Janten Patron!

Dina halaman ieu anjeun bakal mendakan garis waktu tina pangwangunan sajarah organisasi nirlaba PixelHELPER deui ka 2008. Éta sadayana dimimitian ku masihan hadiah attac - ngamimitian révolusi anjeun nyalira ka Oliver Bienkowski, pangadeg PixelHELPER. Saprak harita, ratusan platform berita di sakumna dunya parantos ngalaporkeun ngeunaan proyék-proyék kami.

2021

Kapsul tiis darurat pikeun anu teu gaduh bumi di Koblenz
Tulisan tina koran seni Atelier
Tulisan tina majalah seni Atelier
Karuksakan peringatan Holocaust ku nagara Maroko
Henteu Pakarang pikeun Tangki Protés Arab Saudi
Arte ngeunaan révolusi pikeun démokrasi di Thailand. Arte ngiringan PixelHELPER salami satengah taun.
Dokuméntasi tindakan PixelHELPER ngagulingkeun Raja Rama di Thailand

2020

Wikileaks ngencét deui Koor Injil Afrika urang pikeun Julian Assange
Intisari tina penampilan payuneun panjara kaamanan maksimal di London
RTL ngawawancara aktivis PixelHELPER Rolling Dog. Pahlawan urang di kantor tukang.
Kulawarga Wikileaks sareng Julian Assange ngabagi kampanye Royal Pardon kami
Palsu jero pikeun mobilisasi masarakat pikeun pardon ti Boris Johnson sareng Ratu
PixelHELPER di jero laporan german ngeunaan Deutsche Welle. TV Jerman

Liputan Video Bild.de ngeunaan PixelHELPER Protés

Berita TV RTL ngeunaan PixelHELPER
Bantahan PixelHELPER ku wayang leungeun tina Raja Thailand babarengan sareng Junya Yimprasert ti ACT4DEM (Act for Demcracy) Finlandia.
PikselHELPER sareng gambar di Hotel Hotel Sonnenbichl Garmisch

Bantahan PixelHELPER babarengan Junya Yimprasert ti ACT4DEM (Unduh Démokrasi) Finlandia di Hotel Sonnenbichl Garmisch Partenkirchen


Bantahan PixelHELPER di balé kota Garmisch Partenkirchen

Acara soré. TV Jerman

Koran Maroko Hespress ngalaporkeun ka pengusiran diplomatik pamaréntahan Maroko ngalawan PixelHELPER, dimana urang ngawadul. Tétéla konstruksi Peringatan Holocaust Uyghuren urang teuing pikeun pamahaman pamaréntah ngeunaan seni.

Ramalan sareng Wikileaks ka Istana Buckingham pikeun Julian Assange
Reforestation kami tibatan kampanye landmines aya di Maroko Hespress, koran panggedéna di nagara éta.

2019

Satengah juta jalma ningali karya seni urang pikeun nunjukkeun nasib Uighurs di Cina dina BBC Arab. Cina nungtut peringatan éta langsung dibinasakeun, sareng pamaréntah Maroko ngiringan saman.



Ngeunaan 80 Surat kabar + BBC UK + Arab ngalaporkeun. Haaretz, Israél 
   
Peta ngalawan padamelan paksa & pemalsuan sajarah di Bahlsen

Ramalan cahaya dina Peringatan Holocaust di Berlin ngalawan Bahlsen


Lübeck News: Misi nyalametkeun di Tengah

Peta ngalawan misanthropy ku kahirupan démokrasi / VDMO / PixelHELPER

PixelHELPER ngadukung petisi ngalawan péstisida

  2018



Ramalan cahaya sareng Jan Böhmermann dina Dresden Frauenkirche

Jaman Malta, ramalan lampu pikeun wartawan anu maot Daphne Caruana Galizia

Warta IMP, kalayan komunitas Kurdi, kami sadar unjukan cahaya di Bellevue Castle.

A. Gomringer nyebarkeun ramalan urang dina halaman na

Deutsche Welle Arabic: Unjaran cahaya pikeun Yayasan Mercator ngalawan rasisme Islam

Unjuran cahaya Meydan.TV di Kadutaan Azerbaijan

Spiegel Online: Unjaran cahaya pikeun ngaleupaskeun Charles Puigdemont

  2017


OVB Online: Proyék Terang di Layanan Kepinteran Federal di Bad Aibling

Berliner Morgenpost: Aksi ngalawan pamilihan démokratis di Turki

Bildzeitung: Lampu proyéksi di Kedubes Turki


ntv: Lampu proyéksi ngalawan panggunaan ilegal Beureum Beureum ku Turki

Ramalan cahaya kanggo ngaleupaskeun Deniz Yücel

Goood: Cukup ningkatkeun dunya

Berliner Zeitung: Protés ngalawan Pangeran Mahkota Saudi

Stasion pulisi proyéksi cahaya pikeun Oury Jalloh

Majalah Sleaze: Ramalan cahaya pikeun Kedubes Koréa Kalér

Sputnik: Lampu proyéksi dina pesen ti Rusia sareng AS

Tagesspiegel: Lampu ramalan pikeun pamilihan di Turki

  2016



Bebas Inggris: Lampu ramalan dina Kedubes Turki


Sputnik: 9 / 11 Bank bersinar di Kedubesan Saudi Arabia

Deutsche Welle: Ramalan cahaya ka Kadutaan Saudi

Farben Kreul: Potret seniman ngeunaan Oliver Bienkowski ti PixelHELPER

franceinfo + afp: Lampu proyéksi Daesh

Hape Kerkeling ngabagi proyéksi lampu ku PixelHELPER

Eunteung Harian: Daesh Bank di Kedubes Saudi
 
Sputnik: Erdogan nganggo janggot sareng armler Hitler kalayan satengah bulan

Sputnik - proyéksi ringan di kedutaan Turki

Stern, aktivis sajak Erdogan dina Kedubes Turki

Tagesspiegel, Piél sarat PixelHELPER pikeun tempat anu teu boga tempat 

  2015


Artnet mangrupikeun salah sahiji platform seni panggedéna di dunya. 

Broadcasting Swiss: ECB kaluar jasa

Ramalan cahaya dina Neuss Grevenbroicher Zeitung

Berliner Morgenpost: Dina wengi maot urang dugaan pikeun Helmut Schmidt ka markas SPD.
Berlin éta nous: Lampu proyéksi Daesh Bank

Kewarwayat: Dr. Toko Oastker Tasteless

Kai Thrun: blogger ngeunaan pitulung hulu live

Kurier Austria: Lampu proyéksi di Kedubes AS

Märkische Allgemeine über PixelHELPER: Pangungsi Wilujeng sumping di Nauen

NRW Ayeuna: Ngatur pembantosan online sareng ngalengkepan dinten anu saé

APA: NSA di da House di Wina Kota UNO

Spiegel Online: ECB kaluar tina aksi

TedX Talk di Marrakech ku PixelHELPER Oliver Bienkowski
 
Warta lingkungan: proyéksi ringan ngalawan uyah potash

Urbanshit: Unjaran cahaya ngalawan investasi pakarang ku Dr. Ing. Oetker

Laporan ku 37 ° ZDF ngeunaan PixelHELPER


Bielefeld News

  2014


Ayeuna: Ramalan cahaya dina Kedubes AS ngalawan skandal wiretapping

TheVerge: Lampu ramalan ngalawan NSA

Kaluar sareng ngabuktikeun diri anjeun: Tina kantong bel ka crowdfunding

  2013


Spiegel Online Internasional: Lampu proyéksi pikeun Kim Dotcom

Ngadegkeun PixelHELPER di SPIEGEL


Reuters ngalaporkeun on PixelHELPER


Sueddeutsche, Feuilleton mediahacking pikeun tempat anu henteu boga bumi

  2012


Pamasangan cahaya sareng Bismarck Foundation dina menara Bismarck

Stern: Pamasangan lampu dina Hypo Real Estate 

Extratip, Pelangi Sasak Kassel

  2011


Deutsche Welle dina corétan sabalikna


Augsburger Allgemeine über Hypo Real Estate

Gotong royong sareng Kamentrian pikeun Area Luar Bandar di BW

Pamasangan lampu di Festival Lampu

  2010


Mewarna tinimbang coklat, unjuran terang ngalawan radikalisme jangjang katuhu

  2009

Pangadeg PixelHELPER International kéngingkeun penghargaan loténg "Mimitian révolusi anjeun nyalira" dina 2009. Ti saprak éta, anjeunna parantos nyetél sagala hal, sareng 10 taun ka hareup parantos ngawangun seniman koléktif anu beroperasi di sakumna dunya. Fokusna nyaéta proyék pikeun kabébasan artistik, HAM sareng ngalawan anti Semitism
attac: panghargaan "Mimitian révolusi anjeun sorangan"

HNA Kassel: Coffins pikeun perlindungan monumén 

  2008


Pamasangan lampu dina Pariser Platz ka Gerbang Brandenburg

Frankfurter Rundschau: Permintaan Warga dina tatanan

 

Blok macét

Upacara penghargaan ku pangéran pikeun pangadeg PixelHELPER

éntri buku


Otto Kettmann: Limburg 2013 Anatome tina skandal

Eric Mülling: Data Big sareng Disobedience Digital

Monika Mühlpfordt - Slogan salaku turunan mantra sihir 

   

[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”https://livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]

Ngan jalma anu mikir béda robah dunya

tapi urang murka kaharti, tempo naon we ngalaman. Naon tuh urang nini Tea picking pikeun Bigwigs di Ceylon?

naon urang kolot dina Widang katun toiled pikeun India, sarta ngaganjel dina Saxony Tambaga jeung coltan Pertambangan deukeut Dresden, ngan jadi Congolese 30 panerapan listrik per somah gaduh.

jeung coklat jeung perkebunan kopi di Palatinate! Generasi nu Palatinate gaduh maranéhna Kaséhatan ruined pikeun nasty ieu korporasi Afrika. jeung fleets fishing Somali geus fished kami Laut KalérKukituna ayeuna ngalaman loba bajak laut Ostfriesen jadi.

ampir kabéh gajah urang aranjeunna ditémbak, Sangkan maranéhna buah catur jeung kenop piano, Ayeuna anjeun datang nepi ka jeeps maranéhanana sarta nyieun malah Safari sarta kasampak di saling éta gajah panungtungan dina Bavarian Leuweung on. Éta teuas.

und anu lajeng diserang salaku Herero Jermanna ieu genocide committed ngalawan Schwaben, enya éta sigana ogé. Hal anjeun teu sambel nu ngan saukur kaluar baju maranéhanana, mun 100 taun masih hurts, Diantarana salah teu cageur gancang.

Kami nangtung nepi ka tuur maranéhanana di kimia kasarKu kituna nu Meuli di Bangladés pikeun 7 euro jeans tiasa.

Sabaraha tina katresna urang urang leungit dina Pertambangan inten di Bielefeldambéh Bigwigs di Sierra Leone tiasa nyanyi "Intan mangrupikeun sahabat awéwé ”, Ayeuna datangna teh malah peuntas Tengah sarta tetep hayang hirup di gyms kami.

Jadi naon jadi acan sagalana?. Kamarana urang masih ngalakukeun nanaon keur aranjeunna? Sometime ogé nutupDi sawatara titik urang bisa henteu panjang teuing! Di sawatara titik, ngan henteu acan beuki!

urang Haté téh tebih aber kemungkinan urang anu tungtungna.t salaku wujud jaminan sosial dina sumanget Pencerahan. Kampanye kami nyorot kemungkinan seni salaku kakawasaan anu kalima di nagara. Sasuai, seni sanés mangrupikeun eunteung anu saé kana kanyataan, tapi langkung palu sareng anu didamelna salah, ngagabung éta, sahingga ngajantenkeun jalma sacara laun laun kana kahirupan normal.

Pendiri PixelHELPER Oliver Bienkowski sareng anjing jalan Maroko et
Kasimpulan leutik tina sababaraha tindakan PrixelHELPER