21. Oktober 2014 Oliver Bienkowski

Global kewirausahaan Summit Marrakesh

Global kewirausahaan Summit Marrakesh 2014. pamimpin surah Maroko urang bisa meunang piksel nulungan salaku utusan dina proyék tur ngajalankeun balik ceramah pamandangan dina kerjasama salajengna. Ti White House éta pasangan dina ges 2014, urang malah bisa manggihan di pasamoan delegasi 'AS Wawakil Présidén Biden.

ges