Kuring keur piksel nulungan!

Pasang tekanan! Pendukung ngabantosan pikeun ngahudangkeun amarah umum. Jantenkeun proyek seni lintas batas tiasa dilakukeun.

Janten macul. Janten nyaring. Jadi aya nalika grup leutik tina jalma micu parobahan badag dina masarakat.

Pamilik: PixelHELPER Yayasan gGmbH
IBAN: DE93430609671190145300
BIF BIC: GENODEM1GLS
Bank: Bank GLS, Bochum
paypal: paypal@PixelHELPER.tv

Nuseir Yassin pa tepang PixelHELPER di Berlin. Rubiks Cube ti sajuta pidéo munggaran na ayeuna dipiboga ku PixelHELPER.
Best of piksel nulungan

Cindekkeun diri ngeunaan karya berharga kami dina laporan kagiatan kami tina PixelHELPER Foundation.
   

Learning to know AS!

hubungan

Surélék pikeun ngarojong anggota: Oliver Bienkowski, oliver@PixelHELPER.org
Oliver Bienkowski, Oliver@PixelHELPER.org 0049 / 163 71 666 23

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko