Kuring keur piksel nulungan!

Pasang tekanan! Pendukung ngabantosan pikeun ngahudangkeun amarah umum. Jantenkeun proyek seni lintas batas tiasa dilakukeun.

Pendukung tiasa 3 Deutsche nulungan piksel Organisasi pendukung. Pikeun PixelHELPER pandemen gGmbH anggo formulir di handap ieu. Pikeun PixelHELPER babahaan GmbH & éta Kurt Westergaard & Museum Samuel Paty pikeun Sindiran Agama GmbH nomer rekening anu dipasihkeun di handap. Janten macul. Janten nyaring. Jadi aya nalika grup leutik tina jalma micu parobahan badag dina masarakat.

Pikeun janten pendukung, mésér tikét pendukung digital sareng mindahkeun jumlah gratis kana rekening kami dina kecap konci "pendukung digital + alamat email anjeun". Anjeun bakal nampi invoice kanggo jumlah anjeun.

Tikét suporter digital mastikeun anjeun eusi éksklusif sapertos ngadamel-pidéo sareng gambar-gambar kampanye kami.
The PixelHELPER Pemberontakan GmbH mangrupakeun pasangan tina "Kurt Westergaard & Museum Samuel Paty pikeun Sindiran Agama GmbH"Éta nunjukkeun karikatur agama sapertos karikatur Mohammed di rohangan umum.
Ayeuna anjeun tiasa ngadukung réplika Ka'bah dina warna pelangi handapeun kecap konci "Pelangi Ka'bah" atanapi paméran karikatur Mohammed urang di tempat umum kalayan kata kunci "Pameran MK"

Pamilik: PixelHELPER Pemberontakan GmbH
IBAN: DE13 5609 0000 0017 1126 97
BIF BIC: GENODE51KRE
Bank: Volksbank Rhein Nahe Hunsrück eG
paypal: pemberontakan@PixelHELPER.org

Pamilik: PixelHELPER Yayasan gGmbH
IBAN: DE93430609671190145300
BIF BIC: GENODEM1GLS
Bank: Bank GLS, Bochum
paypal: paypal@PixelHELPER.tv

Pamilik: Kurt Westergaard & Samuel Paty Museum pikeun Agama Sindiran Ltd.
IBAN: DE25 5609 0000 0007 720844
BIF BIC: GENODE51KRE
Bank: Volksbank Rhein Nahe Hunsrück eG



Nuseir Yassin pa tepang PixelHELPER di Berlin. Rubiks Cube ti sajuta pidéo munggaran na ayeuna dipiboga ku PixelHELPER.
Best of piksel nulungan

Cindekkeun diri ngeunaan karya berharga kami dina laporan kagiatan kami tina PixelHELPER Foundation.
   

Learning to know AS!

hubungan

Surélék pikeun ngarojong anggota: Oliver Bienkowski, oliver@PixelHELPER.org
Oliver Bienkowski, Oliver@PixelHELPER.org 0049 / 163 71 666 23

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko