19. Oktober 2016 Oliver Bienkowski

Donald Trump édisi husus tina Adolf Hitler urang kadek Kampf

samaran kadek Kampf reprint ku ngaganti rébuan kecap

Gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

Kami geus dijieun versi anyar tina Adolf Hitler urang "kadek Kampf" kalawan Donald Trump salaku protagonis imajinér - ku swapping rébuan kecap dina buku heubeul. Otobiografi fiksi ayeuna nuturkeun jalan Trump ti budak leutik di New York ka pangusaha Amérika sareng politikus anu kuat. Dina carita paralel ieu, Trump ngamimitian kudéta saatos pamilihan umum 2016, mirip sareng kudéta Feldherrenhallen Hitler di Munich di 1923. Anjeunna ditahan sareng dikirim ka panjara kaamanan maksimum, seueur pendukung Republik na murag di payuneun Capitol sareng White House .. Anjeunna ngadegkeun Partai Nasionalis Amérika, dumasar kana pamendak pemurnian rasial sareng agama, nyiptakeun musuh ti urang Méksiko, Muslim sareng saha waé anu ngancam pandangan dunya nasionalisna.

Tujuan nulis versi anyar "Mein Kampf" tina sudut pandang Trump nyaéta pikeun ningkatkeun kasadaran kana kamiripan ideu anu maju boh Trump sareng Hitler. Mangrupikeun waktos anu sanés (1930an vs. dinten ayeuna), nagara anu sanés (Jérman vs. Amérika Serikat), sareng musuh anu sanés (Yahudi vs. Muslim), tapi konsépna sami. Trump parantos masihan kami sababaraha wawasan bahaya administrasi na tiasa masihan ka Amérika Serikat sareng dunya ngalangkungan pidato sareng tweet na.

Présidén Amérika ngagaduhan seueur kakuatan sareng pangaruh pikeun ngan ukur warga Amérika, tapi pikeun sadaya jalma di planét ieu. Présidén Trump tiasa nandaan mimiti lamping leueur tina rasisme sareng prasangka kana hal anu jahat anu urang teu acan tiasa bayang. Upami vérsi "Mein Kampf" anu parantos diénggalan ieu tiasa nyorot paralel antara Trump sareng Hitler, maka PixelHELPER parantos berhasil ngingetkeun peringatan penting pikeun masarakat Amérika.

Harga dina Amazon geus $ 0.99, tiap narima ti kami buku pikeun tutulung simbolis. Kabéh proceeds baris kampanye HAM jeung kagiatan seni kauntungan nu nulungan piksel ngalaksanakeun. Saatos tutulung ka urang kirimkeun Anjeun buku dina format epub * ku e-mail. Mangga masihan tutulung anjeun dina alamat e-mail Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta anjeun bisa kalayan gampang didatangan: Download

The piksel nulungan artis koléktif, nyaéta hiji organisasi nonprofit internasional keur minoritas sarta HAM diideuan ku cita Freemasons. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi.

? Sharing nyaeta miara.
►Betterplace: https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER
Rekening tutulung:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
Bank: GLS Komunitas Bank
BIC: NOLADE21MDG
Holder akun: piksel nulungan Yayasan organisasi nirlaba
Kanggo inpo nu langkung lengkep: https://PixelHELPER.org


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 7 ″]

video kampanye na TV Aufritte | gelombang Jerman |


instalasi lampu on Federal Kantor ku beus ganda-Decker tina


Mangga bagi proyék kami di Facebook & Twitter! Upami anjeun ngadukung tujuan kami, kami bakal ngahaturkeun sumbangan pikeun kami tiasa neraskeun kampanye sacara permanen.
Malah sababaraha euro sangkan bédana a! Babagi téh miara. Mangga ngarojong gawé amal urang. Perhatikeun ieu PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo atawa mindahkeun Palasik.

akun sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Bank: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Boga: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

Tempat hadé https://www.betterplace.org/de/projects/41782
PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

formulir tutulung Tempat hadé