Ngalawan téori konspirasi, urang bertindak tanpa panutup di Maroko. Simbol Masonik ancur atanapi dicét ku militér Maroko nalika peringatan Holocaust musnah. Tanda yén gelut ngalawan téori konspirasi penting pisan.   

Pro7 Galileo: dokumenter ngeunaan tukang batu jeung pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski

Kaluar sareng ngabuktikeun diri anjeun

Ku ngadukung harkat manusa sareng ngokolakeun babarayaan sareng ngalaksanakeun kahadean, Freemason milarian pikeun ngawujudkeun cita-cita kamanusaan. Freemason sanés Illuminati, tong percanten kana teori konspirasi dina internét ngeunaan Tatanan Dunia Baru, tukang batu ogé henteu aya hubunganana sareng éta. Buleud awéwé sacara resmi aya ti saprak 1935. Sakumaha hébatna hasrat di kalangan awéwé dina abad ka-18 pikeun ngalakukeun hal anu sami sapertos lalaki ditingalikeun ku séri lakon ti jaman ieu anu ngabahas topik ieu; Panungtung tapi teu saeutik, Suling Sulap ku Mason Mozart. Freemason toleran sareng ngadukung démokrasi sareng HAM.

sareng Modél yayasan urang ngajamin kami karya penting keur HAM & Tambih deui umat manusa ogé ngeunaan generasi salajengna ngajauhan Iraha Piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH rejeki tumiba ka "Permasalahan Freemasonry”(FHW). Anjeunna anu salah lembaga amal éta Freemason di Jérman. The masonic Anggota tina nulungan piksel hoyong deui kumaha Jaman éta Révolusi Perancis, diri anjeun aktip ngalawan ngalawan kaadilan dimana waé éta nunjukkeun. Ti saprak Abad ngiringan Freemason keur alus na dunya jeung cobaan ngalangkungan anjeun Kalakuan anu sanés Peran modél janten. The Freemason dijalankeun dugi 1980 anjeun nyalira rumah sakit in Hamburg sareng masih operasi ayeuna Pangsiun péstu di der Kota Hanseatic

PixelHELPER, mangrupikeun organisasi nirlaba internasional pikeun minoritas & HAM anu diideuan ku cita-cita Freemason. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis "Liberty, Sarua, Fraternity" diperyogikeun pikeun merangan ulangan apatis politik. Leres sareng semboyanna: "Nyaho sorangan!" para anggota nyobian ngahijikeun ranté umat manusa di panjuru dunya.


Ékstrak tina koran Jerman Freemason "Humanität"

PixelHELPER diadegkeun dina 2011 ku seniman cahaya & Freemason Oliver Bienkowski sareng langkung ti 70 kolega, kalebet 6 Freemason anu sanés. Freemasonry mangrupikeun aliansi silaturahim, aliansi anu berorientasi étika, komunitas inisiasi sareng aliansi kerja simbolis anu timbul tina tradisi Pencerahan Éropa. Kalayan posisi nilai na kamanusaan, babarayaan, kabebasan, kaadilan, cinta perdamaian sareng toleransi, éta nyayogikeun orientasi sareng standar pikeun pamikiran sareng tindakan anggotana.

Freemason ngajalankeun rumah sakit sareng bumi sepuh di Jerman

Rumah Sakit Freemason dibuka panto na tanggal 3 Oktober 1795 di Dammtorwall salaku lembaga anu mimiti nampi jalma-jalma anu gering, hal anu lengkep kurang di Hamburg dugi ka éta. Éta mimitina didirikan salaku rumah sakit pikeun pelayan awéwé sareng dilegakeun sababaraha taun ka pengker pikeun pelayan lalaki. Perencanaan éta dilakukeun ku Friedrich Ludwig Schröder kalayan dibantosan ku dulur-dulur von Axe Absalom pikeun tilu jaring, Dr. Bedtmann, Dr. Tuang Ferdinande Caroline kana tilu bentang sareng Cords St. Georg kana spruce héjo.

Dina waktos éta, panginepan Amérika Serikat 4 Hamburg aya (Absalom ka 3 padang rumput, St Georg ka spruce héjo, Emanuel ka Maienblume sareng Ferdinande Caroline ka tilu bintang) Dina taun 1799 pondok 'Ferdinand zum Felsen' ngagabung. Pamungkas, asosiasi ékonomi 'United 5 Hamburg Lodges' parantos aya saprak taun ayeuna. Manajemén aset koléktifna aya di tangan 'Keuangan sareng Sedunia Comité der Ver. 5 kotak '. Panitia ieu, handapeun pupuhu na, Brey (Ferdinande Caroline ka tilu béntang), mutuskeun ngawangun deui rumah sakit di 1883 sareng masihan sarana pikeun ieu ku kituna imah énggal di Kleinen Schäferkamp kalayan 06.10.1885 ranjang parantos parantos tiasa dianggo dina 80 Oktober XNUMX bisa.

 

Quote ngeunaan Freemasons

"Kuring miharep cita sakumaha aranjeunna oge digambarkeun ku Freemasons bakal jadi leuwih kaprah di masarakat. Dinten ieu kami kudu beuki kasabaran sarta akal manusa, jadi masarakat anu janten langkung manusa "

nyebutkeun Ignatz Bubis

Naon Freemasonry? 

Freemasonry aya sia sawenang, nanaon dispensable, tapi hal perlu, nu diadegkeun dina alam lalaki na di masarakat sipil.
Tujuan tina Asosiasi Masonik nyaéta ngadidik anggotana dina kamanusaan sajati. Sarana pikeun ieu nyaéta prakték adat istiadat simbolis anu dicandak ti pondok pangwangunan abad pertengahan, silih pitunjuk kana urusan penting kamanusaan, budidaya idéal sareng stimulasi silaturahmi sajati sareng cinta dulur-dulur. Sadayana kedah nyebarkeun prinsip-prinsip ieu di luar pondok, ngamajukeun pencerahan dugi ka kabisa, sareng ngalawan teu sabar. Di pondok, para anggota didorong pikeun atikan mandiri ku ngalaman simbol sareng ritual babarengan. 

Freemasons dina GDR

ORF: dokumenter ngeunaan Freemasons

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi Liveapp kamanusaan urang di TEDx, Maroko Marrakech

Masonic géométri instalasi lampu, Düsseldorf Jerman

Pamasangan laser Laskar Pelangi "Ti Pelangi", Düsseldorf Jérman

Pangadeg piksel nulungan meets Otmar Alt 

Rapat kalawan Otmar Alt salah sahiji Freemasons seniman paling kawentar mangsa kiwari

Piksel nulungan Yayasan | Rapat di pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski kalawan Otmar Alt salah sahiji Freemasons kawentar seniman kontemporer

Didatangan ka Museum of Freemasonry 

Mangga buka tina Museum Jerman Masonic di Bayreuth

Piksel nulungan Yayasan | Didatangan Museum Masonic di Bayreuth

Hakekat tina Masonic Federal 

Hakekat tina Masonic Federal teh kesatuan gagasan senior, ngarojong komuni fraternal sarta pangalaman vertiefendem simbolis. Salaku anggota hiji Freemasons Federal etika nangtung pikeun manusa, babarayaan, toleransi, cinta damai tur kaadilan sosial. Salaku hiji komunitas urang hubungkeun fraternally Loge mangrupa fasilitas latihan nilai ieu. Freemasonry tina internalisasi tina gagasan jeung Komunitas fungsi minangka simbol Bangsa. Dieu perenahna fitur maranéhanana dibandingkeun sadayana asosiasi lianna kalayan tujuan sarupa.

Sanajan kitu hiji patarosan heubeul tur salawasna anyar: Naon Freemasonry? diwaler penting pikeun neuleuman Freemasonry salaku kahijian gagasan, masarakat jeung éksprési simbolis. Ieu diversity of idin féderal inclinations manusa pilihan aksés béda. Ku kituna anu diaku salah bakal leuwih katarik ku polemik meriah intelektual yen batur tingali di commonality manusa tina pondok penting, sarta pangalaman katilu antukna simbol jeung tradisi, puseur federasi éta. Sanajan kaeusi Freemasonry dilumangsungkeun ukur dina interplay sadaya unsur na.

Pangadeg piksel nulungan di Hessen Kuis

Quote ngeunaan Freemasons

"Kuring miharep cita sakumaha aranjeunna oge digambarkeun ku Freemasons bakal jadi leuwih kaprah di masarakat. Dinten ieu kami kudu beuki kasabaran sarta akal manusa, jadi masarakat anu janten langkung manusa "

nyebutkeun Ignatz Bubis

Karya méntal 

Freemasons nyaho yén nilai nu aranjeunna anut, sababaraha kali dilakukeun aktip, persis di panempoan bahya aya na kudu direalisasikeun dina bagean kantos-anyar. Freemasons mutuskeun teu dirumuskeun program kawijakan tur teu ilubiung dina bentrok partisan. Buleud kedah rada jadi tempat dimana Peta pribadi jawab keur disiapkeun ngaliwatan informasi jeung réfléksi umum. Anjeun masih tugas pangpentingna Pencerahan minuhan Freemasons ku overcoming prejudices, ku ngamekarkeun sensitipitas mun timing isu sarta usaha pikeun manggihan pilarian umum pikeun bebeneran.

Tukang batu nu sadar yen hirup bermakna individu atanapi tina grup sosial merlukeun dua hal: komunikasi uninga ngeunaan dunya nu hiji hirup, sarta mibanda nilai nu pituduh laku lampah. pondok anu ngaharepkeun yén informasi sarta hidayah cerminan dibagikeun. Reflecting realitas dina lampu tina manusa, babarayaan, toleransi, cinta damai tur kaadilan sosial ogé bisa mantuan standar putusan.

Sanajan Freemasons teu terang carana hiji dunya manusa boga kasampak di jéntré, sabab refrain ti ngarumuskeun utopias sosio-politik. Sanajan kitu, konsep manusa jeung kasabaran méré eta kasempetan uncover ancaman jeung meta responsibly.

TV Wawancara DW.DE, piksel pangadeg nulungan Oliver Bienkowski, Jerman Welle TV, Berlin Jerman

Best of piksel nulungan

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi Liveapp kamanusaan urang di TEDx, Maroko Marrakech

Tag Cloud: Abad 300 taun Freemasonry Afghanistan Aha Museum Aksi Star Trek Antoine Leiris pameran Avantgarde bamberg Konsert Amal Bauhaus Bayreuth Berlin bielefeld Bihac Bosnia Brandenburg Bremen Ikhwan Persaudaraan Bumi Buku Buku Ikhwan Burkhard Ahad pembakaran Burns Supper Carl ka Eintracht Chryon Dice. Franz Reinschauer Frauenhaus Merah Pameran Mason Freemason Freemasonry Freemasonisches Hilfswerk Persahabatan Friederike ka Kalanggengan Fürth Georg pikeun Emas Unicorn Georg ka Perak Unicorn Gerd Scherm Society Glocke di suku Alb Glocke di suku Alb Goethe Golf Tungtung golf Eyang Eyang Großlogentag Grandmaster pertemuan Grandmaster Gummersbach High School aula Hamburg Hanover Hans-Hermann Höhmann Hoya Homeland Museum Heinrich Albert Oppermann Helmut Reinalter rumah sakit Hoya Kamanusaan Bantuan Kamanusaan Bantuan Kamanusaan Höhmann Dina Iman Feast Isis sareng Osiris Taun Baru Jens Oberheide Johann Johnk John John John John John John Johnson Justus Erich Bollmann kabarett kestner-musium kinderdorf anak-anak rumah sakit yayasan anak lembaga klaus jürgen héjo colloquium budaya panghargaan freemason kurp Pasez Leipzig Kurang Libanon ke tiga cedar Lichteinbringung lge logen logenbasar pondok Lortzing House Lothar Stitz Ludwigshafen Lübeck mannheim Masonicum Matinee michelstadt Minerva ka tilu tangkal palem Musik mühlheim Munich Munster Sambutan Taun Baru Nicolai Thein Nburglanden Pforzheim Planert Politik Potsdam pottkinder punch mil Quatuor Coronati Purifier Agama Reuchlin Roland Rolf Appel puteran Rumania silencer Kirim serbien sinn senselessness Pameran Khusus Freemasonry Sumbang St Alban ka Ely Fire stade Star of Sanssouci Neangan Simbol terbuka dinten Tellkamp temple work appointment Tolerance virtues Umbruch Jalan Walkenried pikeun Pasar Natal Lyonesse Dunya Werner Brix Westphalian Peace Wetzlar Wiesbaden wildeshausen Wilhelm Busch Wilhelm zu den drei Helmen Wilhelm nepi ka tilu pilar Wolfenbüttel Wolfenbütteler Heimatstiftung zauberflöte Waktu ganti Ka tilu bintang kana ngahiji tilu sungai Zum siga emas Rade Zur Alten Linde Zur Hansa ka subuh di bumi geuwat Zur oberbergischen setia Pikeun fraternity di regnitz kana bebeneran sareng silaturahim ka dulur sadunya