Kampanye pikeun "Langkung Démokrasi" di Turki

Genocide light art PixelHELPER ngalawan Erdogan

Kabébasan nyarios kaancam parah di Turki. Kusabab usaha kudeta dina Juli 2016, pamaréntah Turki geus vehemently nyokot tindakan ngalawan wartawan jeung média kritis pamaréntah. Ieu exacerbates kaayaan geus tense keur média di Turki. Paspor wartawan dirampas, panulis dibui. Leuwih 130 imah média geus ditutup, kaasup 29 penerbit buku anu ogé geus expropriated.

Sieun sareng mata pencaharian umumna diantara publisitas sareng penerbit. Di Turki, kabébasan éksprési diinjak-injak. Kabébasan kecap mangrupikeun hak manusa sareng henteu tiasa ditawar. Kabébasan opini, inpormasi sareng kabébasan pers mangrupikeun dasar masarakat anu bebas sareng demokratis. Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal jeung Komisi EU nyandak hiji posisi jelas dina kaayaan di Turki, mun uncompromisingly tur aktip nungtut kabebasan éksprési dina kaputusan, lampah jeung pernyataan maranéhanana sarta teu nyieun hiji subyek hungkul. Upami kabébasan éksprési diserang sareng dibatesan sacara masif di Turki sareng tempat sanés di dunya, Pamaréntah Féderal sareng Komisi EU kedah marios kawijakanana ka nagara-nagara sapertos kitu. Salaku tambahan, wartawan sareng pangarang anu kapangaruhan peryogi bantosan gancang ti Jerman sareng Éropa, contona ngalangkungan ngaluarkeun visa darurat anu teu birokrasi.
Wartawan, pangarang jeung penerbit, buku, koran jeung majalah nyieun kontribusi penting pikeun démokrasi jeung kabebasan. Éta pisan sababna naha urang resolutely komitmen kana kabebasan ekspresi, informasi jeung kabebasan pers. Ngadukung petisi kami sareng gabung kami pikeun hak-hak dasar ieu! Pikeun kecap jeung kabebasan!

Laku lampah urang ngajaga média sibuk sareng mastikeun yén masalah kamanusaan anu penting ieu henteu hilap. Punten bagikeun proyék kami dina Facebook! Upami anjeun ngadukung tujuan kami, kami bakal ngahaturkeun sumbangan pikeun kami tiasa neraskeun kampanye sacara permanen. Malah sababaraha euro ngadamel bédana! Babagi téh miara. Punten bantosan padamelan amal urang.

Tempat hadé
PayPal

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????