Kapaksa tenaga kerja kélangan Bou Arfa A peringatan Holocaust di Maroko

Di kubu tenaga kerja dipaksa di Maroko, rébuan jalma maot digawé di karéta api Sahara. Hasilna, Maroko ogé gaduh carita Holocaust. Aranjeunna nyebat Bouarfa anu Auschwitz ti gurun

Surat Terbuka ka Raja Mohammed 6 Maroko.

Kalayan Hormat Mohammed VI, Kasenian sanés kajahatan. Organisasi Jerman urang pikeun hak asasi manusa & promosi seni & budaya kedah ngarencanakeun langsung ka anjeun ngeunaan palanggaran HAM anu serius di Maroko. Éta sadayana dimimitian ku sup dapur mobile pikeun Afrika, anu parantos dicandak ku adat saprak Mei 2018 di Tangier, sabab urang sakuduna ngajual sop komérsial di Marrakech. Salila sataun ayeuna, urang ngagaduhan jalma tuang kaluar tina tong sampah, sareng dapur sup urang pasti bakal ngabantosan sababaraha urang janten pinuh. Naha pejabat anjeun meroboh taman artis urang? Dina aplikasi wangunan dina Séptémber 2018, henteu diréspon ku otoritas anjeun. Unggal dinten kami usaha ngahubungi sareng administrasi anjeun ngalangkungan sadaya saluran nagara ti Parlemén ngalangkungan kedutaan Maroko anjeun, anu henteu jalan. Aranjeunna henteu kantos diwaler. Dina Désémber 2018, karyawan pangwangunan PixelHELPER urang Tombia Braide maot kusabab anjeunna kaliru ku kalakuan otoritas yén anjeunna maot kusabab serangan jantung. Tangtosna, anjeunna dikubur salaku memorandum tanpa anu hadir sareng anu nyalahkeun éta dialihkeun ka Undertaker Maroko. Kami ngawangun sundial pikeun ngingetan Anjeunna, ieu dirusak ku buldoserna, kami ngagaduhan investasi 100.000 € di Maroko dina sataun. Dioperasikeun bakery roti kaléng pikeun nyayogikeun stabilitas katuangan di Afrika sareng parantos nyayogikeun désa kami sadinten sareng roti gratis. Jabatan anjeun nyandak sémah ti kami ka daérah dina hal éta dilarang didatangan kami. Pamariksaan sareng tuduhan tamu urang bakal janten pengkhianat sareng Freemason henteu kaampeuh. Sanggeus éta aya slaps pikeun sémah kami. Wartawan sababaraha kali nampik kunjungan harta urang ku pulisi. Sanaos urang gaduh sadayana dokumén anu dipikabutuh pikeun kéngingkeun visa investor di nagara anjeun, kalebet taun 3 ngajakan taun kalayan pilihan mésér, pulisi anjeun hoyong urang badé keras. Kami nyuhunkeun panenepan karusakan sareng rekonstruksi bakery roti kaléng. Anjeun ogé kedah ngawartosan pulisi lokal anjeun yén seniman sanes téroris. Kusabab éta kumaha urang dirawat. Karyawan kami kaancam ku Mkadem, panangan kenca Caid, sacara fisik henteu tiasa nutup liang dina témbok luar urang. Kanggo festival gula tim kami kedah diperyogikeun syringe rabies kusabab kacegel anjing. Hanjakalna, jabatan kaséhatan dirina ditutup di Ait Ourir sareng Marrakech. Kami nyuhunkeun 100.000 Euro pikeun rekonstruksi sareng pangapunten pribadi tina kapolres anjeun di Ait Ourir sareng Caid di Ait Faska. Aranjeunna henteu pernah ngobrol sareng kami tapi ngan ukur komunikasi sareng anu pajang. Alatan kekerasan pulisi ngalawan tamu urang, urang butuh karyawan 100 pilihan kami pikeun taun 100 ti Ait Faska & Ait Ourir pikeun ngerjakeun proyék seni urang.

Anu dipasihan kuli tenaga kerja dipaksa di Maroko. Seueur urang Yahudi anu maot di dieu.

Dina usum panas 1942 ngadatangan Dr. Misi Palang Merah Internasional Wyss-Denant (IRC) mingpin kubu Boudnib, Bou Arfa sareng Berguent. Dinten ayeuna henteu émut panonpoé di désa jauh ieu.
Demolisi sareng buldoser 2 ku nagara
Batang hideung ngabentuk peringatan Holocaust dina hiji unit. Sémah ngumbara ngaliwatan ieu
Simulasi panginget peringatan Holocaust di dunya
Penampilan sateuacan karusakan. Konstruksi 1 sataun sareng 10 Maroko.
Ogé mural ku Walter Lübecke musnah sareng dicét. Bendéra EU rusak dina taneuh.

Kusabab perobohan peringatan Holocaust kami ngadangu ti sadaya pihak anu henteu pernah urang yuswa maot di Maroko, aya kubu tenaga kerja dipaksa pikeun lagu karéta & pamrentahan industri anu sanés. Digawe dugi maot. Karusakan ku pagawéan. Ieu bagian ti sajarah Maroko henteu acan acan digarap, sareng ku kituna Peringatan Holocaust ogé kedah diwangun ku nagara Maroko pikeun nampilkeun inpormasi ieu.

Sakabéh aya dina protéktor Perancis Maroko 14 bantalan rupa-rupa jinis kalayan lalaki 4.000. Hiji katilu nyaéta bangsa-bangsa bangsa anu béda. Para warga buni éta sadayana lalaki, kacuali di Sidi Al Ayachi, dimana aya awéwé sareng murangkalih. Sababaraha kubu dijaga pusat tahanan, nyaéta penjara nyata pikeun lawan politik rezim Vichy. Batur anu disebut perkemahan transit pikeun pangungsi. Masih batur anu ditangtayungan pikeun pagawé asing. Atanapi urang Yahudi di Camp Bou Arfa Bawah Vichy, Railway Trans-Sahab janten simbol penting gawé babarengan sareng Reich Katilu. Ku alatan éta, aya anu peryogi pikeun tenaga kerja. Anu teu tiasa ngagawekeun langkung seueur paéh di sakiling.

Rébuan Republik Spanyol janten tanggung jawab dina kelompok pagawé asing pikeun pangwangunan sareng pangropéa tina jalur karéta. Laju dina ngerjakeun saatos ngégatan penindasan Franco nyaéta pangperangan sareng henteu nyiksa manusa.Kerja Spanyol parantos janten pidana nyata. Urang Israil diusir ti Éropa Tengah sareng Komunis Perancis parantos ditaros di dinya. Kahirupan sapopoé aya pikasieuneun. Seueur anu maot ku panyiksa, panyiksaan, panyakit, lapar atanapi haus, kalajengking atanapi ngegel oray.

Kem Berguent (Ain Beni Mathar) dioperasikeun ku Dinas Produksi Industri. Ayeuna dikaluarkeun sacara ekslusif pikeun urang Yahudi (155 dina Juli 1942 teras 400 dimimitian 1943 numutkeun laporan CRI). "Tapi kanyamanan spiritual ieu henteu ngirangan kanyataan yén camp Bergue mangrupikeun anu paling awon," saur Jamaa Baida. Palang Merah dipenta pikeun nutup, urang Yahudi anu tinggal di Berguedu, khususna ti Éropa Tengah, sateuacanna ngungsi ka Perancis. Sukarawan sukarelawan Leungeun luar nagri anu dirobih sabada éléh 1940 teras angkat ka "alesan administrasi". Perkawis ieu mangrupikeun Saul Albert, warga nagara Turki anu sumping ka Perancis nganggo 1922. Anjeunna ditahan di Bergua dugi ka rilis di Maret 1943. Dina buku harian anjeunna nyerat:

"10. Pebruari (1941): Batu peureum sadayana dinten. 2. Maret ...: Serahkeun ka kelompok kalima sareng urang Yahudi Jérman. Kuring henteu resep éta pisan. Karya teu sami; Kami kedah miceun ... 6. April: Kami moal tahan deui umur ieu deui. Abdi muriang, nyeri waos ... 22. Séptémber: Rosh Hashanah: Teu aya anu badé damel ... 1. Oktober: henteu didahar ... "

Para penjaga, seueur di antarana nyaéta Jérman, kalakuanana zalim, mumusuhan, sareng jahat. "Sakuduna gabung dina NS-SS anu kondang." Sababaraha tawanan kabur, dugi ka Casablanca sareng ngagabung pasukan.

Di Boudnib, kota leutik kalayan pangeusi 10.000, tong militér anu ayeuna mangrupikeun saksi pamulang tempat tentara Perancis. Warga kolot tetep nyimpen épemén: "Kuring tiasa nyaritakeun dua hal sareng kapastian. Nu kahiji nyaéta saluran Boudnib, nu diwangun ku umumna urang Yahudi. Anu kadua nyaéta sabagian pangémutan kota diajarkeun di SD. "(Majalah Tel Quel No. 274 tina 19./25, Mei 2007).

Maurice Rue, wartawan komunis, aya interned di dinya. Anjeunna nyarios yén kami "tina tahanan 40, tilu-suku nyaéta Komunis, Sosialis, sareng Gaullists sateuacan 40 Yahudi sumping sababaraha bulan."

Saatos Amérika badarat dina 8. Nopémber 1942 ngagabung sareng Maroko di sisi Sekutu. Dina Januari 1943, Sekutu patepung dina konperénsi di Casablanca. Perjangjian strategis sareng militér ditandatanganan. Teu lami saatosna dimimitian ku serangan ka Sisilia (Operasi Husky, Juli 1943) tungtung Éropa anu dijajah ku Jérman.

Pangwangunan di Bou Arfa henteu ngaganggu sareng kaayaan éta teu parobih langkung saé. Éta langkung saé dibayar ti tahanan Itali sareng Jerman ngagantikeun Komunis sareng Yahudi. Nanging, konstruksi Trans-Sahara tetep tetep naraka. Proyék éta, anu ditunjuk minangka salah, ditinggalkeun ku Perancis ngan 1949.

Upami teu kitu, bantalan gancangna dileungitkeun antara tungtung 1942 sareng awal 1943.

Dokumentasi ku Bill Cran sareng Karin Davison, ditayangkeun dina Arte, ent

Inpormasi anu salah dina média Maroko

Urang banding ka anu tanggung jawab dina perusahaan média anu kapangaruhan pikeun nyitak balesan & kabeneran urang. Tujuan PixelHELPER di Maroko nyaéta nyiptakeun cara interaktif tina bantuan kamanusaan & ngadalikeun proyék seni - di dieu di premis kami - nganggo kamandirian & inpormasi anu dianggo sacara langsung-dinten anu kami kéngingkeun di TED Talk di Marrakech. Salian di kebon alga, bakery roti kaléng & jahit pikeun tugas kamanusaan, urang ogé ngawangun situs konstruksi seni kalayan salinan wates éksternal EU, peringatan pikeun minoritas anu dianiaya sadaya agama sareng tiron tina menara Orthanc #HerrderRinge. Sadaya kagiatan ieu dilaksanakeun sacara transparan di livestream antara Séptémber 2018 sareng Agustus 2019. Bagian kostum dina Lord of Rings Cosplay atanapi Konsentrasi Camp pakean. Dina bulan Séptémber, kami nyerah 2018 nyuhunkeun persetujuan taman kami sareng pamasangan seni anu teu pernah diédit kumargi para walikota teu paduli taun 1 urang. Nalika urang sadar yén teu aya komunikasi, urang ngamimitian nerapkeun proyék kami. Surat kabar nyatakeun hal-hal anu henteu leres, sapertos: Cai Bocor: Anjeun teu tiasa maok cai nganggo sumur nyalira sareng teu aya hubungan sareng jaringan cai lokal. Sabalikna, nalika munara cai lokal dirobak pikeun sadayana désa, keran kami di luar mangrupikeun dinten-dinten di palayanan warga. Stromklau: Kami ngagaduhan tagihan listrik anu luhur ti 200-300 € sabulan, henteu kantos dicandak listrik. Pembiayaan PixelHELPER dina taun-taun ayeuna parantos dibiayaan di 15% sataun sataun ngaliwatan sumbangan sareng 85% tina kagiatan dimana PixelHELPER parantos nyayogikeun unjuran ka organisasi sanés. Ieu ngandung harti yén sanajan urang nyuwun sumbangan di unggal kantor pos, sumber utama dana nyaéta unjuran cahaya pikeun pihak katilu. PixelHELPER teu pernah nyebat Maghrib anti anti Yahudi tapi hoyong nyiptakeun Peringatan ka urang Yahudi anu dibunuh, Sinti & Roma, Uyghurs ... salaku rohangan umum pikeun ngumpulkeun informasi budaya sareng sajarah. Pendiri PixelHELPER digambarkeun dina média Maroko salaku homoseksual, tapi parantos cinta sareng awéwé Brasil anu geulis sababaraha taun. Kami henteu pernah dianggo murangkalih barudak, tapi kami nyayogikeun budak anu miskin di lingkunganana kalayan pakean gratis, kontan, sapédah, topi, sareng trinket sanés, sareng kami ngagaduhan tujuan pikeun lapangan bal. Tuduhan anu urang badé nyiptakeun Israil anu kadua di Maroko, henteu ngagaduhan dasar kanyataan. Nu teu percanten ku Maghrib tina Freemasonry ogé henteu terbatas nalika Lodge 1867 munggaran didirikan di Tangier. Aya panginepan awéwé murni di Maroko. Kami nyalira henteu kantos tepang sareng Mason Maroko atanapi dina damel damel. Organisasi kami kuciwa sareng otoritas Maroko anu parantos ningali poean hirup dina naon anu kami lakukeun di dieu. Urang ogé rutin ngajelaskeun naon anu urang rancang sareng nerapkeun di markas livestream PixelHELPER kami. Sakitu sadayana urang luar leres henteu ngartos lampah ieu, henteu mikawanoh seni, henteu terang pitulung arus modern via média sosial sareng sieun freemasonry anu teu dasar teu lepat tina PixelHELPER tapi didasarkeun kana pendidikan sorangan dina jejer. Sadayana tiasa nampi inpormasi. Sakumaha urang ningal langsung dina internet unggal dinten, éta bakal janten padamelan pamaréntah Maroko pikeun ngobrol sareng urang anu ku kami teras-terasan. Sadaya kontak teu diwaler. PixelHELPER nyerat dua kali sadaya anggota parlemén Maroko nganggo e-mail. Sadaya anggota CORCAS nampi sababaraha é-mel. Sadaya kedutaan Maroko di dunya rutin nampi inpormasi ti kami. Hiji pagawe ti Kedubes Maghribi di Swedia rutin disarioskeun ngeunaan proyék éta. Surat kabar ngaganggu ngeunaan gambar kosplay dimana karyawan urang ngagem kostum cincin #herring nunjukkeun jerona tragis. Badak Merkel anu dibentuk ku leungeunna dipasang ku kami salaku gambar kosplay lucu sareng leres henteu aya latar tukang Mason. Dina demolition, obelisk kami janten almarhum #TombiaBraide dirusak, 15 urang kaméra kaméra beban & - ngahaja ngancurkeun sababaraha rébu euro listrik & kabel jaringan. Sadaya pernyataan ieu bisa diverifikasi. Nyalahkeun éta henteu nganggo PixelHELPER tapi dina komunikasi komunikasi otoritas Maroko. Sateuacan ngamimitian proyék di Maroko dina taun 2014, Oliver Bienkowski sacara pribadi ngabéjaan kedutaan Maroko di Berlin ngeunaan sadaya proyek anu direncanakeun.

Peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér

Tanda ngalawan ngalawan minoritas nu dianiaya saalam dunya. Pangwangunan Peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dimaksudkeun janten sumber inpormasi ngeunaan Holocaust pikeun sakola sareng masarakat umum.

Upami unggal blok nyarios langkung tina sarébu kecap. Karya konstruksi dina peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dimulai dina 17.07. Kami nyetél stel pikeun masihan sémah dina labyrinth blok abu tina rasa teu aya kakuatanana sareng kasieun anu parantos di kémutan konsentrasi deui harita. Kami hoyong nyiptakeun tempat di Afrika Kalér anu ngémutan mémori ka era digital. Kalayan arus live, panongton anu hadir dina situs konstruksi sareng tiasa nganggo sumbangan anjeun pikeun pangaruh jumlah buruh sareng blok anu bakal diwangun. Beuki jalma nonton sareng nyumbang langkung ageung Peringatan Holocaust janten.

Peringatan Holocaust di Marrakech cenah anu pangpentingna di dunya. Ukuran 5 ukuran Peringatan Holocaust di Berlin engké bakal aya dina batu 10.000 anu dijejeran sakitar pusat inpormasi anu ngadidik sémah ngeunaan Holocaust.

Pendiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, milari namina namina dina pangkalan data Yad Vashem sareng mendakan sababaraha éntri, teras anjeunna katingali dimana peringatan Holocaust salajengna di Afrika sareng mendakan ngan ukur di Afrika Kidul. Kusabab éta sapertos satengah perjalanan dunya ti Maroko, anjeunna mutuskeun ngawangun pangingatan Holocaust dina situs PixelHELPER. Sipat tatangga sadayana kosong, janten aya rohangan pikeun ngawangun stel 10.000 sahenteuna.

Hirup Development Stream ngagimbung Pitulung Software

Live Stream ngagimbung pitulung. Software pikeun koordinasi lampah dina acara umum

Jeung instalasi sahiji piksel nulungan Live Stream ngagimbung Pitulung Software on situs di Afrika Kalér, kami geus dijieun fakta pikeun uji widang proyék urang. Urang ayeuna bisa ngédit masalah buana Afrika jeung software cadangan urang. Dina situs produksi interaktif kami kami geus nyetél sababaraha damelan interaktif. A jahit, hiji stasiun patri, mangrupa bakery, budidaya ganggang, ngeunaan 3 sambungan kabel jaringan km nyambung ka mintonkeun gambar panganyarna tina kaméra produksi 20 hirup saling pikeun pemirsa kami salawasna.

15 méteran kaméra tihang hidrolik di pungkur kalawan 360Grad Kamera Kepala & WiFi

kunjungan tegalan indit pajeujeut sababaraha nyewa tapi ukur rék ngajual

Sakali 23.06.18 sup pawon di Maroko

Kami geus ngurangan kami dapur kamajuan sup pikeun jalma lapar 600 ka Maroko. dapur anu lokasina di dua minggu di adat jeung perlu diangkat ku kami, waragad Jumlah mun ngeunaan € 400. Mobil jeruk jeung parabot keur urang Spirulina Ladang geus di Marrakech. Urang ayeuna pilari tegalan pikeun ngawangun Spirulina Ladang. The total sumbangan low ngeunaan 2500 € sumbangan di 2017 bisa mindahkeun ukur laun dina proyék hareup. Urang ngaharepkeun nyewa tina sahanteuna 600-1200 € gumantung kana lokasi tani. Salaku urang gancang 4G Internet kedah on tani boga urang pigawé tes speed di unggal lokasi, sabab kami engké aya sahanteuna 20 kaméra IP internal ngajalankeun, sarta ngirimkeun dua aliran éksternal ka Facebook tur kedutan.
Nu disadvantage badag éta aya saeutik pisan kebon nu teu dikirimkeun ka penggir dipelakan tangkal zaitun, tapi hiji spasi kabuka gaduh & cai listrik.
Urang nyawang geus 10 kebon jeung ngan hiji nu geus diadaptasi sorangan ditawarkeun pikeun dijual pikeun € 80.000 teu keur nyewa.

18.06.18 Adat istiadat ngajaga dapur acan, bak anu gampang ngekspor

Pekuncén ayeuna & Investasi

ayeuna urang kudu leuwih 25.000 € invested mawa dina parabot pikeun Spirulina Ladang na 25.000 € dina waragad logistik, meuli mobil jeung sabudeureun alat kami ka Afrika Kalér.
Urang kudu pitulung anjeun pas mungkin pikeun ngirim hiji jam 24 of streaming live ti Maroko. Sakali dina Spirulina Ladang aktip urang hayu balik ti dapur sup urang ku kandaraan Bek towing arah Sénégal. urang kudu urang meunang sagala nyicingan permanén NGAROKO kana sirah kidul arah Mauritania, Sénégal sarta Gambia na coba aya
mun meunang lokasi sarta Daueraufenthalsgenemigung. Tétéla éta gampang ngekspor tanghi jeung Afrika sakumaha bantuan kamanusaan.

Listrik keur suplai énergi mobile of notebook dina aliran hirup urang

kaméra gelar 360 dina Tragekraxe mobile. Sambungan via WLAN keur mobil kalayan operasi widang mobile

11.05.18 Bek na caravans biaya keur nyimpen hiji low maksimum di Afrika

ngawangun sapertos produksi selang tina Spirulina mun euweuh pools beton

Humanisme salaku hiji pangalaman interaktif ngalirkeun hirup, maneuver sebaran leuwih emoticons di Facebook. Zombies nyaho euweuh lomba, warna atawa Religion.Nur brains! The zombies tanpa proyék wates, nilik diri salaku hiji platform ngagimbung bantu interaktif. Ngaranna derivasi tina hiji pluralitas komputer zombie asing dikawasa. Tujuanana kami aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala bencana kamanusaan ngaliwatan pitulung interaktif ngeunaan pemirsa dina stream hirup. Tujuanana kami: 24 jam stream hirup tina durukan Punken dunya. Dipirig ku wartawan di zona perang, distribusi bantuan kamanusaan di pangungsian atawa moro pikeun poachers dina Kruger Taman Nasional, anu kemungkinan kontrol ngagimbung urang anu euweuh watesna alat kami: The ikon emosi tina Facebook ngadalikeun ngagimbung bantu jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Tujuan zombies tanpa wates, éta kituna aya dina loba tempat di sakuliah téhnologi maju, kaasup Tragekraxen batré mobile; pikeun RTMP Facebook hirup stream ngadalikeun kadali kaméra nirkabel internal, software database interaktif pikeun control ngagimbung, tambahkeun-ons Grup badag jalma pikeun tujuan positif via browser dina raraga ngajawab masalah utama waktu.

Stream hirup mimiti dipikaresep, kaasup Sénégal, Paléstina jeung hub Éropa logistik kami di Maroko. Piksel nulungan bakal nyadiakeun keur lokasi Maroko sakabeh nagara séjén kalawan bantuan kamanusaan. Di jalan ka Madagaskar kami rék install hiji lokasi stream live interaktif sahanteuna di unggal nagara. Lokasi stream hirup boh kasempetan pagawean pikeun ngawangun sapertos hiji ganggang tegalan ngahasilkeun jeung produk bareng jeung fugitives mun nawarkeun hareup alus dina buana Afrika. Sagalana di stream hirup, saprak meunang nya aya jeung megatkeun naon kajadian. Unggal lokasi bakal dipintonkeun dina kursus poé dina stream hirup pikeun ngaronjatkeun televisi interaktif jeung Tujuan tina ngagimbung mantuan dunya. Dina Madagaskar, urang rék nganggo terapi phage Georgian ngajaga ngalawan bala ngarecah pneumonic kaluar aya taunan keur urang suburb. Ku kultus tina maot, pangeusi pulo datang deui jeung patogén ka kontak nu ditelasan jutaan jalma di Éropa dina Abad Pertengahan.

Real-time bantuan interaktif dina stream video hirup di panyungsi anjeun.

Téhnisna, gawéna ku kituna urang mimitian aliran hirup kalawan kadali transparan lajeng ngajak masing-masing "Zombies tanpa wates" karyawan di stream hirup urang. Urang cagar kadali interaktif koreografi di tempoan jeung ka ngabales gancang ka parobahan dina stream hirup di point of krisis.

2014-2015 kami dikumpulkeun pangalaman munggaran kalayan hirup streaming ngagimbung Pitulung

Poto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafik & Logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????