30. Agustus 2014 Oliver Bienkowski

Maroc Sosial ngamimitian Kreatif

Final Babak Maroc Sosial Kreatif ngamimitian Piala, 2. Tempat. Alami Maroko ngirimkeun euweuh tim Jerman mun kopenhagen di final global sahiji "Kreatif Piala Usaha". Ku kituna urang tadi sangkan ngalakukeun kalawan spasi 2. juri ieu impressed ku konsep stream crowdfunding hirup urang.

mscsc1