7. Oktober 2014 Oliver Bienkowski

Piksel nulungan Cubik di PBB

Cubik saméméh PBB. piksel nu auctioned nulungan Rubik urang kubus nu ngumbara leuwih nagara 40 di dunya, diwakilan ku Nuseir Yassin saméméh PBB lajeng dikirim ka Maroko.

cubik