15. Oktober 2014 Oliver Bienkowski

Simpen Dunya teh

Simpen dina Dunya Kongrés, Bonn. Teater Bonn dikelompokeun hiji kongres artistik-ilmiah migawé bareng kalayan Beethoven Festival, Kantor Luar sarta sagala rupa awak PBB jeung LSM lianna di Bonn. Dina judulna "simpen dunya - A ekspedisi utopian kalayan ahli, seniman jeung ilmuwan" kudu dibawa kaluar ti konvénsi puseur, auditoriums sarta laboratorium sarta dijieun pangalaman indrawi di panggung pikeun lega publik masalah global manusa jeung konteks maranéhanana. Piksel nulungan tadi informasi sorangan nangtung dina titik jeung boga panongton méré gambaran mimiti proyek piksel nulungan.

stw1stw2