Petisi warga pikeun nyalametkeun Klinik Loreley ku proksi

Ieu mangrupikeun conto utama tina perjuangan ngalawan demokrasi langsung ngalangkungan referendum. Gantina nguji konsép operator urang, para pulitikus rélangan ngalawan paménta warga urang dina sadaya saluran, anu nunjukkeun yén urang aya dina jalur anu leres. Salami euweuh pangadilan administrasi mutuskeun, petisi warga urang henteu tiasa katampi di handapeun §17 kode kotamadya. Dinten ayeuna, bahkan Jurnal Resmi disalahgunakeun pikeun ngawangun haté. Kami ayeuna nyungkeun béwara kontra.

Politikus anu hoyong nutup Rumah Sakit Loreley damel sareng metode fitnah anu sanésna ukur dianggo di nagara-nagara totaliter. Asosiasi kota sareng kotamadya naék ka pengadilan sareng pendapatna ditepikeun ka warga nagara sapertos kaputusan pengadilan administrasi. Sababaraha warga parantos nyungkeun sumbangan nalika demonstrasi prakarsa warga sepuh '"Kanggo pelestarian klinik Loreley", perusahaan masing-masing parantos nyumbang langkung ti 10.000 ka asosiasi dukungan rumah sakit. Kami nampi € 0 sumbangan sareng petisi kami pikeun warga masarakat dikritik sabab kami nuturkeun saran Mehr Demokratie e. V. parantos nyerat nomer rekening sumbangan kami dina lambaran éta.

Kasempetan terakhir pikeun ngahémat Klinik Loreley mangrupikeun paménta warga di unggal 3 kota pasangan. Saha waé anu gaduh tempat pangheulana di kota masing-masing sareng langkung ti 18 taun langkung ageung tiasa daptar. Punten nyebarkeun dokumén sacara lega di daérah anjeun.
Gulung ka handap pikeun milih antara Oberwesel, St. Goar & Asosiasi Hunsrück-Mittelrhein.

Kalayan konsép operator anyar ti PixelHELPER Yayasan, kami nuju ka klinik-klinik Loreley janten masa depan anu aman!

Nyuhunkeun warga pikeun kota Oberwesel

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.

Panyuwunan warga pikeun kota Sankt Goar

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.

Petisi warga pikeun komunitas Hunsrück-Mittelrhein

Pencét kana gambar pikeun ngundeur template signature. Ieu kedah disebarkeun babarengan sareng konsép operator.
Simpen klinik Loreley. GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER badé ngiringan rumah sakit sareng teras ngajalankeun éta salaku solusi 1-imah. Ramalan cahaya dina Kamentrian Kaséhatan di Berlin

Kaayaan ayeuna 20.04.2020/21/15 XNUMX:XNUMX

Dina kompas anu ayeuna April 2020 tina CDU Oberwesel aya anu salah dituduhkeun, nyaéta klinik-klinik éta henteu untung.
Krankenhaus GmbH St. Goar-Oberwesel, sakumaha namina nunjukkeun, mangrupikeun GmbH sareng sanés GmbH nirlaba. Éta ngan ukur dikaluarkeun tina sababaraha pajak, tapi henteu amal. Dina kasimpulan, kedah dicatet yén dibebaskeun tina pajak perdagangan, anu
Pajeg penjualan sareng pajeg harta dipasihan ka sadaya rumah sakit anu nyumponan sarat § 67 AO. Ieu henteu paduli naha rumah sakit téh sanés kauntungan. Pangecualian ti pajak korporasi ngan ukur diasihkeun ka rumah sakit anu henteu nambut kauntungan tina hartos §§ 51-68 AO. Dina waktos éta éta GmbH kalebet sadayana kamungkinan mundur artos. Jurusan na ditutup sareng téknologi rumah sakit dialihkeun ka rumah sakit sanés. Konvérsi kana GmbH nirlaba tiasa dihontal. Ngabantosan upami nyungkeun warga pikeun ngiringan operasi nirlaba klinik-klinik facebook.com/loreley-klinik kalayan perusahaan tanggung jawab terbatas nirlaba, langkung seueur dana ti sayogi kalayan struktur perusahaan anu aya terbatas, kauntungan henteu tiasa ngalir deui, tapi kedah dianggo pikeun tujuan nirlaba rumah sakit nirlaba anyar. Dina hal urang anu janten klinik sorangan, pusat senior sareng bengkel énggal pikeun jalma cacad di lokasi kuno di Sankt Goar. Kanggo inpo nu langkung lengkep, ukur gulung ka handap dina kaca ieu.

Kaayaan ayeuna 19.04.2020/13/00 XNUMX:XNUMX

Kami ngamimitian tilu petisi di kota-kota anu gaduh saham pikeun ngahontal "rapat pemegang saham luar biasa" anu anyar nyungkeun Marienhaus Holding GmbH pikeun mindahkeun saham 55% anjeun di rumah sakit ka PixelHELPER Foundation nirlaba GmbH, sapertos anjeun parantos nawiskeun ka Palang Merah.

Salaku tambahan, rumah sakit téh dirobih janten perusahaan nirlaba pikeun tetep sadayana kauntungan di perusahaan ka hareup sareng henteu ngadistribusikaeun ka shareholders. Jang ngalampahkeun ieu, urang kedah ngirangan 300 tanda-tanda tina pamilih pikeun pasangan dina lokasi éta.

The PixelHELPER Foundation non-profit GmbH ngembangkeun konsép sareng tawaran pikeun pangropéa sareng tuluyan tina klinik di Oberwesel. Nawiskeun kalayan fokus khusus kana inpormasi kedah didamel di lokasi Sankt Goar. Ieu kalebet rupa-rupa bentuk kahirupan pikeun 8-16 jalma, ogé hiji bengkel afiliasi pikeun jalma anu cacad.


Rumah sakit di Oberwesel kedah ogé nyegerkeun sadaya departemén spesialis anu diperyogikeun sapertos unit perawatan intensif supados beroperasi salaku rumah sakit pinuh.


Gotong royong sareng gawé bareng sareng Universitas Marburg sareng perusahaan téknologi médis caket, bengkel pikeun anu cacad bakal ngahasilkeun komponén médis kai anu relevan sareng disertipikasi anu bakal dianggo kanggo ékspor ka Afrika.


Pikeun pangwangunan bengkel énggal pikeun anu cacad, kalebet hirup gratis panghalang, waragad dugi ka EUR 600.000 kedah diterapkeun ti Aktion Mensch.


Yayasan PixelHELPER hoyong nunjukkeun pangaruh kumaha syarat-syarat masarakat sepuh tiasa dipiharep ku cara modéren modern sareng masa depan di nagara éta.
Pikeun mastikeun kaamanan kauangan, Yayasan PixelHELPER bakal konsentrasi pikeun ngabuka daérah kauntungan anu anyar pikeun mastikeun tuluyan salaku rumah sakit nirlaba. Kami ogé ngarepkeun dana tina dana struktur rumah sakit pikeun neraskeun operasi klinik sareng dilegakeun.


Di dieu, Pixelhelper Yayasan, ngaliwatan panyokongna, tiasa murag deui kana jaringan anu kasohor dina kawijakan kaséhatan Jerman.


Kusabab perusahaan liabilitas kawates nirlaba teu ngudag kapentingan kauntungan sorangan, teu aya distribusi kauntungan anu dilakukeun ka para pemegang saham, kami investasi naon-naon surup di klinik sareng bengkel cacad.


Fokus hiji rumah sakit nirlaba pikeun biasana saé - tetep sinonim sareng kasabaran jalma anu sabar. Istilah "non-profit" relevan pikeun hukum pajak, sabab ngan ukur kagiatan anu didaptarkeun dina paragrap 52 tina kode pajak anu ngaladénan masarakat umum dianggap henteu nirlaba dina artos hukum pajak - upamana, ngeunaan masalah pembiayaan dina sektor kaséhatan. GmbH non-profit (gGmbH) dibebaskeun tina pajak perusahaan . Salaku balikan, gGmbH wajib ngagunakeun dana anu kabentuk ngan ukur kanggo tujuan nirlaba.

Janten urang hoyong janten klinik spesialis mnta kauntungan - sareng kalakuan anu sasuai. Hal ieu ngamungkinkeun urang kalenturan, anu matak manfaat kanggo pasien. Kusabab kami teras henteu ngan ukur dianggo sacara terampil pisan pikeun matuh standar anu anyar, tapi ogé numutkeun prinsip manusa, prinsip kualitatif sareng ékonomi - ieu hartosna urang hoyong nganggo sadayana kauangan finansial sareng SDM pikeun kapentingan pasien urang.
Latar Latar: PixelHELPER Yayasan diadegkeun ku sababaraha Freemason sareng seniman lampu na Oliver Bienkowski. Di Hamburg aya Médis Rumah Sakit di Rissen, anu dioprasikeun ku Palang Merah, ogé M Home Pangsiun Rumah Tangga di tengah-tengah Hamburg. Rumah Sakit Freemason di Hamburg dibuka panto tanggal 3 Oktober 1795 di Dammtorwall salaku lembaga anu munggaran pikeun pangakuan jalma gering, anu saacanna ngalaman lengkep di Hamburg. Mimiti didamel janten rumah sakit pikeun abdi-abdi awéwé sareng diperpanjangkeun sababaraha taun ka pengker kanggo abdi-budak lalaki. Nalika Yayasan PixelHELPER dileungitkeun, barang-barang éta ka Freimaurer Hilfswerk eV, anu mangrupikeun bagian tina organisasi amal.

Kaayaan ayeuna 16.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kami nuju milarian tempat nyéwa di kota Oberwesel. Kami bakal nganggo tempatna pikeun koordinasi 3 petisi pikeun perawatan rumah sakit sareng ngahasilkeun roti kaléng kanggo kubu pangungsian sareng para gelandang. Pas lokasi na dipanggihan, daptar tanda tangan pikeun sadaya 3 kota tiasa diunduh dina halaman ieu. Saatos ngumpulkeun tandatangan, anjeun tiasa nyungkeun daptar petisi ka kami dina situs. Referendum dimimitian sateuacan 01 Mei 2020

Kaayaan ayeuna 14.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kami ningali dina kagagalan nyebatkeun tawaran pameseran kami ku Marienhaus Ngagaduhan tipuan jelas ti pemegang saham anu sanés. Yayasan PixelHELPER Yayasan nirlaba GmbH parantos ngahubungi pengacara hukum administrasi di Koblenz & asosiasi Mehr Demokratie eV pikeun nalungtik referendum pikeun ngamimitian "rapat pemegang saham Luar Biasa pikeun méréskeun resolusi 09.04.2020 April, 1". Kiriman pikeun referendum parantos siap, tapi kedah dipariksa sacara sah. Referendum bakal ngajantenkeun administrasi kota nyandak kaputusan dina rapat shareholder anu luar biasa. Pengacara hukum perusahaan nalungtik léngkah hukum anu kalapa. Kalayan rapat anu gaduh saham anu luar biasa, saham tiasa ditugaskeun ka PixelHELPER Foundation gGmbH, sareng operasi XNUMX salajengna di Oberwesel diteruskeun, ogé pelestarian pusat warga senior.

Sanaos kami ngirim tawaran pengambilalihan ka juru bicara perusahaan kanggo Marienhaus Holding dua kali ngalangkungan email, teu aya tanggapan pikeun tawaran kami kecuali telepon telepon balik ti Heribert Frieling.

Rumah Sakit Loreley & Pusat Warga Senior penting pisan salaku fasilitas umum pikeun Oberwesel. Dina rapat pemegang saham anu terakhir dina 09.04.2020 April, XNUMX, Marienhaus GmbH henteu némbalan ieu, sanaos aya tawaran pengambilalihan ti GmbH nirlaba PixelHELPER Foundation, sareng sadaya patarosan ngeunaan ieu, henteu aya tawaran pengambilalihan deui anu sayogi. Kami ningali pelanggaran pidana tina gambaran palsu. Marienhaus mindahkeun inventaris ka rumah sakit sanésna sareng tungtungna hoyong ngamankeun pusat senior salaku sapi tunai. Pakaryan mandiri anu ngalakukeun sapertos kieu di Jerman dianggap nyinggung kabangkrutan. Saha waé anu mindahkeun inventaris, nyaéta aset rumah sakit, sateuacan kabangkrutan anu bakal datang tiasa dituntut. Rumah sakit dirawat ku Marienhaus GmbH arah klinik anu sanés sapertos Bingen. Kami ngadesek sadayana anu nyekel saham naroskeun ka Marienhaus GmbH ti perusahaan rumah sakit St. Goar Oberwesel GmbH. Salaku perusahaan nirlaba, Yayasan PixelHELPER moal ngahasilkeun sebaran kauntungan tapi bakal mingpin pusat & rumah sakit senior ka hareup kusabab alesan nirlaba.

Resi sumbangan bakal dikirim langsung. Resi pangiriman anjeun cekap pikeun panampi sumbangan kanggo kantor pajeg dugi ka € 250.

Kalayan ramalan lampu dina éta Kamentrian Kaséhatan Federalt Yayasan PixelHELPER kabukti kana panutupan tina St. Goar / Oberwesel. Saran kami: Yayasan GmbH PixelHELPER Yayasan henteu nyandak pangsaéna 55% upami Rhineland Palatinate Kamentrian Kaséhatan. ti dana struktural rumah sakit, anu parantos ditanda kanggo pamayaran parawatan, pikeun gaji karyawan, operasi teras sareng ékspansi rumah sakit, anu bakal masihan PixelHELPER kasempetan ngarobih klinik sareng ngajaga sadaya karyawan di rumah sakit Oberwesel langkung ti 1 taun. Éta imah di St. Goar kedah dianggo pikeun ngawangun mesin ventilasi pikeun dunya katilu. Universitas Marburg geura-giru bakal nampilkeun alat-alat ventilasi anu sederhana pikeun Afrika ka masarakat. Kalayan bahan-bahan kai sareng bagian saderhana tina toko hardware, ventilator ogé tiasa diwangun pikeun nagara-nagara anu ayeuna henteu ngagaduhan sistem rumah sakit anu fungsina. Salajengna, PixelHELPER Yayasan kalayan kantor aksi di Rumah Sakit St. Goar nyetél nawaran bantuan nirlaba sanés sapertos bakery roti kaléng kanggo langkung stabilitas pangan, ngatur festival seni ringan & léngkah-léngkah salajengna pikeun ngadukung warga St. Goar & Oberwesel. Pandangan saterusna datang, sateuacan Perang Tiis aya langkung ti 40 rumah sakit bantu di Jerman, anu ditutup alatan tabungan. Dina waktos pandém, urang moal tiasa nutup deui rumah sakit. Jawaban Jens Spahn dituturkeun ku email, ngarujuk ka Kaséhatan di Rhineland-Palatinate. Ahli politik kedah ngalaksanakeun gancang ayeuna. Anu ka-22 Jutaan subsidi kudu dileupaskeun pikeun operasi teras sareng gaji rumah sakit sareng kalayan perusahaan operasi nirlaba énggal usaha anu kedah dilakukeun pikeun sahenteuna ngahasilkeun rumah sakit ka nol hideung dina sababaraha taun ka hareup, sabab kontras ka Marienhaus GmbH, GmbH nirlaba henteu kedah ngahasilkeun kauntungan. Éta bakal cara anu saé pikeun sahenteuna dibuka rumah sakit di Oberwesel pikeun operasi rumah sakit normal. Kami ngajukeun RLP Kamentrian Kaséhatan pikeun ngaleupaskeun dana tina dana struktural, pikeun nransperkeun saham kana PixelHELPER Yayasan ka Marienhaus GmbH sareng nyimpen karyawan ti Rumah Sakit Oberwesel. Supados urang tiasa ngaoperasikeun rumah sakit sareng pensiunan di sisi payun sareng masa depan pikeun perawatan dasar anu langkung saé. Pamaréntah Rhineland-Palatinate ogé wajib ngajalankeun rumah sakit di Oberwesel kalayan pandangan turis anu ngadatangan Rhine Tengah, urang ngarepkeun yén politikus bakal mikeun. Tawaran beuli ku email ka juru bicara perusahaan Frieling of Marienhaus GmbH teu acan parantos direspon. Tapi kami nganggap yén sapertos Palang Merah Jérman, anu disayogikeun ku tuangeun 55% stake, Marienhaus GmbH ogé daék nawiskeun kami 55% stake pikeun hiji euro.

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????