Kaluar sareng ngabuktikeun diri anjeun

sareng Modél yayasan urang ngajamin kami karya penting keur HAM & seueur deui umat manusa ogé ngeunaan generasi salajengna ngajauhan Iraha Piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH rejeki ragrag ka "Permasalahan Freemasonry”(FHW). Anjeunna anu salah lembaga amal éta Freemason di Jérman. The masonic Anggota tina nulungan piksel hoyong deui kumaha Jaman éta Révolusi Perancis, diri anjeun aktip ngalawan ngalawan kaadilan dimana waé éta nunjukkeun. Ti saprak Abad ngiringan Freemason keur alus na dunya jeung cobaan ngalangkungan anjeun Kalakuan anu sanés Peran modél janten. The Freemason dijalankeun dugi 1980 anjeun nyalira rumah sakit in Hamburg sareng masih operasi ayeuna Pangsiun péstu di der Kota Hanseatic. Inpormasi salengkepna tiasa dipendakan dina item ménu Freemason

Pro7 Galileo: dokumenter ngeunaan tukang batu jeung pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski

Piksel nulungan, nyaéta hiji organisasi nonprofit internasional keur minoritas sarta HAM diideuan ku cita Freemasons. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis "Liberty, Sarua, Fraternity" diperyogikeun meryogikeun pengulangan apathy politik. Nalika Piipér GELH non-profit Yayasan PixelHELPER bubar, harta kasebut tumiba kana "Freimaurerisches Hilfswerk eV" (FHW). Ieu mangrupikeun organisasi amal tina Freemason di Jerman. Kalayan model yayasan ieu, urang ngajamin damel penting pikeun urang salanengan. Anggota Masonik PixelHELPER hoyong aktip ngabéla diri ngalawan ketidakadilan dina mana waé anu nunjukkeun, sapertos nalika Révolusi Perancis. Freemason parantos komitmen kana kabébasan dunya salami abad sareng cobian janten panutan anu bénten ngalangkungan lampahana. Bener kana semboyan: "Ketahui diri anjeun!" Anggota-anggota nyobian nempatkeun ranté umat manusa di sakumna dunya.


Ekstrak tina koran Freemason Jerman "Humanität"

Piksel nulungan diadegkeun dina 2011 artis lampu & Freemasons Oliver Bienkowski kalawan leuwih collaborators 70, kaasup 6 Freemasons lianna. Freemasonry mangrupakeun beungkeut tina silaturahim, hiji Bund berorientasi ethically, hiji Komunitas inisiasi na federasi karya simbolis yen geus arisen tina tradisi nu Pencerahan Éropa. Kalawan posisi nilaina manusa, babarayaan, kabebasan, kaadilan, karapihan, cinta jeung kasabaran nyadiakeun hidayah tur standar pikeun pikiran jeung laku lampah anggota na.

Freemason beroperasi rumah sakit sareng pensiunan di Jerman

Rumah Sakit Freemason muka panto tanggal 3 Oktober 1795 di Dammtorwall salaku lembaga anu munggaran pikeun pangakuan jalma gering, anu saacanna ngalaman lengkep di Hamburg. Mimitina ditetepkeun janten rumah sakit pikeun abdi-abdi awéwé sareng diperyogikeun sababaraha taun saatos pikeun abdi-abdi. Perencanaan éta angkat ti Friedrich Ludwig Schröder kalayan bantosan duduluran von Axen Absalom kana tilu jala, Dr. Bedtmann, Dr. Tuang Ferdinande Caroline ka tilu béntang sareng St Cél St Georg kana spruce héjo.

Dina waktos éta, panginepan Amérika Serikat 4 Hamburg aya (Absalom ka 3 padang rumput, St Georg ka spruce héjo, Emanuel ka Maienblume sareng Ferdinande Caroline ka tilu bintang) Dina taun 1799 pondok 'Ferdinand zum Felsen' ngagabung. Pamungkas, asosiasi ékonomi 'United 5 Hamburg Lodges' parantos aya saprak taun ayeuna. Manajemén aset koléktifna aya di tangan 'Keuangan sareng Sedunia Comité der Ver. 5 kotak '. Panitia ieu, handapeun pupuhu na, Brey (Ferdinande Caroline ka tilu béntang), mutuskeun ngawangun deui rumah sakit di 1883 sareng masihan sarana pikeun ieu ku kituna imah énggal di Kleinen Schäferkamp kalayan 06.10.1885 ranjang parantos parantos tiasa dianggo dina 80 Oktober XNUMX bisa.

Quote ngeunaan Freemasons

"Kuring miharep cita sakumaha aranjeunna oge digambarkeun ku Freemasons bakal jadi leuwih kaprah di masarakat. Dinten ieu kami kudu beuki kasabaran sarta akal manusa, jadi masarakat anu janten langkung manusa "

nyebutkeun Ignatz Bubis

Naon Freemasonry?

Freemasonry aya sia sawenang, nanaon dispensable, tapi hal perlu, nu diadegkeun dina alam lalaki na di masarakat sipil.
Tujuan tina Masonic Federal nyaeta atikan anggotana kana manusa sajati. Sarana pikeun tungtung ieu, latihan ti kaala tina guilds nu tukang batu abad pertengahan 'adat simbolik, silih instruksi dina urusan penting manusa, lembaga anu ngurus ti idéal tur inspirasi pikeun silaturahim leres tur cinta brotherly. Sarerea kudu nyebarkeun prinsip ieu luar kotak, ngamajukeun atikan keur pagawe sarta ngalawan Intoleransi. Dina kotak, nu anggota anu gumbira ku pangalaman dibagikeun sahiji simbol jeung ritual di-pangajaran diri. Ku nangtung nepi keur martabat manusa jeung ngurus fraternity jeung ku practicing amal tukang batu coba pikeun ngawujudkeun cita manusa.

Freemasons dina GDR

ORF: dokumenter ngeunaan Freemasons

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi Liveapp kamanusaan urang di TEDx, Maroko Marrakech

Masonic géométri instalasi lampu, Düsseldorf Jerman

Pamasangan laser Pelangi "Tina Pelangi", Düsseldorf Jerman

Pangadeg piksel nulungan meets Otmar Alt

Rapat kalawan Otmar Alt salah sahiji Freemasons seniman paling kawentar mangsa kiwari

Piksel nulungan Yayasan | Rapat di pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski kalawan Otmar Alt salah sahiji Freemasons kawentar seniman kontemporer

Didatangan ka Museum of Freemasonry

Mangga buka tina Museum Jerman Masonic di Bayreuth

Piksel nulungan Yayasan | Didatangan Museum Masonic di Bayreuth

Hakekat tina Masonic Federal

Hakekat tina Masonic Federal teh kesatuan gagasan senior, ngarojong komuni fraternal sarta pangalaman vertiefendem simbolis. Salaku anggota hiji Freemasons Federal etika nangtung pikeun manusa, babarayaan, toleransi, cinta damai tur kaadilan sosial. Salaku hiji komunitas urang hubungkeun fraternally Loge mangrupa fasilitas latihan nilai ieu. Freemasonry tina internalisasi tina gagasan jeung Komunitas fungsi minangka simbol Bangsa. Dieu perenahna fitur maranéhanana dibandingkeun sadayana asosiasi lianna kalayan tujuan sarupa.

Sanajan kitu hiji patarosan heubeul tur salawasna anyar: Naon Freemasonry? diwaler penting pikeun neuleuman Freemasonry salaku kahijian gagasan, masarakat jeung éksprési simbolis. Ieu diversity of idin féderal inclinations manusa pilihan aksés béda. Ku kituna anu diaku salah bakal leuwih katarik ku polemik meriah intelektual yen batur tingali di commonality manusa tina pondok penting, sarta pangalaman katilu antukna simbol jeung tradisi, puseur federasi éta. Sanajan kaeusi Freemasonry dilumangsungkeun ukur dina interplay sadaya unsur na.

Pangadeg piksel nulungan di Hessen Kuis

Quote ngeunaan Freemasons

"Kuring miharep cita sakumaha aranjeunna oge digambarkeun ku Freemasons bakal jadi leuwih kaprah di masarakat. Dinten ieu kami kudu beuki kasabaran sarta akal manusa, jadi masarakat anu janten langkung manusa "

nyebutkeun Ignatz Bubis

Karya méntal

Freemasons nyaho yén nilai nu aranjeunna anut, sababaraha kali dilakukeun aktip, persis di panempoan bahya aya na kudu direalisasikeun dina bagean kantos-anyar. Freemasons mutuskeun teu dirumuskeun program kawijakan tur teu ilubiung dina bentrok partisan. Buleud kedah rada jadi tempat dimana Peta pribadi jawab keur disiapkeun ngaliwatan informasi jeung réfléksi umum. Anjeun masih tugas pangpentingna Pencerahan minuhan Freemasons ku overcoming prejudices, ku ngamekarkeun sensitipitas mun timing isu sarta usaha pikeun manggihan pilarian umum pikeun bebeneran.

Tukang batu nu sadar yen hirup bermakna individu atanapi tina grup sosial merlukeun dua hal: komunikasi uninga ngeunaan dunya nu hiji hirup, sarta mibanda nilai nu pituduh laku lampah. pondok anu ngaharepkeun yén informasi sarta hidayah cerminan dibagikeun. Reflecting realitas dina lampu tina manusa, babarayaan, toleransi, cinta damai tur kaadilan sosial ogé bisa mantuan standar putusan.

Sanajan Freemasons teu terang carana hiji dunya manusa boga kasampak di jéntré, sabab refrain ti ngarumuskeun utopias sosio-politik. Sanajan kitu, konsep manusa jeung kasabaran méré eta kasempetan uncover ancaman jeung meta responsibly.

TV Wawancara DW.DE, piksel pangadeg nulungan Oliver Bienkowski, Jerman Welle TV, Berlin Jerman

Best of piksel nulungan

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi Liveapp kamanusaan urang di TEDx, Maroko Marrakech

Tag Cloud: Abad 300 taun Freemasonry Afghanistan Aha Museum Aksi Star Trek Antoine Leiris pameran Avantgarde bamberg Konsert Amal Bauhaus Bayreuth Berlin bielefeld Bihac Bosnia Brandenburg Bremen Ikhwan Persaudaraan Bumi Buku Buku Ikhwan Burkhard Ahad pembakaran Burns Supper Carl ka Eintracht Chryon Dice. Franz Reinschauer Frauenhaus Merah Pameran Mason Freemason Freemasonry Freemasonisches Hilfswerk Persahabatan Friederike ka Kalanggengan Fürth Georg pikeun Emas Unicorn Georg ka Perak Unicorn Gerd Scherm Society Glocke di suku Alb Glocke di suku Alb Goethe Golf Tungtung golf Eyang Eyang Großlogentag Grandmaster pertemuan Grandmaster Gummersbach High School aula Hamburg Hanover Hans-Hermann Höhmann Hoya Homeland Museum Heinrich Albert Oppermann Helmut Reinalter rumah sakit Hoya Kamanusaan Bantuan Kamanusaan Bantuan Kamanusaan Höhmann Dina Iman Feast Isis sareng Osiris Taun Baru Jens Oberheide Johann Johnk John John John John John John Johnson Justus Erich Bollmann kabarett kestner-musium kinderdorf anak-anak rumah sakit yayasan anak lembaga klaus jürgen héjo colloquium budaya panghargaan freemason kurp Pasez Leipzig Kurang Libanon ke tiga cedar Lichteinbringung lge logen logenbasar pondok Lortzing House Lothar Stitz Ludwigshafen Lübeck mannheim Masonicum Matinee michelstadt Minerva ka tilu tangkal palem Musik mühlheim Munich Munster Sambutan Taun Baru Nicolai Thein Nburglanden Pforzheim Planert Politik Potsdam pottkinder punch mil Quatuor Coronati Purifier Agama Reuchlin Roland Rolf Appel puteran Rumania silencer Kirim serbien sinn senselessness Pameran Khusus Freemasonry Sumbang St Alban ka Ely Fire stade Star of Sanssouci Neangan Simbol terbuka dinten Tellkamp temple work appointment Tolerance virtues Umbruch Jalan Walkenried pikeun Pasar Natal Lyonesse Dunya Werner Brix Westphalian Peace Wetzlar Wiesbaden wildeshausen Wilhelm Busch Wilhelm zu den drei Helmen Wilhelm nepi ka tilu pilar Wolfenbüttel Wolfenbütteler Heimatstiftung zauberflöte Waktu ganti Ka tilu bintang kana ngahiji tilu sungai Zum siga emas Rade Zur Alten Linde Zur Hansa ka subuh di bumi geuwat Zur oberbergischen setia Pikeun fraternity di regnitz kana bebeneran sareng silaturahim ka dulur sadunya