagalan nyebut tawaran pameseran urang ku Marienhaus Holding anu jelas tipuan para pemegang saham sanés. The PixelHELPER Yayasan Gemeinnützige GmbH ngahubungi pengacara hukum administratif di Koblenz & asosiasi Mehr Demokratie eV pikeun tinjauan pamundut ti warga pikeun ngamimitian "Rapat Umum Luar Biasa pikeun ngagulingkeun résolusi tanggal 09.04.2020 April 1". Kintunan kana nyicingan warga parantos siap, tapi kedah diperiksa sacara sah. Petisi warga masarakat bakal mewajibkeun administrasi kota pikeun nyandak kaputusan dina rapat umum anu luar biasa. Pengacara anu ahli hukum undang-undang nyaéta nalungtik léngkah-léngkah pesaing persaingan. Kalayan rapat pemegang saham anu luar biasa, saham tiasa ditugaskeun ka PixelHELPER Yayasan GGmbH, sareng XNUMX operasi imah di Oberwesel tiasa diteruskeun, sakumaha anu tiasa dijagaan pusat senior.

Sanaos kami ngirim tawaran pengambilalihan ka juru bicara perusahaan kanggo Marienhaus Holding dua kali ngalangkungan email, teu aya tanggapan pikeun tawaran kami kecuali telepon telepon balik ti Heribert Frieling.

Rumah Sakit Loreley & Pusat Senior mangrupikeun fasilitas umum anu penting pikeun Oberwesel. Dina rapat pemegang saham terakhir dina tanggal 09.04.2020 April XNUMX, Marienhaus GmbH henteu ngabales ieu, sanaos aya tawaran alihan ti GmbH non-profit PixelHELPER Yayasan, sareng sadaya pertanyaan nolak yén tawaran ambéh salajengna aya sayogi. Kami ningali ngalanggar kriminal tina tipu daya. Marienhaus ngalirkeun inventaris ka rumah sakit anu sanés, sareng pamustunganana hoyong ngamanahkeun pusat senior janten sapi kontan. Jalma-padamelan anu nyalira anu ngalakukeun perkara sapertos di Jerman ngalaksanakeun kanyataan tina palanggaran bangkrut. Saha waé anu mindahkeun inventaris, nya éta harta rumah sakit, ti anu bangkrut bakal dihukum. Rumah sakitna dibantai ku Marienhaus GmbH di arah klinik-klinik sanés sapertos Bingen. Urang nangtang sadaya pemegang saham naros ka Marienhaus GmbH ti perusahaan rumah sakit St. Goar Oberwesel GmbH. Salaku GmbH non-profit, PixelHELPER Yayasan moal nyieun distribusi kauntungan, tapi bakal mingpin pusat & rumah sakit pikeun masa depan pikeun motif non-profit.

Resi sumbangan bakal dikirim langsung. Resi pangiriman anjeun cekap pikeun panampi sumbangan kanggo kantor pajeg dugi ka € 250.

Kalayan ramalan lampu dina éta Kamentrian Kaséhatan Federalt Yayasan PixelHELPER kabukti kana panutupan tina St. Goar / Oberwesel. Saran kami: Yayasan GmbH PixelHELPER Yayasan henteu nyandak pangsaéna 55% upami Rhineland Palatinate Kamentrian Kaséhatan. ti dana struktural rumah sakit, anu parantos ditanda kanggo pamayaran parawatan, pikeun gaji karyawan, operasi teras sareng ékspansi rumah sakit, anu bakal masihan PixelHELPER kasempetan ngarobih klinik sareng ngajaga sadaya karyawan di rumah sakit Oberwesel langkung ti 1 taun. Éta imah di St. Goar kedah dianggo pikeun ngawangun mesin ventilasi pikeun dunya katilu. Universitas Marburg geura-giru bakal nampilkeun alat-alat ventilasi anu sederhana pikeun Afrika ka masarakat. Kalayan bahan-bahan kai sareng bagian saderhana tina toko hardware, ventilator ogé tiasa diwangun pikeun nagara-nagara anu ayeuna henteu ngagaduhan sistem rumah sakit anu fungsina. Salajengna, PixelHELPER Yayasan kalayan kantor aksi di Rumah Sakit St. Goar ngawangun langkung seueur amal sapertos bakery roti roti kaléng pikeun stabilitas dahareun langkung, ngatur festival seni cahaya sareng nyandak léngkah-léngkah pikeun ngadukung warga St.Goar & Oberwesel. Pandangan saterusna datang, sateuacan Perang Tiis aya langkung ti 40 rumah sakit bantu di Jerman, anu ditutup alatan tabungan. Dina waktos pandém, urang moal tiasa nutup deui rumah sakit. Jawaban Jens Spahn dituturkeun ku email, ngarujuk ka Kaséhatan di Rhineland-Palatinate. Ahli politik kedah ngalaksanakeun gancang ayeuna. Anu ka-22 Jutaan subsidi kudu dileupaskeun pikeun operasi teras sareng gaji rumah sakit sareng kalayan perusahaan operasi nirlaba énggal usaha anu kedah dilakukeun pikeun sahenteuna ngahasilkeun rumah sakit ka nol hideung dina sababaraha taun ka hareup, sabab kontras ka Marienhaus GmbH, GmbH nirlaba henteu kedah ngahasilkeun kauntungan. Éta bakal cara anu saé pikeun sahenteuna dibuka rumah sakit di Oberwesel pikeun operasi rumah sakit normal. Kami ngajukeun RLP Kamentrian Kaséhatan pikeun ngaleupaskeun dana tina dana struktural, pikeun nransperkeun saham kana PixelHELPER Yayasan ka Marienhaus GmbH sareng nyimpen karyawan ti Rumah Sakit Oberwesel. Jantenna di lembur tiasa urang ngoperasikeun rumah sakit sareng saderek urang-saderek sisi pikeun pangurus dasar anu langkung saé. Pamaréntah Rhineland-Palatinate ogé wajib ngajalankeun rumah sakit di Oberwesel kalayan pandangan turis anu ngadatangan Rhine Tengah, urang ngarepkeun yén politikus bakal mikeun. Tawaran beuli ku email ka juru bicara perusahaan Frieling of Marienhaus GmbH teu acan parantos direspon. Tapi kami nganggap yén sapertos Palang Merah Jérman, anu disayogikeun ku tuangeun 55% stake, Marienhaus GmbH ogé daék nawiskeun kami 55% stake pikeun hiji euro. Upami akuisisi sahamna henteu hasil, sahenteuna urang nyobian nyegah panutupan rumah sakit anu teu masuk akal.

Kami ngintun Raja Vajiralongkorn balik ka Thailand!

Pilih basa anjeun:
Punten nyumbangkeun ka paypal@PixelHELPER.tv pikeun tindakan salajengna ngalawan raja

Dibunuh pikeun Rama X.
Milarian kaadilan

Thais berjuang pikeun démokrasi sareng kabébasan nyarios ngadukung Yayasan PixelHELPER internasional pikeun ngaluncurkeun protés protés ngalawan King Vajiralongkorn Thailand, raja anu kejem sareng telenges, kalayan bantosan sekutu na, aturan ngaliwatan kasieun jeung ugutan dina militér.

Raja ka raja 67 taun janten raja taun 2017 tapi boro nyéépkeun waktos di Thailand. Pikeun sababaraha taun anjeunna nyéépkeun waktos na di Grand Hotel Sonnenbichl di kota Jerman Garmisch-Partenkirchen, babarengan sareng saurang wanita 20 awéwé sareng rombongan langkung ti 100 karyawan sareng pejabat istana.

Seueur wanoja-na anu di palayan sareng abdi dina hudang anjeunna tahanan di Jerman. Aranjeunna henteu daék ngawula ka Vajiralongkorn, tapi aranjeunna henteu gaduh pilihan. Sumber anu digawé pikeun raja di Bavaria nyebatkeun yén pagawé anu henteu pikaresepeun anjeunna rutin ditakolan sareng ditumbuk ku henchmen Vajiralongkorn salaku hukuman. Tiup-ujug ditembak sabab Vajiralongkorn resep nonton video penderita.

Di Thailand, raja ngadegkeun kunjungan panjara sareng hukuman di salah sahiji karaton na. Pejabat sareng tanaga militér tiasa dikirim di ditu sasasih-marama kanggo ngalanggar anu diédah. Vajiralongkorn maréntahkeun aranjeunna pikeun panyiksaan, neunggeul sareng ngarawat aranjeunna.

Sahenteuna tilu jalma anu damel pikeun raja parantos maot dina taun-taun ayeuna. Karaton nyatakeun yén dua di antarana bunuh diri sareng anu katilu maot tina inféksi getih, tapi biasana dipikanyaho yén sadaya tilu disiksa sareng dibunuh.

Ti saprak 2016, salapan aktivis démokrasi Thailand anu pilari diasingkeun ka luar negeri parantos dibunuh. Aya bukti luar biasa yén aranjeunna ditelasan ku lembaga intelijen Thailand anu nuturkeun paréntah Vajiralongkorn.

Raja langkung luhur hukum Torét di Thailand sareng tiasa polah kalayan impuls. Konstitusi kasebut masihan kakuatan mutlak sareng teu aya anu tiasa ngadamel tuduhan sipil atanapi kriminal.

Anjeunna dilindungi sareng dirojong ku jenderal ultra-royalis anu mingpin angkatan bersenjata Thailand. Militer Thailand, sapertos monarki, mangrupikeun musuh démokrasi. Dina abad ka tukang, tentara parantos nyita kakuatan dina kudeta militer dua belas kali sareng terus campur dina politik. Thailand henteu acan kantos ngembangkeun démokrasi sustainable sabab monarki sareng militer parantos konspirasi pikeun ngarusak politik pamilihan. Vajiralongkorn aya dina paréntah langsung tina hiji tentara anu langkung ti 50.000 prajurit Royal Guard di Thailand pikeun nolak sabalikna.

Opat kali dina sajarah modéren Thailand - 1973, 1976, 1992 sareng 2010 - militer pembunuhan militer Thailand anu protés di jalan-jalan Bangkok pikeun nungtut demokrasi. Tentara parantos maot langkung seueur sipil Thailand tibatan saurang prajurit asing dina perang nyata.

Vajiralongkorn ayeuna parantos kaopatna. Anjeunna ngantunkeun sareng ngahina pamajikanana anu lami teu lami saatos pernikahanana sareng pamustunganana cerai anjeunna. Pamajikanana kadua dibuang ti Thailand di 1996 babarengan sareng pasangan lalaki urang. Anjeunna cerai pamajikan anu katilu dina taun 2014, kapaksa anjeunna néwak ditéwak sareng ngadamel pembersihan kulawarga kulawargi. Kolotna, tilu adi, adi, pamanna sareng sababaraha baraya sanésna ditéwak.

Vajiralongkorn kawin ku ratu na ayeuna sataun katukang, tapi anjeunna jarang ningali anjeunna sareng langkung milih nyéépkeun waktos na sareng haremna di Grand Hotel Sonnenbichl bari garwa hirup di hiji hotél di kota Swiss Engelberg.

Vajiralongkorn mangrupikeun raja paling sugih di dunya kalayan aset pribadi langkung ti 50 miliar euro. Tapi kabeungharan ieu henteu cekap pikeun anjeunna - unggal taun anjeunna nungtut sajumlah ageung tina anggaran nagara, anu dibiayaan ku pajak Thailand. Taun ieu, raja nampi langkung ti 815 juta euro ti APBD Thailand.

Jalma-jalma biasa anu nekad sareng kalaparan minangka pandemik Covid-19 nyapu ka Thailand sareng dunya, sedengkeun raja di Grand Hotel Sonnenbichl hirup méwah, ngiringan sajumlah artos anu mayar pajak, sareng nyiksa harem sareng abdi-abdi. Karyawan anu keok sareng dicabul henteu wani ngahubungi pulisi Jérman sabab sieun yén kulawargana tiasa dibalasan di Thailand.

Kaseueuran warga Thailand sadar kana kajahatan raja na kekerasan, tapi sora na didamel ku hukum draconian. Saha waé anu ngkritik monarki aya di panjara sababaraha taun ka pengker.

Henteu ngan ukur jalma-jalma Thailand anu kakurangan tina Raja Vajiralongkorn. Anjeunna ogé parantos mayar pajak Jerman sabab nagara kedah mayar kaamanan sareng perlindungan. Anjeunna ngalanggar hak-hak asasi manusia dina taneuh Jérman - perdagangan jeung nyiksa awéwé sareng pangrédaanana hamba-hambana, anu anjeunna ngarawat kawas budak. Jérman henteu kedah ngagolét ieu di nagri maranéhna.

Alatan éta, aktivis démokrasi Thailand ngadukung PixelHELPER Yayasan pikeun nyandak tindakan babarengan.

Kami hoyong dunya diajar ngeunaan korupsi sareng kekerasan Vajiralongkorn.

Kami hoyong anjeunna ngeureunkeun nyiksa jalma Thailand.

Kami hoyong Jerman nyepak anjeunna kaluar kusabab anjeunna ngalanggar sababaraha undang-undang.

Kami hoyong anjeunna diusahakeun di Thailand pikeun kajahatan na.

Sareng urang moal mungkas kampanye urang dugi anjeunna dikirim ka bumi pikeun kaadilan.

Upami anjeun ngadukung kami, punten kirimkeun kami pesen sareng nyumbang ka PixelHELPER dina situs wéb kami: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Duaan urang tiasa ngeureunkeun pamaréntahan sieun di Vajiralongkorn sareng ngadatangkeun demokrasi nyata ka Thailand.

Bantuan Darurat Roti Darurat Éropa Éropa - Stabilitas Kadaharan pikeun Afrika


Pangiriman roti ka padésan désa miskin tina Ait Faska

Wilujeng sumping di Afrika proyék bantuan piksel nulungan. Langsung saatos pupusna Karlheinz Böhm ku jalma pikeun jalma, kami 2014 ngumbara ka Maroko jeung yayasan pikeun kagiatan urang nempatkeun Afrika. Ayeuna 5 taun engké, urang kudu hal geus kahontal pisan sarta bisa nyadiakeun bantuan ngembangkeun di Afrika. Ti kantor Afrika Kalér kami téh gampang pikeun ngatur sakumaha ti Éropa.

Proyék ngamimitian di tengah gurun batu.
Status proyék Agustus 2019

Kami gaduh kebon leutik, 40 km ti Marrakech di Maroko, dirobih kana studio livestream interaktif. Dina produksi handapeun panon kaméra, kami nganggo parangkat lunak bantuan aréa live swarm interaktif anu diprogramkeun, anu kami ogé bakal nawiskeun ka organisasi bantuan pangembangan anu sanés pikeun panggunaan anu bakal datang.

Piksel nulungan hayang masihan jalma kabébasan, timer tekad jeung responsibly mun bentukna tanpa bahan hoyong kahirupan maranéhanana sarta méré barudak maranéhanana mangrupa hareup alus. Piksel nulungan nyumbang ka pamutahiran sustainable dina kondisi ekonomi, sosial ékologi politis global. Piksel nulungan gelut kamiskinan sarta promotes HAM, aturan hukum na démokrasi. Piksel nulungan nyumbang ka pencegahan crises jeung konflik telenges. Piksel nulungan ngarojong hiji globalisasi socially ngan, ecologically giat sarta sustainable.

kami 2014 dibere dina Ted Talk di Marrakech kami stream live ngagimbung pitulung software. tegalan mangrupa tempat praktis heula dimana kami nganggo software urang. Urang ngabagéakeun ngarojong anyar jeung datang tina proyék urang.

Ngaganti kompor areng panggedéna di Afrika Kalér, Ait Faska Maroko
(Konstruksi atap datar 5 méter, jarang pisan)

Kalayan roti kaléng ngalawan kakurangan dahareun anu disababkeun ku perang & parobahan iklim

platform produksi interaktif pikeun bantuan

Hirup Stream ngagimbung Pitulung Software

Urang diwanohkeun Live Stream ngagimbung Pitulung Software kami tetep dina hiji Ted Talk di Marrakech. A Ted Talk mangrupa acara dimana pidato pioneering on jejer nu urang urang gerak dina tur pindah ka hareup.

Éropa darurat roti canned

The Mbera camp pangungsian anu 2000 kilométer ti piksel nulungan markas Live Populated place. Bantuan bakery roti kaléng kami darurat ngahasilkeun roti awét pikeun pangungsian sarta wewengkon bencana. The spirulina ganggang dihasilkeun dina Maroko mangrupakeun di camp ngalawan kurang gizi sarta pitulung kurang gizi. We rék ngawangun loka di hareup camp pangungsian, sarta kami stream live ngagimbung pitulung software ngagunakeun pikeun mantuan urang. Camp pangungsian teh 4 kota pangbadagna Mauritania, urang rék mastikeun yén sangsara tina pangungsi perang ieu alleviated.

The nulungan piksel geus dijieun spasi unik tur brings pemirsa produksi suplai relief di Afrika ngadeukeutan. dadu darurat aya & amp ku kantong keur sare, hiji cooker gas, hiji alat munggaran-bantuan; Senter dilengkepan. Kabéh nu peryogi, upami geus leungit asal anjeun sanggeus musibah alam.

Ngarojong proyék kami

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Konci: Promosi Seni & Budaya

Urang nyieun gawean na prospek

Urang nyieun gawean jeung nyieun ngembangkeun sampurna kalawan pangwangunan pitches bal publik, cabinets bursa umum jeung kurban kultural. Salaku wewengkon urang aya dina satengahing hiji ékonomis padesaan, kauntungan loba pausahaan lokal sarta suppliers bahan baku tina tarekat na tiasa nyetél dirina pagawé anyar.

Maroko mangrupakeun nagara paling maju di Afrika.

Ti Maroko kami ngahontal palabuhan jero-cai dina Tangier na Casablanca, sadaya nagara Afrika sareng peti laut. Sambungan ka Éropa téh alus teuing. Ti daratan Spanyol mun Marrakech nyaeta mere hiji jam 6 ku mobil.

Di dieu kami geus dijieun pikeun bantuan kamanusaan jeung koordinat gancang tur gancang bisa mawa maneh ka tujuan anjeun ku mobil, peti laut atawa pesawat puseur hiji. Di dieu dina loka urang sadaya bisa ngahasilkeun naon urang di pangungsian butuh ku betah. The outpost munggaran urang ngawangun di hareup camp UNHCR di Mauritania.

téhnologi streaming hirup urang dibangkitkeun buleud interaktif 6 di sisi kénca ti video hirup. buleud ieu bisa dirobah iraha wae ku Sunan Gunung Djati dina watesan aktivitas sarta jumlah disumbangkeun. Kami geus dijieun hiji ngagimbung pitulung interaktif anu bakal ngaktipkeun kami pikeun ngabales di pangungsian dina kaayaan ayeuna sarta nyadiakeun bantuan langsung.

Kaahlian tina software ngagimbung pitulung kami oge sadia keur LSM lianna. Ngobrol urang.

Kapaksa tenaga kerja kélangan Bou Arfa A peringatan Holocaust di Maroko

Demolasi ku 2 bulldozers ngaliwatan nagara Maroko Obeliskna nyaéta sundial sareng teu aya hubunganana sareng peringatan Uygur.

Sanajan seuseueurna penduduk Muslim cicing di Maroko, Uighurs teu dirojong di Cina. Kami ngawangun peringatan kanggo ieu, anu ngan ukur diémutan ku pencét Arab saatos koran di Israél ngalaporkeun ngeunaan bentuk anu sami sareng peringatan Berlin Holocaust. BBC Arab ngalaporkeun dina proyék éta. Ieu nyababkeun hiji boomerang pers internasional dimana laporan éta henteu komitmen deui ka Uyghurs tapi konflik Israel / Paléstina. Karya seni suksés!

Carita Holocaust Maroko di Wikipédia henteu kantos nyebatkeun perkemahan pakaryan maksa di gurun anu maot urang Yahudi. Peringatan kami dirusak ku Menteri Dalam Negeri Maghribi saatos sataun konstruksi. Kami ogé nyangking topik kuli dipaksa kana sajarah Maroko di Wikipedia pikeun ngalawan taripatan sajarah sareng anti Semitism. Sanaos mangrupikeun pamasangan seni ti mimiti pikeun nunjukkeun palanggaran HAM ku China ka Uyghurs.

Boomerang seni sakali deui ngalaksanakeun arc kreatif pikeun ngalawan rasisme anti Islam sareng nyarioskeun ka buruh kapaksa hilap di Wikipédia.

Hanjakalna, Maroko henteu terang rupa rupa karya seni. Tim éta
Dina situs Maroko urang, kalayan réplika menara Orthanc ti Lord of Cingjing, otoritas Maroko ngajantenkeun hirup. Hiji pawon sup kanggo 500 urang ti Jerman THW nyita, kubur pikeun padamelan pamekaran Jerman sareng buldoser musnah sareng toko bakeri pangembangan, ti mana penduduk langsung nguntungkeun, dirobih ka darat.

D

Di kubu tenaga kerja dipaksa di Maroko, rébuan jalma maot digawé di karéta api Sahara. Hasilna, Maroko ogé gaduh carita Holocaust. Aranjeunna nyebat Bouarfa anu Auschwitz ti gurun

Surat Terbuka ka Raja Mohammed 6 Maroko.

Kalayan Hormat Mohammed VI, Kasenian sanés kajahatan. Organisasi Jerman urang pikeun hak asasi manusa & promosi seni & budaya kedah ngarencanakeun langsung ka anjeun ngeunaan palanggaran HAM anu serius di Maroko. Éta sadayana dimimitian ku sup dapur mobile pikeun Afrika, anu parantos dicandak ku adat saprak Mei 2018 di Tangier, sabab urang sakuduna ngajual sop komérsial di Marrakech. Salila sataun ayeuna, urang ngagaduhan jalma tuang kaluar tina tong sampah, sareng dapur sup urang pasti bakal ngabantosan sababaraha urang janten pinuh. Naha pejabat anjeun meroboh taman artis urang? Dina aplikasi wangunan dina Séptémber 2018, henteu diréspon ku otoritas anjeun. Unggal dinten kami usaha ngahubungi sareng administrasi anjeun ngalangkungan sadaya saluran nagara ti Parlemén ngalangkungan kedutaan Maroko anjeun, anu henteu jalan. Aranjeunna henteu kantos diwaler. Dina Désémber 2018, karyawan pangwangunan PixelHELPER urang Tombia Braide maot kusabab anjeunna kaliru ku kalakuan otoritas yén anjeunna maot kusabab serangan jantung. Tangtosna, anjeunna dikubur salaku memorandum tanpa anu hadir sareng anu nyalahkeun éta dialihkeun ka Undertaker Maroko. Kami ngawangun sundial pikeun ngingetan Anjeunna, ieu dirusak ku buldoserna, kami ngagaduhan investasi 100.000 € di Maroko dina sataun. Dioperasikeun bakery roti kaléng pikeun nyayogikeun stabilitas katuangan di Afrika sareng parantos nyayogikeun désa kami sadinten sareng roti gratis. Jabatan anjeun nyandak sémah ti kami ka daérah dina hal éta dilarang didatangan kami. Pamariksaan sareng tuduhan tamu urang bakal janten pengkhianat sareng Freemason henteu kaampeuh. Sanggeus éta aya slaps pikeun sémah kami. Wartawan sababaraha kali nampik kunjungan harta urang ku pulisi. Sanaos urang gaduh sadayana dokumén anu dipikabutuh pikeun kéngingkeun visa investor di nagara anjeun, kalebet taun 3 ngajakan taun kalayan pilihan mésér, pulisi anjeun hoyong urang badé keras. Kami nyuhunkeun panenepan karusakan sareng rekonstruksi bakery roti kaléng. Anjeun ogé kedah ngawartosan pulisi lokal anjeun yén seniman sanes téroris. Kusabab éta kumaha urang dirawat. Karyawan kami kaancam ku Mkadem, panangan kenca Caid, sacara fisik henteu tiasa nutup liang dina témbok luar urang. Kanggo festival gula tim kami kedah diperyogikeun syringe rabies kusabab kacegel anjing. Hanjakalna, jabatan kaséhatan dirina ditutup di Ait Ourir sareng Marrakech. Kami nyuhunkeun 100.000 Euro pikeun rekonstruksi sareng pangapunten pribadi tina kapolres anjeun di Ait Ourir sareng Caid di Ait Faska. Aranjeunna henteu pernah ngobrol sareng kami tapi ngan ukur komunikasi sareng anu pajang. Alatan kekerasan pulisi ngalawan tamu urang, urang butuh karyawan 100 pilihan kami pikeun taun 100 ti Ait Faska & Ait Ourir pikeun ngerjakeun proyék seni urang.

Anu dipasihan kuli tenaga kerja dipaksa di Maroko. Seueur urang Yahudi anu maot di dieu.

Dina usum panas 1942 ngadatangan Dr. Misi Palang Merah Internasional Wyss-Denant (IRC) mingpin kubu Boudnib, Bou Arfa sareng Berguent. Dinten ayeuna henteu émut panonpoé di désa jauh ieu.
Batang hideung ngabentuk peringatan Holocaust dina hiji unit. Sémah ngumbara ngaliwatan ieu
Simulasi panginget peringatan Holocaust di dunya
Penampilan sateuacan karusakan. Konstruksi 1 sataun sareng 10 Maroko.
Ogé mural ku Walter Lübecke musnah sareng dicét. Bendéra EU rusak dina taneuh.

Sakabéh aya dina protéktor Perancis Maroko 14 bantalan rupa-rupa jinis kalayan lalaki 4.000. Hiji katilu nyaéta bangsa-bangsa bangsa anu béda. Para warga buni éta sadayana lalaki, kacuali di Sidi Al Ayachi, dimana aya awéwé sareng murangkalih. Sababaraha kubu dijaga pusat tahanan, nyaéta penjara nyata pikeun lawan politik rezim Vichy. Batur anu disebut perkemahan transit pikeun pangungsi. Masih batur anu ditangtayungan pikeun pagawé asing. Atanapi urang Yahudi di Camp Bou Arfa Bawah Vichy, Railway Trans-Sahab janten simbol penting gawé babarengan sareng Reich Katilu. Ku alatan éta, aya anu peryogi pikeun tenaga kerja. Anu teu tiasa ngagawekeun langkung seueur paéh di sakiling.

Rébuan Republik Spanyol janten tanggung jawab dina kelompok pagawé asing pikeun pangwangunan sareng pangropéa tina jalur karéta. Laju dina ngerjakeun saatos ngégatan penindasan Franco nyaéta pangperangan sareng henteu nyiksa manusa.Kerja Spanyol parantos janten pidana nyata. Urang Israil diusir ti Éropa Tengah sareng Komunis Perancis parantos ditaros di dinya. Kahirupan sapopoé aya pikasieuneun. Seueur anu maot ku panyiksa, panyiksaan, panyakit, lapar atanapi haus, kalajengking atanapi ngegel oray.

Kem Berguent (Ain Beni Mathar) dioperasikeun ku Dinas Produksi Industri. Ayeuna dikaluarkeun sacara ekslusif pikeun urang Yahudi (155 dina Juli 1942 teras 400 dimimitian 1943 numutkeun laporan CRI). "Tapi kanyamanan spiritual ieu henteu ngirangan kanyataan yén camp Bergue mangrupikeun anu paling awon," saur Jamaa Baida. Palang Merah dipenta pikeun nutup, urang Yahudi anu tinggal di Berguedu, khususna ti Éropa Tengah, sateuacanna ngungsi ka Perancis. Sukarawan sukarelawan Leungeun luar nagri anu dirobih sabada éléh 1940 teras angkat ka "alesan administrasi". Perkawis ieu mangrupikeun Saul Albert, warga nagara Turki anu sumping ka Perancis nganggo 1922. Anjeunna ditahan di Bergua dugi ka rilis di Maret 1943. Dina buku harian anjeunna nyerat:

"10. Pebruari (1941): Batu peureum sadayana dinten. 2. Maret ...: Serahkeun ka kelompok kalima sareng urang Yahudi Jérman. Kuring henteu resep éta pisan. Karya teu sami; Kami kedah miceun ... 6. April: Kami moal tahan deui umur ieu deui. Abdi muriang, nyeri waos ... 22. Séptémber: Rosh Hashanah: Teu aya anu badé damel ... 1. Oktober: henteu didahar ... "

Para penjaga, seueur di antarana nyaéta Jérman, kalakuanana zalim, mumusuhan, sareng jahat. "Sakuduna gabung dina NS-SS anu kondang." Sababaraha tawanan kabur, dugi ka Casablanca sareng ngagabung pasukan.

Di Boudnib, kota leutik kalayan pangeusi 10.000, tong militér anu ayeuna mangrupikeun saksi pamulang tempat tentara Perancis. Warga kolot tetep nyimpen épemén: "Kuring tiasa nyaritakeun dua hal sareng kapastian. Nu kahiji nyaéta saluran Boudnib, nu diwangun ku umumna urang Yahudi. Anu kadua nyaéta sabagian pangémutan kota diajarkeun di SD. "(Majalah Tel Quel No. 274 tina 19./25, Mei 2007).

Maurice Rue, wartawan komunis, aya interned di dinya. Anjeunna nyarios yén kami "tina tahanan 40, tilu-suku nyaéta Komunis, Sosialis, sareng Gaullists sateuacan 40 Yahudi sumping sababaraha bulan."

Saatos Amérika badarat dina 8. Nopémber 1942 ngagabung sareng Maroko di sisi Sekutu. Dina Januari 1943, Sekutu patepung dina konperénsi di Casablanca. Perjangjian strategis sareng militér ditandatanganan. Teu lami saatosna dimimitian ku serangan ka Sisilia (Operasi Husky, Juli 1943) tungtung Éropa anu dijajah ku Jérman.

Pangwangunan di Bou Arfa henteu ngaganggu sareng kaayaan éta teu parobih langkung saé. Éta langkung saé dibayar ti tahanan Itali sareng Jerman ngagantikeun Komunis sareng Yahudi. Nanging, konstruksi Trans-Sahara tetep tetep naraka. Proyék éta, anu ditunjuk minangka salah, ditinggalkeun ku Perancis ngan 1949.

Upami teu kitu, bantalan gancangna dileungitkeun antara tungtung 1942 sareng awal 1943.

Dokumentasi ku Bill Cran sareng Karin Davison, ditayangkeun dina Arte, ent

Peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér

Tanda ngalawan ngalawan minoritas nu dianiaya saalam dunya. Pangwangunan Peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dimaksudkeun janten sumber inpormasi ngeunaan Holocaust pikeun sakola sareng masarakat umum.

Upami unggal blok nyarios langkung tina sarébu kecap. Karya konstruksi dina peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dimulai dina 17.07. Kami nyetél stel pikeun masihan sémah dina labyrinth blok abu tina rasa teu aya kakuatanana sareng kasieun anu parantos di kémutan konsentrasi deui harita. Kami hoyong nyiptakeun tempat di Afrika Kalér anu ngémutan mémori ka era digital. Kalayan arus live, panongton anu hadir dina situs konstruksi sareng tiasa nganggo sumbangan anjeun pikeun pangaruh jumlah buruh sareng blok anu bakal diwangun. Beuki jalma nonton sareng nyumbang langkung ageung Peringatan Holocaust janten.

Peringatan Holocaust di Marrakech cenah anu pangpentingna di dunya. Ukuran 5 ukuran Peringatan Holocaust di Berlin engké bakal aya dina batu 10.000 anu dijejeran sakitar pusat inpormasi anu ngadidik sémah ngeunaan Holocaust.

Pendiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, milari namina namina dina pangkalan data Yad Vashem sareng mendakan sababaraha éntri, teras anjeunna katingali dimana peringatan Holocaust salajengna di Afrika sareng mendakan ngan ukur di Afrika Kidul. Kusabab éta sapertos satengah perjalanan dunya ti Maroko, anjeunna mutuskeun ngawangun pangingatan Holocaust dina situs PixelHELPER. Sipat tatangga sadayana kosong, janten aya rohangan pikeun ngawangun stel 10.000 sahenteuna.

Vogelschiss gegen Hass - Kartu beureum pikeun pangirim hate

Shit balik ayeuna, ngalawan #Hate ayeuna aya hiji di bersih Ubar keur nawarkeun racun. @PixelHELPER ngirimkeun titisan manuk ka sadayana anu nyebarkeun hate. Sumbangkeun ka paypal@PixelHELPER.tv & nyerat kami anu kedahna pangiriman salajengna. Surat 1 angkat ka @_donalphonso ti para @world

Dina kalangkang moral pamasangan seni #Fencing4Humanity, mangrupikeun régulasi wates luar Éropa, manuk mimiti parantos netep. Ti dieu ayeuna sareng Jerit #Bird ngalawan #Hate perang dina Internét.

Fasilitas Vogelschiss di Maroko

Di Maroko anu jauh urang ayeuna ngawangun fasilitas Vogelschiss kami pikeun ngirim amplop Vogelschiss simbolis leutik ka jalma anu profil dirina ku #HateSpeech.

Manuk nyandak tutuwuhan urang séhat
Hiji manuk burung ngalawan hate
Pangwangunan fasilitas najit manuk kami

Bantahan lampu pikeun Julian Assange. Sakuliah dunya. Ayeuna!

Naha ulah naon anu tiasa dilakukeun pikeun nagara anjeun pikeun anjeun, ucapkeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun Assange, modifikasi paribasa sajarah John F. Kennedy terang dina Kedubes AS di Berlin. Amérika anu rutin ngalakukeun kejahatan perang, ti defoliants dina Perang Vietnam anu tiwas ratusan rébu korban pikeun wartawan dibunuh dina perang Irak, kedah mundur pamundut ekstradisi na.

Ngadamel catetan kanggo dinten salajengna dina percobaan; 25.02. nyaéta tanggal sidang pikeun ékstradisi ka Amérika Serikat.

Sareng kaleresan parantos dijaga sacara sakedik sareng henteu aya pamaréntahan anu mawa sisi sareng Julian, Inggris pasti bakal diserahkeun ka Amérika. Éta pisan sababna naha bulan ieu urang bakal ngamimitian nyarioskeun ka Kedutaan AS di luar negeri, White House sareng gedong AS sanésna anu nganggo protés cahaya sareng gangguan artistik.

Sumbang ayeuna supados mungkin, naha 333 euro atanapi 5 euro, sakedik bantosan! Laksanakeun hiji hal pikeun kualitas inpormasi énjing, dumasar kana anu anjeun kedah nyandak kaputusan!

Ratu parantos hapunten Julian Assange

Upami éta kasalahan anu dihukum nampi & nyebarkeun pesen rahasia kalayan nilai umum, naon anu sanésna tiasa ngalaporkeun pers? Pamaréntah mutuskeun naon anu digolongkeun sareng naon rusiah.

Nyiksa kakuatan tina AS ngalawan #Assange luar biasa: Anjeunna gering serius dina panjara kaamanan maksimal, dugi ka maot. Saha waé anu nyalametkeun pramuka nyalametkeun kabebasan! Salju nini terus Snowden calik di Moskow sabab sadaya nagara barat sieun dendam ti Amerika.

@Wikileaks parantos janten musuh administrasi AS saprak 2010. Kami pamenta ngabebaskeun langsung #JulianAssange tina ditahan di London. Ratu parantos hapunten ka anjeunna langsung & masihan suaka politik.

Ramalan cahaya dina KBRI ti Inggris

Kampanye Old pikeun tahanan politik anu sanés

The ngajamin ditewak Éropa kudu dipaké pikeun milaraan lawan pulitik. The yudikatif Jerman teu extradite alesan alus Carles Puigdemont ka Spanyol. Pidana anu deui kauninga minangka sarana perdebatan pulitik internal jeung ngungudag sahiji musuh pulitik keur ragam unsightly. The Kaadilan Jerman teu kudu nyokot sisi dina perdebatan pulitik di Spanyol jeung mampuh bantuan panyalindungan, sahenteuna moal ti pangalaman sajarah nyeri tina criminalization pamadegan pulitik. Mun aranjeunna tetep nampa pangiriman, ngaliwatan pangadilan jeung tungtungna teh Catalans bisa daya tarik pikeun Mahkamah Konstitusi Federal. kedah nyandak precedence ngaliwatan kaulinan kakuatan di Spanyol nu dibales hak individu di panganyarna dinya.

→ 10 politikus Catalan nu panjara
1. Jordi Cuixart - dinten 161 di jail
2. Jordi Sánchez - dinten 161 di jail
3. Oriol Junqueras - dinten 144 di jail
4. Joaquim Forn - 144 dinten di jail
5. Dolors Bassa - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
6. Raúl Romeva - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
7. Jordi Turull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
8. Josep Rull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
9. Carme Forcadell - jailed saméméh 3 poé
10. Carles Puigdemont - jailed saméméh 3 poé

→ Sajaba ti éta, politikus handap kaancam hukuman panjara sarta ayeuna hirup di pengasingan:

1. Toni Comín
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Jibril
6. Marta Rovira

#FreePuigdemont

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé. Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours. Mangga buka ramatloka kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi uinterstützt Fundraiser Facebook kami:

Pencét fotografer Dirk-Martin Imah Heitzelmann

Artist lampu: Anggota sahiji piksel nulungan

Kabebasan pikeun #Puigdemont emblazoned dina panjara Stasi di Berlin. Kami protesting ngalawan haram, #Stasi ditahan sarupa ngeunaan politikus Catalan di Spanien.Wir pamenta pelepasan saharita sadaya tahanan pulitik di Spanyol. #PixelHELPER disebutna on pamaréntah geura dibewarakeun yén Jerman moal bakal ngabulkeun extradition pulitik. persetujuan pulitik misalna sahiji Spanyol rogatory perlu nurutkeun aturan hukum di bantuan légal internasional - paduli putusan hukum ti pangadilan. Granting otoritas, nunjukkeun pentingna hal éta, pamaréntah féderal dina bentuk Mentri Kaadilan Katarina sa'ir. Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal pikeun siaran langsung tina Carles Puigdemont kedah nyadiakeun di panjara Jerman!

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé. Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours. Mangga buka ramatloka kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi uinterstützt Facebook Fundraiser kami: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Arab Spring kedah nyangking narabas tur ngamimitian epoch anyar démokrasi. Tapi pemberontak di yesteryear téh tahanan pulitik kiwari. Jalma geus risikiert nu hirup sorangan di Amérika dina skala kabebasan pers ngeunaan Amnésti Internasional anu ditandaan hideung, ayeuna geus di panjara sarta jadi poho ku dunya. Di dieu piksel nulungan hayang ngahalangan sarta tahanan pulitik gratis.

Peta munggaran urang bakal mawa jalma 13 anu diuk dina Maret 2011 panjara deui kana caang. The "Bahrain 13" ditéwak sanggeus karusuhan Pébruari 2011 di ibukota Bahrain manana, geus instigated nu dakwaan ti konspirasi pamaréntah. Loba nagara jeung organisasi kayaning Amnésti Internasional jeung Asasi Manusa Hak Watch ogé sababaraha kali nunjuk ka panyiksaan nu. Tahanan anu disiksa ditingali.

The worries teu eureun pikeun Familen. Ieu tahanan pulitik anu masih linggih di panjara dinten, sarta porsi of 5 taun ka sababaraha kalimat hirup. Sarerea boga hak pikeun nganyatakeun pamadegan na. Ulah poho jalma alus pikeun mawa kami kamerdikaan sorangan dikurbankeun ka loba démokrasi jeung perdamaian.

Maca deui

Buruh Kapaksa di Bahlsen Oetker & Co. KG

biskuit Brown - teuas dicerna

nach #PixelHELPER Panalungtikan di #Bundesarchiv kedah na #Wikipedia Artikel ku Hans #Bahlsen bisa ditulis deui. Anjeunna nyayogikeun staf pertahanan timbalan komisi umum dugi ka 1944. Aya gawé babarengan pikeun Nazi #Zwangsarbeiter & Pabrik di Wikivoyage #VerenaBahlsen

Sanggeus hiji penampilan di acara béntang batu Marketing Online kami indit. Ujug-ujug, nu kritik swagger Bahlsen urang éta catetan darker: The ahli waris saha kitu bangga sajarah bisnis kulawarga, ngahutang kabeungharan maranéhna jeung eksploitasi korban tina rezim Nazi.

nalika gambarahli waris koran spoke mun, manehna direspon melempem maksimum. "Ieu teu oke mawa presentasi kuring jadi nyambung," ceuk manehna - jeung sugan sanajan saeutik katuhu: Ieu adil ka buang ka sirah batur urang, anu bener ukur hayang ngobrol ngeunaan kumaha nu tiasa ékonomi jadi "wahana", "pikeun maju urang salaku masarakat".

"Nu ieu sateuacan waktos abdi, sarta kami geus di buruh dipaksa mayar ogé Germans sarta aranjeunna diperlakukeun ogé. pangadilan PHK teh lawsuits. Aya henteu anu leuwih klaim ngalawan Bahlsen téh. Bahlsen boga whet jadi kaliru nanaon ".

Sarta anu hiji bener nanganan toilét mana Bahlsen waktos bener euy bisa malah ngalepatkeun. Rada sajaba ti ...

Maéhan buruh tani ti tutuwuhan Bahlsen. Naon anu lumangsung dina buruh kapaksa anu henteu tiasa dianggo deui? Aranjeunna ditelasan di kubu konsentrasi.
[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”//livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]
Proyéksi hampang dina Peringatan Holocaust di Berlin
Photographer press: Dirk-Martin Heinzelmann
Poster anu dipikahoyong: Saha anu gaduh inpormasi ngeunaan ngadéportasi Bahlsen buruh tani ka kubu konsentrasi? Pencét fotografer: Oleg Rostovtsev

Tapi lajeng Bahlsen neraskeun. Na yén ditiup kawas kieu:

  • ... yen parusahaan jadi pagawe ulah gede mungkin geus diperlakukeun lamun anu humandeuar afterwards ...
  • ... sarta yén éta téh picilakaeun ngomong Bahlsen kungsi "luang henteu kaliru" ngan kusabab pangadilan hiji parusahaan lantaran tina Selang kejahatan maranéhna teu bisa ngahukum...

... éta teu pangperangan hambar gampang nungkulan jadi kalawan kaliwat sorangan? Naon eta bakal mibanda ongkos Bahlsen, ukur keur némbongkeun up saeutik kahudung pisan? Gantina, aranjeunna mutuskeun maén turun kuli kapaksa dina rezim Nazi.

parusahaan Bahlsen boga "maot Zeit", nurutkeun buruh maranéhna dipaksa mangsa jaman Nazi dibayar laporan dina mingguan jigana leuwih goreng ti ngaku saméméhna. koran nujul deui hiji evaluasi tina kartu upah Keksherstellers ti forties.

Parusahaan ahli waris Verena Bahlsen kagungan kaliwat Nazi karuhun maranéhanana sarta parusahaan anu nembe di koran "Bild" downplayed, "Urang kudu buruh nu dipaksa mayar ogé Germans sarta aranjeunna diperlakukeun ogé," ceuk manehna. The 26 taun heubeul saprak geus apologized keur pilihan dirina kecap.

Polandia sarta Ukraina kapaksa buruh anu ceuk geus dibayar antara lima jeung sapuluh Reichsmarks per saminggu "waktu" Numutkeun laporan kiridit. Lolobana gaji kotor, nu éta Reichsmark antara 23 na 29, geus dipikagaduh: Kanggo pajeg jeung sosial - nu ieu awéwé pernah benefited - tapi ogé nepi ka hukuman tur biaya tinggi for teu jaga wajib di camp di.

"Kunaon a kulawarga disebutkeun can apal?"

Ku Mayar kuli Jerman salila jaman Nazi anu nurutkeun laporan kasebut, henteu ngabandingkeun, éta ieu ngomong citing arsip Arolsen di Bad Arolsen. Hiji spokeswoman arsip ceuk "waktu": "buruh Jerman ditampi, nurutkeun hasil panalungtikan sajarah hiji upah rata-rata ngeunaan 44 Reichsmark mayar".

The Bahlsen Grup moal mairan husus on bédana ieu jadi jauh.

Salaku ngalaporkeun Der Spiegel dina masalah na panganyarna, kulawarga Bahlsen ieu ogé deeply aub dina Hanover mangsa jaman Nazi di rezim Nazi ti baheulana kawanoh. Ku kituna anu akina Verena Bahlsen urang jeung baraya di Partéi Nazi sarta SS geus diwanohkeun.

der #Wehrmacht #Keks, éta # Krümelmonster #VerenaBahlsen von Bahlsen kedah 40% tina saham perusahaan urang ka #Konzentrationslager#Auschwitz cede. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoral.The jatah beusi tina Wehrmacht diwenangkeun dina sieges Kadua Perang Dunya & Blitzkriege. Nyumbang ka proyéksi lampu ti Bahlsen ka: paypal@pixelhelper.tv The #Leibniz Kueh garing ku parusahaan Verena Bahlsen éta bagian tina sistem ieu sarta decisive keur perang. bakal jadi tanpa anjeunna #Stalingrad geus réngsé baheula. Perusahaan Bahlsen ngasuh salaku #Temmleryén #Hitler geus dihasilkeun coke hutang hébat kana perang ngaleungitkeun #Nazis dina Reich Katilu. The Bahlsen boga buruh nu dipaksa mayar sakali 1500 € santunan téh lulucon goréng. Bahlsen disadiakeun ku Leibniz Feldpostkarten, dasar komunikasi hareupeunana dina Perang Dunya Kahiji. #Kriegspropaganda nyaeta dinten #Reklamekunst #DasOriginal# Nurechtmit52Zähnen #Vernichtungslager #eiserneRation #Hannover#Kriegstreiber Nalika Sekutu bom razia ka awéwé buruh kapaksa ieu diperkirakeun ngan panyumputan a dijieunna tina kai, anu gentlemen denda #Bahlsen tadi staf anjeun moal malah hiji #Bunker diwangun. Ieu nembongkeun gambar kapitalis inhumane of a #Nazi Tuturkeun kulawarga Pamimpin. Ngan ku kulawarga sapertos Nazi kantos bisa meunang sistem gering nya orientasi tegak. urang némbongkeun awéwé Bahlsen kami ngahampura anjeun; Tapi pikeun nu kedah nyumbang 40% biasa anjeun dina #Auschwitz. Miwarang eta anjeun pribadi - anjeun anjeun kapanggih didieu on Facebook: https://web.facebook.com/verena.bahlsen @verenabahlsen & Instagram

Oetker, Bahlsen & Co. pamutahiran ka

Bari soldadu pikeun Suriah mana anu ka perang ngalawan nyaeta sarta dunya téh sieun pasar Natal serangan teroris, anu euyeub investasi di Jerman urang armaments pausahaan. Kitu nembe gaduh sababaraha shareholders of Dr. August Oetker KG aub dina mangrupakeun akusisi ti ESG Elektroniksystem- na Logistik GmbH, anu bisnis widang ngan ngawengku jet bajoang Jerman. Industri leungeun téh kadang lingkungan investasi hésé. Sanajan pasar kamungkinan bisa diamankeun, sahenteuna moal ku ékspor leungeun jeung misi militér loba, tapi kana bisnis sakuduna dituju kaamanan batang nepi teuing getih.

Kalayan seni lampu terang seuneu-média

Piksel nulungan geus diatur sorangan di Advent jempé tujuan ngagambar perhatian kana investasi ieu ku kulawarga Oetker. Kituna teh sibuk jaman pra Natal lamun meuli bahan keur cookies Natal henteu turun pesen damai saeutik ieu, Bienkowski geus dibuka rupa lampah protés. Ku kituna, artis lampu projected Contona, hiji Dr. logo Oetker di bentuk cangkang jeung signature "mariem sasatoan" pikeun adul parusahaan ti Dr. Oetker di Bielefeld. Ieu mungkin geus ngan hiji lampu salajengna saeutik dina wengi langit Bielefeld nu cahayana up jalan festively dihias, tapi di dieu éta ngeunaan perhatian media. Nagara ieu aya di ieu rasa Bienkowski dites dina Slingshot Channel kawentar dina YouTube jeung Jörg Sprave a pudding mariem homemade.

Perang salaku zat swasta

Jeung réaksi naon ieu dipicu kaluar sagalana? Barina ogé, aya di Samentara éta hiji pernyataan resmi sahiji parusahaan Bielefeld. "Investasi ieu murni hitungan swasta antara dua anggota kulawarga sarta boga nanaon jeung parusahaan Dr. "Naha Oetker, éta, nurutkeun laporan koran, koran Neue Westfälische. Tur jadi Bienkowski nyandak tina niup gigireun kulawarga Oetker pikeun ngahontal nurani maranéhanana. pertanyaan naha éta téh salaku boga bisnis di Dr. Oetker uninga dina mitzumischen deal leungeun éta waktos ditaros sweetly jeung pancen hambar ku paduan suara nu budak Berlin '.

Tiasa moral jadi colder ti anjeun pizza beku sorangan?

Ku kituna, ti Rolf Zuckowskis Backhit "Dina bakery Natal" nu ado kritis socially "Dina pakarang bakery". Barudak ménta kulawarga Oetker nyaeta: "? Dimana teh akhlaq Isro" Bakal dibere nu sial Peta bareng jeung Berlin HipHop artis Vokalmatador. Tapi teu ukur vocally jeung eusi presentasi teh ngabogaan loba nawarkeun, ogé satuju produksi. Kalawan masker babi méméh kotak kai 1,45 méteran panjang. Dina backdrop ieu hambar sahenteuna Richard Oetker kabagjaan kedah lulus kana deal leungeun. Barina ogé, 1976 tungtung ieu diculik bisi kitu na ditawan. kidnapper miboga topeng babi. Lamun aksi kasebut hambar? Pasti. Tapi sabaraha baking rengse mixes waktu nu diperlukeun nepi ka poho kaliwat sorangan sarta pikeun investasi di poéna leungeun, ensured produk maranéhanana saméméh ampir 40 taun ampir pikeun pupusna sorangan?

Pikeun hiji eureun saharita di ékspor tank ka Saudi Arabia piksel nulungan projected dina kolaborasi jeung outcry action - Ngeureunkeun perdagangan leungeun, anu "Hatur nuhun euweuh bak kana Saudi Arabia" kecap dina Federal Chancellery sarta Kedutaan Arab Saudi.

The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna pausahaan leungeun Jerman. Di satengah munggaran ékspor 2015 leungeun geus disatujuan patut ampir 180 juta euro pikeun Saudi Arabia - kalawan Britania jeung Israél éta malah bisnis leuwih luas.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Sacara global, eta urutan katilu sanggeus AS jeung Rusia. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militer anu ogé disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter kayaning Arab Saudi. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Éropa darurat roti canned

Kampanye pikeun umat Islam Uighurs di Cina / Hak Asasi Manusia

PixelHELPER ngarojong kamerdikaan Uighurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Bebas Uighurs

Panginget Uighur di Marrakech

AUrang m 29.07.2019 urang nyebarkeun pidéo anu ka-1st Uighur peringatan urang di #Marrakech, urang nyerat ka sadaya koran Arab naon anu urang lakukeun sareng henteu ngagaduhan tanggapan, ngan saurna kami nyarios dina koran yén jajaran mimiti tugu nyaéta pikeun urang Yahudi homo. tugu janten "Peringatan Holocaust of Marrakech" dina sajarah Maroko. Hate meunang ngalawan solidaritas sareng Uighurs Muslim. Dugi ka ayeuna, teu aya nagara muslim di dunya anu ngadukung Uighurs dugi ka anjeun butuhna. Mudah-mudahan dina 100 taun pangemut tiheula pikeun umat Islam urang Uighurs bakal janten titik balik dina solidaritas nagara-nagara muslim sareng Uighurs.

Duaan urang hoyong ngawangun deui unggal gedong anu ngancurkeun China di nagara anu sanés sareng ngantepkeun kana kaayaan masing-masing kalayan tujuan henteu ngantepkeun China ngancurkeun budaya Uighur.

Upami urang Cina ngarobih 1000 gereja, kamandungan di Éropa bakal hébat. Seuneu dina cathedra tiasa ngalungkeun perpaduan sadunya. 1000 mesjid & garéja Kristen parantos dirusak di China. Kami parantos nawiskeun sadaya Uyghurs kanggo ngawangun deui aranjeunna salaku salinan ekslusif ka luar negeri supados nyiptakeun solidaritas pikeun umat Islam anu ditindas di dunya. Hanjakalna, kalolobaan Uyghurs cicing dina jangka pendidikan Cina atanapi perkemahan di Cina. Éta sababna kami nyetél pangumpulan dana GoFundme. Gumantung kana sabaraha urang kumpulkeun, urang ngawangun boh pustaka, masjid atanapi kuburan.

Cina parantos ngancurkeun langkung ti 3 masjid, makam & tempat suci dina 1000 taun. Beijing sacara sistematis ngancurkeun budaya sareng agama umat Islam Uighurs. Gambar satelit nunjukkeun gambar anu dahsyat. PixelHELPER bakal nyetél conto sareng ngawangun makam Iman Asim anu musnah di gunung Maghribi kalayan plak panginget anu miélingkeun karusakan ku urang Tionghoa. Inpo langkung seueur ngeunaan proyek

Kami ménta démokrasi di Cina. Sareng nagara sorangan pikeun Uyghur, Hong Kong, Taiwan & Tibét. Partai Komunis kedah langsung ngalebetkeun. Lampu proyéksi japati

Kami narékahan kabébasan agama di Cina, hormat ka hak manusa jeung pamilihan demokratis kanggo masa depan anu hadé. Sakabéh masjid kedah dialihkeun di Cina, sadayana #Uiguren Anjeun kedah janten gratis kanggo latihan-iman anjeun.

Iraha a trembles Europeanropa, Uighure nyedak panyiksaan. Di Cina, Islam ngalarang, impian kanggo jelema bodo bener-katuhu. Masjid 200 dibongkar, Cina hoyong terang ngeunaan garnix. Konci Uighurs, sareng seuri dina fist teh. Saha bae anu percanten ka Alloh di Cina, bakal ngalih barudak anu rampok tina bobo.

Lajeng sadayana muslim musna, nyebutkeun Xi Jinping anu saé pisan. Lantaran anjeun diawaskeun sadaya nagara, saurna duit Cina anjeun tiasa ngagaduhan. Tapi harita anjeun katingalina jauh, samentawis, Uigure aya dina kokotor. Al Qur'an nyaeta tikét kanggo tikét usum camp konsép panyiksaan.

Dikumbah otak Uyghurs, Mohammed moal bakal ngantep éta. Naek nepi ka témbok Cina sareng ngagolér, dina antosan. Bakal ngintunkeun pengendara ka Hong Kong, Tibét sareng hurung. Sakabéh Muslim bakal ngumpul sareng Xi Jinping pangeusina. Di Cina aya anu lajeng démokrasi sareng anu sanés deui Islamophobia.

Ku kubu ulang atikan jeung ngawaskeun nutup pamaréntah puseur Cina urang geus nyobaan pikeun nyegah kaayaan marudah di propinsi. Ayana fasilitas sapertos geus resmi dikonfirmasi dina bulan Oktober 2018 ku pamaréntah, tapi di waktu nu sami dugaan ieu tina gering-perlakuan nampik dinya.

Pikeun Uighurs, hiji Turkvolki Muslim di propinsi Cina Xinjiang, seueur parantos parantos dirobihkeun taun anyar (poto 22.09.2013, ruruntuhan masjid anu dipiceun di Kashgar). Tapi sanajan kapamingpinan pulitik di Beijing kedah nyadar yén propinsi anu panggedéna di kuloneun Républik Rahayat henteu meunangkeun kakawasaan.

Kawijakan Cina di Xinjiang téh jiga sareng Tibét Budha: basa Cina étnis sareng perusahaanna didaptarkeun. Ista ogé aranjeunna anu langkung seueur kauntungan tina program sareng pamaréntah. Di sakola, anu basa lokal keur diganti beuki seueur tina Mandarin. Mangka Uighurs anu kabur ka agama pikeun ngajaga identitasna. Beuki pamarentah nalangsang Islam, beuki radikal janten.

Urang pamenta pelepasan saharita sadaya Uyghur & bubuka
kabebasan beragama di Cina. Sadaya jelema bisa yakin naon anjeunna hayang, ka Monster Flying spaghetti atanapi salah sahiji agama dunya. Cina kudu eureun pikeun nyegah pangeusi na di latihan kabebasan beragama. Dina UUD Jerman mangrupa kabébasan agama - nu kedah nyandak UUD Cina salaku conto.

Kami mangrupikeun jasa intelektual warna-warni pikeun partisipasi langkung demokratis

Talatah muncul sareng nyebarkeun sadinten-sadinten. Numutkeun sababaraha warta, dunya sigana bakal ngarobah béda ti sateuacan. Pesen mangaruhan kana kahirupan urang. Kami gugah sareng anjeun sareng wengi anjeun. Henteu aya masalah di dunya anu kukupu nganggur sayapna iraha waé. Sareng hiji hal anu tiasa timbul anu gaduh hartos pikeun urang. Téknologi modern ngajantenkeun dunya alit. Tapi konflik régional sareng global sigana tuwuh. Seueur patarosan anu tiasa percanten. Inpo naon anu masih tiasa dipercaya sareng naha katengtreman sareng kamakmuran di Jerman terus aya. Ieu persis dimana misi urang dimimitian. Sareng dina jaringan internasional urang nyiptakeun yayasan anu dipercaya, sakapeung résiko luhur, sabab butuh panjang panangan pikeun nanggung jawab. Integer & setia komitmen pikeun ngajaga Jerman.

Larapkeun ayeuna - pikeun dunya anu langkung warni!
TED Obrolan ngalawan pangawasan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

"Serikat Stasi of America" ngadeg dina tembok kadutaan Amérika di Berlin sareng konsulat Amérika anu sanés di Jerman, kalebet Düsseldorf, Frankfurt sareng Hamburg. Alesan ieu mangrupikeun spérman teu isin dina NSA sareng jasa rahasia Amérika.

The NSA salamet strategi ngawaskeun maranéhanana salaku perlu ngalawan terorisme. Sajaba ti éta, ieu diyakinkeun ku nyebutkeun: ". Lamun nganggur nyumputkeun, anjeun nganggur salempang ngeunaan" Hanjakal, éta ngawaskeun tina NSA mana teuing salajengna dina watesan gelut ngalawan teror. telepon anjeun, Skype, Whatsappgespräche bisa diawaskeun, sanajan anjeun boga nganggur teu jeung teroris, dina dasar prinsip "3rd Gelar babaturan".

Leuwih ti éta, berkat ieu téhnik mantau ukur 4 serangan anu dicegah. Éta patut méré up privasi kami pikeun kaamanan katempo tapi teu nyata? Piksel nulungan moal geus dipercaya yén aya naha urang geus dibuka kampanye ieu.

Kasuksésan munggaran sanggeus proyéksi 13 lampu, dina wirahma mingguan jeung sinyalna média hébat:

Miang tina luhureun CIA lalaki kang Oki Jerman urang.

Maca deui

Ti Katumbiri - seni cahya ngahubungkeun sasak

Cinta weruh euweuh bounds - Laskar Pelangi pikeun Orlando

Imajinasi mangrupikeun kalakuan ngimbangi katumbiri.
"Tina Katumbiri"

Lampu tanpa wates of katumbiri a shone on Sabtu sore ti Aula Town Düsseldorf leuwih kota.

Kampanye "Ti Katumbiri" PixelHELPER nangtung pikeun leuwih kasabaran sareng ngalawan hate.

Katumbiri ngalambangkeun harepan & kasampurnaan. Iraha jalma ningali katumbiri, hiji hal anu pasti: gelap sareng hujan henteu ngajaga kecap anu kapungkur.

Proyék seni cahaya "Ti Katumbiri" ku Oliver Bienkowski mangrupikeun hiji proyék anu lumangsung dina jembatan, wangunan sareng arsitéktur kota anu dirobih janten sasak pelangi anu disebut. Sajauh ieu, Karl Branner sasak di Kassel ogé parantos direncanakeun salian ti sasak palabuhan di palabuhan média Düsseldorf. Proyék ieu ngabagi jalma-jalma di Documenta sareng mekarkeun tarik anu kuat pikeun sémah seni internasional. Gerbang Brandenburg ogé ngancik janten katumbiri pikeun Festival Lampu. Kasseler Bergpark Kaskaden anu kaceluk, bagian tina Warisan Budaya Sedunia UNESCO, parantos dicét katumbiri. Kalayan ieu, seniman kampanyeu langkung toleransi & ngalawan hate.

Maca deui

Ngalatan garansi tinimbang bumi tambang ngalawan parobahan iklim

Ngalungkeun tangkal darts kalayan bibit bibit sareng pupuk bérés

Ngalatan garansi tinimbang bumi tambang. Surat kabar anu panggedéna di Maroko dinten ngalaporkeun ngeunaan usul ka Parlemén Australia pikeun naroskeun ka King Maghribi masihan urang pesawat daratan Hercules-C130 ku kituna urang tiasa ngarobih deui ka ngeborkeun leuweung Maroko & Australia. Pabrik leutik di dieu di lokasi Maroko urang sakuduna ngahasilkeun darts tangkal anu teras dialungkeun. Tanpa bantuan Raja Maroko, teu aya anu bisa urang pigawé. Kusabab anjeunna henteu ngabales hurup terakhir kami, urang henteu ngabayangkeun naon waé kasempetan, tapi kami resep ngeunaan kejutan positif.

Tangkal darts ti printer 3D

Saha jam tangan nu watchmen. Kampanye ngalawan panjagaan

Talatah muncul sareng nyebarkeun sadinten-sadinten. Numutkeun sababaraha warta, dunya sigana bakal ngarobah béda ti sateuacan. Pesen mangaruhan kana kahirupan urang. Kami gugah sareng anjeun sareng wengi anjeun. Henteu aya masalah di dunya anu kukupu nganggur sayapna iraha waé. Sareng hiji hal anu tiasa timbul anu gaduh hartos pikeun urang. Téknologi modern ngajantenkeun dunya alit. Tapi konflik régional sareng global sigana tuwuh. Seueur patarosan anu tiasa percanten. Inpo naon anu masih tiasa dipercaya sareng naha katengtreman sareng kamakmuran di Jerman terus aya. Ieu persis dimana misi urang dimimitian. Sareng dina jaringan internasional urang nyiptakeun yayasan anu dipercaya, sakapeung résiko luhur, sabab butuh panjang panangan pikeun nanggung jawab. Integer & setia komitmen pikeun ngajaga Jerman.

Larapkeun ayeuna - pikeun dunya anu langkung warni!
TED Obrolan ngalawan pangawasan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

jeung "Serikat Stasi of America" nangtung dina dinding Kedubes AS di Berlin sarta konsulat Amérika lianna di Jerman, kaasup Düsseldorf, Frankfurt na Hamburg. alesan mangrupa spionase teu euleum-euleum dina NSA jeung layanan rusiah Amérika.

The NSA salamet strategi ngawaskeun maranéhanana salaku perlu ngalawan terorisme. Sajaba ti éta, ieu diyakinkeun ku nyebutkeun: ". Lamun nganggur nyumputkeun, anjeun nganggur salempang ngeunaan" Hanjakal, éta ngawaskeun tina NSA mana teuing salajengna dina watesan gelut ngalawan teror. telepon anjeun, Skype, Whatsappgespräche bisa diawaskeun, sanajan anjeun boga nganggur teu jeung teroris, dina dasar prinsip "3rd Gelar babaturan".

Leuwih ti éta, berkat ieu téhnik mantau ukur 4 serangan anu dicegah. Éta patut méré up privasi kami pikeun kaamanan katempo tapi teu nyata? Piksel nulungan moal geus dipercaya yén aya naha urang geus dibuka kampanye ieu.

Kasuksésan munggaran sanggeus proyéksi 13 lampu, dina wirahma mingguan jeung sinyalna média hébat:

Miang tina luhureun CIA lalaki kang Oki Jerman urang.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????