Urang merjuangkeun Raif Badawi & Julian Assange!

Raif Badawi kedah dileupaskeun tina panjara. Langsung!
PixelHELPER sareng London Afrika Injil Chor ngalakukeun "Sesuatu di jero kuat" kanggo Julian Assange payuneun panjara Belmarsh

hampura karajaan pikeun Julian Assange ti Ratu
Hampura Julian Assange sareng Edward Snowden ku Donald Trump
Hatur nuhun ka #Wikileaks sareng Stella Moris
Angela Merkel nungtut suaka politik sareng pardon ti Julian Assange
Proyéksi ringan Kedubes AS Berlin

Naha ulah naon anu tiasa dilakukeun pikeun nagara anjeun pikeun anjeun, ucapkeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun Assange, modifikasi paribasa sajarah John F. Kennedy terang dina Kedubes AS di Berlin. Amérika anu rutin ngalakukeun kejahatan perang, ti defoliants dina Perang Vietnam anu tiwas ratusan rébu korban pikeun wartawan dibunuh dina perang Irak, kedah mundur pamundut ekstradisi na.

Ngadamel catetan kanggo dinten salajengna dina percobaan; 25.02. nyaéta tanggal sidang pikeun ékstradisi ka Amérika Serikat.

Sareng kaleresan parantos dijaga sacara sakedik sareng henteu aya pamaréntahan anu mawa sisi sareng Julian, Inggris pasti bakal diserahkeun ka Amérika. Éta pisan sababna naha bulan ieu urang bakal ngamimitian nyarioskeun ka Kedutaan AS di luar negeri, White House sareng gedong AS sanésna anu nganggo protés cahaya sareng gangguan artistik.

Sumbang ayeuna supados mungkin, naha 333 euro atanapi 5 euro, sakedik bantosan! Laksanakeun hiji hal pikeun kualitas inpormasi énjing, dumasar kana anu anjeun kedah nyandak kaputusan!

Ratu parantos hapunten Julian Assange

Upami nampi & nyebarkeun pesen rusiah kalayan nilai umum janten pelanggaran kriminal, naon deui anu tiasa dilaporkeun pers? Kusabab naon anu diklasifikasikeun sareng naon anu rahasia ditetepkeun ku pamaréntah.

Nyiksa kakuatan tina AS ngalawan #Assange luar biasa: Anjeunna gering serius dina panjara kaamanan maksimal, dugi ka maot. Saha waé anu nyalametkeun pramuka nyalametkeun kabebasan! Salju nini terus Snowden calik di Moskow sabab sadaya nagara barat sieun dendam ti Amerika.

@Wikileaks parantos janten musuh administrasi AS saprak 2010. Kami pamenta ngabebaskeun langsung #JulianAssange ti panjara di London. Ratu kedah geuwat ngahampura anjeunna & masihan suaka politik.

Ramalan cahaya dina KBRI ti Inggris

Kampanye Old pikeun tahanan politik anu sanés

The ngajamin ditewak Éropa kudu dipaké pikeun milaraan lawan pulitik. The yudikatif Jerman teu extradite alesan alus Carles Puigdemont ka Spanyol. Pidana anu deui kauninga minangka sarana perdebatan pulitik internal jeung ngungudag sahiji musuh pulitik keur ragam unsightly. The Kaadilan Jerman teu kudu nyokot sisi dina perdebatan pulitik di Spanyol jeung mampuh bantuan panyalindungan, sahenteuna moal ti pangalaman sajarah nyeri tina criminalization pamadegan pulitik. Mun aranjeunna tetep nampa pangiriman, ngaliwatan pangadilan jeung tungtungna teh Catalans bisa daya tarik pikeun Mahkamah Konstitusi Federal. kedah nyandak precedence ngaliwatan kaulinan kakuatan di Spanyol nu dibales hak individu di panganyarna dinya.

→ 10 politikus Catalan nu panjara
1. Jordi Cuixart - dinten 161 di jail
2. Jordi Sánchez - dinten 161 di jail
3. Oriol Junqueras - dinten 144 di jail
4. Joaquim Forn - 144 dinten di jail
5. Dolors Bassa - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
6. Raúl Romeva - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
7. Jordi Turull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
8. Josep Rull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
9. Carme Forcadell - jailed saméméh 3 poé
10. Carles Puigdemont - dibui 3 dinten ka pengker

→ Sajaba ti éta, politikus handap kaancam hukuman panjara sarta ayeuna hirup di pengasingan:

1. Toni Comín
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Jibril
6. Marta Rovira

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 21 ″]

Kengingkeun tekanan & perhatosan - bantosan kami ayeuna! Salaku donor, anjeun masihan kontribusi anu teu lumayan pikeun ngahudangkeun amarah umum - pikeun dunya anu langkung saé. Kéngingkeun konkrit ayeuna sareng jantenkeun skandal lintas batas mungkin. Di mana waé anjeun kéngingkeun seueur pemberontakan sareng pemberontakan pikeun unggal euro anu disumbangkeun sapertos urang. Mangga buka halaman wéb kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi ngadukung penggalangan dana Facebook kami:

Pencét fotografer Dirk-Martin Imah Heitzelmann

Artist lampu: Anggota sahiji piksel nulungan

Kabebasan pikeun #Puigdemont dilebetkeun kana panjara Stasi di Berlin. Kami protés ngalawan panjara politikus Catalan anu haram, sapertos # Stasi di Spanyol. Kami maréntahkeun dibébaskeun sadayana tahanan politik di Spanyol. #PixelHELPER nyauran pamaréntah féderal pikeun nyatakeun langsung yén Jérman moal nyatujuan politik ékstradisi. Kukituna persetujuan politik sapertos kitu pikeun paménta Spanyol pikeun silih bantuan hukum diperyogikeun numutkeun aturan Hukum ngeunaan Pangaturan Hukum Sacara Internasional - henteu paduli kaputusan hukum pengadilan. Dibikeun pentingna kasus ieu, otoritas anu masihan nyaéta pamaréntah féderal dina bentuk Menteri Kaadilan Katarina Barley. Kami nyauran pamaréntah féderal pikeun mastikeun yén Carles Puigdemont dileupaskeun langsung ti panjara di Jerman!

Kengingkeun tekanan & perhatosan - bantosan kami ayeuna! Salaku donor, anjeun masihan kontribusi anu teu lumayan pikeun ngahudangkeun amarah umum - pikeun dunya anu langkung saé. Kéngingkeun konkrit ayeuna sareng jantenkeun skandal lintas batas mungkin. Di mana waé anjeun kéngingkeun seueur pemberontakan sareng pemberontakan pikeun unggal euro anu disumbangkeun sapertos urang. Mangga buka halaman wéb kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi ngadukung Fundraiser Facebook kami: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Arab Spring kedah nyangking narabas tur ngamimitian epoch anyar démokrasi. Tapi pemberontak di yesteryear téh tahanan pulitik kiwari. Jalma geus risikiert nu hirup sorangan di Amérika dina skala kabebasan pers ngeunaan Amnésti Internasional anu ditandaan hideung, ayeuna geus di panjara sarta jadi poho ku dunya. Di dieu piksel nulungan hayang ngahalangan sarta tahanan pulitik gratis.

Peta munggaran urang bakal mawa jalma 13 anu diuk dina Maret 2011 panjara deui kana caang. The "Bahrain 13" ditéwak sanggeus karusuhan Pébruari 2011 di ibukota Bahrain manana, geus instigated nu dakwaan ti konspirasi pamaréntah. Loba nagara jeung organisasi kayaning Amnésti Internasional jeung Asasi Manusa Hak Watch ogé sababaraha kali nunjuk ka panyiksaan nu. Tahanan anu disiksa ditingali.

The worries teu eureun pikeun Familen. Ieu tahanan pulitik anu masih linggih di panjara dinten, sarta porsi of 5 taun ka sababaraha kalimat hirup. Sarerea boga hak pikeun nganyatakeun pamadegan na. Ulah poho jalma alus pikeun mawa kami kamerdikaan sorangan dikurbankeun ka loba démokrasi jeung perdamaian.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????