12. Agustus 2014 Oliver Bienkowski

Gamescom trailer di Marrakech Palmeraie

Ngaktipkeun a trailer Gamescom dina Palmeraie di Marrakech. Duaan jeung produser kawentar Youness Mouthadi kami dihasilkeun dina Trailor pikeun komersil munggaran urang. Pikeun ngagurat di handapna konsép futuristik of nulungan piksel, urang diadaptasi épék ti pilem Stargate.

gandengan