Ngalatan garansi tinimbang bumi tambang ngalawan parobahan iklim

Ngalungkeun tangkal darts kalayan bibit bibit sareng pupuk bérés

Rebo na tibatan ranjau darat. Koran anu panggedéna di Maroko ngalaporkeun dinten ieu ngeunaan usulan kami ka Parlemén Australia pikeun naroskeun ka Raja Maroko pikeun masihan kami pesawat ranjau darat Hercules-C130 sahingga urang tiasa ngarobihna pikeun réboisasi di leuweung Maroko & Australia. Pabrik leutik di dieu di lokasi Maroko kami badé ngahasilkeun anak panah tangkal anu teras murag. Tapi urang moal tiasa ngalakukeun nanaon tanpa pitulung raja Maroko. Kusabab anjeunna henteu ngaréaksikeun surat-surat terakhir kami, kami henteu ngabayangkeun kasempetan naon waé, tapi kami resep kana kejutan positip. 

Tangkal darts ti printer 3D

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????