Kampanye pikeun "Langkung Démokrasi" di Turki

Genocide light art PixelHELPER ngalawan Erdogan

Kabébasan nyarios kaancam parah di Turki. Kusabab usaha kudeta dina Juli 2016, pamaréntah Turki geus vehemently nyokot tindakan ngalawan wartawan jeung média kritis pamaréntah. Ieu exacerbates kaayaan geus tense keur média di Turki. Paspor wartawan dirampas, panulis dibui. Leuwih 130 imah média geus ditutup, kaasup 29 penerbit buku anu ogé geus expropriated.

Sieun sareng mata pencaharian umumna diantara publisitas sareng penerbit. Di Turki, kabébasan éksprési diinjak-injak. Kabébasan kecap mangrupikeun hak manusa sareng henteu tiasa ditawar. Kabébasan opini, inpormasi sareng kabébasan pers mangrupikeun dasar masarakat anu bebas sareng demokratis. Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal jeung Komisi EU nyandak hiji posisi jelas dina kaayaan di Turki, mun uncompromisingly tur aktip nungtut kabebasan éksprési dina kaputusan, lampah jeung pernyataan maranéhanana sarta teu nyieun hiji subyek hungkul. Upami kabébasan éksprési diserang sareng dibatesan sacara masif di Turki sareng tempat sanés di dunya, Pamaréntah Féderal sareng Komisi EU kedah marios kawijakanana ka nagara-nagara sapertos kitu. Salaku tambahan, wartawan sareng pangarang anu kapangaruhan peryogi bantosan gancang ti Jerman sareng Éropa, contona ngalangkungan ngaluarkeun visa darurat anu teu birokrasi.
Wartawan, pangarang jeung penerbit, buku, koran jeung majalah nyieun kontribusi penting pikeun démokrasi jeung kabebasan. Éta pisan sababna naha urang resolutely komitmen kana kabebasan ekspresi, informasi jeung kabebasan pers. Ngadukung petisi kami sareng gabung kami pikeun hak-hak dasar ieu! Pikeun kecap jeung kabebasan!

Laku lampah urang ngajaga média sibuk sareng mastikeun yén masalah kamanusaan anu penting ieu henteu hilap. Punten bagikeun proyék kami dina Facebook! Upami anjeun ngadukung tujuan kami, kami bakal ngahaturkeun sumbangan pikeun kami tiasa neraskeun kampanye sacara permanen. Malah sababaraha euro ngadamel bédana! Babagi téh miara. Punten bantosan padamelan amal urang.

Tempat hadé
PayPal

Maca deui

Wilujeng sumping di Buntesregierung

The Buntesregierung mangrupikeun proyék seni PixelHELPER anu ngungkulan masalah sosial anu penting ku cara anu béda ku netepkeun "Buntesminien" fiktif. Dina ngalakukeun éta, pamaréntah féderal tangtosna ngaganggu béda dina masalah ayeuna tibatan pamaréntah féderal. Ieu pernyataan ku Angela Merkel dina Julian Assange.

Tungtutan ieu ku pamaréntah féderal gaduh implikasi internasional. Ieu réaksi ti Ratu sareng Boris Adang.

Nagara-nagara sanés ngaréspon paménta Kanselir Angela Merkel kalayan alamat Taun Anyar anu béda, di dieu ti Swiss

Saatos Angela Merkel, Ratu, Boris Johnson sareng présidén nasional Swiss, Donald Trump ogé kedah nyarios ngeunaan hal éta.

The "Buntesministerium gegen Homelessness" nyebarkeun kapsul tiis pikeun anu teu gaduh bumi dina susunan artistik ku Angela Merkel. Di dieu anjeun bakal mendakan dua video anu ngagambarkeun kagiatan ieu.

Dina raraga ngarobih masarakat tina sudut pandang seni, PixelHELPER parantos ngalebetkeun sababaraha proyék "warna-warni":

Buntesrat, Buntespolizei, Buntes Kamentrian Keuangan, Bunteskanzler, Buntesnachrichtendienst, Bunteskriminalamt, Buntestag, Buntespresseversammlung, Buntesamt pikeun panangtayungan konstitusi sareng Bunteswehr. Babarengan seniman ti sakumna dunya, kampanye dina proyék masing-masing laun diterbitkeun.

Bunteswehr

Palayanan intelijen warna-warni

Laboratorium Palsu jero pikeun Hak Asasi Manusa

Palsu jero: Kabohongan pikeun harepan anu nyababkeun révolusi!

Palsu jero mangrupikeun bentuk éditan video anu énggal. Tina sora sintétik dugi ka nyaluyukeun gerak sungut, urang tiasa nyiptakeun pidéo naon waé. Pamingpin nagara Totalitarian nyungkeun pengunduran diri dina pidéo éta, perang panjang réngsé, révolusi diproklamasikeun, alamat alternatif Taun Anyar muncul - kemungkinan anu ditawarkeun deepfakes jero pisan. Laboratorium Palsu Jero PixelHELPER parantos ngahasilkeun sababaraha deepfakes. Tingali pilihan dina halaman wéb ieu. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, lebetkeun kana dialog sareng kami ngalangkungan kontak titik.

Angela Merkel nungtut hampura Julian Assange ti Ratu sareng Boris Johnson
Ratu sareng Boris Johnson tangtosna némbalan langsung.
Donald Trump hampura Julian Assange sareng Edward Snowden
Angela Merkel ngadegkeun Kamerdékaan Federal Warna Jerman ngalawan tempat cicing

Dana Pembela Démokrasi Thailand

Pilih basa anjeun:
Punten nyumbangkeun ka paypal@PixelHELPER.tv pikeun tindakan salajengna ngalawan raja

Bal buligir. Raja Thailand ngambil alih papayung pikeun proyék XXXSoccer ti PixelHELPER. Dina pertandingan munggaran, 26 awéwé na ti harem bersaing saling, Rama X. mangrupikeun wasit, dua ratu na aya dina gawang.
Kami ayeuna milari lapangan sepak bola, ngepaskeun kostum sareng nyiarkeun gim dina live stream. Ngadukung kami di dieu:
Kedutaan #Sextourist Thailand Lightart Projection
Urang ngagungkeun demokrasi di Thailand dina tanggal 24 Juni 2020. Pita Faiyen parantos nyarios pidato pengunduran diri raja

Dibunuh pikeun Rama X.
Milarian kaadilan

Thais berjuang pikeun démokrasi sareng kabébasan nyarios ngadukung Yayasan PixelHELPER internasional pikeun ngaluncurkeun protés protés ngalawan King Vajiralongkorn Thailand, raja anu kejem sareng telenges, kalayan bantosan sekutu na, aturan ngaliwatan kasieun jeung ugutan dina militér.

Raja ka raja 67 taun janten raja taun 2017 tapi boro nyéépkeun waktos di Thailand. Pikeun sababaraha taun anjeunna nyéépkeun waktos na di Grand Hotel Sonnenbichl di kota Jerman Garmisch-Partenkirchen, babarengan sareng saurang wanita 20 awéwé sareng rombongan langkung ti 100 karyawan sareng pejabat istana.

Seueur wanoja-na anu di palayan sareng abdi dina hudang anjeunna tahanan di Jerman. Aranjeunna henteu daék ngawula ka Vajiralongkorn, tapi aranjeunna henteu gaduh pilihan. Sumber anu digawé pikeun raja di Bavaria nyebatkeun yén pagawé anu henteu pikaresepeun anjeunna rutin ditakolan sareng ditumbuk ku henchmen Vajiralongkorn salaku hukuman. Tiup-ujug ditembak sabab Vajiralongkorn resep nonton video penderita.

Di Thailand, raja ngadegkeun kunjungan panjara sareng hukuman di salah sahiji karaton na. Pejabat sareng tanaga militér tiasa dikirim di ditu sasasih-marama kanggo ngalanggar anu diédah. Vajiralongkorn maréntahkeun aranjeunna pikeun panyiksaan, neunggeul sareng ngarawat aranjeunna.

Sahenteuna tilu jalma anu damel pikeun raja parantos maot dina taun-taun ayeuna. Karaton nyatakeun yén dua di antarana bunuh diri sareng anu katilu maot tina inféksi getih, tapi biasana dipikanyaho yén sadaya tilu disiksa sareng dibunuh.

Ti saprak 2016, salapan aktivis démokrasi Thailand anu pilari diasingkeun ka luar negeri parantos dibunuh. Aya bukti luar biasa yén aranjeunna ditelasan ku lembaga intelijen Thailand anu nuturkeun paréntah Vajiralongkorn.

Raja langkung luhur hukum Torét di Thailand sareng tiasa polah kalayan impuls. Konstitusi kasebut masihan kakuatan mutlak sareng teu aya anu tiasa ngadamel tuduhan sipil atanapi kriminal.

Anjeunna dilindungi sareng dirojong ku jenderal ultra-royalis anu mingpin angkatan bersenjata Thailand. Militer Thailand, sapertos monarki, mangrupikeun musuh démokrasi. Dina abad ka tukang, tentara parantos nyita kakuatan dina kudeta militer dua belas kali sareng terus campur dina politik. Thailand henteu acan kantos ngembangkeun démokrasi sustainable sabab monarki sareng militer parantos konspirasi pikeun ngarusak politik pamilihan. Vajiralongkorn aya dina paréntah langsung tina hiji tentara anu langkung ti 50.000 prajurit Royal Guard di Thailand pikeun nolak sabalikna.

Opat kali dina sajarah modérn Thailand - 1973, 1976, 1992 sareng 2010 - militér Thailand ngabantai warga sipil anu protés di jalan Bangkok pikeun nungtut démokrasi. Tentara parantos maéhan langkung seueur warga sipil Thailand tibatan anu kantos ngabunuh prajurit asing dina perang anu leres.

Vajiralongkorn ayeuna parantos kaopatna. Anjeunna ngantunkeun sareng ngahina pamajikanana anu lami teu lami saatos pernikahanana sareng pamustunganana cerai anjeunna. Pamajikanana kadua dibuang ti Thailand di 1996 babarengan sareng pasangan lalaki urang. Anjeunna cerai pamajikan anu katilu dina taun 2014, kapaksa anjeunna néwak ditéwak sareng ngadamel pembersihan kulawarga kulawargi. Kolotna, tilu adi, adi, pamanna sareng sababaraha baraya sanésna ditéwak.

Vajiralongkorn kawin ku ratu na ayeuna sataun katukang, tapi anjeunna jarang ningali anjeunna sareng langkung milih nyéépkeun waktos na sareng haremna di Grand Hotel Sonnenbichl bari garwa hirup di hiji hotél di kota Swiss Engelberg.

Vajiralongkorn mangrupikeun raja anu paling beunghar di dunya kalayan harta anu langkung tina 50 milyar euro. Tapi kabeungharan ieu henteu cekap pikeun anjeunna - unggal taun anjeunna nungtut sajumlah ageung tina APBN, anu dibiayaan ku wajib pajak Thailand. Taun ayeuna raja bakal nampi langkung ti 815 juta euro tina anggaran Thailand.

Jalma-jalma biasa anu nekad sareng kalaparan minangka pandemik Covid-19 nyapu ka Thailand sareng dunya, sedengkeun raja di Grand Hotel Sonnenbichl hirup méwah, ngiringan sajumlah artos anu mayar pajak, sareng nyiksa harem sareng abdi-abdi. Karyawan anu keok sareng dicabul henteu wani ngahubungi pulisi Jérman sabab sieun yén kulawargana tiasa dibalasan di Thailand.

Kaseueuran warga Thailand sadar kana kajahatan raja na kekerasan, tapi sora na didamel ku hukum draconian. Saha waé anu ngkritik monarki aya di panjara sababaraha taun ka pengker.

Henteu ngan ukur urang Thai anu kaserang ku Raja Vajiralongkorn. Anjeunna ogé ngabeuratkeun pembayar pajak Jerman sabab nagara kedah mayar kanggo kaamanan sareng perlindungan. Anjeunna ngalakukeun pelanggaran hak asasi manusa di bumi Jérman - perdagangan manusa sareng nyiksa awéwé sareng brutalisasi hamba-hamba na, anu anjeunna anggap sapertos budak. Jérman henteu kedah sabar ieu di nagarana.

Alatan éta, aktivis démokrasi Thailand ngadukung PixelHELPER Yayasan pikeun nyandak tindakan babarengan.

Kami hoyong dunya diajar ngeunaan korupsi sareng kekerasan Vajiralongkorn.

Kami hoyong anjeunna ngeureunkeun nyiksa jalma Thailand.

Kami hoyong Jerman nyepak anjeunna kaluar kusabab anjeunna ngalanggar sababaraha undang-undang.

Kami hoyong anjeunna diusahakeun di Thailand pikeun kajahatan na.

Sareng urang moal mungkas kampanye urang dugi anjeunna dikirim ka bumi pikeun kaadilan.

Upami anjeun ngadukung kami, punten kirimkeun kami pesen sareng nyumbang ka PixelHELPER dina situs wéb kami: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Duaan urang tiasa ngeureunkeun pamaréntahan sieun di Vajiralongkorn sareng ngadatangkeun demokrasi nyata ka Thailand.

Bantuan darurat roti kaléng Éropa - stabilitas pangan pikeun Afrika


Pangiriman roti ka padésan désa miskin tina Ait Faska

Wilujeng sumping di Afrika proyék bantuan piksel nulungan. Langsung saatos pupusna Karlheinz Böhm ku jalma pikeun jalma, kami 2014 ngumbara ka Maroko jeung yayasan pikeun kagiatan urang nempatkeun Afrika. Ayeuna 5 taun engké, urang kudu hal geus kahontal pisan sarta bisa nyadiakeun bantuan ngembangkeun di Afrika. Ti kantor Afrika Kalér kami téh gampang pikeun ngatur sakumaha ti Éropa.

Proyék ngamimitian di tengah gurun batu.
Status proyék Agustus 2019

Kami gaduh kebon leutik, 40 km ti Marrakech di Maroko, dirobih kana studio livestream interaktif. Dina produksi handapeun panon kaméra, kami nganggo parangkat lunak bantuan aréa live swarm interaktif anu diprogramkeun, anu kami ogé bakal nawiskeun ka organisasi bantuan pangembangan anu sanés pikeun panggunaan anu bakal datang. 

Piksel nulungan hayang masihan jalma kabébasan, timer tekad jeung responsibly mun bentukna tanpa bahan hoyong kahirupan maranéhanana sarta méré barudak maranéhanana mangrupa hareup alus. Piksel nulungan nyumbang ka pamutahiran sustainable dina kondisi ekonomi, sosial ékologi politis global. Piksel nulungan gelut kamiskinan sarta promotes HAM, aturan hukum na démokrasi. Piksel nulungan nyumbang ka pencegahan crises jeung konflik telenges. Piksel nulungan ngarojong hiji globalisasi socially ngan, ecologically giat sarta sustainable.

Kami nampilkeun parangkat lunak bantosan langsung kami dina TED Talk di Marrakech di 2014. Ladang mangrupikeun tempat praktis anu munggaran dimana kami nganggo parangkat lunak. Kami ngarepkeun panyokong anyar sareng anu datang kana proyek kami.

Ngaganti kompor areng panggedéna di Afrika Kalér, Ait Faska Maroko
(Konstruksi atap datar 5 méter, jarang pisan)

Kalayan roti kaléng ngalawan kakurangan pangan disababkeun ku perang sareng perubahan iklim

Pikeun ningali eupan Instagram anjeun kedah nambihan API Token anjeun nyalira kana halaman Pilihan Instagram tina plugin kami.

 platform produksi interaktif pikeun bantuan

Hirup Stream ngagimbung Pitulung Software

Kami nampilkeun parangkat lunak bantosan langsung kami dina TED Talk di Marrakech. A TED Talk mangrupikeun kajadian dimana pidato penataan trend dipasihkeun dina topik anu mindahkeun urang sareng bakal mindahkeun urang ka hareup.

Éropa darurat roti canned

Kamp pangungsian Mbera nyaéta 2000 kilométer ti markas live PixelHELPER. Bakery bantosan darurat roti kaléng kami ngahasilkeun roti umur panjang pikeun kubu pangungsian sareng daérah bencana. Ganggang spirulina anu dihasilkeun di Maroko disangka ngabantosan ngalawan gizi buruk sareng kurang gizi di gudang. W.e rék ngawangun loka di hareup camp pangungsian, sarta kami stream live ngagimbung pitulung software ngagunakeun pikeun mantuan urang. Camp pangungsian teh 4 kota pangbadagna Mauritania, urang rék mastikeun yén sangsara tina pangungsi perang ieu alleviated.

PixelHELPER parantos nyiptakeun rohangan anu unik sareng ngadeukeutkeun pemirsa kana produksi barang-barang bantuan di Afrika. Kubus darurat hadir sareng kantong bobo, kompor gas, alat pertolongan pertama & amp; Senter dilengkepan. Sadayana anu anjeun peryogikeun nalika kaleungitan bumi saatos musibah alam.

Ngarojong proyék kami

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Kata kunci: Promosi Seni & Budaya

Kami nyiptakeun padamelan & prospek

Urang nyieun gawean jeung nyieun ngembangkeun sampurna kalawan pangwangunan pitches bal publik, cabinets bursa umum jeung kurban kultural. Salaku wewengkon urang aya dina satengahing hiji ékonomis padesaan, kauntungan loba pausahaan lokal sarta suppliers bahan baku tina tarekat na tiasa nyetél dirina pagawé anyar.

Maroko mangrupakeun nagara paling maju di Afrika.

Ti Maroko kami ngahontal palabuhan jero-cai dina Tangier na Casablanca, sadaya nagara Afrika sareng peti laut. Sambungan ka Éropa téh alus teuing. Ti daratan Spanyol mun Marrakech nyaeta mere hiji jam 6 ku mobil.

Kami parantos nyiptakeun pusat di dieu pikeun gancang koordinasi bantuan kamanusaan sareng bawa gancang ka tujuan anjeun ku mobil, wadah laut atanapi pesawat. Di dieu dina situs éta kami tiasa sacara gampil ngadamel sagala rupa anu diperyogikeun ku jalma-jalma di tempat pangungsian. Kami bakal nyetél pos munggaran di payuneun kamp UNHCR di Mauritania.

téhnologi streaming hirup urang dibangkitkeun buleud interaktif 6 di sisi kénca ti video hirup. buleud ieu bisa dirobah iraha wae ku Sunan Gunung Djati dina watesan aktivitas sarta jumlah disumbangkeun. Kami geus dijieun hiji ngagimbung pitulung interaktif anu bakal ngaktipkeun kami pikeun ngabales di pangungsian dina kaayaan ayeuna sarta nyadiakeun bantuan langsung.

Kaahlian tina software ngagimbung pitulung kami oge sadia keur LSM lianna. Ngobrol urang.

Kapaksa tenaga kerja kélangan Bou Arfa A peringatan Holocaust di Maroko

Demolasi ku 2 bulldozers ngaliwatan nagara Maroko Obeliskna nyaéta sundial sareng teu aya hubunganana sareng peringatan Uygur.

Sanajan seuseueurna penduduk Muslim cicing di Maroko, Uighurs teu dirojong di Cina. Kami ngawangun peringatan kanggo ieu, anu ngan ukur diémutan ku pencét Arab saatos koran di Israél ngalaporkeun ngeunaan bentuk anu sami sareng peringatan Berlin Holocaust. BBC Arab ngalaporkeun dina proyék éta. Ieu nyababkeun hiji boomerang pers internasional dimana laporan éta henteu komitmen deui ka Uyghurs tapi konflik Israel / Paléstina. Karya seni suksés!  

Carita Maroko Holocaust di Wikipedia henteu kantos nyebatkeun kubu pagawé budak di gurun tempat urang Yahudi maot. Peringatan urang ancur ku Kamentrian Interior Maroko saatos sataun diwangun. Kami nyandak masalah kuli paksa kana sajarah Maroko di Wikipedia dina raraga merangan pamalsuan sajarah sareng anti-Semitism. Sareng éta sanaos mangrupikeun pamasangan seni ti mimiti pikeun nunjukkeun palanggaran HAM ku Cina ngalawan Uyghurs. 

Boomerang seni sakali deui ngalaksanakeun arc kreatif pikeun ngalawan rasisme anti Islam sareng nyarioskeun ka buruh kapaksa hilap di Wikipédia.

Hanjakalna, Maroko henteu terang rupa rupa karya seni. Tim éta
Dina situs Maroko urang, kalayan réplika menara Orthanc ti Lord of Cingjing, otoritas Maroko ngajantenkeun hirup. Hiji pawon sup kanggo 500 urang ti Jerman THW nyita, kubur pikeun padamelan pamekaran Jerman sareng buldoser musnah sareng toko bakeri pangembangan, ti mana penduduk langsung nguntungkeun, dirobih ka darat. 

D

Di kubu tenaga kerja dipaksa di Maroko, rébuan jalma maot digawé di karéta api Sahara. Hasilna, Maroko ogé gaduh carita Holocaust. Aranjeunna nyebat Bouarfa anu Auschwitz ti gurun

Surat Terbuka ka Raja Mohammed 6 Maroko.

Anu Maha Suci Mohammed VI, Seni sanés kajahatan. Organisasi urang Jérman pikeun HAM & pikeun promosi seni & budaya geuwat kudu ngadu'a ka anjeun ngeunaan palanggaran HAM serius di Maroko. Éta sadayana dimimitian ku dapur sup sélulér pikeun Afrika, anu pejabat pabejaan anjeun di Tangier parantos nyita ti saprak Méi 2018 sabab urang kedahna hoyong ngajual sup sacara komersil di Marrakech. Salami sataun ayeuna urang ningali jalma-jalma tuang tina kaléng sampah sareng dapur sup kami pastina bakal ngabantosan sababaraha urang supados kenyang. Naha pajabat anjeun ngarobih kebon seniman urang? Otoritas anjeun henteu némbalan kana aplikasi gedong di Séptémber 2018. Unggal dinten urang nyobian hubungan sareng administrasi anjeun ngalangkungan sadaya saluran di nagara éta ti Parlemén ngalangkungan kedutaan Maroko anjeun, anu henteu jalan. Aranjeunna henteu kantos ngajawab. Dina Désémber 2018, pagawé pamekaran PixelHELPER kami Tombia Braide maot kusabab anjeunna kesel pisan kusabab tingkah polah para pejabat anu anjeunna maot kusabab serangan jantung. Tangtosna, anjeunna dikubur salaku mémori tanpa aya anu hadir sareng anu disalahkeun ditetepkeun ka penjabat Maroko. Kami ngawangun sundial dina émutan anjeunna, éta musnah ku buldoser na. Kami nanem modal € 100.000 di Maroko dina sataun. Dioperasikeun roti roti kaléng pikeun mastikeun stabilitas pangan di Afrika sareng nyayogikeun roti gratis unggal dinten ka désa urang. Jenderal anjeun nyandak pangunjung ti kami ka kantor pulisi ku alesan yén dilarang didatangan ku kami. Pananyaan sareng tuduhan tamu urang bakal janten hianat sareng Freemason henteu kedah ditolerir. Teras aya tamparan kanggo pengunjung urang. Wartawan dicegah tina nganjang ka milik urang ku pulisi dina sababaraha waktos. Sanaos kami gaduh sadaya dokumén pikeun kéngingkeun visa investor di nagara anjeun, kalebet sewa kontrakan 3 taun kalayan pilihan pamésér, pulisi anjeun hoyong ngusir kami pisan. Kami nungtut réparasi karusakan sareng ngawangun deui roti roti kaléng. Anjeun ogé kedah ngawartosan aparat kapulisian lokal anjeun yén seniman sanés téroris. Kusabab éta kumaha urang diperlakukeun. Karyawan urang diancam sacara fisik ku Mkadem, leungeun kénca Caid, henteu nutup liang dina tembok luar kami. Dina Festival Gula, tim kami peryogi suntikan rabies kusabab ngegel anjing. Hanjakalna, departemen kasihatanna di Ait Ourir sareng Marrakech ditutup. Kami nungtut 100.000 euro kanggo rekonstruksi sareng pangapunten pribadi ti kapala pulisi anjeun di Ait Ourir sareng caid di Ait Faska. Anu henteu pernah nyarios ka diri urang sorangan tapi ngan ukur komunikasi sareng anu nonton. Kusabab kekerasan pulisi ngalawan tamu kami, kami meryogikeun 100 karyawan pilihan kami salami 100 taun ti Ait Faska & Ait Ourir pikeun ngagarap proyék seni urang.

Anu dipasihan kuli tenaga kerja dipaksa di Maroko. Seueur urang Yahudi anu maot di dieu.

Dina usum panas 1942 ngadatangan Dr. Misi Palang Merah Internasional Wyss-Denant (IRC) mingpin kubu Boudnib, Bou Arfa sareng Berguent. Dinten ayeuna henteu émut panonpoé di désa jauh ieu.
Batang hideung ngabentuk peringatan Holocaust dina hiji unit. Sémah ngumbara ngaliwatan ieu
Simulasi panginget peringatan Holocaust di dunya
Penampilan sateuacan karusakan. Konstruksi 1 sataun sareng 10 Maroko.
Ogé mural ku Walter Lübecke musnah sareng dicét. Bendéra EU rusak dina taneuh.

Total aya 14 kubu tina sababaraha jinis sareng 4.000 lalaki di protéktorat Perancis Maroko. Anu katilu nyaéta urang Yahudi anu ngagaduhan sababaraha rupa kabangsaan. Anu narapidana sadayana lalaki kecuali di Sidi Al Ayachi, anu ngagaduhan awéwé sareng murangkalih. Sababaraha kubu dijaga penjara, nyaéta penjara nyata pikeun lawan politik rézim Vichy. Anu sanésna disebat kubu transit pikeun pangungsi. Anu sanésna disayogikeun pikeun padamel asing. Atanapi urang Yahudi di kubu Bou Arfa di handapeun Vichy, Rails Transsahara janten simbol anu penting pikeun kerjasama sareng Reich Katilu. Ku alatan éta, aya kabutuhan pisan pikeun pagawé. Jalma anu teu tiasa deui damel seueur paéh.

Rébuan Republik Spanyol janten tanggung jawab dina kelompok pagawé asing pikeun pangwangunan sareng pangropéa tina jalur karéta. Laju dina ngerjakeun saatos ngégatan penindasan Franco nyaéta pangperangan sareng henteu nyiksa manusa.Kerja Spanyol parantos janten pidana nyata. Urang Israil diusir ti Éropa Tengah sareng Komunis Perancis parantos ditaros di dinya. Kahirupan sapopoé aya pikasieuneun. Seueur anu maot ku panyiksa, panyiksaan, panyakit, lapar atanapi haus, kalajengking atanapi ngegel oray.

Gudang Berguent (Ain Beni Mathar) dioperasikeun ku Jurusan Produksi Industri. Éta khusus disimpen pikeun urang Yahudi (155 dina bulan Juli 1942 teras 400 di awal 1943 numutkeun laporan CRI). "Tapi kanyamanan spiritual éta henteu ngirangan kanyataan yén kubu Bergue mangrupikeun anu paling parah," saur Jamaa Baida. Palang Merah dipenta pikeun nutup, urang Yahudi anu cicing di Bergued, khususna ti Éropa Tengah, sateuacanna ngungsi ka Perancis. Sukarelawan Legiun Asing demobilisasi saatos éléh taun 1940 teras dilebet kusabab "alesan administrasi". Kitu kasus Saul Albert, warga Turki anu sumping ka Perancis di 1922. Anjeunna dibui di Bergua dugi ka dibébaskeun dina Maret 1943. Dina buku harian anjeunna nyerat:

“10. Pébruari (1941): Batu pegat sadidinten. 2 Maret ...: Serah ka kelompok kalima sareng urang Yahudi Jerman. Abdi henteu resep pisan. Pagaweanna henteu sami; Urang kedah ngadamel ballast ... 6 April: Kami moal tahan deui hirup ieu. Abdi muriang, nyeri huntu ... 22 Séptémber: Rosh Hashanah: Teu aya anu hoyong damel ... 1 Oktober: henteu tuang ... "

Para penjaga, seueur di antarana nyaéta Jérman, kalakuanana zalim, mumusuhan, sareng jahat. "Sakuduna gabung dina NS-SS anu kondang." Sababaraha tawanan kabur, dugi ka Casablanca sareng ngagabung pasukan.

Di Boudnib, kota alit anu gaduh 10.000 jiwa, barak militér anu ayeuna mangrupikeun saksi terakhir ka kemah tentara Perancis. Warga anu langkung lami nyimpen fragmen ingetan: "Kuring tiasa ngawartosan anjeun dua hal pasti. Anu kahiji nyaéta jangjang Boudnib, anu kalolobaanana diwangun ku urang Yahudi. Anu kadua nyaéta seuseueurna kémping kota anu dididik di SD ”(Majalah Tel Quel No. 274, 19-25 Mei 2007).

Maurice Rue, wartawan komunis, magang di dinya. Anjeunna ngawartoskeun ka kami yén "tina 40 tahanan, tilu suku mangrupikeun Komunis, Sosialis sareng Gaullis sateuacan 40 urang Yahudi sumping sababaraha bulan."

Saatos Amérika badarat dina 8. Nopémber 1942 ngagabung sareng Maroko di sisi Sekutu. Dina Januari 1943, Sekutu patepung dina konperénsi di Casablanca. Perjangjian strategis sareng militér ditandatanganan. Teu lami saatosna dimimitian ku serangan ka Sisilia (Operasi Husky, Juli 1943) tungtung Éropa anu dijajah ku Jérman.

Pangwangunan di Bou Arfa henteu ngaganggu sareng kaayaan éta teu parobih langkung saé. Éta langkung saé dibayar ti tahanan Itali sareng Jerman ngagantikeun Komunis sareng Yahudi. Nanging, konstruksi Trans-Sahara tetep tetep naraka. Proyék éta, anu ditunjuk minangka salah, ditinggalkeun ku Perancis ngan 1949.

Upami teu kitu, bantalan gancangna dileungitkeun antara tungtung 1942 sareng awal 1943.

Dokumentasi ku Bill Cran sareng Karin Davison, ditayangkeun dina Arte, ent

 

Peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér 

Tanda ngalawan minoritas anu dianiaya di seluruh dunya. Pangwangunan peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér dimaksudkeun pikeun dijantenkeun sumber inpormasi ngeunaan Holocaust pikeun sakola sareng penduduk.

Nalika unggal blok sia sarébu kecap. Tanggal 17.07 Juli, padamelan pangwangunan dimimitian dina peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér. Kami ngawangun steles pikeun masihan pangunjung di labirin blok abu-abu perasaan henteu mampuh sareng sieun maot ku jalma-jalma di kamp konsentrasi harita. Kami hoyong nyiptakeun tempat di Afrika Kalér anu ngingetkeun jaman digital. Pemirsa aya di dinya sareng live stream dina situs konstruksi sareng tiasa mangaruhan jumlah padamel sareng blok anu badé didamel ku sumbangan anjeun. Langkung seueur nonton sareng nyumbang, beuki ageung peringatan Holocaust janten.

Peringatan Holocaust di Marrakech cenah anu pangpentingna di dunya. Ukuran 5 ukuran Peringatan Holocaust di Berlin engké bakal aya dina batu 10.000 anu dijejeran sakitar pusat inpormasi anu ngadidik sémah ngeunaan Holocaust.

Pendiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, milari namina namina dina pangkalan data Yad Vashem sareng mendakan sababaraha éntri, teras anjeunna katingali dimana peringatan Holocaust salajengna di Afrika sareng mendakan ngan ukur di Afrika Kidul. Kusabab éta sapertos satengah perjalanan dunya ti Maroko, anjeunna mutuskeun ngawangun pangingatan Holocaust dina situs PixelHELPER. Sipat tatangga sadayana kosong, janten aya rohangan pikeun ngawangun stel 10.000 sahenteuna. 

Kamerdikaan ti kampanye HongKong / Anti China

Ujung Hong Kong sakumaha anjeun terang

Tiongkok ngalakukeun tindakan hukum pikeun kahiji kalina pikeun ngarobih tilas koloni makuta Inggris. Kapemimpinan Cina nyegerkeun gerakan protés sareng nangtang dunya barat.

Kongrés Rahayat Cina ngalirkeun Hukum Kaamanan #HongKong, anu sacara de facto ngubur "Hiji Nagara, Dua Sistem" sareng démokrasi. Proyéksi ringan dina umbul Jérman #Bundestag #Bundesregierung & @HeikoMaas mikawanoh kamerdekaan HongKong. #HongKongNeedsHelp #HongKongProtests

Pikeun kahiji kalina saprak ngawitan pandémik korona, rébuan parantos nunjukkeun di Hong Kong ngalawan pangaruh China di daérah administratif khusus. Pulisi nganggo gas luh, semprot lada sareng meriam cai. Puluhan ditéwak.

Protés dina dinten Minggu dipicu ku rencana Beijing pikeun undang-undang kaamanan anu ditujukeun pikeun kagiatan subversif sareng separat di Hong Kong. Sanajan aya larangan dina rapat korona, rébuan nuju ka jalan di balanja di Causeway Bay sareng Wan Chai.

Sababaraha ngayakeun spanduk anu nyarios, "Sawarga bakal ngancurkeun Partai Komunis Cina". Aya ogé sauran ogé nyauran kamerdikaan. Seueur jumlah pasukan kaamanan nolak demonstran.

Bantahan dituluykeun magrib. Aktivis radikal ngalungkeun windows shop. Alatan pandemik korona, aturan jarak anu ngamungkinkeun grup maksimal dalapan urang saleresna panawaran di métropolitik ékonomi ékonomi sareng métronik Asia anu padet.

Inggris parantos ngajakan Hong Kong ti China salami 150 taun, Pulo Hong Kong mimiti, engké Kowloon sareng Téritori Anyar. Perjangjian tamat dina tanggal 30 Juni 1997. Bangsa Inggris masrahkeun koloni makuta ka China.

Réformasi Tiongkok Deng Xiaoping (1904-1997) nimukeun istilah "hiji nagara, dua sistem" salaku awal taun 1980an pikeun mulang Hong Kong sacara sah tiasa dilakukeun. "Dua sistem di hiji nagara tiasa dilakukeun sareng diidinan," saur Deng dina 1982. "Anjeun henteu kedah ngaruksak sistem di daratan, ogé henteu kedah urang ngancurkeun anu sanés."

Urang merjuangkeun Raif Badawi & Julian Assange!

Raif Badawi kedah dileupaskeun tina panjara. Langsung!
PixelHELPER sareng London Afrika Injil Chor ngalakukeun "Sesuatu di jero kuat" kanggo Julian Assange payuneun panjara Belmarsh

hampura karajaan pikeun Julian Assange ti Ratu
Hampura Julian Assange sareng Edward Snowden ku Donald Trump
Hatur nuhun ka #Wikileaks sareng Stella Moris
Angela Merkel nungtut suaka politik sareng pardon ti Julian Assange
Proyéksi ringan Kedubes AS Berlin

Naha ulah naon anu tiasa dilakukeun pikeun nagara anjeun pikeun anjeun, ucapkeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun Assange, modifikasi paribasa sajarah John F. Kennedy terang dina Kedubes AS di Berlin. Amérika anu rutin ngalakukeun kejahatan perang, ti defoliants dina Perang Vietnam anu tiwas ratusan rébu korban pikeun wartawan dibunuh dina perang Irak, kedah mundur pamundut ekstradisi na.

Ngadamel catetan kanggo dinten salajengna dina percobaan; 25.02. nyaéta tanggal sidang pikeun ékstradisi ka Amérika Serikat.

Sareng kaleresan parantos dijaga sacara sakedik sareng henteu aya pamaréntahan anu mawa sisi sareng Julian, Inggris pasti bakal diserahkeun ka Amérika. Éta pisan sababna naha bulan ieu urang bakal ngamimitian nyarioskeun ka Kedutaan AS di luar negeri, White House sareng gedong AS sanésna anu nganggo protés cahaya sareng gangguan artistik.

Sumbang ayeuna supados mungkin, naha 333 euro atanapi 5 euro, sakedik bantosan! Laksanakeun hiji hal pikeun kualitas inpormasi énjing, dumasar kana anu anjeun kedah nyandak kaputusan!

Ratu parantos hapunten Julian Assange

Upami nampi & nyebarkeun pesen rusiah kalayan nilai umum janten pelanggaran kriminal, naon deui anu tiasa dilaporkeun pers? Kusabab naon anu diklasifikasikeun sareng naon anu rahasia ditetepkeun ku pamaréntah.

Nyiksa kakuatan tina AS ngalawan #Assange luar biasa: Anjeunna gering serius dina panjara kaamanan maksimal, dugi ka maot. Saha waé anu nyalametkeun pramuka nyalametkeun kabebasan! Salju nini terus Snowden calik di Moskow sabab sadaya nagara barat sieun dendam ti Amerika.

@Wikileaks parantos janten musuh administrasi AS saprak 2010. Kami pamenta ngabebaskeun langsung #JulianAssange ti panjara di London. Ratu kedah geuwat ngahampura anjeunna & masihan suaka politik.

Ramalan cahaya dina KBRI ti Inggris

Kampanye Old pikeun tahanan politik anu sanés

The ngajamin ditewak Éropa kudu dipaké pikeun milaraan lawan pulitik. The yudikatif Jerman teu extradite alesan alus Carles Puigdemont ka Spanyol. Pidana anu deui kauninga minangka sarana perdebatan pulitik internal jeung ngungudag sahiji musuh pulitik keur ragam unsightly. The Kaadilan Jerman teu kudu nyokot sisi dina perdebatan pulitik di Spanyol jeung mampuh bantuan panyalindungan, sahenteuna moal ti pangalaman sajarah nyeri tina criminalization pamadegan pulitik. Mun aranjeunna tetep nampa pangiriman, ngaliwatan pangadilan jeung tungtungna teh Catalans bisa daya tarik pikeun Mahkamah Konstitusi Federal. kedah nyandak precedence ngaliwatan kaulinan kakuatan di Spanyol nu dibales hak individu di panganyarna dinya.

→ 10 politikus Catalan nu panjara
1. Jordi Cuixart - dinten 161 di jail
2. Jordi Sánchez - dinten 161 di jail
3. Oriol Junqueras - dinten 144 di jail
4. Joaquim Forn - 144 dinten di jail
5. Dolors Bassa - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
6. Raúl Romeva - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
7. Jordi Turull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
8. Josep Rull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
9. Carme Forcadell - jailed saméméh 3 poé
10. Carles Puigdemont - dibui 3 dinten ka pengker

→ Sajaba ti éta, politikus handap kaancam hukuman panjara sarta ayeuna hirup di pengasingan:

1. Toni Comín
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Jibril
6. Marta Rovira

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 21 ″]

Kengingkeun tekanan & perhatosan - bantosan kami ayeuna! Salaku donor, anjeun masihan kontribusi anu teu lumayan pikeun ngahudangkeun amarah umum - pikeun dunya anu langkung saé. Kéngingkeun konkrit ayeuna sareng jantenkeun skandal lintas batas mungkin. Di mana waé anjeun kéngingkeun seueur pemberontakan sareng pemberontakan pikeun unggal euro anu disumbangkeun sapertos urang. Mangga buka halaman wéb kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi ngadukung penggalangan dana Facebook kami:

Pencét fotografer Dirk-Martin Imah Heitzelmann

Artist lampu: Anggota sahiji piksel nulungan

Kabebasan pikeun #Puigdemont dilebetkeun kana panjara Stasi di Berlin. Kami protés ngalawan panjara politikus Catalan anu haram, sapertos # Stasi di Spanyol. Kami maréntahkeun dibébaskeun sadayana tahanan politik di Spanyol. #PixelHELPER nyauran pamaréntah féderal pikeun nyatakeun langsung yén Jérman moal nyatujuan politik ékstradisi. Kukituna persetujuan politik sapertos kitu pikeun paménta Spanyol pikeun silih bantuan hukum diperyogikeun numutkeun aturan Hukum ngeunaan Pangaturan Hukum Sacara Internasional - henteu paduli kaputusan hukum pengadilan. Dibikeun pentingna kasus ieu, otoritas anu masihan nyaéta pamaréntah féderal dina bentuk Menteri Kaadilan Katarina Barley. Kami nyauran pamaréntah féderal pikeun mastikeun yén Carles Puigdemont dileupaskeun langsung ti panjara di Jerman!

Kengingkeun tekanan & perhatosan - bantosan kami ayeuna! Salaku donor, anjeun masihan kontribusi anu teu lumayan pikeun ngahudangkeun amarah umum - pikeun dunya anu langkung saé. Kéngingkeun konkrit ayeuna sareng jantenkeun skandal lintas batas mungkin. Di mana waé anjeun kéngingkeun seueur pemberontakan sareng pemberontakan pikeun unggal euro anu disumbangkeun sapertos urang. Mangga buka halaman wéb kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi ngadukung Fundraiser Facebook kami: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Arab Spring kedah nyangking narabas tur ngamimitian epoch anyar démokrasi. Tapi pemberontak di yesteryear téh tahanan pulitik kiwari. Jalma geus risikiert nu hirup sorangan di Amérika dina skala kabebasan pers ngeunaan Amnésti Internasional anu ditandaan hideung, ayeuna geus di panjara sarta jadi poho ku dunya. Di dieu piksel nulungan hayang ngahalangan sarta tahanan pulitik gratis.

Peta munggaran urang bakal mawa jalma 13 anu diuk dina Maret 2011 panjara deui kana caang. The "Bahrain 13" ditéwak sanggeus karusuhan Pébruari 2011 di ibukota Bahrain manana, geus instigated nu dakwaan ti konspirasi pamaréntah. Loba nagara jeung organisasi kayaning Amnésti Internasional jeung Asasi Manusa Hak Watch ogé sababaraha kali nunjuk ka panyiksaan nu. Tahanan anu disiksa ditingali.

The worries teu eureun pikeun Familen. Ieu tahanan pulitik anu masih linggih di panjara dinten, sarta porsi of 5 taun ka sababaraha kalimat hirup. Sarerea boga hak pikeun nganyatakeun pamadegan na. Ulah poho jalma alus pikeun mawa kami kamerdikaan sorangan dikurbankeun ka loba démokrasi jeung perdamaian.

Maca deui

Pagawe paksa di Bahlsen Oetker & Co. KG

Biskuit coklat - sesah dicerna

nach #PixelHELPER Panalungtikan di # Arsip Féderal kedah na #Wikipedia Artikel ku Hans #Bahlsen bisa ditulis deui. Anjeunna nyayogikeun staf pertahanan timbalan komisi umum dugi ka 1944. Aya gawé babarengan pikeun Nazi #Zwangsarbeiter & Pabrik di Ukraina #VerenaBahlsen

Sanggeus hiji penampilan di acara béntang batu Marketing Online kami indit. Ujug-ujug, nu kritik swagger Bahlsen urang éta catetan darker: The ahli waris saha kitu bangga sajarah bisnis kulawarga, ngahutang kabeungharan maranéhna jeung eksploitasi korban tina rezim Nazi.

nalika gambar-Koran pewaris naroskeun perkawis éta, anjeunna ngaréaksikeun pisan. "Henteu kunanaon pikeun ngahubungkeun omongan kuring sareng éta," saur anjeunna - sareng anjeunna panginten sakedik leres ngeunaan éta: Henteu adil pikeun ngalungkeun ieu ka batur anu ngan ukur hoyong ngobrolkeun hal éta, sapertos aranjeunna Ékonomi tiasa janten "wahana" "pikeun mindahkeun urang maju salaku masarakat".

"Éta sateuacan waktos abdi sareng kami mayar kuli budak sapertos urang Jérman sareng ngubaran aranjeunna kalayan saé. Pengadilan mecat klaim. Dinten ayeuna teu aya deui klaim ngalawan Bahlsen. Bahlsen henteu salah tina nanaon. "

Sarta anu hiji bener nanganan toilét mana Bahlsen waktos bener euy bisa malah ngalepatkeun. Rada sajaba ti ...

Maéhan buruh tani ti tutuwuhan Bahlsen. Naon anu lumangsung dina buruh kapaksa anu henteu tiasa dianggo deui? Aranjeunna ditelasan di kubu konsentrasi.
[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”//livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]
Proyéksi hampang dina Peringatan Holocaust di Berlin
Photographer press: Dirk-Martin Heinzelmann
Poster anu dipikahoyong: Saha anu gaduh inpormasi ngeunaan ngadéportasi Bahlsen buruh tani ka kubu konsentrasi? Pencét fotografer: Oleg Rostovtsev

Tapi lajeng Bahlsen neraskeun. Na yén ditiup kawas kieu:

  • ... yen parusahaan jadi pagawe ulah gede mungkin geus diperlakukeun lamun anu humandeuar afterwards ...
  • ... sareng yén éta wani ngaku yén Bahlsen parantos "henteu salah tina naon-naon" ngan kusabab pangadilan parantos ngajalankeun perusahaan pikeun statute watesan pikeun kajahatanana teu bisa ngahukum...

... éta teu pangperangan hambar gampang nungkulan jadi kalawan kaliwat sorangan? Naon eta bakal mibanda ongkos Bahlsen, ukur keur némbongkeun up saeutik kahudung pisan? Gantina, aranjeunna mutuskeun maén turun kuli kapaksa dina rezim Nazi.

parusahaan Bahlsen Numutkeun laporan dina koran mingguan "Die Zeit", kuli paksaan na panginten dibayar kirang ti anu diklaim sateuacanna dina jaman Nazi. Surat kabar nyebatkeun evaluasi kartu upah pabrik cookie ti taun XNUMXan.

Ahli waris perusahaan Verena Bahlsen nembé ngagaduhan masa lalu Nazi karuhunna sareng perusahaan dina koran "Bild" downplayed. "Kami mayar kuli budak sami sareng urang Jérman sareng ngarawat aranjeunna kalayan saé," saur anjeunna. Budak 26 taun éta parantos nyungkeun hapunten tina pilihan kecap na.

Pagawe paksa Polandia sareng Ukraina cenah nampi antara lima sareng sapuluh Reichsmarks per minggu, numutkeun laporan "Zeit". Sajauh bagian anu paling ageung tina upah kotor, anu antara 23 sareng 29 Reichsmarks, ditahan: kanggo pajak sareng kontribusi jaminan sosial - ti mana awéwé-awéwé ieu henteu pernah nguntungkeun - tapi ogé pikeun denda sareng biaya tinggi pikeun akomodasi paksaan di kamp.

"Naha kulawarga tiasa émut béda?"

Numutkeun kana laporan, kumaha ogé, ieu henteu tiasa dibandingkeun sareng pamayaran padamel Jérman dina jaman Nazi, sabab éta disebat ku Arsip Arolsen di Bad Arolsen. Juru bicara arsip nyarios ka "Zeit": "Numutkeun panilitian sajarah, pagawé Jérman nampi gajih rata-rata sakitar 44 Reichsmarks."

The Bahlsen Grup moal mairan husus on bédana ieu jadi jauh.

Salaku ngalaporkeun Der Spiegel dina masalah na panganyarna, kulawarga Bahlsen ieu ogé deeply aub dina Hanover mangsa jaman Nazi di rezim Nazi ti baheulana kawanoh. Ku kituna anu akina Verena Bahlsen urang jeung baraya di Partéi Nazi sarta SS geus diwanohkeun. 

der #Wehrmacht #Keks, éta # Krümelmonster #VerenaBahlsen von Bahlsen kedah 40% tina saham perusahaan urang ka #Konzentrationslager#Auschwitz cede. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoralJatah beusi Wehrmacht ngajantenkeun serangan perang sareng perang kilat dina Perang Dunya II. Sumbangkeun pikeun proyéksi ringan ngalawan Bahlsen ka: paypal@pixelhelper.tv Der #Leibniz Kueh garing ku parusahaan Verena Bahlsen éta bagian tina sistem ieu sarta decisive keur perang. bakal jadi tanpa anjeunna #Stalingrad geus réngsé baheula. Perusahaan Bahlsen ngasuh salaku #Temmleryén #Hitler geus dihasilkeun coke hutang hébat kana perang ngaleungitkeun #Nazis dina Reich Katilu. The Bahlsen boga buruh nu dipaksa mayar sakali 1500 € santunan téh lulucon goréng. Bahlsen disadiakeun ku Leibniz Feldpostkarten, dasar komunikasi hareupeunana dina Perang Dunya Kahiji. #Kriegspropaganda nyaeta dinten #Reklamekunst #DasOriginal# Nurechtmit52Zähnen #Vernichtungslager #eiserneRation #Hannover#Kriegstreiber Nalika Sekutu bom razia ka awéwé buruh kapaksa ieu diperkirakeun ngan panyumputan a dijieunna tina kai, anu gentlemen denda #Bahlsen tadi staf anjeun moal malah hiji #Bunker diwangun. Ieu nembongkeun gambar kapitalis inhumane of a #Nazi Kulawarga pengikut. Ngalangkungan kulawarga sapertos kitu yén Nazi tiasa ngajaga sistem panyawatna. Hayu urang nunjukkeun Cik Bahlsen yén urang ngahampura anjeunna; pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah nyumbang 40% saham anjeun ka #Auschwitz. Menta éta ti anjeun sacara pribadi - anjeun tiasa mendakannana di dieu dina Facebook: https://web.facebook.com/verena.bahlsen & Instagram @verenabahlsen

Oetker, Bahlsen & Co. ningkatkeun

Bari soldadu pikeun Suriah mana anu ka perang ngalawan nyaeta sarta dunya téh sieun pasar Natal serangan teroris, anu euyeub investasi di Jerman urang armaments pausahaan. Kitu nembe gaduh sababaraha shareholders of Dr. August Oetker KG aub dina mangrupakeun akusisi ti ESG Elektroniksystem- na Logistik GmbH, anu bisnis widang ngan ngawengku jet bajoang Jerman. Industri leungeun téh kadang lingkungan investasi hésé. Sanajan pasar kamungkinan bisa diamankeun, sahenteuna moal ku ékspor leungeun jeung misi militér loba, tapi kana bisnis sakuduna dituju kaamanan batang nepi teuing getih.

Kalayan seni lampu terang seuneu-média

Piksel nulungan geus diatur sorangan di Advent jempé tujuan ngagambar perhatian kana investasi ieu ku kulawarga Oetker. Kituna teh sibuk jaman pra Natal lamun meuli bahan keur cookies Natal henteu turun pesen damai saeutik ieu, Bienkowski geus dibuka rupa lampah protés. Ku kituna, artis lampu projected Contona, hiji Dr. logo Oetker di bentuk cangkang jeung signature "mariem sasatoan" pikeun adul parusahaan ti Dr. Oetker di Bielefeld. Ieu mungkin geus ngan hiji lampu salajengna saeutik dina wengi langit Bielefeld nu cahayana up jalan festively dihias, tapi di dieu éta ngeunaan perhatian media. Nagara ieu aya di ieu rasa Bienkowski dites dina Slingshot Channel kawentar dina YouTube jeung Jörg Sprave a pudding mariem homemade.

Perang salaku zat swasta

Jeung réaksi naon ieu dipicu kaluar sagalana? Barina ogé, aya di Samentara éta hiji pernyataan resmi sahiji parusahaan Bielefeld. "Investasi ieu murni hitungan swasta antara dua anggota kulawarga sarta boga nanaon jeung parusahaan Dr. "Naha Oetker, éta, nurutkeun laporan koran, koran Neue Westfälische. Tur jadi Bienkowski nyandak tina niup gigireun kulawarga Oetker pikeun ngahontal nurani maranéhanana. pertanyaan naha éta téh salaku boga bisnis di Dr. Oetker uninga dina mitzumischen deal leungeun éta waktos ditaros sweetly jeung pancen hambar ku paduan suara nu budak Berlin '.

Tiasa moral jadi colder ti anjeun pizza beku sorangan?

Ku kituna, ti Rolf Zuckowskis Backhit "Dina bakery Natal" nu ado kritis socially "Dina pakarang bakery". Barudak ménta kulawarga Oetker nyaeta: "? Dimana teh akhlaq Isro" Bakal dibere nu sial Peta bareng jeung Berlin HipHop artis Vokalmatador. Tapi teu ukur vocally jeung eusi presentasi teh ngabogaan loba nawarkeun, ogé satuju produksi. Kalawan masker babi méméh kotak kai 1,45 méteran panjang. Dina backdrop ieu hambar sahenteuna Richard Oetker kabagjaan kedah lulus kana deal leungeun. Barina ogé, 1976 tungtung ieu diculik bisi kitu na ditawan. kidnapper miboga topeng babi. Lamun aksi kasebut hambar? Pasti. Tapi sabaraha baking rengse mixes waktu nu diperlukeun nepi ka poho kaliwat sorangan sarta pikeun investasi di poéna leungeun, ensured produk maranéhanana saméméh ampir 40 taun ampir pikeun pupusna sorangan?

Pikeun hiji eureun saharita di ékspor tank ka Saudi Arabia piksel nulungan projected dina kolaborasi jeung outcry action - Ngeureunkeun perdagangan leungeun, anu "Hatur nuhun euweuh bak kana Saudi Arabia" kecap dina Federal Chancellery sarta Kedutaan Arab Saudi.

The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna pausahaan leungeun Jerman. Di satengah munggaran ékspor 2015 leungeun geus disatujuan patut ampir 180 juta euro pikeun Saudi Arabia - kalawan Britania jeung Israél éta malah bisnis leuwih luas.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Sacara global, eta urutan katilu sanggeus AS jeung Rusia. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militer anu ogé disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter kayaning Arab Saudi. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Éropa darurat roti canned

Kampanye pikeun umat Islam Uighurs di Cina / Hak Asasi Manusia

PixelHELPER ngadukung kamerdekaan urang Uighur, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Bebas Uighurs

Panginget Uighur di Marrakech

ATanggal 29.07.2019 Juli, 1 kami nyebarkeun pidéo ka-XNUMX peringatan Uighur kami di #Marrakech, kami nyerat ka sadayana koran Arab naon anu parantos kami laksanakeun sareng teu aya jawaban ngan ukur saatos kami nyarioskeun ka koran yén jajaran kahiji peringatan éta pikeun urang Yahudi gay. peringatan salaku "Peringatan Holocaust Marrakech" dina sajarah Maroko. Dibenci ngalawan solidaritas sareng urang Uighur Islam digjaya. Dugi ka ayeuna, henteu aya nagara Muslim di dunya anu ngadukung urang Uighur sakumaha kedahna. Mudah-mudahan dina 100 taun pangemut tiheula pikeun umat Islam urang Uighurs bakal janten titik balik dina solidaritas nagara-nagara muslim sareng Uighurs.

Duaan urang hoyong ngawangun deui unggal gedong anu ngancurkeun China di nagara anu sanés sareng ngantepkeun kana kaayaan masing-masing kalayan tujuan henteu ngantepkeun China ngancurkeun budaya Uighur.

Upami urang Cina ngancurkeun 1000 garéja, bakal aya ambek-ambekan anu hébat di Éropa. Seuneu dina sinar katoda tiasa ngahurungkeun solidaritas sadunya di dieu. 1000 masjid & garéja Kristen parantos musnah di Cina. Kami parantos nawiskeun sadayana Uyghurs pikeun ngawangun deui aranjeunna salaku salinan anu pas di luar negeri pikeun nyiptakeun solidaritas pikeun jalma-jalma Muslim anu tertindas di seluruh dunya. Hanjakalna, kaseueuran urang Uyghur kabur atanapi di kubu pendidikan ulang Cina sareng miskin. Kusabab kitu urang nyetél penggalangan dana GoFundme. Gumantung kana sabaraha urang kumpulkeun, urang tiasa ngawangun perpustakaan, mesjid atanapi kuburan.

Cina parantos ngancurkeun langkung ti 3 masjid, makam & tempat suci dina 1000 taun. Beijing sacara sistematis ngancurkeun budaya & agama urang Uighur Muslim. Gambar satelit nunjukkeun gambar anu pikasieuneun. PixelHELPER bakalan masihan conto sareng ngawangun deui kuburan Iman Asim anu ancur di gunung Maroko ku piagam anu memperingati karusakan ku Cina. Inpormasi lengkep ngeunaan proyék éta

Kami nungtut démokrasi di Cina. Sareng nagara-nagara nyalira kanggo Uyghurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet. Partai Komunis kudu dibubarkeun langsung. Japati proyéksi entéh

Kami nungtut kabébasan agama di Cina, ngahargaan HAM & pamilihan demokratis pikeun masa depan anu langkung saé. Sadaya masjid kedah diwangun deui ku ngorbankeun Cina, sadayana #Uiguren Anjeun kedah janten gratis kanggo latihan-iman anjeun.

Iraha a trembles Europeanropa, Uighure nyedak panyiksaan. Di Cina, Islam ngalarang, impian kanggo jelema bodo bener-katuhu. Masjid 200 dibongkar, Cina hoyong terang ngeunaan garnix. Konci Uighurs, sareng seuri dina fist teh. Saha bae anu percanten ka Alloh di Cina, bakal ngalih barudak anu rampok tina bobo.

Lajeng sadayana muslim musna, nyebutkeun Xi Jinping anu saé pisan. Lantaran anjeun diawaskeun sadaya nagara, saurna duit Cina anjeun tiasa ngagaduhan. Tapi harita anjeun katingalina jauh, samentawis, Uigure aya dina kokotor. Al Qur'an nyaeta tikét kanggo tikét usum camp konsép panyiksaan.

Dikumbah otak Uyghurs, Mohammed moal bakal ngantep éta. Naek nepi ka témbok Cina sareng ngagolér, dina antosan. Bakal ngintunkeun pengendara ka Hong Kong, Tibét sareng hurung. Sakabéh Muslim bakal ngumpul sareng Xi Jinping pangeusina. Di Cina aya anu lajeng démokrasi sareng anu sanés deui Islamophobia.

Ku kubu ulang atikan jeung ngawaskeun nutup pamaréntah puseur Cina urang geus nyobaan pikeun nyegah kaayaan marudah di propinsi. Ayana fasilitas sapertos geus resmi dikonfirmasi dina bulan Oktober 2018 ku pamaréntah, tapi di waktu nu sami dugaan ieu tina gering-perlakuan nampik dinya.

Pikeun Uighurs, hiji Turkvolki Muslim di propinsi Cina Xinjiang, seueur parantos parantos dirobihkeun taun anyar (poto 22.09.2013, ruruntuhan masjid anu dipiceun di Kashgar). Tapi sanajan kapamingpinan pulitik di Beijing kedah nyadar yén propinsi anu panggedéna di kuloneun Républik Rahayat henteu meunangkeun kakawasaan.

Kawijakan Cina di Xinjiang téh jiga sareng Tibét Budha: basa Cina étnis sareng perusahaanna didaptarkeun. Ista ogé aranjeunna anu langkung seueur kauntungan tina program sareng pamaréntah. Di sakola, anu basa lokal keur diganti beuki seueur tina Mandarin. Mangka Uighurs anu kabur ka agama pikeun ngajaga identitasna. Beuki pamarentah nalangsang Islam, beuki radikal janten.

Kami nungtut ngaleupaskeun langsung sadayana Uyghurs & perkenalan
kabébasan agama di Cina. Sadayana tiasa percanten naon anu aranjeunna pikahoyong, dina monster spaghetti ngalayang atanapi salah sahiji agama di dunya. Cina kedah lirén nyegah masarakatna ngalaksanakeun kabébasan agama. Kabébasan agama mangrupikeun bagian tina konstitusi Jérman - konstitusi Cina kedah nyandak ieu salaku conto.

Kami Buntesnachrichtendienst - pikeun partisipasi anu langkung demokratis

Buntesnachrichtendienst ngadukung aktivis sareng gerak akar akar anu teraskeun nuju perobihan sistemik utama di Éropa. Artis sareng pangusaha ti sakumna dunya ngorbankeun jasa intelijen warni pikeun ngaktifkeun aktivis ti penjara, ngabantosan pemberontakan sareng nyumputkeun korupsi di dunya. Urang ngalakukeun kabiruyungan sareng musuh-musuh urang kedah serius. Kami ngandelkeun kabébasan seni sareng kabébasan ekspresi.

Warta timbul sareng nyebarkeun sadunya unggal detik. Saatos sababaraha berita, dunya siga anu béda-béda tibatan sateuacanna. Berita mangaruhan kahirupan urang. Kami bangun sareng anjeun sareng nyandak anjeun wengi. Henteu masalah dimana waé di dunya iraha waé, kukupu ngepak jangjangna. Sareng aya hal anu tiasa timbul anu ngagaduhan hartos pikeun urang. Téknologi modéren parantos ngajantenkeun dunya leutik. Tapi bentrok régional sareng global sigana mah beuki nambahan. Seueur anu heran saha anu tiasa dipercaya. Inpormasi mana anu masih dipercaya sareng naha perdamaian sareng karaharjaan di Jérman teraskeun. Ieu persis dimana misi kami dimimitian. Sareng dina jaringan internasional kami nyiptakeun yayasan anu tiasa diandelkeun, sakapeung aya résiko anu tinggi, sabab anjeun peryogi panjang panangan payun pikeun meta sacara tanggung jawab. Integer & satia komitmen ka masarakat pikeun ngajagaan Jérman.

TED Obrolan ngalawan pangawasan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

"Serikat Stasi of America" ngadeg dina tembok kadutaan Amérika di Berlin sareng konsulat Amérika anu sanés di Jerman, kalebet Düsseldorf, Frankfurt sareng Hamburg. Alesan ieu mangrupikeun spérman teu isin dina NSA sareng jasa rahasia Amérika.

The NSA salamet strategi ngawaskeun maranéhanana salaku perlu ngalawan terorisme. Sajaba ti éta, ieu diyakinkeun ku nyebutkeun: ". Lamun nganggur nyumputkeun, anjeun nganggur salempang ngeunaan" Hanjakal, éta ngawaskeun tina NSA mana teuing salajengna dina watesan gelut ngalawan teror. telepon anjeun, Skype, Whatsappgespräche bisa diawaskeun, sanajan anjeun boga nganggur teu jeung teroris, dina dasar prinsip "3rd Gelar babaturan".

Leuwih ti éta, berkat ieu téhnik mantau ukur 4 serangan anu dicegah. Éta patut méré up privasi kami pikeun kaamanan katempo tapi teu nyata? Piksel nulungan moal geus dipercaya yén aya naha urang geus dibuka kampanye ieu.

Kasuksésan munggaran sanggeus proyéksi 13 lampu, dina wirahma mingguan jeung sinyalna média hébat:

Miang tina luhureun CIA lalaki kang Oki Jerman urang.

Maca deui

Ti Pelangi - seni cahaya nyambungkeun sasak

Cinta weruh euweuh bounds - Laskar Pelangi pikeun Orlando

Imajinasi mangrupikeun kalakuan ngimbangi katumbiri.
"Ti Pelangi"

Lampu tanpa wates of katumbiri a shone on Sabtu sore ti Aula Town Düsseldorf leuwih kota.

Kampanye "Ti Katumbiri" PixelHELPER nangtung pikeun leuwih kasabaran sareng ngalawan hate.

Pelangi ngalambangkeun harepan & kasampurnaan. Iraha jalma ningali pelangi, hiji hal pasti: gelap sareng hujan teu aya kecap terakhir.

Proyék seni cahaya "Ti Pelangi" ku Oliver Bienkowski mangrupikeun proyék anu lumangsung di mana jambatan, gedong sareng arsitéktur kota anu terkenal dirobih janten sasak pelangi. Sajauh ieu, salian ti sasak palabuhan di Medienhafen di Düsseldorf, Sasak Karl Branner di Kassel parantos didesain ulang. Proyék ieu ngabagi jalma di Documenta sareng ngembangkeun daya tarik kuat pikeun pengunjung seni internasional. Gerbang Brandenburg ogé dirobih janten pelangi pikeun Festival Lampu. Kassel Bergpark Kaskaden anu kawéntar, bagian tina Situs Warisan Dunya UNESCO, ogé parantos dicét pelangi. Kalayan ieu seniman ngajukeun langkung toleransi & ngalawan benci.

Maca deui

Vogelschiss gegen Hass - kartu beureum pikeun pangirim hate

Shit balik ayeuna, ngalawan #Hate ayeuna aya hiji di bersih Ubar keur nawarkeun racun. @PixelHELPER ngirimkeun kotoran manuk ka saha waé anu nyebarkeun hatena. Sumbangkeun ka paypal@PixelHELPER.tv & nyerat ka kami anu kedah kéngingkeun pangiriman salajengna. Surat 1 asup ka @_donalphonso ti para @world

Dina kalangkang moral pamasangan seni #Fencing4Humanity, mangrupikeun régulasi wates luar Éropa, manuk mimiti parantos netep. Ti dieu ayeuna sareng Jerit #Bird ngalawan #Hate perang dina Internét.

Fasilitas Vogelschiss di Maroko

Di Maroko anu jauh urang ayeuna ngawangun fasilitas Vogelschiss kami pikeun ngirim amplop Vogelschiss simbolis leutik ka jalma anu profil dirina ku #HateSpeech.

Manuk nyandak tutuwuhan urang séhat
Hiji manuk burung ngalawan hate
Pangwangunan fasilitas najit manuk kami

Musium Sindir Kaagamaan SamuelPaty & Kabebasan Seni

Nelepon pikeun ngawangun Museum Sindiran Agama & Kabebasan Seni ku Samuel Paty

Pembunuhan Samuel Paty kedah pernah hilap. Seni kedah henteu janten deui alesan pikeun téroris maéhan jalma sanés. Kabébasan artistik luhur kabébasan agama. Kami ngajak kelas sakola ti sakumna Éropa pikeun nganjang ka paméran kami ngeunaan satira agama. Saperti sirkus modéren pikeun kabébasan artistik, ku paméran kami kami bakal nampilkeun kasang tukang ngeunaan sejarah satira agama di Éropa sapanjang sababaraha dinten. Kami peryogi bantosan anjeun supados urang tiasa ngagaleuh sareng ngalengkepan wadah laut sareng paméran kami. Sakabéh Éropa kedah nangtung babarengan pikeun kabébasan nyarios sareng gambar. Punten teraskeun kampanye kami ka sadaya réréncangan di sadaya nagara Éropa sahingga urang tiasa ngamimitian gancang ku paméran mobile pikeun kabébasan artistik. Saha waé anu nyumbang gaduh pangakuan salamina salamina ka Pop Up Museum kanggo Sindiran Agama.

Kalayan Museum Popup mobile kami bakal ngarambat ka sadaya nagara Éropa.
Peringatan Holocaust kami di Maroko dibongkar, dilaporkeun CNN
CNN ngeunaan proyék kami di Maroko

Petisi warga pikeun nyalametkeun Klinik Loreley ku proksi

Ieu mangrupikeun conto utama tina perjuangan ngalawan demokrasi langsung ngalangkungan referendum. Gantina nguji konsép operator urang, para pulitikus rélangan ngalawan paménta warga urang dina sadaya saluran, anu nunjukkeun yén urang aya dina jalur anu leres. Salami euweuh pangadilan administrasi mutuskeun, petisi warga urang henteu tiasa katampi di handapeun §17 kode kotamadya. Dinten ayeuna, bahkan Jurnal Resmi disalahgunakeun pikeun ngawangun haté. Kami ayeuna nyungkeun béwara kontra.

Politikus anu hoyong nutup Rumah Sakit Loreley damel sareng metode fitnah anu sanésna ukur dianggo di nagara-nagara totaliter. Asosiasi kota sareng kotamadya naék ka pengadilan sareng pendapatna ditepikeun ka warga nagara sapertos kaputusan pengadilan administrasi. Sababaraha warga parantos nyungkeun sumbangan nalika demonstrasi prakarsa warga sepuh '"Kanggo pelestarian klinik Loreley", perusahaan masing-masing parantos nyumbang langkung ti 10.000 ka asosiasi dukungan rumah sakit. Kami nampi € 0 sumbangan sareng petisi kami pikeun warga masarakat dikritik sabab kami nuturkeun saran Mehr Demokratie e. V. parantos nyerat nomer rekening sumbangan kami dina lambaran éta.

Kasempetan terakhir pikeun ngahémat Klinik Loreley mangrupikeun paménta warga di unggal 3 kota pasangan. Saha waé anu gaduh tempat pangheulana di kota masing-masing sareng langkung ti 18 taun langkung ageung tiasa daptar. Punten nyebarkeun dokumén sacara lega di daérah anjeun.
Gulung ka handap pikeun milih antara Oberwesel, St. Goar & Asosiasi Hunsrück-Mittelrhein.

Kalayan konsép operator anyar ti PixelHELPER Yayasan, kami nuju ka klinik-klinik Loreley janten masa depan anu aman!

Nyuhunkeun warga pikeun kota Oberwesel

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.

Panyuwunan warga pikeun kota Sankt Goar

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.

Petisi warga pikeun komunitas Hunsrück-Mittelrhein

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.
Simpen klinik Loreley. GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER badé ngiringan rumah sakit sareng teras ngajalankeun éta salaku solusi 1-imah. Ramalan cahaya dina Kamentrian Kaséhatan di Berlin

Kaayaan ayeuna 20.04.2020/21/15 XNUMX:XNUMX

Dina kompas anu ayeuna April 2020 tina CDU Oberwesel aya anu salah dituduhkeun, nyaéta klinik-klinik éta henteu untung.
Krankenhaus GmbH St. Goar-Oberwesel, sakumaha namina nunjukkeun, mangrupikeun GmbH sareng sanés GmbH nirlaba. Éta ngan ukur dikaluarkeun tina sababaraha pajak, tapi henteu amal. Dina kasimpulan, kedah dicatet yén dibebaskeun tina pajak perdagangan, anu
Pajeg penjualan sareng pajeg harta dipasihan ka sadaya rumah sakit anu nyumponan sarat § 67 AO. Ieu henteu paduli naha rumah sakit téh sanés kauntungan. Pangecualian ti pajak korporasi ngan ukur diasihkeun ka rumah sakit anu henteu nambut kauntungan tina hartos §§ 51-68 AO. Dina waktos éta éta GmbH kalebet sadayana kamungkinan mundur artos. Jurusan na ditutup sareng téknologi rumah sakit dialihkeun ka rumah sakit sanés. Konvérsi kana GmbH nirlaba tiasa dihontal. Ngabantosan upami nyungkeun warga pikeun ngiringan operasi nirlaba klinik-klinik facebook.com/loreley-klinik kalayan perusahaan tanggung jawab terbatas nirlaba, langkung seueur dana ti sayogi kalayan struktur perusahaan anu aya terbatas, kauntungan henteu tiasa ngalir deui, tapi kedah dianggo pikeun tujuan nirlaba rumah sakit nirlaba anyar. Dina hal urang anu janten klinik sorangan, pusat senior sareng bengkel énggal pikeun jalma cacad di lokasi kuno di Sankt Goar. Kanggo inpo nu langkung lengkep, ukur gulung ka handap dina kaca ieu.

Kaayaan ayeuna 19.04.2020/13/00 XNUMX:XNUMX

Kami ngamimitian tilu petisi di kota-kota anu gaduh saham pikeun ngahontal "rapat pemegang saham luar biasa" anu anyar nyungkeun Marienhaus Holding GmbH pikeun mindahkeun saham 55% anjeun di rumah sakit ka PixelHELPER Foundation nirlaba GmbH, sapertos anjeun parantos nawiskeun ka Palang Merah.

Salaku tambahan, rumah sakit téh dirobih janten perusahaan nirlaba pikeun tetep sadayana kauntungan di perusahaan ka hareup sareng henteu ngadistribusikaeun ka shareholders. Jang ngalampahkeun ieu, urang kedah ngirangan 300 tanda-tanda tina pamilih pikeun pasangan dina lokasi éta.

The PixelHELPER Foundation non-profit GmbH ngembangkeun konsép sareng tawaran pikeun pangropéa sareng tuluyan tina klinik di Oberwesel. Nawiskeun kalayan fokus khusus kana inpormasi kedah didamel di lokasi Sankt Goar. Ieu kalebet rupa-rupa bentuk kahirupan pikeun 8-16 jalma, ogé hiji bengkel afiliasi pikeun jalma anu cacad.


Rumah sakit di Oberwesel kedah ogé nyegerkeun sadaya departemén spesialis anu diperyogikeun sapertos unit perawatan intensif supados beroperasi salaku rumah sakit pinuh.


Gotong royong sareng gawé bareng sareng Universitas Marburg sareng perusahaan téknologi médis caket, bengkel pikeun anu cacad bakal ngahasilkeun komponén médis kai anu relevan sareng disertipikasi anu bakal dianggo kanggo ékspor ka Afrika.


Pikeun pangwangunan bengkel énggal pikeun anu cacad, kalebet hirup gratis panghalang, waragad dugi ka EUR 600.000 kedah diterapkeun ti Aktion Mensch.


Yayasan PixelHELPER hoyong nunjukkeun pangaruh kumaha syarat-syarat masarakat sepuh tiasa dipiharep ku cara modéren modern sareng masa depan di nagara éta.
Pikeun mastikeun kaamanan kauangan, Yayasan PixelHELPER bakal konsentrasi pikeun ngabuka daérah kauntungan anu anyar pikeun mastikeun tuluyan salaku rumah sakit nirlaba. Kami ogé ngarepkeun dana tina dana struktur rumah sakit pikeun neraskeun operasi klinik sareng dilegakeun.


Di dieu, Pixelhelper Yayasan, ngaliwatan panyokongna, tiasa murag deui kana jaringan anu kasohor dina kawijakan kaséhatan Jerman.


Kusabab perusahaan liabilitas kawates nirlaba teu ngudag kapentingan kauntungan sorangan, teu aya distribusi kauntungan anu dilakukeun ka para pemegang saham, kami investasi naon-naon surup di klinik sareng bengkel cacad.


Fokus hiji rumah sakit nirlaba pikeun biasana saé - tetep sinonim sareng kasabaran jalma anu sabar. Istilah "non-profit" relevan pikeun hukum pajak, sabab ngan ukur kagiatan anu didaptarkeun dina paragrap 52 tina kode pajak anu ngaladénan masarakat umum dianggap henteu nirlaba dina artos hukum pajak - upamana, ngeunaan masalah pembiayaan dina sektor kaséhatan. GmbH non-profit (gGmbH) dibebaskeun tina pajak perusahaan . Salaku balikan, gGmbH wajib ngagunakeun dana anu kabentuk ngan ukur kanggo tujuan nirlaba.

Janten urang hoyong janten klinik spesialis mnta kauntungan - sareng kalakuan anu sasuai. Hal ieu ngamungkinkeun urang kalenturan, anu matak manfaat kanggo pasien. Kusabab kami teras henteu ngan ukur dianggo sacara terampil pisan pikeun matuh standar anu anyar, tapi ogé numutkeun prinsip manusa, prinsip kualitatif sareng ékonomi - ieu hartosna urang hoyong nganggo sadayana kauangan finansial sareng SDM pikeun kapentingan pasien urang.
Latar Latar: PixelHELPER Yayasan diadegkeun ku sababaraha Freemason sareng seniman lampu na Oliver Bienkowski. Di Hamburg aya Médis Rumah Sakit di Rissen, anu dioprasikeun ku Palang Merah, ogé M Home Pangsiun Rumah Tangga di tengah-tengah Hamburg. Rumah Sakit Freemason di Hamburg dibuka panto tanggal 3 Oktober 1795 di Dammtorwall salaku lembaga anu munggaran pikeun pangakuan jalma gering, anu saacanna ngalaman lengkep di Hamburg. Mimiti didamel janten rumah sakit pikeun abdi-abdi awéwé sareng diperpanjangkeun sababaraha taun ka pengker kanggo abdi-budak lalaki. Nalika Yayasan PixelHELPER dileungitkeun, barang-barang éta ka Freimaurer Hilfswerk eV, anu mangrupikeun bagian tina organisasi amal.

Kaayaan ayeuna 16.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kami nuju milarian tempat nyéwa di kota Oberwesel. Kami bakal nganggo tempatna pikeun koordinasi 3 petisi pikeun perawatan rumah sakit sareng ngahasilkeun roti kaléng kanggo kubu pangungsian sareng para gelandang. Pas lokasi na dipanggihan, daptar tanda tangan pikeun sadaya 3 kota tiasa diunduh dina halaman ieu. Saatos ngumpulkeun tandatangan, anjeun tiasa nyungkeun daptar petisi ka kami dina situs. Referendum dimimitian sateuacan 01 Mei 2020

Kaayaan ayeuna 14.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kami ningali dina kagagalan nyebatkeun tawaran pameseran kami ku Marienhaus Ngagaduhan tipuan jelas ti pemegang saham anu sanés. Yayasan PixelHELPER Yayasan nirlaba GmbH parantos ngahubungi pengacara hukum administrasi di Koblenz & asosiasi Mehr Demokratie eV pikeun nalungtik referendum pikeun ngamimitian "rapat pemegang saham Luar Biasa pikeun méréskeun resolusi 09.04.2020 April, 1". Kiriman pikeun referendum parantos siap, tapi kedah dipariksa sacara sah. Referendum bakal ngajantenkeun administrasi kota nyandak kaputusan dina rapat shareholder anu luar biasa. Pengacara hukum perusahaan nalungtik léngkah hukum anu kalapa. Kalayan rapat anu gaduh saham anu luar biasa, saham tiasa ditugaskeun ka PixelHELPER Foundation gGmbH, sareng operasi XNUMX salajengna di Oberwesel diteruskeun, ogé pelestarian pusat warga senior.

Sanaos kami ngirim tawaran pengambilalihan ka juru bicara perusahaan kanggo Marienhaus Holding dua kali ngalangkungan email, teu aya tanggapan pikeun tawaran kami kecuali telepon telepon balik ti Heribert Frieling.

Rumah Sakit Loreley & Pusat Warga Senior penting pisan salaku fasilitas umum pikeun Oberwesel. Dina rapat pemegang saham anu terakhir dina 09.04.2020 April, XNUMX, Marienhaus GmbH henteu némbalan ieu, sanaos aya tawaran pengambilalihan ti GmbH nirlaba PixelHELPER Foundation, sareng sadaya patarosan ngeunaan ieu, henteu aya tawaran pengambilalihan deui anu sayogi. Kami ningali pelanggaran pidana tina gambaran palsu. Marienhaus mindahkeun inventaris ka rumah sakit sanésna sareng tungtungna hoyong ngamankeun pusat senior salaku sapi tunai. Pakaryan mandiri anu ngalakukeun sapertos kieu di Jerman dianggap nyinggung kabangkrutan. Saha waé anu mindahkeun inventaris, nyaéta aset rumah sakit, sateuacan kabangkrutan anu bakal datang tiasa dituntut. Rumah sakit dirawat ku Marienhaus GmbH arah klinik anu sanés sapertos Bingen. Kami ngadesek sadayana anu nyekel saham naroskeun ka Marienhaus GmbH ti perusahaan rumah sakit St. Goar Oberwesel GmbH. Salaku perusahaan nirlaba, Yayasan PixelHELPER moal ngahasilkeun sebaran kauntungan tapi bakal mingpin pusat & rumah sakit senior ka hareup kusabab alesan nirlaba.

Resi sumbangan bakal dikirim langsung. Resi pangiriman anjeun cekap pikeun panampi sumbangan kanggo kantor pajeg dugi ka € 250.

Kalayan ramalan lampu dina éta Kamentrian Kaséhatan Federalt Yayasan PixelHELPER kabukti kana panutupan tina St. Goar / Oberwesel. Saran kami: Yayasan GmbH PixelHELPER Yayasan henteu nyandak pangsaéna 55% upami Rhineland Palatinate Kamentrian Kaséhatan. ti dana struktural rumah sakit, anu parantos ditanda kanggo pamayaran parawatan, pikeun gaji karyawan, operasi teras sareng ékspansi rumah sakit, anu bakal masihan PixelHELPER kasempetan ngarobih klinik sareng ngajaga sadaya karyawan di rumah sakit Oberwesel langkung ti 1 taun. Éta imah di St. Goar kedah dianggo pikeun ngawangun mesin ventilasi pikeun dunya katilu. Universitas Marburg geura-giru bakal nampilkeun alat-alat ventilasi anu sederhana pikeun Afrika ka masarakat. Kalayan bahan-bahan kai sareng bagian saderhana tina toko hardware, ventilator ogé tiasa diwangun pikeun nagara-nagara anu ayeuna henteu ngagaduhan sistem rumah sakit anu fungsina. Salajengna, PixelHELPER Yayasan kalayan kantor aksi di Rumah Sakit St. Goar nyetél nawaran bantuan nirlaba sanés sapertos bakery roti kaléng kanggo langkung stabilitas pangan, ngatur festival seni ringan & léngkah-léngkah salajengna pikeun ngadukung warga St. Goar & Oberwesel. Pandangan saterusna datang, sateuacan Perang Tiis aya langkung ti 40 rumah sakit bantu di Jerman, anu ditutup alatan tabungan. Dina waktos pandém, urang moal tiasa nutup deui rumah sakit. Jawaban Jens Spahn dituturkeun ku email, ngarujuk ka Kaséhatan di Rhineland-Palatinate. Ahli politik kedah ngalaksanakeun gancang ayeuna. Anu ka-22 Jutaan subsidi kudu dileupaskeun pikeun operasi teras sareng gaji rumah sakit sareng kalayan perusahaan operasi nirlaba énggal usaha anu kedah dilakukeun pikeun sahenteuna ngahasilkeun rumah sakit ka nol hideung dina sababaraha taun ka hareup, sabab kontras ka Marienhaus GmbH, GmbH nirlaba henteu kedah ngahasilkeun kauntungan. Éta bakal cara anu saé pikeun sahenteuna dibuka rumah sakit di Oberwesel pikeun operasi rumah sakit normal. Kami ngajukeun RLP Kamentrian Kaséhatan pikeun ngaleupaskeun dana tina dana struktural, pikeun nransperkeun saham kana PixelHELPER Yayasan ka Marienhaus GmbH sareng nyimpen karyawan ti Rumah Sakit Oberwesel. Supados urang tiasa ngaoperasikeun rumah sakit sareng pensiunan di sisi payun sareng masa depan pikeun perawatan dasar anu langkung saé. Pamaréntah Rhineland-Palatinate ogé wajib ngajalankeun rumah sakit di Oberwesel kalayan pandangan turis anu ngadatangan Rhine Tengah, urang ngarepkeun yén politikus bakal mikeun. Tawaran beuli ku email ka juru bicara perusahaan Frieling of Marienhaus GmbH teu acan parantos direspon. Tapi kami nganggap yén sapertos Palang Merah Jérman, anu disayogikeun ku tuangeun 55% stake, Marienhaus GmbH ogé daék nawiskeun kami 55% stake pikeun hiji euro.

Ngalatan garansi tinimbang bumi tambang ngalawan parobahan iklim

Ngalungkeun tangkal darts kalayan bibit bibit sareng pupuk bérés

Rebo na tibatan ranjau darat. Koran anu panggedéna di Maroko ngalaporkeun dinten ieu ngeunaan usulan kami ka Parlemén Australia pikeun naroskeun ka Raja Maroko pikeun masihan kami pesawat ranjau darat Hercules-C130 sahingga urang tiasa ngarobihna pikeun réboisasi di leuweung Maroko & Australia. Pabrik leutik di dieu di lokasi Maroko kami badé ngahasilkeun anak panah tangkal anu teras murag. Tapi urang moal tiasa ngalakukeun nanaon tanpa pitulung raja Maroko. Kusabab anjeunna henteu ngaréaksikeun surat-surat terakhir kami, kami henteu ngabayangkeun kasempetan naon waé, tapi kami resep kana kejutan positip. 

Tangkal darts ti printer 3D

Saha jam tangan nu watchmen. Kampanye ngalawan panjagaan

Warta timbul sareng nyebarkeun sadunya unggal detik. Saatos sababaraha berita, dunya siga anu béda-béda tibatan sateuacanna. Berita mangaruhan kahirupan urang. Kami bangun sareng anjeun sareng nyandak anjeun wengi. Henteu masalah dimana waé di dunya iraha waé, kukupu ngepak jangjangna. Sareng aya hal anu tiasa timbul anu ngagaduhan hartos pikeun urang. Téknologi modéren parantos ngajantenkeun dunya leutik. Tapi bentrok régional sareng global sigana mah beuki nambahan. Seueur anu heran saha anu tiasa dipercaya. Inpormasi mana anu masih dipercaya sareng naha perdamaian sareng karaharjaan di Jérman teraskeun. Ieu persis dimana misi kami dimimitian. Sareng dina jaringan internasional kami nyiptakeun yayasan anu tiasa diandelkeun, sakapeung aya résiko anu tinggi, sabab anjeun peryogi panjang panangan payun pikeun meta sacara tanggung jawab. Integer & satia komitmen ka masarakat pikeun ngajagaan Jérman.

TED Obrolan ngalawan pangawasan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

jeung "Serikat Stasi of America" nangtung dina dinding Kedubes AS di Berlin sarta konsulat Amérika lianna di Jerman, kaasup Düsseldorf, Frankfurt na Hamburg. alesan mangrupa spionase teu euleum-euleum dina NSA jeung layanan rusiah Amérika.

The NSA salamet strategi ngawaskeun maranéhanana salaku perlu ngalawan terorisme. Sajaba ti éta, ieu diyakinkeun ku nyebutkeun: ". Lamun nganggur nyumputkeun, anjeun nganggur salempang ngeunaan" Hanjakal, éta ngawaskeun tina NSA mana teuing salajengna dina watesan gelut ngalawan teror. telepon anjeun, Skype, Whatsappgespräche bisa diawaskeun, sanajan anjeun boga nganggur teu jeung teroris, dina dasar prinsip "3rd Gelar babaturan".

Leuwih ti éta, berkat ieu téhnik mantau ukur 4 serangan anu dicegah. Éta patut méré up privasi kami pikeun kaamanan katempo tapi teu nyata? Piksel nulungan moal geus dipercaya yén aya naha urang geus dibuka kampanye ieu.

Kasuksésan munggaran sanggeus proyéksi 13 lampu, dina wirahma mingguan jeung sinyalna média hébat:

Miang tina luhureun CIA lalaki kang Oki Jerman urang.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????