Urang nyarioskeun deui.

Operator operator situs wéb ieu ogé organisasi PixelHELPER International di Maroko.

Koléktif seniman operasi sacara global diwakilan sacara resmi ku organisasi payung:

PixelHELPER Internasional SARL
Massadi Imm.El, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Marrakech, Maroko
Daptar Komérsial Marrakech 64023
Diréktur: Oliver Bienkowski
Bidang yurisdiksi nyaéta Marrakech, Maroko

Urang diajar. Urang maén. Urang ngembangkeun ideu. Simkuring meunang ideu tina gelap. Urang make kontrasna. Urang nyieun spektakuler, atawa hal ngaleungit. Urang museurkeun nempo. Urang nyieun sambungan. Urang ngarobah pandang Anjeun. Urang damel di tempat teduh. Urang néangan lampu naha. Urang masihan waleran. Urang mairan. Urang nyawad. Urang maén jeung Sparks cahaya dina haté urang. Simkuring nyandak eta kaluar.
Sareng urang nyarios: Kami PixelHELPER. Ieu bewara hukum urang. Upami anjeun hoyong ngagugat kami, kami nyarankeun pengacara anu saé di Maroko. Kanggo sadaya mitra, réréncangan & pendukung anu sanés, situs ieu dioperasikeun ku organisasi internasional PixelHELPER International di Maroko. Babarengan sareng kelompok PixelHELPER anu sanés di Brazil, Éropa & Asia kami merjuangkeun hak asasi manusa & bantuan darurat interaktif dina aliran langsung digital. Sadunya.

Ngayakinkeun diri anjeun kana karya berharga kami dina laporan kagiatan urang. Naha anjeun langkung ti 55 taun? Naha baraya anjeun saraf anjeun? Ngadamel wasiat sareng nyumbang bagian pikeun hak asasi manusa sateuacan kasép. 

Kalayan unggal euro tina sumbangan anjeun, urang tiasa ngalaksanakeun proyék seni anu spektakuler, pikeun ngalestarikan umat manusa pikeun umat manusa. Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganggo bentuk sumbangan kami pikeun ngadamel sumbangan tarima kanggo bantuan pangwangunan di Afrika atanapi proyék lingkungan.  

   

Bantahan di Kedubesan Saudi Arabia
Suporter PixelHELPER Nuseir Yassin dina tur sadunya tina kubik Rubic