Pencét Kaluaran kampanye piksel nulungan

Naon geus dilaporkeun dina piksel nulungan Yayasan di pencét jeung kumaha kampanye urang nu dicokot - dieu kami geus dikaitkeun sababaraha tulisan kitu. Ieu ukur gambaran leutik ngeunaan ngalaporkeun teu a Listing lengkep. Kalawan kitu penerbit tinggi-profil kawas pamadegan nu Süddeutsche Zeitung, Spiegel, n-tv, ZDF sarta Jerman gelombang interest masih katingali.

Klickt auf die kleinen Bilder um die Artikel zu öffnen

Süddeutsche
Berliner Zeitung
Berliner Morgenpost
maot Welt
urban shit
Berliner Kurier
der Spiegel
n-tv
merdika
Tagesspiegel
3Sat Kulturzeit
bentang
MobileGeeks
Frankfurter Rundschau

video
[

NU NGADEGKEUN Oliver Bienkowski ka wawancara kalawan Anke Engelke

ZDF "gelar 37" Dipirig nu piksel nulungan perangna NSA di Kedubes AS

Dina bakery pakarang teu meuli produk ti Dr Oetker

ZDF wiso proyéksi lampu tina Hypo Real estate

Ngagimbung Pitulung Software Funtkionstests munggaran di Afrika Kalér

Pangwangunan widang bal di Maroko Ngeunaan ngagimbung Pitulung

lagu Arte skandal panjagaan NSAProyéksi Kedubes AS

ieu peuting Tagesschau dina munggaran

video

Ngalawan leungeun Investasi tina produsén dahareun dipikawanohDr Oetkgar

HR3 Hessen Kuis Piksel pangadeg nulungan geus disebutkeun salaku sual kuis

Taya tanghi jeung Saudi Arabia beus ganda-Decker, 2 lampu projections on Chancellery Federal

projections lampu Kedubes AS Peta pulisi dramatis ngalawan a pedalo

Ted Talks piksel pangadeg nulungan Oliver Bienkowski

TEDx Kuliah di luhureun éta ngawaskeun online FH Aachen / HEERLEN Walanda

TEDx Presentasi a ngagimbung Live aplikasi Android MARRAKECH